|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
22.12.2008 18:19:50   
tanci29
hej

kaj pa je danes z vami...a vas je božiček ugrabil....

kolumbo kako je bilo pr gin.

diamantina-lep pozdravcek....si pa ful pridna...user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.12.2008 18:35:37   
Čebel@
evo mene z obiska........mala je tak cortek(8.1. bo stara 3 mesece),,s sestrično sva se naklepetale-se nisva vidle od maja ko sva se midva ženila.....mi je dala taveliko dozo fiziološke,pa lanolin,vatirance-tko da res superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdele sem pa pobasala celo tamalo vrečko rozin oblitih v čokolado-mjami mi je tok cuker paduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa ve danes štrajkate?????

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.12.2008 18:38:15   
TEDIGO
hejla punce! Vidim,da ste prave klepatulje... Priznam,da nisem se nič javljala, ampak sem bila polno zaposlena:
služba uvajanje novega, kateri naj bi me nadomeščal, nadure, šola za starše in na koncu seveda še nakupiuser posted image user posted image . No sedaj sem začela z dopustom, 05.01.2009 pa direkt na porodniško... Sploh ne morem verjet, da je tako hitro minil čas, da mi treba več mislit na službo.
Moje počutje je v vredu, trebušček velik raste in raste. Naslednji pregled imam 05.01.2009. Na zadnjem pregledu sem imela UZ, spola mi ni morala potrdit (za pončko) ker se je skrivalo in ni hotelo pokazat kaj je. Do sedaj so mi vsi pravili , da bom imela punčko (oblika trebuha, koža, poteze na obrazu), zadnjih 14 dni pa baje se je trebušček spremenil, poteze na obrazu in koža-vsi mi pravijo,da bo fantek!!! Ma bomo videli kaj bo, moj čut niti ga nimam, mogoče mal bol čutim, da bo fantek kot punčka (pa ne zato ker si bolj želim fantka, v bistvu mi je vseeno samo da bo zdravo). Drugače pa je obrnjeno navzdol in pripravljeno...
No tudi imena sva zbrala:
Za punčko EVA
za fantka TEVŽ
Kaj se vam zdi??
No sedaj bom nehala težit....pa pa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.12.2008 18:42:47   
Čebel@
tedigo......valda nič ne težiš-od kje jemlješ take?.........fajn imena imata izbrana-sta mi všeč.........vidim da si bila res polno zaposlena-sej ko boš na porodniški se nam boš pa večkrat uglasla-a ne?!......user posted image  bo zgleda sramežljivček ampak važno da je zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.12.2008 18:48:06   
tanci29
hej

majchy-ti imaš tudi kar nekaj takih prijateljic sorodnic ki imajo otročičke male...fino kaj...lepo da si obiskala sestrično...kako je pa ime mali pupi

tedigo-hej...seveda da ne težiš...še malo pa porodniška jupi...kar še kaj se oglasi

pri nas pa imamo spet nekaj novih imen...pa ne vem zakaj samo za pupo...meni je všeč Sara...moj zdej pravi Elana...čeprav mene prov na smučke spominja...mah ne vem kwa bo tja do februarja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
22.12.2008 18:50:04   
tanci29
aja tedigo imena so mi všeč za pupo malo bolj...erik ima sestrično Evo pa sošolca v varstvu Tevža....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.12.2008 18:51:42   
Čebel@
tanci.....ja res nas je kar neki-velik jih že imajo majhne otroke ,neki smo pa še 2v1......veš kok bo luštno ko se bojo otroci lahko igrali med sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......od sestrične tamala je pa Lara........a veš da sem se prov nasmejala ko si rekla da te ime spominja na smučkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no do februarja se bosta že zmenilauser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.12.2008 18:55:01   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) 5.1.     
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                  5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                     ?
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 73   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.12.2008 18:55:17   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.12.2008 18:56:54   
Čebel@
no jaz spet šibam-se je moj odloču da greva v ljubljano(nimam pojma zakva in po kva).....tko da se tipkamo kasneje.......čaw baw

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.12.2008 18:58:58   
Balonchy
Tedigo - full luštna imena...  user posted image user posted image user posted image  Zdej k boš mal več doma, pa kr pridi čvekat, OK???

Jaz sem tudi že doma... me tko tišči nekaj v spodnjem delu trebuščka, da sem šla kr mal vodoravno (pa comp s sabo itaq)...

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.12.2008 19:05:21   
tanci29
ok neki šteka zdej tole...

majchy-ja ful bo fajn ko se bojo lahko skp igral pa da je še kdo ki ima otroke da se malo družite je prec drgač...erik ma kar nekaj takih prjatlčkov sam zaenkrat si bolj igrače kradejo kot pa da bi se skupaj igraliuser posted image

balonchy-si prišla iz sopinga? si vse kupla?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.12.2008 19:09:23   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
balonchy-si prišla iz sopinga? si vse kupla?

Po kar sem šla - sem dobila... Jutri pa še po špežo... Ponavad grem skor vedno ob torkih (najboljši sosed ima ob torkih 10% popust user posted image )...

