|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
22.12.2008 19:44:10   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Tako drage punce, sedaj pa moram nekaj delit z vami, da to leto mi, kaj se tiče avtomobilov, ni naklonjeno. Kot sem danes že pisala, da si bom sposodla avto od dedija in šla v mesto po nakupe za božič. Mhm. Jaz si sposodim avto, Vidka dam v varstvo in se peljem proti mestu z dedijevem Ax-om. In malo pred centrom mesta stojim na križišču, speljem, hočem dat v drugo prestavo in naenkrat naredi v avtu plup in roćka za sklopko ostane not. V prvi sem se zvlekla do pločnika, kjer je bil HB parkplac za dostavo in avto obstoji. user posted image user posted image user posted image In zopet pri meni se pokvari avto in to dedijev oz. od mojega atija. Eno uro sem stala pri avtu, malo sedela v njem in čakala svaka, ker mojega atija nisem upala poklicat, da je pogledal kaj se je zgodilo, potem sma skupaj čakala še mojega user posted image , da je revež moral iz Ljubljane prit, da sta avto odšlepala k meni domov. No moj ati se najbolj sekiral ni, ker ima tako drug avto, tega še ni prodal, ampak vseeno. Mislim, da bom z novim letom začela hodit peš ali pa z avtobusom. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.12.2008 19:44:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kaj boste pripravile za božično večerjo?user posted image

Najbrž nič posebnega

Po vsej verjetnosti bomo narezali malo salamce, pršuta, sira, ..... pa bo ravno tako dobro user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.12.2008 19:52:51   
*Tiana*
Dober večer čvekice!

Najprej hvala za čestitke mojemu Erazmu, lepo da ste se spomnile.

Anitka in Barbaw vse najboljše za rojstni dan. Želim vama kar si same želita zase! user posted image

Danes me že cel dan boli glava in ne pomaga nič, poleg tega mi je še slabo, tko da se odpovedujem čveku danes. Upam da mi rata prej it spat, da tole mine.

Aja, samo še hijenci sem se pozabila zahvalit za angelčka. Res najlepša hvala, lepo presenečenje je bilo in še lepši spominek user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep večer in mirno nočko.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.12.2008 19:56:22   
aurora28
Takole se moj nagajivček igra s svojo najboljšo prijateljico user posted image

user posted image

Na tej sliki pa prvič pokaže svoje 4 zobke user posted image

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.12.2008 20:03:37   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Takole se moj nagajivček igra s svojo najboljšo prijateljico user posted image

user posted image

Na tej sliki pa prvič pokaže svoje 4 zobke user posted image

user posted image

pravi lepi fant je tvoj Gal user posted image user posted image , Pa tako ponosen na svoje zobke.

Moj Videk je še brez zob, po novem pa še brez las, ker sem ga danes malo ostriglauser posted image , če pa so mu laski šli v očke. Sedaj pa mu štrlijo v luft. Pa še sveže oprani so in je tako lep. Poslikat ga ne morem, ker že spi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.12.2008 20:21:52   
aurora28

Tako drage punce, sedaj pa moram nekaj delit z vami, da to leto mi, kaj se tiče avtomobilov, ni naklonjeno. Kot sem danes že pisala, da si bom sposodla avto od dedija in šla v mesto po nakupe za božič. Mhm. Jaz si sposodim avto, Vidka dam v varstvo in se peljem proti mestu z dedijevem Ax-om. In malo pred centrom mesta stojim na križišču, speljem, hočem dat v drugo prestavo in naenkrat naredi v avtu plup in roćka za sklopko ostane not. V prvi sem se zvlekla do pločnika, kjer je bil HB parkplac za dostavo in avto obstoji. user posted image user posted image user posted image In zopet pri meni se pokvari avto in to dedijev oz. od mojega atija. Eno uro sem stala pri avtu, malo sedela v njem in čakala svaka, ker mojega atija nisem upala poklicat, da je pogledal kaj se je zgodilo, potem sma skupaj čakala še mojega user posted image , da je revež moral iz Ljubljane prit, da sta avto odšlepala k meni domov. No moj ati se najbolj sekiral ni, ker ima tako drug avto, tega še ni prodal, ampak vseeno. Mislim, da bom z novim letom začela hodit peš ali pa z avtobusom. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.12.2008 20:25:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Aja, mimogrede: če katera zbira oz. potrebuje, ji lahko pošljem 3 Merkurjeve nalepke za uveljavljanje popusta.
KLIK - glej zadnjo stran kataloga

