lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: marita Pri nas vse po starem, imamo se lepo, otroka sta pridna - nekje v mejah normale. Ha, ha, ha. Maks se je začel neki samostojno dvigat na nogice, pa ob opori naredi 2-3 korake. Pol začne jokat, k se ne zna nazaj dol na tla spustit, tko da ga mam skoz na očeh, da posredujem. Zdj ene 2 dneva je že močnejši v nogice in bolj ziher stoji, k prej nisem vedela a nej kr za njemu skoz stojim in lovim če bo padel. Je pa tak facko, men je tolk simpatičen. Glaven, da je sit, je pa zadovoljen. Jedel bi pa itak skoz. Skratka mi smo super. Bravo Maks za prve korake!!! Pa lepo je "slišat", da ste super!!! IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča Imamo pa en kar velik problem. Nik je ful občutljiv na MALO večje kose v hrani! Zadnjič sem mu dala košček jagodnega cmoka (bolj mehko ne bi moglo biti), pa se mu je zaletelo in izbruhal vse, kar je do takrat pojedel! Drugače je ful jedec, samo vse mora biti pregrizeno ali pa zmiksano! Ko mu dam kruh, se mu spet zaleti in spet bruha! IMA KATERA KAKŠEN PREDLOG? Pri nas so tudi koščki problem... razen testeninic... predloga nimam, mislim, da bodo s časom začeli jesti tudi večje koščke. IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča Lepo bodite, kljub vremenu-pri nas že 3 ure sneži! No, to je pa lepo "slišat". Pri nas že cel dan dežuje... Pa še ena krasna slikica!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Lucalu, sem se nasmejala tvojim smeškom, res dobro ilustrirajo tvoje počutje ... no, meni bi se tudi takole in ob odločitvi ojega dragega za beljenje ... a je sploh že kdaj belil???? a veš kolk je to dela???!!! Po novem letu se pa ne da prestavit ... taiu za zobke, da čimprej ven pokukata, lumpa zobasta! No, lepo, da sem te nasmejala, saj tudi ti mene VEDNO nasmejiš... Drugače pa ja, moj dragi je že belil... In ja, vem koliko dela je to!!!! Vem pa tudi, koliko dela je po tem, da spraviš vse nazaj v red!!! Sem mu predlagala, da bi po novem letu, pa je rekel, da ima jutri dopust in da do čez vikend gotov (belil bo samo dnevno)! Pa naj mu bo... ko sem ravno v pospravljanju... da ne bi januarja še enkrat vse skupaj glancala! No, pa da ne bo pomote, saj drugače tudi pospravljam, ampak takšne generalke mi pa res niso v veselje! Pa hvala za pikapoke!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Pa še Lucalu upam, da vam hitro ven pogledajo zobki in da začnete spet spat tako kot ste že znali. Beljenje? Probaj ga prepričati naj še kakšno leto počaka, da bo Tai itak sedaj use umazal . Hvala za lepe želje!!! Za beljenje pa IZVIRNO SPOROČILO: Dinki No, jaz imam še eno super duper novičko....moj sinko je včeraj dobil 1. zobeka , Joj, kolk sem bila ponosna in vesela . Tolk je smešen z zobkom. Njegov prvi zobek je leva zgornja dvojka . Če dobi še ta desno bo kot vampirček . Uglavnem, je ta njegov zobek prinesel tako veselje v naš dom. Smo se veselili vsi vključno z babicami in dedki. Tit je pa čutil, da gre nekaj zanj in je kar vriskal zraven, se smejal in s tem ponosno razkazoval svoj prvi (smešni) zobek. Bravo Titek za prvi zobek!!! No, evo, zato pa niste spali... IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Lucalu....najprej super smajliji, sem se spet nasmejala , čeprav zgodba ni smešna. Drugega kot to, da držim pesti, da vsaj zobki ven pogledajo in da bodo noči prespane, itak ne morem. Imaš vse na kupu in verjamem, da si skurjena do konca. Skratka, sej bo. Pa kako lepo dnevno boš imela potem....pa še Tai bo imel nov nasmeh Hvala Dinki, za lepe želje in tolažbo!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 jaz ne vem, če bo pri nam kdaj konec teh bolezni, pa vsega sranja! sem včeraj pisala Tanč na med.over in sem jo spraševala zaradi gibanja in hranjenja! pa mi je rekla, da bi mogla it nujno v RA!!!!! glede hrane je pa rekla, da bi mogu met pri tej starosti že 3 samostojne obroke! Lan ima pa enega!!!!! (je imel že dve, sam ga je bolezen pa trma iztirila) pa sem se seveda odločila, da danes zjutraj bo pa mogel jest, ker pač tako ne gre več! pa sem mu naredila ovsene kosmiče, suho sadje, ker je pač to že ful jedel, pa ni niti žličko pojedel, pol sem mu pa naredila še banano in kekse, pa spet nič!(v usta mu pa ne morem silit dat, če noče)! ene pol ure sva se borila in jokala(oba že potem)! pol ga grem pa pač podojit in ko je po pol ure se zbudil in sva se šla oblačit, ker sma šla k mojim mi je pa bruhal! pa sem mislila, da je to ker sva nekaj plesala v dnevni! pol mi je še pa enkrat v avtu bruhal! ko sva prišla domov sem mu skuhala kosilo: krompir+ jabolka, pa je dal dve žlici v usta in fertik, pa sem ga seveda spet podojila in mi je spet bruhnil! zdej pa ne vem kaj mu je spet, a bo spet zbolel, al bi lahko bila to kakšna posledica ko sva se zjutraj matrala pol ure da bi jedel čist sem na tleh!! tako lepo je bilo osem mesecev ni bil nič bolan, še smrkal ni nič, sedaj se nam pa en mesec skupaj že vleče, pa bog ve kdaj se bo nehalo! Oh-joj!!! Gora pikapokic, da se pri vas končno vse uredi!!! Za razvojno pa le reci Lanovi P, da naj ti napiše napotnico!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Danes greva z mojim na koncert Bjelo Dugme upam, da se mi bo ratalo odklopiti in da me ne bo skrbelo za Titka, pa da bo seveda priden ko naju ne bo. A je danes mogoče tvoj rojstni dan? Če je, ti iz vsega srca želim vse NAJBOLJŠE!!! Želim ti še predvsem veliko zdravja, sreče in nepozabnih trenutkov s tvojo družinico!!! Če sem pa mimo usekala, se pa opravičujem! No, pa sem vas končno dohitela... zdaj bo treba pa Taiu malico pripravit... se javim (mogoče) še kasneje...
|