Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:47:45
|
|
|
|
lilcha
|
No zdej pa uganite kaj grem zdele delat-likat,Jupiiii.not.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:48:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Tud jaz že komaj čakam Maško da jo celo prelupčkam pa prestiskam. Moj je dons sanju da sem že rodila in to fantka, pa kr nekje uzuni v enem podhodu. Pomoje zato ,ker ko sva bla učeri zvečer na sprehodu s psom me je ful neki začel špikat na desni strani trebuha pa sploh nisem mogla hodit neki časa.(tud to sem povedala g. da me je neki špikal pa je rekla pol pa probite mal hodit, pa sem rekla sej to je blo na sprehodu,pol je pa rekla aja no pol pa probite umes mal počivat wtf?) Njim se pa res vse zdi normalno . po jih pa zastopi a ne(g mislim) jaz sem pa danes sanjala da me je moj prevaru s kolegovo punco-sem ga tok nap.izdila sredi noči njumu pa nič jasno-no po sem mu pa razložila se je pa samo začel smejat..
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:48:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha No zdej pa uganite kaj grem zdele delat-likat,Jupiiii.not. no po se pa veselim s tabo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:49:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je pri strani nogica,na sredini trebuha pa rita......učer ko sem od sestrične tamalo cartala(2,5m) sem res že ratala nestrpna......mi čakam da dobim mojga knedla v naročje verjamem ja.... jst sm bla pa zadnič kr mal ljubosumna...k je od mojga sestrična pršla s tamalo (5m) in se je moj ful z njo igral ( to mi je blo ful všeč k sm ga vidla v tej vlogi), ....sam pol je pa cel dan govoru kok bi jo mel še doma pa bi jo čuvu pa jo uspavu...halo...namest da bi reku komi čakam larisso da bi se z njo tko igral...... no sej ni slabo mislil Sj vem da ne....Sam k jst skos sam našo Larisso čakam pa čakam, pol mi je pa tko mal čudn k moj kr sanja da bi z drugim otrokom zaspal pa ga uspavu pa skos cartu...pol me pa mal ljubosumje daje.....no evo...ena mojih redkih nosečniških muh....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:50:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha No zdej pa uganite kaj grem zdele delat-likat,Jupiiii.not. Jst sm se pa odločla.....................................da bom končala za dons....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 13:54:02
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......no sej kakšno muhico pa imaš lahko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:19:40
|
|
|
|
boma2
|
dan vsem so :) Zunaj zima je in mraz, spet praznikov je čas. Naj vse lučke,ki gore izpolnijo vse skrite vam želje! Vesele božične-novoletne praznike. Veliko sreče in zdravja v Novem letu 2009.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:22:29
|
|
|
|
boma2
|
claud... full lep pajacek... :) še dobr da ga je dobila, jaz sem tud za našga cukra iskala...pa ga nisem najdla...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:45:22
|
|
|
|
Čebel@
|
boma.......hvala....enako tebi in tvoji družini
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:49:21
|
|
|
|
Čebel@
|
punce kaj boste/ste kupile staršem,tašči/tastu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:50:52
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene...Ja, prej sm kar zginla...Malo ampak res malo sem dnevno pospravla, pol je moj vstal,pa tata me je klicu, da če grem lahko po mamo v službo in sm jo šla iskat in peljala domov, zdej sm pa pršla nazaj-je taka gužva po cesti da kar adijo! Pa še 2 stroja sem oprala-no, en se še pere...ni kej, sm bla pridna. Vi pa še bolj, k ste naklofale 2 strani... claud, fajn vreča! lilcha, super za pregled. Vaša gospodična pa tudi že ma fajn kilce! majchy, kaj pa maš ti zaene sanje? Bogi tvoj, pomojem mu ni blo nič jasno kaj piz.diš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:52:26
|
|
|
|
sunny24
|
O majchy...jst sem za moje kupla pižame, njegovim pa pojma nimam, kaj bomo kupli...Po mojem kak komplet za tuširanje pa kake štumfe zravn, sestri njegovi pa...nimam pojma. Rabim tudi jst kako idejo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 14:56:43
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......si bila pridna joj s temi darili imam vsako leto probleme
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:06:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce kaj boste/ste kupile staršem,tašči/tastu? Hmmm, tastu pa tašči bova vzela katre za kino in en film k si ga hočeta ogledat, pa za kokice bon. Mojim pa pojma nimam, mami bi kapo pa šal, očetu pa se mi res ne sanja, mate kake ideje?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:07:49
|
|
|
|
sunny24
|
Ne govori...Sam pol zmiri kej pametnega najdem. Seveda v zadnjem trenutku, ampak OK... Jst sem predlani vsakemu kupla v čajnici majhn paketek sadnega čaja in šalco, lani sm bolj te stvari za tuširanje al pa mleka za telo (taka k dišijo po jagodah, vaniliji, malinah...), z mojim se pa sproti zmenmo, kaj rabimo, čeprav on mene vedno preseenti s kako verižico al pa prstanom-mam že celo kolekcijo stvari iz jekla, k so mi full dobre! No, letos sm mu kupla majco, tako bolj športno, podloženo z muco v HM.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:09:52
