terida
|
Najprej dolgovi za nazaj: Julija, vse najboljše za obmesečnico (z dvodnevno zamudo)! Luka, tudi tebi vse najboljše za obmesečnico (z enodnevno zamudo)! Anis, Jaka in Kaja, vam pa vse najboljše kar brez zamude! In pa seveda naša Dinki, da bi bila še naprej taka fajn čvekica na RR (to je prvo, itak ), pa da bi te tvoja dva moška čim več razvajala! Lucalu, en kup , da bodo zobki čim prej zunaj in bo konec neprespanih noči! Vi ste navadno imeli mir ponoči, zato si predstavljam, da je zdaj to pravi šok Pa zdrži še čisto malo glede te dnevne, bo pa potem toliko lepša! Pa pridna si, res, da neprespana še vse to pospravljaš. Tai je pa tako lušten , sem mu kar malo fouš tistih dolgih trepalnic Marita, super da si se oglasila in da ste fajn! Da bi tako tudi ostalo! Čakajoča, po moje se ti ni treba preveč sekirat glede tega, da Nik še ne je hrane v koščkih. Enim to pač še ne paše. Saj bo sčasoma tudi to osvojil. Vsake toliko poskusi, sicer ga pa kar z zmiksano hrano hrani. Saj bo. To se včasih kar naenkrat obrne, ko pogruntajo kako gre. Lona, tudi jaz sem iskala bombažne pižame z nogicami noter, pa jih nisem našla... Ne vem zakaj je to taka eksotika, da se nikjer ne dobi Aha, zdaj sem vidla, da je Ursi predlagala Špar. Bom pogledala, hvala. Tit, čestitke za prvi zobek! Pa je le ven pokukal! Evo, pa si presenetil mamico, gotovo je ona samo v enkice zrla, zdaj je pa kar dvojka ven prišla. Dinki, koncerti so pa res super darilo! Upam, da se boš imela tako lepo tudi na naslednjem! Joj, Tina, en vagon za tvojega cukrčka Lana! Tole s hranjenjem je pa res muka! Že jaz sem čisto nesrečna, če Erika prepočasi je, pa mi sicer dosti poje, tako da si predstavljam, da si ti že čisto na koncu z živci! Ne vem kaj naj ti svetujem - če otrok ne odpira ust, nimaš kaj dosti naredit. Kako pa se sicer redi? Na srečanju se mi je zdel kar krepak fant, tako da če mu kile ne gredo dol, verjetno z mlekom še vedno dobi vse kar rabi. Veš kaj zna bit problem - on se še ne plazi in večja potreba po hrani (trije obroki GH, kot si omenila) so bolj kot s starostjo otroka po moje vezani na to, koliko se giblje. Ker odkar se Erika konkretno plazi, poje skoraj dvakrat toliko kot prej! Mi imamo zdaj v bistvu že štiri obroke GH, ker ji popoldne vedno še kakšno skutko dam, sicer je lačnaaaaaaaa. Dej kaj P pokliči, pa se dejta pogovorit. Saj zato so pa tam! Zdaj berem, da si se zavestno odločila, da se ne boš preveč obremenjevala s tem! Bravo, tako je prav! Zofy, sem se tako nasmejala ugotovitvam tvojega ! To so pa ti naši moški, če je z otrokom kaj "narobe", smo krive mamice, če pa se nekaj novega nauči, je pa to gotovo zato, ker so oni tak dober zgled Sva si pa midve glede emancipiranosti in feminizma kar blizu, se mi zdi. Tako da vedno držim s tabo, ko se čez tvojega jeziš! Verjamem, da ti je tole pozno uspavanje tečno... Tudi Erika zadnje dni hodi pozneje spat kot navadno. Samo ne vem kaj naredit, kar tako se ji ritma ne da spremenit... Sem pravkar dobila knjigo The baby whisperer solves all your problems. Ko jo bom prebrala, vam bom lahko nasvete glede uspavanja talala Pa si že pogruntala kaj je narobe, da se ti ponoči tako zbuja? Tudi njo matrajo zobki? Pa še to sem te hotela vprašat: a je P kaj komentirala njeno govorjenje? Ursi, tudi tvoj jih poka! Dej ne mu zamerit, mojemu tudi kabli ne delajo sredi noči! In pohvale Lukcu za sesanje! Tako je treba, od malega se naučit, da bo potem snaha srečna, ker bo on vedno sesal Pa ne morem verjet, koliko si ti pridna! Ne samo, da cele dneve pečeš, potem moraš še komentarje na to, da nisi nič naredila poslušat! Res vsaka čast tebi in tvojemu potrpljenju! Mumu, tudi tebi kup za Tio! Da bi čim prej nehala kuhat! Čestitke za zobke, ki so že ven pokukali! Marita, tole s tvojim odhodom pa verjetno ni bilo kar tako... Super, da ste vse poštimali in je zdaj v redu! Pa tudi z sta lepo poglihala, kaj? Moram mojemu tisti seks vsak dan omenit, grem stavit glavo, da bo takoj za Moj vedno pravi, da moški niso nič zapleteni, vse kar rabijo od ženske je, da ne tečnari preveč in jim vsake toliko da. Očitno je res nekaj na tem Vilma, čestitke za večer s prijateljicami! Gotovo se je prileglo! Evo, pa si upoštevala Maritin nasvet - je treba tudi nase gledat! Jaz se s tabo popolnoma strinjam: družina je na prvem mestu, a ne sme pa bit to vse! Tako da kapo dol za tvoja druženja s prijateljicami , meni se zdi super, da imaš to! Tvoja dva malčka sta pa taka cukra pri Dekdu Mrazu! Timoty, čestitke za seminarsko in pridnega , ki tako lepo skrbi za svojega sinka! Pa Timoteju, ki se je že tako mlad naučil, kako se s trgovine prinese domov igrače! Čakajoča, čestitke Niku za ploskanje in mahanje! Glede cartanja pa žal nisem pravi naslov, ker Erika se non-stop crklja. Že zelo zgodaj se je naučila, da me kar objame in mi lupčka na lice pritisne. Sem vedno čisto v , tako da te razumem, da ti to manjka. Samo nimaš kaj dosti naredit po moje - to je tako kot pri odraslih, eni se radi cartamo eni pa manj... San, en kup za Urbančka, da bo še osmi zobek kmalu zunaj! In čestitke Izabeli za nastop! Pa še za Izidorjevo uho! Madonca, pri treh ti pa res nikoli ni dolgčas Pa hvala za vse dobre nasvete, lisička ti! Ursi, hvala za nasvete glede igrač/igral! Moram se en dan v trgovino spravit, da vidim koliko so te stvari visoke. Mumu, Ursi, zdaj sem pa pogruntala, kako lahko vaša spravite, da bi doma (več?) pospravljala - samo na tla morata avto narisat, pa se bo vse svetilo! Mergetka, kje si? Ste z Maticem vsi ok? Evo, pa sem naklepetala. Lahko noč, da bi vsi marčevki danes pridno spančkali!
|