|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
22.12.2008 19:05:42   
NoBady
no fajn se mej pupauser posted image

js sm se navečerjala, zdej se grem pa mal pocartat z user posted image

fajn čvekejte, sam ne preveč k se mi spet ne bo lubl brat vseuser posted image

nočko***

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
22.12.2008 19:07:04   
trezika
Js vas tut zapuščam za danes...me oči neki pečejo in se mi ne da več za rač. sedet...pa mam občutek, da bom hitro zaspala...tako da NOČKO vsem skupaj

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.12.2008 20:06:34   
čebeica maja
ZA Žigcauser posted image

LEJCA-uboga, pa glih tega se je bala, pa vsa nosečniška oblačila ma notri. zoprno

MOZOLČKOV nimam, pol bo še en pob..

Frizurco mam pa jst tud natur, kaj čem pa komplicirat, sej itak nesme noben zraven pridet, mam pa problem kako nohte postrišt na nogah.

JANIJA-kovcanje pa je mislim nič nevarno, ko pije plodovnico pa pride do  tega.
Ena je spraševala, kako zgleda kovcanje, to je tako v istih intervalih te ruka.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
22.12.2008 20:08:39   
felix7
kaj pa je to zdej? tihi štrajk? tole zatišje je meni vedno bolj sumljivo...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
22.12.2008 20:26:20   
tasa_m

user posted image user posted image pa ve niste normalne! Mene je zdaj že pošteno glava bolela, ko sem vse prebrala.. user posted image

Saj nimam niti pojma, kaj sem prebrala..sem pa si zapomnila krompir.. user posted image

mama_m.. fajn zrihtajte user posted image user posted image

pupa .. upam, da si  se imela fajn na šoli za starše. Grem zdaj še jaz pogledat, če so že termini za januar gor..

Mi pa puzzle sestavljamo, pa nimam cajta na RR prituser posted image . Hočema nardit do januarja, ampak verjetno bova glih enkrat do marca nardila tote puzzle..so tak zaj****user posted image

A se ni Lejca hecala da ji samo manjka, da ji kovček zgubijo? Zdaj pa so ji ga res..koda bi vedla..user posted image revica, upam, da ji čimprej najdejo..user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
22.12.2008 20:30:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

kaj pa je to zdej? tihi štrajk? tole zatišje je meni vedno bolj sumljivo...

pa pravijo da je decembra stalno polno vsepovsod, januarja pa zatišje. Pol veš kakšno še bo januarja na RR user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
22.12.2008 20:37:07   
helimaša
EVO ŠE MENE....
Maša je zaspala tko da sm lahko mal na RR-ju.....je pa res zatišje.....moj je prej v Lublano pobegnu z enim frendom po fax....kr neki.....ma za vsako stvar mora bit pa moj dec zravn....je vsestranski....se čist na vse spozna.....pa vse nardi.....sam gospodinjska opravila mu pa ne dišijo kej preveč.....tko da sta šla zdele še na en pir....pol pa sm ga fehtala da bi pa jst enga kuhančka ruknla.....ma res se mi tok lušta.....tko da se sm oblečem pa da me pokliče.....
jutr mam pregled....tko da vam bom popoldan poročala kako je blo....bo šla moja mami z mano da greve še mal v šoping.....ker jutr morm met darila nujno kupljena.....tko da upam da i uspe.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
22.12.2008 20:43:38   
Infinity1
Za seznamčka:

Naslednji pregled 15.1., +3,5 kg, obseg trebuščka 114 cm.

LP

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.12.2008 20:51:17   
helimaša
ja pa kje ste spet vse-.....kje je pa spps.....a se že stiska....user posted image user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.12.2008 20:55:21   
čebeica maja
Moja prijatelce pa je rodila vćeraj punčko Tejo, me je kr presenetila rok je mela 16.1.09, pravi da je vse vredu,50cm in 2740g tako da je kr, glede na to da je skor en mesec prej, je pa tud prvič rodila prej (Mašo), sm takrat je blo 16 dni. Bom jo šla verjetno jutri pogledat, ko mam glih pregled, če bom zmožna, 

nočko vsem

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.12.2008 22:01:37   
Pupa7
dober večer,

da se vam oglasim tudi z naslednjim pomembnim obvestilom:

Lejca sporoča, da so našli kovček in gre jutri ponj, da je jedla kremšnito, pa govejo juhco in sveže hrenovke in je čist vesela user posted image jst pa zanjo user posted image

no tako, zdaj pa grem v mižule tudi jaz user posted image

lepe sanje vsem!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.12.2008 22:02:02   
felix7
ja, nč, koke, ura je deset, čas ko se meni zapirajo oči.

Nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.12.2008 23:31:14   
MalaČebelica
ahoj babike.

vidim da samevam tu gori. pa vas samo na hitro pozdravim ker mi že oči pošteno skup lezejo.

moj pa ima od jutri naprej dopust pa vse do 5.1. - jeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image kak se bomo fajn imeli user posted image user posted image user posted image user posted image

tak da boste vedele, za kaj gre, če bom bolj malo tu gori user posted image user posted image user posted image user posted image

sladke sanje

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.12.2008 7:01:44   
helimaša
jutro!

evo mi smo vstal.....zrihtam Mašo pol pa še sebu in via Lublana.....grem na regled.....jeeee......
včer zvečer me je neki čudn vščipnlo med nogam.....sej ne vem kak nej razložim.....na desni strani.....tko da mi še dons ni popustil in vlečem nogo za sabo.....zdej pa sploh ne vem kak bom šla v šoping.....

no se pol tipkamo

papa

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.12.2008 7:24:28   
KOKICA32
Dobro jutro!

Tudi jaz imam danes pregled..še malo pa grem od doma...To noč sem pa spala kot angelček..joj, niti enkrat nisem šla na WC....Svetovno!
Helimaša user posted image user posted image user posted image za pregled! Pa poročilo sledi, ne? Še katera ima danes pregled? Aja, točno moja rojakinja Janja, vendar ona ga ima v FR! user posted image Vsem user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.12.2008 7:27:34   
dana
Kokica meni je tudi danes uspelo prespati celo noč brez odhoda na WCuser posted image  Pa še 2 dc vode sem spila preden sem šla spat. Da bi se to še večkrat ponovilo.
Pa dobro opravi na pregledu.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.12.2008 7:28:55   
dana
helimaša danes smo mi vstali že ob pol šestih, ker sem morala jaz odpeljati tamalga v vrtec, potem pa hitro na bus in v službico.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.12.2008 7:35:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Kokica meni je tudi danes uspelo prespati celo noč brez odhoda na WCuser posted image  Pa še 2 dc vode sem spila preden sem šla spat. Da bi se to še večkrat ponovilo.

Super Dana..Še več takšnih noči, ne!?! Do kdaj pa še boš ti delala?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.12.2008 7:36:28   
KOKICA32
Okej pupe..sedaj pa grem....potem sledi poročilo, seveda!user posted image Čau bau!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.12.2008 7:40:20   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Super Dana..Še več takšnih noči, ne!?! Do kdaj pa še boš ti delala?

Ja tam okoli 20.1. mislim počasi oditi na dopust. Pa še kak dan prej bom pokoristila. Si bom mal delovni teden krajšalauser posted image Pa ti? A še delaš ?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.12.2008 8:20:25   
Lolita23
Dobro jutro!!!

En lep sončen pozdrav!!user posted image

No včeraj sva bila v Gradcu, bilo je fajn, smo si ga ogledal po dolgem in počez.user posted image Potem smo šli še v Toys"r"us, ni bovekaj, eni so vozli polne vozičke, jaz sem kupila, ene žabice pa majčko, pa mojem puzzle New York za božić.user posted image user posted image
danes pa me noge bolijo za umret, moram pa stanovanje pospravir, pa likat, da mi ne os ostal med prazniki.user posted image

Nisem kaj prebrala, razen da men se linea negra ne dela še, pa smo stopil  v 30. teden, niti strij še nimam, tak hvalabogu, sam stare  iz otroštva.

spps snovo slikico dobiš danes ali pa jutri na mail, odvisen kak bo z moj fotograf bil zatežen.user posted image

mamamuser posted image user posted image user posted image ,
za hitro okrevanje

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.12.2008 9:53:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ja pa kje ste spet vse-.....kje je pa spps.....a se že stiska....user posted image user posted image
user posted image user posted image včeraj sem stiskala takle čas že svoj pojšter,ker nisem bila za nikamor,sem šla rajš s kurami spatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.12.2008 9:55:57   
spps
alora,dans je pa spet neka gužva med marčevkamiuser posted image user posted image user posted image sej po praznikih bo boljše-jutr bo itak gužva s pripravami na božično večerjo,itd..
ma ko gre čas- ne morem verjet,da se je možek odločil,da greva danes v šoping,ker je imel v planu jutriuser posted image user posted image ma mormo do zadnjega čakat nimaš kaj,še smreko ne vem če bomo dobliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.12.2008 9:56:02   
felix7
ojla, punce,

se še jaz javim iz službe, da vam ne bo dolgčas user posted image  helimaša in kokica, dobro zrihtajta na pregledu.

Aja, mi smo tudi včeraj dobili paket iz Varne prihodnosti, ful fino user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.12.2008 9:56:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Za seznamčka:

Naslednji pregled 15.1., +3,5 kg, obseg trebuščka 114 cm.

LP
čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image kje se pa ti skrivaš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......