|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
23.12.2008 13:47:45   
lilcha
No zdej pa uganite kaj grem zdele delat-likat,Jupiiii.not.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.12.2008 13:48:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Tud jaz že komaj čakam user posted image  Maško da jo celo prelupčkam pa prestiskam.
Moj je dons sanju da sem že rodila in to fantka, pa kr nekje uzuni v enem podhodu. Pomoje zato ,ker ko sva bla učeri zvečer na sprehodu s psom me je ful neki začel špikat na desni strani trebuha pa sploh nisem mogla hodit neki časa.(tud to sem povedala g. da me je neki špikal pa je rekla pol pa probite mal hodit, pa sem rekla sej to je blo na sprehodu,pol je pa rekla aja no pol pa probite umes mal počivat wtf?)
Njim se pa res vse zdi normalnouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image po jih pa zastopi a ne(g mislim)user posted image user posted image user posted image jaz sem pa danes sanjala da me je moj prevaru s kolegovo punco-sem ga tok nap.izdila sredi noči njumu pa nič jasno-no po sem mu pa razložila se je pa samo začel smejat..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.12.2008 13:48:56   
Čebel@

no po se pa veselim s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.12.2008 13:49:49   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

pri nas je pri strani nogica,na sredini trebuha pa rita......učer ko sem od sestrične tamalo cartala(2,5m) sem res že ratala nestrpna......mi čakam da dobim mojga knedla v naročjeuser posted image

verjamem ja....
jst sm bla pa zadnič kr mal ljubosumna...k je od mojga sestrična pršla s tamalo (5m) in se je moj ful z njo igral ( to mi je blo ful všeč k sm ga vidla v tej vlogi), ....sam pol je pa cel dan govoru kok bi jo mel še doma pa bi jo čuvu pa jo uspavu...halo...namest da bi reku komi čakam larisso da bi se z njo tko igral......user posted image

no sej ni slabo misliluser posted image

Sj vem da ne....Sam k jst skos sam našo Larisso čakam pa čakam, pol mi je pa tko mal čudn k moj kr sanja da bi z drugim otrokom zaspal pa ga uspavu pa skos cartu...pol me pa mal ljubosumje daje.....no evo...ena mojih redkih nosečniških muh....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.12.2008 13:50:54   
claud

Jst sm se pa odločla.....................................da bom končala za dons....user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.12.2008 13:54:02   
Čebel@
claud.......no sej kakšno user posted image  muhico pa imaš lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.12.2008 14:19:40   
boma2
dan vsem so user posted image user posted image user posted image user posted image :)

Zunaj zima je in mraz,
spet praznikov je čas.
Naj vse lučke,ki gore
izpolnijo vse skrite vam želje!

Vesele božične-novoletne praznike.
Veliko sreče in zdravja v  Novem letu 2009.

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.12.2008 14:22:29   
boma2
claud...

full lep pajacek... :)
še dobr da ga je dobila, jaz sem tud za našga cukra iskala...pa ga nisem najdla...

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.12.2008 14:45:22   
Čebel@
boma.......hvala....enako tebi in tvoji družiniuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.12.2008 14:49:21   
Čebel@
punce kaj boste/ste kupile staršem,tašči/tastu?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.12.2008 14:50:52   
sunny24
Evo mene...Ja, prej sm kar zginla...Malo ampak res malo sem dnevno pospravla, pol je moj vstal,pa tata me je klicu, da če grem lahko po mamo v službo in sm jo šla iskat in peljala domov, zdej sm pa pršla nazaj-je taka gužva po cesti da kar adijo! Pa še 2 stroja sem oprala-no, en se še pere...ni kej, sm bla pridna. Vi pa še bolj, k ste naklofale 2 strani...

claud, fajn vreča! user posted image user posted image user posted image

lilcha, super za pregled. Vaša gospodična pa tudi že ma fajn kilce!user posted image

majchy, kaj pa maš ti zaene sanje? Bogi tvoj, pomojem mu ni blo nič jasno kaj piz.diš...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.12.2008 14:52:26   
sunny24
O majchy...jst sem za moje kupla pižame, njegovim pa pojma nimam, kaj bomo kupli...Po mojem kak komplet za tuširanje pa kake štumfe zravn, sestri njegovi pa...nimam pojma. Rabim tudi jst kako idejo!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.12.2008 14:56:43   
Čebel@
sunny.......si bila pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj s temi darili imam vsako leto problemeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.12.2008 15:06:55   
Shuka

punce kaj boste/ste kupile staršem,tašči/tastu?
Hmmm, tastu pa tašči bova vzela katre za kino in en film k si ga hočeta ogledat, pa za kokice bon.
Mojim pa pojma nimam, mami bi kapo pa šal, očetu pa se mi res ne sanja, mate kake ideje?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.12.2008 15:07:49   
sunny24
Ne govori...Sam pol zmiri kej pametnega najdem. Seveda v zadnjem trenutku, ampak OK...user posted image

Jst sem predlani vsakemu kupla v čajnici majhn paketek sadnega čaja in šalco, lani sm bolj te stvari za tuširanje al pa mleka za telo (taka k dišijo po jagodah, vaniliji, malinah...), z mojim se pa sproti zmenmo, kaj rabimo, čeprav on mene vedno preseenti s kako verižico al pa prstanom-mam že celo kolekcijo stvari iz jekla, k so mi full dobre!
No, letos sm mu kupla majco, tako bolj športno, podloženo z muco v HM.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.12.2008 15:09:52   
sunny24
majchy ma novo slikico! Ku je lepa!user posted image  Sej te skori nism prepoznala!user posted image

