špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mimogrede: če katera zbira oz. potrebuje, ji lahko pošljem 3 Merkurjeve nalepke za uveljavljanje popusta. KLIK - glej zadnjo stran kataloga Špelin: jaz jih zbiram, tako da če se ni še nobena javila, jih z veseljem vzamem. Saj veš kako je ko si opremljaš stanovanje, pride vsak popust prav. Jih imava že kar nekaj, ampak bova probala cel kartonček jih nabrat, ker jih je še mami od mojega nekaj obljubila Pošlji mi naslov na ZS, da dam na pošto IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako drage punce, sedaj pa moram nekaj delit z vami, da to leto mi, kaj se tiče avtomobilov, ni naklonjeno. Kot sem danes že pisala, da si bom sposodla avto od dedija in šla v mesto po nakupe za božič. Mhm. Jaz si sposodim avto, Vidka dam v varstvo in se peljem proti mestu z dedijevem Ax-om. In malo pred centrom mesta stojim na križišču, speljem, hočem dat v drugo prestavo in naenkrat naredi v avtu plup in roćka za sklopko ostane not. V prvi sem se zvlekla do pločnika, kjer je bil HB parkplac za dostavo in avto obstoji. In zopet pri meni se pokvari avto in to dedijev oz. od mojega atija. Eno uro sem stala pri avtu, malo sedela v njem in čakala svaka, ker mojega atija nisem upala poklicat, da je pogledal kaj se je zgodilo, potem sma skupaj čakala še mojega , da je revež moral iz Ljubljane prit, da sta avto odšlepala k meni domov. No moj ati se najbolj sekiral ni, ker ima tako drug avto, tega še ni prodal, ampak vseeno. Mislim, da bom z novim letom začela hodit peš ali pa z avtobusom. Joooooj, hijenca, ti pa res nimaš sreče Kar glavo pokonci, dobro veš in dobro vemo, da ti nisi nič kriva, avto bi se pokvaril s tabo ali brez tebe, zato se nimaš kaj sekirat aurora28, kakšen fejst fant Soncnica Sandra ***, super fotke
|