Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:09:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Meni so rekli naj mu dajem čim več tekočine in naj rajši ne hodim k P, ker bo tam še kaj staknil. Dokler ni tri dni vročine, si lahko mirno doma. Pa poskusi ji sprožit kašelj. kak pa? Potolči po hrbtu... seveda, če je sočen kašelj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:09:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Teo je spet prespal celo noč in to tretjič zaporedoma ob 18:30 do 6:30 priden Teo mamica..recept? pitaj boga imam samo srečo, ma se ne bom preveč hvalila sicer je Teo kar se spanja tiče, ponoči full priden, ker se je do nedavnega zbujal 1x, je pojedel in takoj nazaj zaspal imamo probleme podnevi, ker spi 2 do 3 x po 15 minut, mogoče pol ure To ni problem, to tak je Tudi pri nas. In vedno manj bo tega, samo me se nočemo sprijaznit s tem
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:10:00
|
|
|
|
ilatic
|
mislim , koooonnnčččnooo imava varstvo, mala spi, moja mami je doma in bi lahk komot šla oba skupaj kam in to teslo moje gre sam na pijačo!!!!! jst ne vem kaj naj še nardim...totalno sem obupana...a so vsi moški res taki kreteni??? totalni kreteni. Ej 13 let sem že z mojim in tudi njemu bi prišla na misel kakšna taka ideja, samo jaz se več ne dam. Svašta sem dala čez in HB sem ga spremenila. Samo ko kaj takega preberem se spomnim vseh muk za nazaj in sem tako besna na njih. Pravi recept, ki ga je težko izkusit je pa ta, da ga pričneš ignorirat in da mu daš do znanja da ni edini moški na tem svetu in da kljub otrokom smo samostojne in samozavestne ženske. Seveda je treba čas da vidijo da se spremijaš in ko vidijo da jih ignoriraš postanje tako sladki da je kr noro. S tem da po tvojem postu opažam da mu nisi povedala, da ti to ni všeč da gre sam ven. Drugič mu povej, kaj obćutiš povej mu da si jezna. Res moškim se še sanja ne kdaj te prizadanejo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:10:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika lunica al pa ktera ki je njen nakazala preko klika... Zakaj mi javlja napačen sklic?? Ne uporabljaj / ampak -
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:11:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
ilatic, gsm crknil, pošlji mail
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 9:12:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:14:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja mogoče bo samo številak šla, samo račun 000 če ne pa kar pod namen. hvaaalaaa puncee rovarka mi mamo baby vac , ti ga maš? si z njim vlekla ven sluz? ne, pumpico od chicco Mala mi pa tak opleta ko jo že vidi, kaj šele ko ji pridem blizu nosa Pa na živce mi gre, ko je tak dolg nastavek, pa se bojim da bi ji kaj poškodovala not. Baje pa imajo v dm-u eno fajno pumpico, ki jo nastaviš samo na luknjo noska in se naredi vakuum, v glavnem, da ne ravbiš not tiščat.. In baje fajn potegne ven. ma kera to? al pa tisto pumpico na vdih?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:15:05
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic: kaj ko bi vse papirje za DD poslale k meni, pa bom jaz odnesla kar tja, saj sem najbližje??? Sporoči mi. Malce nam bo časovno škripalo, saj so prazniki in pošte ne bodo delale. Jaz sem za to da tebi izplačajo 100% in da ne rabimo vse pošiljat vseh teh papirjev pa nam potm daš ti denar po pošti ali pa ko se srečamo. Bom poklicala HD in Inigo pa ti javim. Zakaj pa si me skenslala? Zdaj si pa nedoseglijva Rovarka to je tako težko ugotovit kdaj rabiš P in kdaj ne. Če se tebi zdi da diha težko pojdi do P. Ker moja Larisa je imela bronhialno astmo in ni imela nikoli vročine. Tako da so jo dostikrat priklopli na kisik in ventolin. To vreme je najhujše za bronhije. Tako da ti pa jaz svetujem da pokličeš in vprašaš dežurnega P za mnenje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 9:15:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 9:16:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:17:08
|
|
|
|
rovar_ka
|
