Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 19:05:42
|
|
|
|
NoBady
|
no fajn se mej pupa js sm se navečerjala, zdej se grem pa mal pocartat z fajn čvekejte, sam ne preveč k se mi spet ne bo lubl brat vse nočko***
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 19:07:04
|
|
|
|
trezika
|
Js vas tut zapuščam za danes...me oči neki pečejo in se mi ne da več za rač. sedet...pa mam občutek, da bom hitro zaspala...tako da NOČKO vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:06:34
|
|
|
|
čebeica maja
|
ZA Žigca LEJCA-uboga, pa glih tega se je bala, pa vsa nosečniška oblačila ma notri. zoprno MOZOLČKOV nimam, pol bo še en pob.. Frizurco mam pa jst tud natur, kaj čem pa komplicirat, sej itak nesme noben zraven pridet, mam pa problem kako nohte postrišt na nogah. JANIJA-kovcanje pa je mislim nič nevarno, ko pije plodovnico pa pride do tega. Ena je spraševala, kako zgleda kovcanje, to je tako v istih intervalih te ruka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:08:39
|
|
|
|
felix7
|
kaj pa je to zdej? tihi štrajk? tole zatišje je meni vedno bolj sumljivo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:26:20
|
|
|
|
tasa_m
|
pa ve niste normalne! Mene je zdaj že pošteno glava bolela, ko sem vse prebrala.. Saj nimam niti pojma, kaj sem prebrala..sem pa si zapomnila krompir.. mama_m.. fajn zrihtajte pupa .. upam, da si se imela fajn na šoli za starše. Grem zdaj še jaz pogledat, če so že termini za januar gor.. Mi pa puzzle sestavljamo, pa nimam cajta na RR prit . Hočema nardit do januarja, ampak verjetno bova glih enkrat do marca nardila tote puzzle..so tak zaj**** A se ni Lejca hecala da ji samo manjka, da ji kovček zgubijo? Zdaj pa so ji ga res..koda bi vedla.. revica, upam, da ji čimprej najdejo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:30:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa je to zdej? tihi štrajk? tole zatišje je meni vedno bolj sumljivo... pa pravijo da je decembra stalno polno vsepovsod, januarja pa zatišje. Pol veš kakšno še bo januarja na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:37:07
|
|
|
|
helimaša
|
EVO ŠE MENE.... Maša je zaspala tko da sm lahko mal na RR-ju.....je pa res zatišje.....moj je prej v Lublano pobegnu z enim frendom po fax....kr neki.....ma za vsako stvar mora bit pa moj dec zravn....je vsestranski....se čist na vse spozna.....pa vse nardi.....sam gospodinjska opravila mu pa ne dišijo kej preveč.....tko da sta šla zdele še na en pir....pol pa sm ga fehtala da bi pa jst enga kuhančka ruknla.....ma res se mi tok lušta.....tko da se sm oblečem pa da me pokliče..... jutr mam pregled....tko da vam bom popoldan poročala kako je blo....bo šla moja mami z mano da greve še mal v šoping.....ker jutr morm met darila nujno kupljena.....tko da upam da i uspe.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:43:38
|
|
|
|
Infinity1
|
Za seznamčka: Naslednji pregled 15.1., +3,5 kg, obseg trebuščka 114 cm. LP
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:51:17
|
|
|
|
helimaša
|
ja pa kje ste spet vse-.....kje je pa spps.....a se že stiska....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 20:55:21
|
|
|
|
čebeica maja
|
Moja prijatelce pa je rodila vćeraj punčko Tejo, me je kr presenetila rok je mela 16.1.09, pravi da je vse vredu,50cm in 2740g tako da je kr, glede na to da je skor en mesec prej, je pa tud prvič rodila prej (Mašo), sm takrat je blo 16 dni. Bom jo šla verjetno jutri pogledat, ko mam glih pregled, če bom zmožna, nočko vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 22:01:37
|
|
|
|
Pupa7
|
dober večer, da se vam oglasim tudi z naslednjim pomembnim obvestilom: Lejca sporoča, da so našli kovček in gre jutri ponj, da je jedla kremšnito, pa govejo juhco in sveže hrenovke in je čist vesela jst pa zanjo no tako, zdaj pa grem v mižule tudi jaz lepe sanje vsem!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 22:02:02
|
|
|
|
felix7
|
ja, nč, koke, ura je deset, čas ko se meni zapirajo oči. Nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 22.12.2008 23:31:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ahoj babike. vidim da samevam tu gori. pa vas samo na hitro pozdravim ker mi že oči pošteno skup lezejo. moj pa ima od jutri naprej dopust pa vse do 5.1. - jeeeeeee kak se bomo fajn imeli tak da boste vedele, za kaj gre, če bom bolj malo tu gori sladke sanje
