Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša velika pika je opravila zadnji letošnji nastop, jupiiiii Šele malo prej je prišla domov, je tale njihov božično novoletni koncert hudo dolgo trajal... Aja, zamudila sem House-a, ker je po novem ob 9h Za gospodično S A verjameš, da sem si krepko oddahnila, ker je za letos konec vseh teh vaj, norenja sem in tja, urejanja za nastope,... Moja starša, ki sta šla gledat koncert, sta bila čisto navdušena, res so fino izvedli prireditev S. je sodelovala pri točkah pevskega zbora in odplesala 1 ples iz baleta Trnuljčica s svojim razredom baleta. Na srečo godalni orkester tokrat ni nastopil Je pa res vsestranska Ti pa verjamem, da si se oddahnila, jaz bi se tud, če se mi ne bi že prej vtrgalo Saj dolgo ne bo več zmogla balansirati med toliko dejavnostmi... Najbolj mi gre pa na živce naša stara mati, ki s solzami v očeh poudarja, kako je S. boga, ker mora imeti toliko aktivnosti... Kot da bi jo jaz silila!!! Meni je vsaj polovica njenih zaposlitev odveč. Glede na to, da bo začela kmalu "frčat", jo bodo na koncu zanimali samo še fantje, pa ti spet ne bo po všeči pol bo hotla it sama nekam ne da jo maimca vozi okoli pol pa spet ne bo prav Drage moje, tudi vas čaka isto Samo malo kasneje kot mene o sej me to vemo, sam zdej nam je še hecno čez kakih 12 let nam pa ne bo več
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|