|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
15.12.2008 15:07:02   
r1ta
Dddddd decemberke... aja, na drugi strani, kje pa?

No moja prinčipesa že drugi dan štrajka z dnevnim spanjem. Zaspi še, potem se pa zaradi kašlja zbudi. Danes sem jo pa pustila kar v postelji in zdaj ne vprašajte kaj vse dela, samo spi ne. Joka pa tudi ne. Če pa pridem v sobo se z vso silo vrže dol, kot da spi!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
15.12.2008 15:15:40   
Vilma
Dober dan čvekice user posted image
Se na hitro javljam, potem pa šibam v Ljubljano na novoletno službeno kosilo. Sem se danes zrihtala po doooolgem času, me ni za spoznat. Dobro, da otroka spita, vprašanje je, če bi me spoznala. user posted image  Bo pa ati danes prvič sam z njima, jih bom pustila ene tri urce. Sicer pa itak vem, da bosta pridna, vedno je tako. Ko je mama sama z obema je cel kažin, ko je ati pa ljubi mir v hiši. To res ni pošteno! Po drugi strani pa bolje, da je tako, ker bi me drugače razneslo od skrbi. user posted image

Kar se tiče NE faze, je tudi pri nas zelo izrazita. Sem pa kar vesela, da je prišla, ker je bil Dominik zelo ubogljiv fant, me je že skrbelo, da bo samo sledil in se ne znal zase postavit.
No zdaj je NE prišel v vsem svojem sjaju. Vse je ne, edino čokolada je ja, pa gremo ven je tudi zelo izrazit ja. user posted image  
Drugače pa je previjanje prava drama, ga moram lovit po celem stanovanju. Je pa mulc hiter, tako da moram kr zalaufat, da ga ulovim. Zraven pa se vedno smeji kot pečen maček, ko se podiva okrog mize.
Pa govorit je začel, se  mu je ful odprlo. Dolgo nič, zdaj pa celi stavki po štiri pet besed. user posted image  Včeraj sem ga učila kako je ime noni, babi, dedi, teti, mu je vse šlo od prve. Ko sem ga vprašala, kako se ti kličeš, pa prvo tišina in čez čaz: auto. Tako da moj sine še vedno misli, da smo mu avto dali ime. user posted image

Jutri ima dedka Mraza v vrtcu in potem še v naši službi, upam da bosta otroka do jutri dovolj zdrava, da ne bomo zamudili tega dobrega moža. Dominik je že lani manjkal, tako da bi mi bilo kar hudo.
R1ta Ančka je pa kr fajn zaružla v pločnik. A je tud fajn jokala?
Najaa poročaj, kako je bilo na pregledu! user posted image
Zdaj pa res šibam, mejte se. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
15.12.2008 20:52:48   
Najaa
Kratko poročilo (ker se javljam z laptopa na kavču user posted image  in je malo neudobno pisat) - vse je ok. Imela sem hudo naporen dan, ker sem celi dan porabila za pregled in potovanje domov... ne bi podrobnosti, sam da cel dan stanja na nogah plačujem s hudimi bolečinami kolka. user posted image  Zato mi je pa dragi naštimal rač. na kavč,da mi ni treba sedet.user posted image
Tija je ostala na počitnicah in jo že pogrešam.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
16.12.2008 9:28:11   
essa411
Punce, hvala za čestitke!
Danes bom kratka, nekaj se me je prijelo in že 3 dni ne obdržim nobene hrane v sebi...t.i. prisilna dieta, ne bo škodvalo...ampak se mi že blede...

R1ta, ana je pa ornk zaružla. Božca, kolk je pa jokala?

frufru_kje pa pelje vlak?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
16.12.2008 9:34:22   
essa411
Kok sem smotana, sem mal za nazaj brala....

NIKA, JON in vsi, ki praznujete v teh dneh VSE NAJBOLJŠE !!!

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
16.12.2008 10:27:54   
r1ta
Ja, Ana pri pluženju pločnika ni tako zelo jokala, ker sem jo jaz preglasila, ko sem mojemu razlagala, da naj tega nikoli več ne naredi. Namreč, Ana je tekla stran od naju (kot to pač vedno počne, kadar gremo na sprehod) in je tekel za njo. Ko jo je dohitel, se je obrnila in stekla proti meni, on pa jo je prijel za kapuco jakne in jo za trenutek držal, medtem ko je ona vlekla na svojo stran. Potem je kapuco spustil, ona pa je z enako silo kot je prej vlekla zaplužla po tleh. Revež je bil čisto trd in sma najprej samo čakala od kod se bo kri pocedila. Lahko bi bil nos razbit, lahko pa zobki. In ravno preden smo šli na sprehod sem mu razlagala, da smo verjetno v obdobju razbitih zobk, ker so nekateri otročki Aninih let že razbili zobke... Tako, da Ana ni tako strašno jokala in se je kmalu pomirila, tako da smo nadaljevali s sprehodom.