|
|
|
|
sunny24
|
majchy ma novo slikico! Ku je lepa! Sej te skori nism prepoznala! Shuka, moje ideje so gor napisane, mogoče kake termo nogavice pa kako medico zravn, al pa kake medenjake...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:12:03
|
|
|
|
Shuka
|
Men gre mal na jetra to, k nisem mobilna, nimam avta in vse trgovine so bolj oddaljene, pol morm pa mojga čakat k zgonen dam pride s šihta pol mu špa težim, da greva pogledat kaj v kako trgovino in evo tko vse zadnji trenutek narediva, če sploh bova zadnji trenutek naredila Pol sem pa vsa tečna k se ne morm ornk pripravit.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:12:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy ma novo slikico! Ku je lepa! Sej te skori nism prepoznala! sem čist novoletna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:12:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy ma novo slikico! Ku je lepa! Sej te skori nism prepoznala! Shuka, moje ideje so gor napisane, mogoče kake termo nogavice pa kako medico zravn, al pa kake medenjake... Sem vidla sonček, hvala, bom razmislila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 15:49:49
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? Js kr uredu, zdej sem se prav fino najedla, tk da bi šla najraje počivati, ampak ne morem ker me čak pospravljanje. Moj je šel na trening, js pa bom v miru mal pospravila. Zdej pa še nekaj podatkov iz današnjega pregleda: je obrnjena z glavo navzdol, tk da je že pripravljena na prihod. Težki pa smo cca 2400 g, kar veliko. Druga pa je vse uredu. Tudi moji izvidi iz laboratorija so uredu. Vse skupaj sem se zredila 9 kg, ogromno a ne? Bi najraje kr nehala jesti. Naslednji pregled pa imam 20.1. To bo zaenkrat vse, ker vas nisem nič za nazaj prebrala.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 16:01:20
|
|
|
|
sunny24
|
Brkn, super za pregled! Pa tudi tvoja že ma lepo težo... Joj, jst morm pa čakat do 9. januarja, da zvem kako in kaj je z našo...Upam, da bo vse OK. Sam morm počakat še 17 dni...Dolga bo! Pa sej se nisi full zredila, prov v normali si!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 16:02:40
|
|
|
|
sunny24
|
Kje je pa naša balonchy? Upam, da je vse OK, pa da ni ostala v P...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 17:07:06
|
|
|
|
Deja
|
Čer punce.... Vidim da se pogovarjate o darilih za taste/tašče in ostale.... Mi2 z možem sva se odločila da letos čisto simbolično podariva malenkosti. Vsako gospodinjstvo - njegovi starši, moji starši,... bo dobilo eno vrečko notri pa: domačo mamelado iz pomaranč, jabolk in mandarin; božično kopel od oriflame-ja, in vrečko domačih medenjakov. Vsako leto sva podarjala velika oz veliko € vredna darila. Ker pa sem letos jaz brez službe, pa ker prihaja , mislim da bojo razumeli... če ne bodo - njihov problem... Aja... danes sem zvedela da so 4 kolegice noseče. Ena celo nosi dvojčke... . To pa pomeni zame JUHUHUUUUUUUUUUUUUUUU. Ker bom potem septembra jaz imela službo vsaj za eno leto...... lep dan še naprej....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 17:37:08
|
|
|
|
akvalina
|
dober dan vsem čvekam! dva dni me ni pa je 15 strani za prebrat !!! ne bom vseh komentirala k sem sprot pozabla, Balonchy- upam da si še vedno 2v1 in ok ajvy-držim pestke da ste v redu majchy-lep nov avatar aaaammmmmm, ostalo sem pa pozabla sej niste hude name !
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 23.12.2008 17:50:48
|
|
|
|
Katjusa
|
hej pupe.... čakam mojga da pride domov mjo dons zaključek v firmi in so mel pojedino pa zgleda da je šef veliko pripravil k so še kr tam ja no sej je prav nej se naje men ni treba kuhat dons sem uspela celo mal pospravit pa za konodo sem predale sestavla k mojmu ni ratal včeraj do konca nardit.... ju3 je pa moj frej pa boma do konca pospravla pa pol bomo zvečer smrekico in jaslice postavljal ob 21 bomo pa verjetno šli k maši skupaj s Florjanom (kao polnočnica) zjutraj bo pa božiček.... komaj čakam, da vidim Florjanove učke k bo zagledal cel kup lego kock tak da se vam verjetno ne bom uspela javit ene 2 dni da zgradimo celo mesto dons gremo pa v kino no mi2 pa še en prjatu od mojga in njegova punca in si bom prvoščla ene kokice pa coca-colo se mi je lušta za praznike če mi bo uspel bom pa šivala sem kupla flanelo za posteljnino za Florjana in dojenčka (ki še vedno ne vemo kako mu bo ime..... verjetno bo Benjamin , men je všeč tud Lovro , joj kak je smotano k se ne mormo odločit) najboljše da nas kej preseneti pa da dobimo vseen punčko , aja pa za florjanovo sobo morem okrasne zavese nardit (blago že tud kupla) in za najno spalnico zavese tak da mam dela dost sam rok premalo evo pa sem tak dolgo pisala da je moj poklical da je že na poti domov mi kr dolgčas rata če ga ni ob uri.... lep večer in uživajte, če se vam ju3 ne uspem javit vam želim lep predbožični večer in preživite ga v duhu ljubezni in veselja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?