Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:20:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:21:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat , saj je treba nabavt kakega fajn poštarja mogoče zna pa on kej zlikat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:22:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat Se bojim, da ji bo v zadnjem mescu zopet lulek zrasto al pa odpadu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:23:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat Se bojim, da ji bo v zadnjem mescu zopet lulek zrasto Poštarja uporabi, bo garantirano punčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:23:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat Se bojim, da ji bo v zadnjem mescu zopet lulek zrasto al pa odpadu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:23:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat Se bojim, da ji bo v zadnjem mescu zopet lulek zrasto lahko bo pa fantku odpadel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:24:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat Se bojim, da ji bo v zadnjem mescu zopet lulek zrasto Poštarja uporabi, bo garantirano punčka kako pa veš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:27:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba a bo več likanja sploh k bo doma Kaj drgač pa kar poštar????Pol nisi samo gurmanka ampoak tudi pohotnica Ja bo treba še Ano naštimat Se bojim, da ji bo v zadnjem mescu zopet lulek zrasto Poštarja uporabi, bo garantirano punčka kako pa veš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:27:36
|
|
|
|
barbaw
|
Evo, božiček ima upam, da vsa darila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:28:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:28:28
|
|
|
|
Estrella*
|
taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:28:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:29:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. Pridna. Jaz pa še jutri moram v boj, nisem uspela vse danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:29:32
|
|
|
|
barbaw
|
Bom kar vskočila, jutri pa berem za nazaj. bom pa mogla zdaj pravljico za lahko noč brat potem pa pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:29:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa doma, je vsak dan doma, drug teden pa ima še dopust. Ta bo pa napeta, , bo me mogla zopet večkrat glava bolet, da mi ne bo treba Zakaj pa, a nisi ti tudi na listi??? Jaz imam prepoved eno leto, nimam kaj, da mrdam. Če bi naravno rodila, pa bi bila mogoče res že na vrhu liste. Zakaj pa si ti imela CR? če ne želiš odgovoriti me daj na ignore Pred leti sem imela težave z očmi, pa bi lahko prišlo do kakšnega odstopa v očesu, zaradi napora. Kolk dipotrije pa imaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:30:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:30:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bom kar vskočila, jutri pa berem za nazaj. bom pa mogla zdaj pravljico za lahko noč brat potem pa pridem nazaj. Kdaj pa je barbawnik prilezel domov????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:31:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. Pridna. Jaz pa še jutri moram v boj, nisem uspela vse danes Sem šla po božičnico in je Europark izropan. Še zdaj ne vem kje je kriza???? Ni bilo niti enega papirja za zavijanje. ko sem ga videla je bil Jaka zraven, po drugih trgovinah pa redko hodim, v teh pa niso imeli božičnega papirja. Upam, da bo lanskega dovolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:31:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. Pridna. Jaz pa še jutri moram v boj, nisem uspela vse danes joj, jaz tudi. kar sem na začetku decembra kupila je to to , ostalo čaka še zadnji vlak - jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:31:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. kaj si kupila dragiju?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:31:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bom kar vskočila, jutri pa berem za nazaj. bom pa mogla zdaj pravljico za lahko noč brat potem pa pridem nazaj. Kdaj pa je barbawnik prilezel domov???? Malo pred 20. Je imel neke težave na šihtu, ki jih še ni rešil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:32:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:32:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. kaj si kupila dragiju????? Ne bom zdaj napisala, ker bo mogoče kaj pokukal kaj pišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:33:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* taly in sesil: barbaw, a si puško v koruzo vrgla???? ne ne, jaz jo redko kdaj Ja samo kadar te depra začne šlatat. Kaj pa je že na vidiku? Moj se je danes že 7-mič prikazal!!!!!!!!!!!!!! Nič še. Čakam in čakam pa še nič. Mleko pa še ni čisto presahnilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 21:34:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo, božiček ima upam, da vsa darila. Pridna. Jaz pa še jutri moram v boj, nisem uspela vse danes joj, jaz tudi. kar sem na začetku decembra kupila je to to , ostalo čaka še zadnji vlak - jutri jaz sem večino kupila že novembra, samo na papir pa res nisem takrat razmišljlala, v Hoferju je bil ful ugoden a je bil Jaka zraven, naslednjič ga pa več ni bilo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?