No, imamo pa neko novo foro. Vsak večer ko je treba zaspat jamra, da jo boli desno uho. Čez dan pa nič. Vročine nima. In ne vem več ali se naj grema pokazat k zdravnici ali ne... Po moje gre za iskanje pozornosti.

MAKS, vse najboljše!!!user posted image

user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
16.12.2008 10:31:56   
Najaa
Uuuuuuu, danes pa praznujeta Maks in Ožbej!!! user posted image  Vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Mamici pa, če bereta, oglasite se kdaj.

essa, to nekaj zgleda razsaja. Mene je tud hotlo prijet in mi je bilo v noči iz nedelje na pon. slabo, trebuh me je bolel... Sam na srečo ni hujšega.
Ti si v službi?

r1ta, a tako je bilo. V bistvu je tvoj kriv, da je Ana padla!! user posted image  
Brez zamere, spomnila sem se na dogodek, ko je Tija tud padla in je bil moj kriv. Se zgodi.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
16.12.2008 11:03:48   
essa411
Najaa, ja sem v službi...in ravnokar testiram prepečenec in čaj..bomo vidl...

R1ta, a veš da ma tud Lan zdej eno foro?! Ne za spat, ampak ko hoče uveljavt svoje in da ga pustimo pri miru reče: "Pust me, kakam..." user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
16.12.2008 14:30:20   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

"Pust me, kakam..." user posted image user posted image

Ta je pa dobra!user posted image

Pri nas Ana odpre vrata kuhinjskega elementa, se postavi za vrata z rito navznoter proti posodam in reče: "Kakala"user posted image

No, danes že tretji dan ne spi čez dan. Eno uro sva se skupaj trudili, pela sem ji pesmice, božala, ona mene jaz njo... in nič. Zdaj leži v svoji postelji in si navija muziko. user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
16.12.2008 14:41:18   
crci06
groza, vedno, ko uspet pridit na RR, imam neke moralne nauke...

hotela sem rečt, R1ta, da možno, da Ana ne bo več spala čez dan, lahko pa je vse to še vedno odsev tega, da daddy-ja ni bilo doma... imam že veliko takih izkušenj in vem, da tudi otroke čisto zmede.
Poskusi poklicat tvojega, če ima čas iz službe malo poklicat Ano in ji povedat, da zvečer pride...

čeprav ne vem, zakaj potem moj otrok trenutno leži in si poje user posted image
doma teorija vedno propade user posted image user posted image user posted image

včeraj je moj zaspal na kavču, pa sem kar prinesla kovtre, da bova oba spala tam... želim, da sva skupaj, kjerkoli že. ura 22.30, ko je bil nejc že več kot pol ure v postelji, ampak zaspal pa ni. Tolk mi je bil smešen, da sem imela film na Mute, nejca pa na baby-phonu. potem sem se pa odločila, da ga prinesem k sebi in da mora biti kao čisto tiho, da očija ne zbudi. Jaz gledam film, nejc pa za mano tiho ko miška. Gledal je v luft in na vsake tolk časa poškilil proti  meni, če ga vidim. Jaz sem pa gledala TV in na vsake tolk časa poškilila, če nejc že spi. Nekajkrat se tako spogledava, nato sva se pa oba začela na glas smejat... pomoje sva zgledala, kot, da bi oba malo preveč spila. Al pa kot ene 5-letna dvojčka...  oba enako otročja.
Kaj si na nočno krohotanje misli oči, bova pa šele izvedela user posted image user posted image

Vse najboljše slavljencem!!!
Kar 2 leti ste že stari...  že 2/3 decembrčkov!
UAU!user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
16.12.2008 19:03:29   
frufru
Maksu in Ožbeju čestitke za RDuser posted image

Essa v bistvu sta dva vlakca en štarta iz Lj en pa iz NM. Ob peljeta do Ivančne Gorice, kjer se potniki zamenjajo in se odpeljejo nazaj proti domu. Vmes je pa še animacija in srečanje z Božičkom. Več pa tudi jaz ne vem, ker gremo mi tudi prvičuser posted image  Mali se že fuuuuul veseli

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
16.12.2008 19:57:35   
emaa
Kdaj pa gre ta vlak?
Maks Ožbej čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
16.12.2008 20:58:52   
frufru
Iz Lj ob 10.15, za popoldanskega pa ne vem točno. Je pa treba prej karto kupit. Na dan vožnje ne greuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
16.12.2008 21:09:13   
emaa
Ja no saj karto lahko naročim, mi jo mami vzame spotoma, sam moj user posted image ima nekaj proti, res ne vem zakaj. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
16.12.2008 21:42:43   
frufru
Barbk bejbi mal z zamudouser posted image user posted image ampak od srcauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image
Pa mal bo treba tikerčke naštimat a neuser posted image  Naja, Essa?user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 16.12.2008 21:45:34 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.12.2008 8:10:13   
essa411
O, barbk, ti tud praznuješ v teh dneh ! VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!!
(potem je blo to tud rojstnodnevno, ne samo božičkovo darilo user posted image )

frufru_sem že mal pozabla na ta ticket, morm najt kakega pametnega....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.12.2008 8:14:49   
Shorty_
Barbk vse naj naj želja se ti je že delno izpolnila, in naj ti čas do avgusta hitro mine!!! Rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.12.2008 9:17:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Essa v bistvu sta dva vlakca en štarta iz Lj en pa iz NM. Ob peljeta do Ivančne Gorice, kjer se potniki zamenjajo in se odpeljejo nazaj proti domu. Vmes je pa še animacija in srečanje z Božičkom. Več pa tudi jaz ne vem, ker gremo mi tudi prvičuser posted image  Mali se že fuuuuul veseli

