tintara
|
No, in kje ste zdaj klepetulje? A se spite? Ja, jaz sme res vmes parkrat prebrala, ampak pol nisem odgovrajala. V sluzbi mamo prevec dela (ceprav zdaj pisem iz sluzbe, se se zbujam zraven), doma pecemo kekse, ta velik bruha, Nadja ima drisko... No, sem si ful zelela, da bi zdrzala prejsnji teden, ko so bili sluzbeni dedki mrazi in jima je glih za glih uspelo. Gasper je bil namrec na dedu mrazu ze kar mal cuden, takoj je hotel domov, pa se cokolade ni hotel jest , naslednje jutro je pa bruhal. Vceraj je bil spet v vrtcu, pa je zvecer spet bruhal. Nadja je imela drisko cez vikend, smo ji mogel spet plenico nastimat, zdaj so ji pa ful vsec, se pa kar mal krega, k noce spodnjih hlac. No, ampak je ze OK in je bila vceraj ze v vrtcu. Ste vse drug teden na pocitnicah. JAz sem hotela en dan viska ur koristit, pa ne bo nic, pravi sef. No, ja bom pa vsak dan kako uro ali dve manj delala, bo tudi v redu. Preostala druzina bo doma, pol pa jaz kar ne morem zdrzat v sluzbi. Pa se prevc nadur imam in jih kaj hitro skenslajo in si potem na nuli. Zob imamo se vedno 15, tako da glede tega ni sprememb. Mi pa vsakic, ko ji jaz recem, pazi da ne bos padla, rece, ja pa zob zlomila. Kolk so vasi kaj zgovorni? nasa nabija 100 na uro, vcasih se sam smejem, vcer zvecer sem jo pa prosila, ce je lahko malo tiho, ker se nisva z mozkom sploh slisala, k naju je hotla preglasit in pela na ves glas. Ubogala seveda ni. Faza NE: oprostite, mislim, da ni faza. No, do določene mere že, ampak kar navadite se živeti s tem. Pri enih je izražena bolj, drugje manj, vsaj mislim. Vsi pa izražajo svojo osebnost in mnenje in hvala bogu da je tako. Poglejte, pri nas je prvi bolj priden, če lahko tako recem. Je zagotovo manj trmast in hitro popusti in se prepusti vodenju. Nadja mu je cist kontra, ona kontrira od kar govori, torej od 16 meseca. Ampak, ko pogledam za naprej, vem, da se bo Nadja v zivljenju znasla in dosegla svoje (saj ostrina kontriranja se scasoma obrusi), bolj me skrbi Za Gasperja. Prehitro se strinja z mnenjem, ki prvotno ni njegovo... Delamo na tem, da se bo bolj postavil zase..., pa bo ze, vsaj upam. TAko da, ce je kriza, se spomnite tega. Naja: se Tija se grize? Pomoje ni to nic takega. Nasa se je tudi, samo kake pol leta nazaj. PA je minil kar kmalu. Itak se ne ugriznejo ful, vsaj nasa se ni. En cajt je imal obdobje, ko je z glavo butala v zid. Ugotovila je, da pridem takoj tja, ce naredi kaj takega, pa je bilo. Zacaran krog, ampak smo ga odcaral, pa nimam pojma kako. NAjbrz se je odcoprala kar sama. Glede AB pa takole, pri nas jih je imel Gasper tudi non stop. En mesec doma, da ja ne bi spet imel vnetih uses, pa en teden v vrtcu in evo, spet usesa. Dvakrat mu je celo bobnic pocil. Pol se dvakrat bolnica zaradi napada astme (recimo, da je bilo to)... No in pol enga dneva sem imela vsega dost in smo sli k homeopatinji. To je bilo marca 2006 in od takrat ni imel niti enkrat vec vnetih uses, januarja bo tri leta, ko je pojedel zadnji AB. Slucaj? Mogoce, ampak ce bo pri NAdji podobno, ne bom odlasala dolgo. Nic, zdaj sem pa tolk napisala, da sem si pomoje odpustnico za nazaj in za naprej zrihtala. Punce, vesel bozic in srecno novo leto! (morda se pa vseeno se kaj oglasim do takrat). T
|