yania
|
Kuku...joj, kakšen dolgočasen dan...upam da bo vsaj večer lepši...imamo zabavo v službi, pa se mi kar ne da iti zrihtat, ko nimam poooooojmaaa kaj naj nase navlečem,...rada bi kaj posebnega, tko, da ne bom ravno v trenirki pa se mi zdi da sem ko mali slonček,,no itak sej sem .....aja, zapeljiva a ne...ko smo vse tko luškane...haha, ja sem se nasmejala temu komentarju...ne bom pa komentirala še jaz....če ne dam pudra gor, ko ga drugače res ne uporabljam, sem ko en ponočnjak..ko bi ravno z žurke prišla..utrujena v obraz, pa podočnjaki, rdečina okrog oči..haha.. KOLCANJE Ej meni po 4x na dan al pa še več kolca...ali je lahko to kaj narobe? Ima katera podobne izkupnje...začeli smo nekje 3x , zdej pa tudi 5x ali 6x...ma ne vem kaj mu je...zajema zrak ali kaj..sej drugače vem, da se pripravlja s kolcanjem na dihanje ko bo zunaj, samo a je to tolk resno vzel, al kaj?...no je vsaj nekdo resen, le že jaz nisem...ni se mi dalo danes nič ven, pa sem se hotela spraviti malo na orbitrek...no po 2 minutah sem obupala, ker me je ful dol nekaj tiščalo,l v p**** kot bi nekaj dol porival...mah sem obupala, no čez minutko pa je še kolcat začel, in evo zdej spet....ne vem kaj je to...pa tudi npr.včeraj ko sem tamalo kopala, in sem se dol sklonila, da sem ji sprala v vodi glavo, pa se dvingem nazaj in evo začne kolcat...ali ga to kaj stisnem, kaj se to dogaja..me res kr skrbi, ko vidim, samo da kaj se prepogibam, začne revček .... Nič , se tipkamo jutri...je pa tako pri nas,,,,imam tamalo doma, še ne hodi v vrtec, bo šla januarja...in spiva do nekje 10.oo ...meni čisto paše, ko grem res pozno spat...pa da potem dobim teh 8 urc noter..je to to.. lep večer vam želim..in imejte se radi... papa
|