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:01:44
|
|
|
|
helimaša
|
jutro! evo mi smo vstal.....zrihtam Mašo pol pa še sebu in via Lublana.....grem na regled.....jeeee...... včer zvečer me je neki čudn vščipnlo med nogam.....sej ne vem kak nej razložim.....na desni strani.....tko da mi še dons ni popustil in vlečem nogo za sabo.....zdej pa sploh ne vem kak bom šla v šoping..... no se pol tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:24:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Tudi jaz imam danes pregled..še malo pa grem od doma...To noč sem pa spala kot angelček..joj, niti enkrat nisem šla na WC....Svetovno! Helimaša za pregled! Pa poročilo sledi, ne? Še katera ima danes pregled? Aja, točno moja rojakinja Janja, vendar ona ga ima v FR! Vsem !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:27:34
|
|
|
|
dana
|
Kokica meni je tudi danes uspelo prespati celo noč brez odhoda na WC Pa še 2 dc vode sem spila preden sem šla spat. Da bi se to še večkrat ponovilo. Pa dobro opravi na pregledu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:28:55
|
|
|
|
dana
|
helimaša danes smo mi vstali že ob pol šestih, ker sem morala jaz odpeljati tamalga v vrtec, potem pa hitro na bus in v službico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:35:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Kokica meni je tudi danes uspelo prespati celo noč brez odhoda na WC Pa še 2 dc vode sem spila preden sem šla spat. Da bi se to še večkrat ponovilo. Pa dobro opravi na pregledu. Super Dana..Še več takšnih noči, ne!?! Do kdaj pa še boš ti delala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:36:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Okej pupe..sedaj pa grem....potem sledi poročilo, seveda! Čau bau!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 7:40:20
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: dana Kokica meni je tudi danes uspelo prespati celo noč brez odhoda na WC Pa še 2 dc vode sem spila preden sem šla spat. Da bi se to še večkrat ponovilo. Pa dobro opravi na pregledu. Super Dana..Še več takšnih noči, ne!?! Do kdaj pa še boš ti delala? Ja tam okoli 20.1. mislim počasi oditi na dopust. Pa še kak dan prej bom pokoristila. Si bom mal delovni teden krajšala Pa ti? A še delaš ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 8:20:25
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!!! En lep sončen pozdrav!! No včeraj sva bila v Gradcu, bilo je fajn, smo si ga ogledal po dolgem in počez. Potem smo šli še v Toys"r"us, ni bovekaj, eni so vozli polne vozičke, jaz sem kupila, ene žabice pa majčko, pa mojem puzzle New York za božić. danes pa me noge bolijo za umret, moram pa stanovanje pospravir, pa likat, da mi ne os ostal med prazniki. Nisem kaj prebrala, razen da men se linea negra ne dela še, pa smo stopil v 30. teden, niti strij še nimam, tak hvalabogu, sam stare iz otroštva. spps snovo slikico dobiš danes ali pa jutri na mail, odvisen kak bo z moj fotograf bil zatežen. mamam , za hitro okrevanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 9:53:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja pa kje ste spet vse-.....kje je pa spps.....a se že stiska.... včeraj sem stiskala takle čas že svoj pojšter,ker nisem bila za nikamor,sem šla rajš s kurami spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 9:55:57
|
|
|
|
spps
|
alora,dans je pa spet neka gužva med marčevkami sej po praznikih bo boljše-jutr bo itak gužva s pripravami na božično večerjo,itd.. ma ko gre čas- ne morem verjet,da se je možek odločil,da greva danes v šoping,ker je imel v planu jutri ma mormo do zadnjega čakat nimaš kaj,še smreko ne vem če bomo dobli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 9:56:02
|
|
|
|
felix7
|
ojla, punce, se še jaz javim iz službe, da vam ne bo dolgčas helimaša in kokica, dobro zrihtajta na pregledu. Aja, mi smo tudi včeraj dobili paket iz Varne prihodnosti, ful fino
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 23.12.2008 9:56:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Za seznamčka: Naslednji pregled 15.1., +3,5 kg, obseg trebuščka 114 cm. LP čestitke za pregled kje se pa ti skrivaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......