Ti? Kaj lepega počenjaš?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.12.2008 19:27:42   
claud
čer!

Sam je res precej mirno dons tuki gor....user posted image

Jst sm pa že oprala cunce, pa sm  jih dala že sušit...

Jutr grem pa še po preostalo robo h uni kolegici-zdj pa res-sm jo dons končno dobila na telefon pa sm ji kr rekla da se bom nalimala na vrata da jo ne bom nč klicala.....user posted image user posted image ...drugač se lohk spet zavleče pa bom šla prej rodituser posted image ...Tko da jutr pa res...pol bom pa pomirjena....pol pa sam še banjica pa kozmetika....pol  pa sam še čakamo!!!!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.12.2008 20:02:30   
BarbaraGS
Tedigo: eh to s trebuscki in ostalimi fizicnimi izgledi je bolj tako. Meni so vsi pravili, da bo fantek, pa bo baje se ena izmed nas klepetulj privekala na svet hehe :). Drugace pa zelo lepa imena.

Punce ve ste srecnice :) boste dobile toliko lusnih stvariiii. JAZ BI TUDI user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.12.2008 20:18:58   
petrap
ojla

claud - jaz sem pa ravno vse zlikala...sem se kar namatrala, te mičkne stvari...user posted image , midva greva z mojim jutri še v šoping po ostalo..kar pomeni, da morva kupit tako kot ti, še banjico in kozmetiko...

banjica - a mi poveste katero naj vzamem? more bit na stojalu, ker nimam prostora...nama se vse zdijo tko nestabilne...kakšne izkušnje mate...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 20:38:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrap)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 20:39:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.12.2008 20:40:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ojla

claud - jaz sem pa ravno vse zlikala...sem se kar namatrala, te mičkne stvari...user posted image , midva greva z mojim jutri še v šoping po ostalo..kar pomeni, da morva kupit tako kot ti, še banjico in kozmetiko...

banjica - a mi poveste katero naj vzamem? more bit na stojalu, ker nimam prostora...nama se vse zdijo tko nestabilne...kakšne izkušnje mate...

Zakaj more bit na stojalu če nimaš placa?
A mata sam tuš kabino? Drugač lohk vzameš tako ki sa na banjo postavi, ma take nastavke. In pri taki ni važno kako banjo maš ker paše na vsako.
Sicer pa je to sam moje mnenje, ampak običajno so te na stojalih mal manjše in bo pol k bo user posted image  večji že kr mal majhna ratala. Tko da jst priporočam navadnjo banjico.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.12.2008 20:49:20   
Čebel@
čer!
banjico imava midva navadno ,malo večjo in jo bomo postavili kar na previjalno(imava dolgo previjalno),mi pa stojala ne delujejo full neki stebilna

midva sva šla pa v ljublano v GA in sva kupila korito,potem sva šla pa še v millerja in sem kupila otroško olje od bebcena.....zdej moram pa neki jest-sem že lačna

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.12.2008 20:51:19   
sunny24
Čer! Kako smo?
Jst sem prej kar pobegnla, ampak me je moj nagnal z računalnika in pol smo itak šli rihtat paprije in zrihtali nismo nič oz una na CSD nam je rekla, da naj vpišemo še plačo za november 2007, ker bo višje povpračje...Ja no, pa bomo še to vpisali in pol nesli januarja na CSD.

balonchy, paket sm dvignla in je blazina full fajn!

claud, tvoj paketek je na poti, tko da mislim, da ga jutri dobiš. smo ga lepo zaščitli...user posted image

Celo popoldne sm preživela v šopingu, malo za mene, malo za božička, neki za našo user posted image  (dekica), uspešno zapravlala dinčke, zdej smo bla pa z mojim v kitajski v ITA. In sm crknjena, ta naša pa se veselo kobaca po trebuhu in brca, pa guzi...Sam naj obide moj želodec, pa bo vse lepo in prav.
kolumbo, super za bolniško! user posted image user posted image user posted image
tedigo in diamantina, lepo, da ste se oglasile!user posted image

Itak sm spet pozabla vse kar ste načvekale...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.12.2008 21:00:00   
petrap
birdy - nimamo bajne, mava sam tuš..v kopalnici ne bo placa za kopanje, tko da bomo kopali v otroški sobi...vem pa da je una banjica manjša...

majchy - midva mava normalno previjalno, tko da ne vem kam bi dala še banjico, ker pol nimam pa kam otroka odložit...bomo vidl kaj bomo jutri našli...

kolumbo - mamo pa po merah prou enaku velika otročka...a so tebi tudi rekli, da je to velik otrok že na zgornji meji? kako je blo pa z majem? je bil tud velik otrok al normalen...jaz nimam popolnoma nobene orientacije, zato sprašujem..
bravo vsem za nakupe user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 21:05:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrap)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.12.2008 21:05:24   
Čebel@
petra.......tudi midva imava zelo majhno kopalnico in sva na začetku mislila kupit banjico na stojalu ampak zdaj imava toliko večjo previjalno......sem pa danes tuki na rr-ju brala da nekatere kopajo na likalni mizi ali pa na dveh stolih-no ne vem nouser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 21:05:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?