Shuka, moje ideje so gor napisane, mogoče kake termo nogavice pa kako medico zravn, al pa kake medenjake...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.12.2008 15:12:03   
Shuka
Men gre mal na jetra to, k nisem mobilna, nimam avta in vse trgovine so bolj oddaljene, pol morm pa mojga čakat k zgonen dam pride s šihta pol mu špa težim, da greva pogledat kaj v kako trgovino in evo tko vse zadnji trenutek narediva, če sploh bova zadnji trenutek naredilauser posted image Pol sem pa vsa tečna k se ne morm ornk pripravit.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.12.2008 15:12:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy ma novo slikico! Ku je lepa!user posted image  Sej te skori nism prepoznala!user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem čist novoletnauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.12.2008 15:12:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Shuka, moje ideje so gor napisane, mogoče kake termo nogavice pa kako medico zravn, al pa kake medenjake...
Sem vidla sonček, hvala, bom razmislila.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.12.2008 15:49:49   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Js kr uredu, zdej sem se prav fino najedla, tk da bi šla najraje počivati, ampak ne morem ker me čak pospravljanje. Moj je šel na trening, js pa bom v miru mal pospravila.

Zdej pa še nekaj podatkov iz današnjega pregleda: user posted image  je obrnjena z glavo navzdol, tk da je že pripravljena na prihod. Težki pa smo cca 2400 g, kar veliko. Druga pa je vse uredu.  Tudi moji izvidi iz laboratorija so uredu. Vse skupaj sem se zredila 9 kg, ogromno a ne? Bi najraje kr nehala jesti. Naslednji pregled pa imam 20.1.

To bo zaenkrat vse, ker vas nisem nič za nazaj prebrala.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.12.2008 16:01:20   
sunny24
Brkn, super za pregled! Pa tudi tvoja že ma lepo težo...user posted image user posted image user posted image

Joj, jst morm pa čakat do 9. januarja, da zvem kako in kaj je z našo...Upam, da bo vse OK. Sam morm počakat še 17 dni...Dolga bo! Pa sej se nisi full zredila, prov v normali si!user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
23.12.2008 16:02:40   
sunny24
Kje je pa naša balonchy? Upam, da je vse OK, pa da ni ostala v P...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.12.2008 17:07:06   
Deja
Čer punce....

Vidim da se pogovarjate o darilih za taste/tašče in ostale....
Mi2 z možem sva se odločila da letos čisto simbolično podariva malenkosti.

Vsako gospodinjstvo - njegovi starši, moji starši,... bo dobilo eno vrečko notri pa: domačo mamelado iz pomaranč, jabolk in mandarin; božično kopel od oriflame-ja, in vrečko domačih medenjakov.

Vsako leto sva podarjala velika oz veliko € vredna darila. Ker pa sem letos jaz brez službe, pa ker prihaja user posted image , mislim da bojo razumeli... če ne bodo - njihov problem...user posted image

Aja... danes sem zvedela da so 4 kolegice noseče. Ena celo nosi dvojčke...user posted image user posted image user posted image . To pa pomeni zame JUHUHUUUUUUUUUUUUUUUU. Ker bom potem septembra jaz imela službo vsaj za eno leto......

lep dan še naprej....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.12.2008 17:37:08   
akvalina
dober dan vsem čvekam!

dva dni me ni pa je 15 strani za prebratuser posted image !!!

ne bom vseh komentirala k sem sprot pozabla,
Balonchy- upam da si še vedno 2v1 in okuser posted image
ajvy-držim pestke da ste v reduuser posted image
majchy-lep nov avataruser posted image

aaaammmmmm, ostalo sem pa pozablauser posted image sej niste hude nameuser posted image !

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.12.2008 17:50:48   
Katjusa
hej pupe.... čakam mojga da pride domov mjo dons zaključek v firmi in so mel pojedino pa zgleda da je šef veliko pripravil k so še kr tamuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no sej je prav nej se naje men ni treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

dons sem uspela celo mal pospravit pa za konodo sem predale sestavla k mojmu ni ratal včeraj do konca nardit.... ju3 je pa moj frej pa boma do konca pospravla pa pol bomo zvečer smrekico in jaslice postavljal ob 21 bomo pa verjetno šli k maši skupaj s Florjanom (kao polnočnica) zjutraj bo pa božiček.... komaj čakam, da vidim Florjanove učke k bo zagledal cel kup lego kock tak da se vam verjetno ne bom uspela javit ene 2 dni da zgradimo celo mesto user posted image user posted image user posted image user posted image

dons gremo pa v kinouser posted image user posted image user posted image user posted image no mi2 pa še en prjatu od mojga in njegova punca in si bom prvoščla ene kokice pa coca-colouser posted image user posted image user posted image user posted image se mi je luštauser posted image user posted image user posted image user posted image

za praznike če mi bo uspel bom pa šivala sem kupla flanelo za posteljnino za Florjana in dojenčka (ki še vedno ne vemo kako mu bo ime..... verjetno bo Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image , men je všeč tud Lovrouser posted image user posted image user posted image , joj kak je smotano k se ne mormo odločit) najboljše da nas kej preseneti pa da dobimo vseen punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , aja pa za florjanovo sobo morem okrasne zavese nardit (blago že tud kupla) in za najno spalnico zavese tak da mam dela dost sam rok premalouser posted image user posted image user posted image user posted image

evo pa sem tak dolgo pisala da je moj poklical da je že na poti domovuser posted image user posted image user posted image user posted image mi kr dolgčas rata če ga ni ob uri....

lep večer in uživajte, če se vam ju3 ne uspem javit vam želim lep predbožični večer in preživite ga v duhu ljubezni in veselja

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?