Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:41:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober vecer. Kakšno je stanje pri vas? Evo tudi ti si si prislužila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:41:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober vecer. Če Egipt, kako je stanje?? Koncno vsaj kar se frocov tice spet znosno...5 dni je bilo pa za znoret. Nismo spali vec kot po 20 minut ...v kosu. Da samo tako ostane da Bog da...in da se pozdravijo pa bo vse urrdu. Moz dela... jaz sem se tud pretolkla cez njegove papirje... Vreme pa ... mrazzzz Koliko stopinj imate?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:41:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vreme pa ... mrazzzz kolk stopinj, je to mraz 15 do 10 stopinj plusa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:43:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vreme pa ... mrazzzz kolk stopinj, je to mraz 15 do 10 stopinj plusa to bi bilo ravno za našo Manco, ker ji je skoz vroče
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:43:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vreme pa ... mrazzzz kolk stopinj, je to mraz 15 do 10 stopinj plusa Koliko časa pa pri vas ponavadi trajajo tele nizke temperature?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vreme pa ... mrazzzz kolk stopinj, je to mraz 15 do 10 stopinj plusa Koliko časa pa pri vas ponavadi trajajo tele nizke temperature? Ta teden se je zacelo... bo pa najvec do srede februarja. Tako da bo za zdrzat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:45:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:45:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:46:00
|
|
|
|
špelin@
|
****, super, da so otroci bolje Kako pa kaj tvoj želodec?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:46:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Mislim, da je Špelina kar prav napisala. Ko se bodo začele službe bo vse drugače, ne bo več takole časa. Potem bo služba, kuhinja, otroci in potem postelja Mogoče se sliši malce smešno, ampak mislim, da res ne bo več takole časa viset na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:46:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ju3 moram bolj zgodaj vstati A sem kaj spregledala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:46:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:46:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM lahko noč šefica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:47:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Mislim, da je Špelina kar prav napisala. Ko se bodo začele službe bo vse drugače, ne bo več takole časa. Potem bo služba, kuhinja, otroci in potem postelja Mogoče se sliši malce smešno, ampak mislim, da res ne bo več takole časa viset na RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:47:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ju3 moram bolj zgodaj vstati A sem kaj spregledala?? ne vem, jaz čez dan nisem nič brala RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:47:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM lahko noč šefica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:47:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah A nas je bilo nekje 16, 17? Se mi zdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:48:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah Povej katerih ne poznaš, pa ti povem katera je katera
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:48:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah koga pa ne poznaš? mogoče se da kaj pomogat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:48:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Vreme pa ... mrazzzz kolk stopinj, je to mraz 15 do 10 stopinj plusa pri nas je minus
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:49:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Zakaj pa to?????????????????? Pa saj bomo se vedno tu na RR samo mogoce mal manj, ker boste v sluzbi ampak zvecer pa bo kej cajta al ne??? Takih maratonov, kot so zdaj, zagotovo ne bo Bom vsaj lahko na tekocem... Sem videla fotke... kok vas je pa bilo na srecanju? Ne poznam pa vseh na fotkah A nas je bilo nekje 16, 17? Se mi zdi neki takega ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 22:49:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz vam moram pa nekaj napisat. Sem tole včeraj zvečer pod tušem razmišljala. Rada bi se vsem skupaj in vsaki posebej zahvalila za enkratno priložnost, ki nas je v preteklem letu in pol iz neznank spremenila v prave prijateljice, zveste kolegice oz. vsaj dobre znanke. Vem, da se bodo drugo leto naše poti začele razhajati, vendar bom vsako od vas nosila v srcu naprej skozi življenje. Mogoče res ne bomo takole na vezi vsak dan, si pa želim, da bi ohranile tradicijo in se vsako leto 1x zbrale na kupu ter fino načvekale To si pa tao lepo napisala In se popolnoma strinjam s tabo in upam, da se tvoje besede udejanjijo To je res kar si napisala, pa vendar mislim, da kjer je volja, se da marsikaj narediti Se poslavljam za danes. Ju3 moram bolj zgodaj vstati MIRNO NOČKO VSEM MAJČICAM IN HROŠČOM lahko noč šefica sej veš, šefom je teba lesti v R**
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?