Špelin: jaz jih zbiram, tako da če se ni še nobena javila, jih z veseljem vzamem.
Saj veš kako je ko si opremljaš stanovanje, pride vsak popust prav. Jih imava že kar nekaj, ampak bova probala cel kartonček jih nabrat, ker jih je še mami od mojega nekaj obljubila user posted image

Pošlji mi naslov na ZS, da dam na pošto user posted image

Joooooj, hijenca, ti pa res nimaš sreče user posted image  Kar glavo pokonci, dobro veš in dobro vemo, da ti nisi nič kriva, avto bi se pokvaril s tabo ali brez tebe, zato se nimaš kaj sekirat user posted image user posted image user posted image

aurora28, kakšen fejst fant user posted image

Soncnica Sandra ***, super fotke user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.12.2008 20:36:58   
Anonimen
Čer! Da se še jest pofočkam na tretjem delu  user posted image user posted image user posted image . Ma moj dopust pa nimam neki časa za rr,sm dons cel popoldan barvala stene v sobi,zdej me pa tok vrat boli da je za znort.
Jutr grem pa smučat, jeeeeeeeeeeee,komi čakam.
In drgač a je kej novga?

Za vseuser posted image ki praznujete in ste praznovali te dni pa vse naj naj.

Anitka in Barbaw vama pa še tuki vse naj naj.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
22.12.2008 20:37:18   
tally
aurora Gal je že pravi fant, pa kako je zobke pokazu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.12.2008 20:38:56   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer! Da se še jest pofočkam na tretjem delu  user posted image user posted image user posted image . Ma moj dopust pa nimam neki časa za rr,sm dons cel popoldan barvala stene v sobi,zdej me pa tok vrat boli da je za znort.
In drgač a je kej novga?

Na tretjem delu user posted image

Fajn smučaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.12.2008 20:46:26   
barbaw
Zdaj sem naredila malo reda. Obiski so odšli komaj malo pred 20. Kuhinje sem zribala samo dobro tretjino, jutri nadaljujem. Najbolj na živce mi pa gre jemanje stvari ven in potem zlaganje noter. ful je zamudno. user posted image

Grem brat za nazaj potem pa pričakujem kakšen čvek. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.12.2008 20:51:59   
hijenca
špelin@ saj vem, da bi se avto pokvaril v vsakem primeru, ampak pri bogu, zakaj ravno pri meni. V prvi fazi šoka nisem vedla, ali bi se jokala ali smejala. Potem me je pa taka ipika prijela, da bi zbrcala cel avto skupaj. user posted image user posted image user posted image tako sem bila divja. Če v kratkem ne dobim svojega avta nazaj, ga bom prodala, pa res začela peš hodit. Jaz pa brez daril, čez dva dni pa božični večeruser posted image user posted image user posted image , letos še dreveščka ne bom delala, ker nimam volje.user posted image user posted image Vidka bom pri babici poslikala pri smrečici.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 237
22.12.2008 20:54:52   
aurora28
Tiste, ki imate sinove ali vlečete kožico na luleku dol in do kam sega kožica? Galu sega kožica mogoče 2-3 mm od odprtine, a je to ok za to starost?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.12.2008 20:58:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

In drgač a je kej novga?

Na tretjem delu user posted image

Fajn smučaj.

Ojej, ja se vid da sm čist adijo donsuser posted image

Mene pa skoz rr vn mečeuser posted image Ampak to sam če sm na explorerju,če sm pa na mozilli pa ne,zakva to, a kera ve?

