|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
24.12.2008 8:13:24   
rovar_ka
Jutro!

Mi smo vstali že ob sedmih, ker mala ni mogla dihat skoz nos, je dihala hitro skozi usta ko mali kužauser posted image Sem hitro poiskala fiziološko, ji našpricam v nos, pumpice pa nikjeruser posted image Takrat ko hudiča najbolj rabiš, takrat glih ne najdeš.. Sem preobrnila celo posteljo (ker ji tam vedno nosek čistim in previjam pa to), pod posteljo, na polički, kjer ima ina take stvari,povsod.. Sem že skoraj popiz.dla zraven, potem pa sem jo le našla na previjalniuser posted image

No, zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Pediatrinja ima dopust do bogvekdaj.. Mala sicer nima vročine, ampak se pa bojim, da ji že počasi prehaja na pljuča. Naj grem k nadomestnemu/dežurnemu zdravniku?? Ji lahko sploh kaj dajo, al lahko kaj sama naredim??

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.12.2008 8:15:15   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

jutrouser posted image Mi smo imeli včeraj pižama party do polnoči, stokanje ponoči in budilko ob 6.. skratka bilo je fantastično.user posted image user posted image Mislim, da bo Lan šel danes k babici spat, ker jutri tak pridejo na kosilo.. se mi že par dni ponuja.user posted image Samo res mi ni jasno, da taki mali otrok ne rabi več spanja. user posted image

kolk pa ti spi čez dan? Tia recimo spi čez dan maximalno pol ure med 3urnim obrokom, pa še to ne včasih, ponoči pa spi potem nekje 12 ur.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.12.2008 8:15:40   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Jutro!

Mi smo vstali že ob sedmih, ker mala ni mogla dihat skoz nos, je dihala hitro skozi usta ko mali kužauser posted image Sem hitro poiskala fiziološko, ji našpricam v nos, pumpice pa nikjeruser posted image Takrat ko hudiča najbolj rabiš, takrat glih ne najdeš.. Sem preobrnila celo posteljo (ker ji tam vedno nosek čistim in previjam pa to), pod posteljo, na polički, kjer ima ina take stvari,povsod.. Sem že skoraj popiz.dla zraven, potem pa sem jo le našla na previjalniuser posted image

No, zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Pediatrinja ima dopust do bogvekdaj.. Mala sicer nima vročine, ampak se pa bojim, da ji že počasi prehaja na pljuča. Naj grem k nadomestnemu/dežurnemu zdravniku?? Ji lahko sploh kaj dajo, al lahko kaj sama naredim??

Meni so rekli naj mu dajem čim več tekočine in naj rajši ne hodim k P, ker bo tam še kaj staknil. Dokler ni tri dni vročine, si lahko mirno doma. Pa poskusi ji sprožit kašelj.

ilatic: kaj ko bi vse papirje za DD poslale k meni, pa bom jaz odnesla kar tja, saj sem najbližje??? Sporoči mi. Malce nam bo časovno škripalo, saj so prazniki in pošte ne bodo delale.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 8:19:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1329
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 8:20:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1330
24.12.2008 8:21:23   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Meni so rekli naj mu dajem čim več tekočine in naj rajši ne hodim k P, ker bo tam še kaj staknil. Dokler ni tri dni vročine, si lahko mirno doma. Pa poskusi ji sprožit kašelj.

kak pa?

Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 8:22:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.12.2008 8:40:57   
rovar_ka

daj kuhat vodo in kamilice in ko se pari ji glavo drži nad paru. Našemu je zadnjič, ko sem to delala začelo kr tečt sluz iz nosa ven..

ja, sej to delam ja. Druga pa tak nimaš kaj ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.12.2008 8:44:14   
dzanika
lunica al pa ktera ki je njen nakazala preko klika... Zakaj mi javlja napačen sklic??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.12.2008 8:44:58   
Tinky

Jutro!

Evo, isto se je dogajalo z nami, s tem, da je Teo še full kašljal (moker kašelj - katar). Sem ga peljala k P in je rekla, da je samo prehlad. Naročila mi je, da mu po potrebi (tudi 10 x v eni uri) očistim nos s fiziološko in aspiratorjem in 2 do 3x na dan mu kapnem Tobrex kapljice v nos.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.12.2008 8:50:01   
rovar_ka

rovar_ka: hm.. če boš bolj mirna raje idi. Kako pa to da P nima zamenjave? Moja je tudi na dopusta, ampak ima zamenjavo. Izven delovnega časa pa na Vošnjakovi. Kaj kašlja? Meni pediatrinja reče, da če kašlja, da naj raje pridem, da mu posluša dihanje in izmeri kisik. Ali pa pokliči k dežurnemu in vprašaj kaj in kako. Tak jaz naredim, če nisem ziher al naj ga pripeljem. Pa mi potem tak vedno reče naj ga pripeljem.

Čez dan mi spi cca 4X po pol do tri četrt ure.

Jaz sem s pediatrinjo govorila po telefonu (izven delovnega časa), ker se poznamo. Je na dopustu in je rekla, da lahko grem na Vošnjakovo al pa na Jezdarsko na tabor. Zamenjavo ma ziher, predvidevam da na taboru, ne vem pa točno kdo jo nadomešča. To verjetno piše na vratih pri njej, da pa grem tja da to vidim pa morem čisto na drugi konec it. Sej mi je rekla, da v primeru, če bo 2 dni mela vročino, naj grem. Vročine pa nima, kašlja tud ne nekaj. Ima poln nos (pa niti ne tolk zabasanega kot sluz tam nekje med grlom in nosom, da je ne dobim nikak ven. Tisto kar je v nosu posesam ven, pa ji še vedno nekje globoko ta sluz zastaja.
Skrbi me kvečjemu zato, ker sem zjutraj mela občutek, da ji malo hrope tu v prsnem košu, pa ko je tak dihala na usta pa to.. Pa hitro dihanje..To me motiuser posted image

hm..Sem misla, da ti mogoče čez dan več spi in da ti zato tak malo ponoči, ampak vidim da ni to..

Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.12.2008 8:52:26   
Tinky
Teo je spet prespal celo noč in to tretjič zaporedoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ob 18:30 do 6:30

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.12.2008 8:54:24   
Anonimen
jutro

če se kteri da uletelet in javit kooook je knjiga fajn user posted image user posted image

hvala

http://www.ringaraja.net/forum/Hitro_%C5%A1e_pred_prazniki/m_3560108/tm.htm

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.12.2008 8:55:09   
Anonimen
dzanika dej 000-0000, zdej pa piše 000/0000

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.12.2008 9:00:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Evo, isto se je dogajalo z nami, s tem, da je Teo še full kašljal (moker kašelj - katar). Sem ga peljala k P in je rekla, da je samo prehlad. Naročila mi je, da mu po potrebi (tudi 10 x v eni uri) očistim nos s fiziološko in aspiratorjem in 2 do 3x na dan mu kapnem Tobrex kapljice v nos.

ja, ampak Tobrex so antibiotične kapljice, se dobijo samo na recept (prebrala na medover.net, nisem še tak izkušena z zdraviliuser posted image ). Je pa ta Tanč napisala, da je fajn dat kapljice Operil (...z Operilom zmanjšajte oteklino nosne sluznice, zmanjšate sluzenje, odprete zgornje dihalne poti (predvsem pa se zmanjša oteklina nosne lsuznice in žrelnice), s tem se zrači ušesna troblja in zmanjša možnost najpogostejšega zapleta prehlada pri otroku-vnetja ušes....)- da se najprej zdravi s tem, če pa po 1 tednu ni boljše pa antibiotične kapljice kot npr. Tobrex. Ma kera izkušnje s temi kapljicami?

To bi pa ji lahko dala ne? Operil mislim..

Kaj vi mate baby vac ne?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.12.2008 9:01:19   
Tinky
lunca, dej skočin na fb, nujno

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.12.2008 9:01:27   
rovar_ka

Teo je spet prespal celo noč in to tretjič zaporedoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

priden Teouser posted image user posted image user posted image mamica..recept?user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.12.2008 9:03:53   
Tinky

priden Teouser posted image user posted image user posted image mamica..recept?user posted image

pitaj boga user posted image user posted image

imam samo srečo, ma se ne bom preveč hvalila
sicer je Teo kar se spanja tiče, ponoči full priden, ker se je do nedavnega zbujal 1x, je pojedel in takoj nazaj zaspal

imamo probleme podnevi, ker spi 2 do 3 x po 15 minut, mogoče pol ure

< Sporočilo je popravil Tinky -- 24.12.2008 9:04:25 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.12.2008 9:04:14   
dzanika
lunica sem poskusla pa vseeno ne gre. user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 9:04:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.12.2008 9:06:35   
lidija***
HD- midve se osebno ne poznava, sam lahko pa greva zvečer ven! Sem zmeraj za akcijo, pa pri tretjem otroku moj niti ne upa pisnit, če hočem ven. Ve, da ni lahko cel dan otroke gledat in rihtat, čeprav jih imaš najraje na svetu!
Tako da, če si za akcijo se lahko zmeniva.- po božiču.
Edino malo me skrbi, da boš razočarana nad SG-jemuser posted image . Nočno življenje je v k..., če jih nimaš 17.
Pa to se tudi nujno zmeni s svojim, da morata skupaj ven. Vidva sta tudi par, ljubimca in ne samo starša!!!! Saj, ko smrdiš po kozlanju to kar mal pozabišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.12.2008 9:07:41   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

jutro

če se kteri da uletelet in javit kooook je knjiga fajn user posted image user posted image

hvala

http://www.ringaraja.net/forum/Hitro_%C5%A1e_pred_prazniki/m_3560108/tm.htm

evo, smo uleteli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.12.2008 9:08:01   
Anonimen
ja mogoče bo samo številak šla, samo račun 000

če ne pa kar pod namen. user posted image

hvaaalaaa puncee

rovarka mi mamo baby vac , ti ga maš? si z njim vlekla ven sluz?

Neposredna povezava do sporočila: 1348
24.12.2008 9:08:15   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Nanka; mi je ful smešn da rada gledaš grozljivkeuser posted image , ne zgledaš mi tak tip za grozljivke, soryuser posted image

O ja kar verjemi, najrajši gledam grozljivke, pa kakšen zgodovinski film, od serij pa Buffy ( oziroma vse kar je nadnaravno, duhovi, vampirji in podobne zadeve), Csi in podobno, Zločinski um. Ne prenesem pa pocukranih ljubezenskih filmov in raznih dram.

Dobro jutrr, vidim da ste imele včeraj priprave za novo leto, mi smo pa inhalirali 2x ponoči, ker je revica tako kašljala. Danes je paže bolje, iz nosa ji teče pa čisto gosta sluz. Upam da bo do drugega tedna že zdrava. Vročine nima zato ne greva k zdravniku, ji pa inhalacije zelo pomagajo.

Zdaj pa grem pripravljat vse za večerjo, nas bo kar veliko, ker prideta še tast in tašča.

HD, dobila paketek že včeraj, pa sem ti pozabila povedat in hvala za bombončke.

Neposredna povezava do sporočila: 1349
24.12.2008 9:08:52   
Anonimen
rovarka vidla, hvala ti, haha tebe bom za PR porabla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?