Kdaj pa greste?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.12.2008 9:20:13   
Najaa
Barbk, vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image  Darilo si pa že dobila najlepše, a ne?user posted image

frufru, bom popravila ticker... user posted image

Sem že odprla temo na forumu, sam ni bilo nekega odziva, pa bom še vas vprašala. Tud če ne veste, kaj bi to bilo, kaj bi si misle, če bi otrok sam sebe grizel? user posted image  Po rokici, pa ni važen trenutek. Včasih da pridobi pozornost, včasih med igro... Potem pa sam sebe krega, da zakaj se je ugriznil. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.12.2008 9:33:38   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Barbk, vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image  Darilo si pa že dobila najlepše, a ne?user posted image

frufru, bom popravila ticker... user posted image

Sem že odprla temo na forumu, sam ni bilo nekega odziva, pa bom še vas vprašala. Tud če ne veste, kaj bi to bilo, kaj bi si misle, če bi otrok sam sebe grizel? user posted image  Po rokici, pa ni važen trenutek. Včasih da pridobi pozornost, včasih med igro... Potem pa sam sebe krega, da zakaj se je ugriznil. user posted image

lahko je v vrtcu koga videla da je koga ugriznl zdej pa sprobava kako je touser posted image Pomojem je to raziskovanje? ne vemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
17.12.2008 10:21:41   
Najaa
Ne, ne rabi videt, kako je to, ker jo je že kdaj kdo ugriznil. user posted image  Drugače ona sploh ne grize drugih. Samo sebe in zadnjič je mene v trebuh. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.12.2008 11:13:53   
r1ta
Najaa za grizenje ne vem, ker je Ana s tem nehala, je pa imela kratko obdobje. Najraje je mene ugriznila v obraz in sem zasledila, da se temu reče "monkey love" - izražanje ljubezni. Ampak to je pri manjših otrocih. Zdaj se pa tepe. Če se je treba previt in mi kljubuje, pa jo vseeno popokam na previjalno, se začne tepsti po obrazu. Prav močno. user posted image  Ni to vsak dan na repertoarju, me pa tako razjezi, da bi jo kar po riti. Ampak ignoriram in neha.

Za nami je pestra noč. Ana je do enih zjutraj neprenehoma kašljala in se mi je tako zasmilila, da sem šla spar z njo v njeni sobi, ji namazala prsa, dala še enkrat inhalacije ventolina, sčistila nosek, našpricala in po pol ure je zaspala brez kašlja do jutra. Zdaj inaliramo že cel teden, pa ni nič bolje, tako da gremo danes spet k zdravniku.

Barbk lubica draga, vse najboljše!user posted image  Kakšno slikico pa tebi nalepim?
user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
17.12.2008 19:49:20   
frufru
Najaa nimam pojma, a je možno, da iz trme? Ker naš Lvro, ko kaj ne doseže, začne cvilit in se po obrazu tepst. Ga je pa danes ena punca ugriznila do krvi. So me iz vrtca klical, je punce baje odrival, pol so ga pa ogrizle. Amap je moral bit oreng fajt, ker ima ugriz mna hrbtu med obema lopaticama. Ne vem, ampak, po moje to ni tako enostavno nareditiuser posted image user posted image . Plus, tam ni špehcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
17.12.2008 21:53:55   
r1ta
Ojoj, pa Lovru se pa non stop nekaj v vrtcu dogaja... Bošček! Frufru ti pošljem ko zrežem!

Anika je bila z atijem pri zdravnici in je dobila AB. Spet. Sicer je neki brzinski AB, samo 1x na dan, 3 dni. Bomo videli! Čeprav mi je takšno dajanje AB malo mimo. Ko bi ji vsaj kri pregledali... Pa ne bom se zdaj bunila, že vejo.

No zdaj sem zakuhala še jaz. Kašljam kot pokvarjena lokomotiva in iz nosa se mi cedi. Celo leto je bil mir, zdaj je pa treba povprečje popravit. Sicer je pa čas, da si vzamem malo časa za počitek.

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
17.12.2008 22:00:16   
Najaa
Ojej, teli ugrizi so prav od user posted image  no. Al sami sebe, al jih drugi...

r1ta, ti se kar malo dol poči. Si tak pridna... Kdaj boste spet kaj v slo?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.