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
22.12.2008 20:58:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj sem naredila malo reda. Obiski so odšli komaj malo pred 20. Kuhinje sem zribala samo dobro tretjino, jutri nadaljujem. Najbolj na živce mi pa gre jemanje stvari ven in potem zlaganje noter. ful je zamudno. user posted image

Pridna,jest sm pa dopoldne neki predale pa omare pomivalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
22.12.2008 21:03:17   
tally

Pridna,jest sm pa dopoldne neki predale pa omare pomivalauser posted image

jaz sem pa neki na obroke pospravljala ker je bila Emilija cmerava in sem jo mogla skos po mal nosit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.12.2008 21:05:50   
barbaw

Nejca prepričujem,če bi sprejel Tilna za sostanovalcauser posted image ,pa se ne strinjauser posted image .Pravi,da bo Tilen kar pri nama spal,Nejc pa v svoji sobi.Pa tako je Tilnu všeč njegova sobauser posted image

Kdaj pa ga misliš preselit?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.12.2008 21:05:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kot bi našo opisovalauser posted image  Jaz tud zbiram ideje, kej bi ji lahko dajala za večerjo.

Kruh pa kakšen namaz, pašteto, hrenovko. Jaka je zelo rad jedel kruh in maxi poli.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
22.12.2008 21:06:01   
barbaw

Kako zelo lepo user posted image user posted image user posted image

Joj, Estrella*, boga Alja user posted image user posted image user posted image  Zate pa en user posted image

Bunkice bom slikala takoj, ko se napolnijo baterije - sem že držala bunkico v eni roki, fotoaparat pa v drugi, ampak se mu je "stemnilo" user posted image

barbaw, a dvojke že rinejo ven?? U madonca user posted image

Ne utegnem vsega brat, rada bi samo vsem, ki to potrebujete, poslala četo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 18h greva z Gregcem k P, da mu pogleda žrelo in posluša pljučka, je ves hripav in mu vse nekaj piska, škripa, hrope,... user posted image

Ja dvojkice so že na pohodu. jaz pa sem upala, da bo malo mira pa nič od njega. Črtica se ji že vidi. Sem bila prav šokirana. Bog ve kakšen fris sem naredila, ko sem zagledala dvojko. user posted image  Res jih nisem pričakovala tako hitro.

Bobika slikice so pa user posted image

Upam, da sta dobro opravila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.12.2008 21:06:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Kaj vse kupujete za božička? Meni še 4 darila manjkajo. Kaj ste kupile svojim partnerjem? Kakšne ideje prosim!

jst svojmu še nič. študiram pa da  mu kupim kake bokserce, trenerko, parfum....... al pa da mu dam otroka v varstvo jaz pa skliznem mal zažuratuser posted image user posted image

darilo - otroci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
22.12.2008 21:06:13   
barbaw

Evo, bolj slabo se vidi, ampak toliko sem uspela slikat, preden so baterije spet škripnile - jih moram ornk napolnit user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  kako luštni otroci, so sladki za pojest, iiiiiiiii user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 246
22.12.2008 21:06:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

A mi lahko katera pove zakaj jaz delam na rojstni dan generalko kuhinje. user posted image  meni se je čisto zmešalo. Čisto nič nisem utrjena od nespanja. user posted image  še zdaj mi to ne gre v glavo.

namest da bi se pustila mal razvajat, ti pa tkouser posted image user posted image user posted image

takle mamo user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 247
22.12.2008 21:06:30   
barbaw

Do novega leta moraš zrihtat avto. Veš, da v novo leto ne smeš peš, ker boš potem celo leto hodila. Kaj rečem tastu?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 248
22.12.2008 21:06:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Kaj boste pripravile za božično večerjo?user posted image

Najbrž nič posebnega

Po vsej verjetnosti bomo narezali malo salamce, pršuta, sira, ..... pa bo ravno tako dobro user posted image

enako, narezek in hladna pečenka, francoska solata, ....

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.12.2008 21:06:35   
barbaw

špelin@ saj vem, da bi se avto pokvaril v vsakem primeru, ampak pri bogu, zakaj ravno pri meni. V prvi fazi šoka nisem vedla, ali bi se jokala ali smejala. Potem me je pa taka ipika prijela, da bi zbrcala cel avto skupaj. user posted image user posted image user posted image tako sem bila divja. Če v kratkem ne dobim svojega avta nazaj, ga bom prodala, pa res začela peš hodit. Jaz pa brez daril, čez dva dni pa božični večeruser posted image user posted image user posted image , letos še dreveščka ne bom delala, ker nimam volje.user posted image user posted image Vidka bom pri babici poslikala pri smrečici.

Kaj te pridem jutri iskat pa te peljem kam?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?