nanka - potem si sigurno gledala serijo 4400. Če nisi, potem jo moraš! Jaz nisem nekaj za nadnaravne stvari, samo ta serija pa mi je bla the best
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 9:17:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:17:59
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 rovarka vidla, hvala ti, haha tebe bom za PR porabla ne vem kaj je to
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 9:18:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:21:02
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Meni so rekli naj mu dajem čim več tekočine in naj rajši ne hodim k P, ker bo tam še kaj staknil. Dokler ni tri dni vročine, si lahko mirno doma. Pa poskusi ji sprožit kašelj. kak pa? Potolči po hrbtu... seveda, če je sočen kašelj. ga ni.. jo lahko kak pripravim do tega, da povleče žnoder iz grla gor in ga potem dol pogoltne al pa ven pljune?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:21:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 rovarka vidla, hvala ti, haha tebe bom za PR porabla ne vem kaj je to odnosi z javnostjo. (public relations) se mi je zdelo da more bit nekaj takega, ampak na tujko pa res nisem pomisla
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:22:06
|
|
|
|
nanka
|
Rovarka sem gledala 4400, najrajši pa gledam trenutno Super natural, samo pride naslednji del šele januarja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:23:48
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic, Tarik je zato vec spal, ker je bil utrujen - mama je namrec TV zvezda, pa je tudi mali pozuriral na ta racun Motoristka sem vesela da si se javila . Zimska si poklicala za kužeka?? Ga še kje imajo? Jaz sem pa tako prehlajena, v glavi mi šumi da je noro!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:24:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Res moškim se še sanja ne kdaj te prizadanejo! to pa res, pojma nimajo..
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:26:33
|
|
|
|
dzanika
|
joj flower hvala. Ma kot da bi prvič plačevala. Sploh nisem dala plačilni nalog. Ma se vidi da se še nisem čist zbudila. Lunica - nakazano!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:27:54
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Rovarka sem gledala 4400, najrajši pa gledam trenutno Super natural, samo pride naslednji del šele januarja. a to pa nisem gledala. kaj pa Heroes? to si tud ziher že
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:28:35
|
|
|
|
netki
|
jutro mi imamo pumpico na vdih in ravno danes sem dobila ven boga in pol....sploh se n i mogu dojit tko je mel poln nos....in zdej čist lepo diha, je šlo vse ven zaenkrat sem zadovoljna s tem, uporabljam pa itak samo k je sila ker mi je p rekla da raje ne....samo fiziološka....ampak ne vem no....dere se pa k žval
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:29:32
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic a da se da moške še spremenit?? Ma ne spremenit, naučit jih da razmišljajo tudi z zgornjo glavo in ne samo s spodnjo.Naučit jih da niso samo oni pomembni v tem življenju, jim povedat da se od egoizma ne da živet...spremenit jih pa ne moreš. To sigurno, pokazat jim moraš kam svet pljuje...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:30:15
|
|
|
|
netki
|
aja zimska dej javi glede kužeka.... a katera ve kje bi dobila tiste vreče za sedet, ki so nafilane z nečim.....sej ne vem kako se jim reče
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 24.12.2008 9:31:32
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki jutro mi imamo pumpico na vdih in ravno danes sem dobila ven boga in pol....sploh se n i mogu dojit tko je mel poln nos....in zdej čist lepo diha, je šlo vse ven zaenkrat sem zadovoljna s tem, uporabljam pa itak samo k je sila ker mi je p rekla da raje ne....samo fiziološka....ampak ne vem no....dere se pa k žval zakaj raje ne? Sej s fiziološko gnoja ven ne povlečeš. Meni je pa rekla kontra, da moram čim bolj pogosto, zato da ne faše še kakšnega vnetja ušes.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?