metuljcek321
|
nanka, pigama sojine palacinke, zelenjavna juhica. , a je katera Sabina ... mislim Zrneceva Sabina? luka, za dobre mere! Impresivno! Majuska, sta ze bila pri P? A bosta sploh sla? Kot berem, to sploh se ni vrocina ... koliko si mu pa danes namerila? Upam, da je OK. .... Aha, vidim zdaj, da je boljs. Superca. In ze 2 zobka imate - vau! In Aleksander je rojen avgusta, pa ze tak mali zobatec - ulala! zimska, here we go again z Last Christmas Pa slikica je dobra! Stricek Gugl je zakon katy, upam, da ti rajta ene par uric spanca ujet cez dan. mojcek, temenca se pojavijo zaradi povecanega delovanja lojnic (podobno kot imajo odrasli prhljaj - na isti stos). Ma, netki, meni je pa tvoja smrekica prava bomba - taka kicasta, ful okrasena, cist odstekana! Dobr ste to s ta malima skratoma zrihtal, ni kaj Vau, hd, dobro sta se postimala Kali in ati - bravo, bravisimo! Zdaj greva pa k eni frendici na cvekec. Je taka megla, da bom sabo vzela skarje za rezanje ilatic, Tarik je zato vec spal, ker je bil utrujen - mama je namrec TV zvezda, pa je tudi mali pozuriral na ta racun lili, za P! lunica, dobr to tebe folk prepoznava. Skoda, da se nista se s pigamo prepoznali. Pa next time! Joj, rovarka, vas so pa bolezni res napadle - shit, no! Evo, , da bo boljs. In nice pic! Vrtenje, slabost - nizek pritisk? Izmeri si ga. Meni se dostikrat zvrti, ce na hitro vstanem, pogledam gor ipd. V soli je blo celo tko hudo, da sem bila oproscena delanja prevalov (tisto, ko jih delas enega za drugim, dokler se ti ne zrola ), ker sem bila nekajkrat tko adijo, da sem se opotekala po celi telovadnici. In ja, sem pri tistih z nizkim pritiskom ... pa moj center za ravnotezje ima ocitno tud tu in tam tezave Tinky, za pohistvo in za doooolg spanec. maja, za P in pikico!