|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
22.12.2008 14:36:57   
miska73
Mišmiš naš dragi, vse naj naj.
Ti želim, da ostaneš še naprej tako navihana in dobrovoljna.
Pa da bi se tista velika hiša napolnila z malimi mišmiši.
Pa da bi tvoj kužon še vedno skrbel za tvojo kondicijo.
No, pa da bi bilo pri vas še veliko dobrih žurov.

Blanči in Šuka upam, da sta dobro opravili s pregledi in da se bosta v kratkem javili.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.12.2008 14:41:25   
mismis
Dragi moji RR (ženski in moški del)

vsem skupaj najlepša hvala za lepe čestitke in izrečene želje.  Priznam, da ste mi privabile solze v oči (ali pa je to mogoče zaradi čebuleuser posted image user posted image ). Sploh nimam besed, razen teh, da vam rečem, DA STE KRASNE...

Vse skupaj uživajte lep današnji dan in ne pozabite, da MISMIS MA VAS RAD user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.12.2008 14:51:19   
hedviga
...iz zdaj dragi Mišmiš, ko si se že razlokala ti še jaz zaželim:

VSE NAARBOOOOOLŠEEE ZA TEEEEEEEEEEEEE
VSE NARBOOOOOOOLLLLLŠEEEE ZA TEEEE
VSE NAJBOOOOLJŠE DRAGA MIŠMIŠ-KAAAAAAAAAAA.....

IN VEEELIK OTROOOOOKKKKK!!!!

(ps: tistle spodaj je bila nekoč torta...in taka bo tvoja naslednje leto user posted image user posted image user posted image )

user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 22.12.2008 14:53:14 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.12.2008 14:53:01   
lara light
Mismis, tudi mi imamo tebe radi!user posted image

Netka, sonček, pozdravčekuser posted image

Shuka, moja zlata prijateljica, hvala. Čudovito presenečenje. Ne vem, če bom našla prave besede, bi skoraj morala videt iskreče mi oči...prelepo, enkratno, potrudeno do max, izvirno, nikoli videno iz moje strani kaj podobnega...skratka hvala, da si mi namenila to veliko pozornost; skoraj se zavedam, koliko časa in energije si vložila, hvala ti. Naj ti narava, Bog, anglečki, dobre vile, v kogakoli veruješ, namenijo 1000x toliko lepega, kot si ti namenila meniuser posted image ...ima častno mesto pod našo novoletno jelko, že pohvaljena od vseh domačih, čakam na obiske, da bom še bolj važnauser posted image

Zdaj pa šibam v lesninouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.12.2008 14:54:37   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

...iz zdaj dragi Mišmiš, ko si se že razlokala ti še jaz zaželim:

VSE NAARBOOOOOLŠEEE ZA TEEEEEEEEEEEEE
VSE NARBOOOOOOOLLLLLŠEEEE ZA TEEEE
VSE NAJBOOOOLJŠE DRAGA MIŠMIŠ-KAAAAAAAAAAA.....

IN VEEELIK OTROOOOOKKKKK!!!!

(ps: tistle spodaj je bila nekoč torta...in taka bo tvoja naslednje leto user posted image user posted image user posted image )

user posted image

user posted image  za starše, vsaka čast za prepuščene užitke otročku!user posted image

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.12.2008 15:11:50   
gloria
....pukike moje boooooooooooooooooooooooook...
...kr neki časa me ni bilo k vam ampak to ne pomeni da vas se ne spomnem...user posted image ...
...mi 3je uživamo v tem čarobnem decembru ki je za nas še tako bolj pomemben ker bo v sredo 24 eno leto ko je spočet najin NIKuser posted image ....
.....zdej bom imela mal več časa ko bo ati doma pa bom prilepla kakšno slikco od našga korenjakauser posted image ki ima že 7150g. in 63 cm....
....se tipkamo te dni....držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.12.2008 15:13:16   
gloria
MISMIS VSE NAJ ,NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.12.2008 15:47:30   
zarja1
Draga moja Shuki lepa, meni najljubša misel, ki si jo tolk rada sposojam od Tolstoja pravi:

"Če spremljaš prijatelja, noben ovinek ni predolg."

In ti me spremljaš. Hvala, ker vselej si.
Nevsiljivo, nezahtevno.
Preprosto si." 

RADA TE MAM!!!!!!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.12.2008 15:56:41   
mojsonček
Daga MIŠMIŠ!

Res vse tanartabolš za tvoj rojstni dan, da boš bla zdrava in srečna in še dolgo tko je.bo.zov.na kljub kopici otrok, ki jih bosta z mišmišem imela!

In še mojega Tončka ti prilepim zraven, ker je tako srčen pesnik...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
a v sebi - do rdečice
čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi
vnovič
in zopet
in znova.

Tone Pavček

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.12.2008 17:21:27   
Shuka
Ojla pikice mojeuser posted image

Evo, da se na hitro javim, čeprov še nisem doma.

Naš mulc je težak okol 2300g, se je že postavil z glavico na dol, mere šolske, razen trebuščka k ma za 1 teden večjega, ampak to ma po očijuuser posted image , Vse je OK.user posted image Aja, k nas je g. vprašal, če nam pove spol sva rekla, da ni treba, ker če sva tolk časa čakala, da bi to zvedla, bova pa še 1 mesec pa pol. Tko da bomo mel presenečenje, čeprov jest skoz pravim, da bo fantuser posted image user posted image

Larči - ne tko govort k se bom čist raznežlauser posted image

Zarja - user posted image mi lav ju tu

mismis - vse najboljše za tvoj rojstni dan. Želim ti tisto kar si sama najbolj želiš.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.12.2008 17:25:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

shuki - tvoj nasvet pomagal, krči niso več tako močni. Hvala.

Se* - Me veseli, sam vseeno pazi nase, ker prve 3 mesece je najhuje. Srečno.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.12.2008 17:27:24   
Shuka
Lučka - kako si, še puščaš? Pazi nase in počivaj. To je edino zdravilo.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.12.2008 17:27:59   
Shuka
Vsem ostalim mojim pikicam pa želim lep večer.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.12.2008 17:35:38   
gigi1
Šuki srčica. Je pa res korenjak/inja user posted image  user posted image  user posted image  in glede na mere in bauhija res možno, da bo fantek.
Super, da je vse tako kot je treba in hvala, da si nam sporočila že preden si prišla domov user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.12.2008 17:56:52   
gigi1
Glorija in Hope mamici naši dragi. Obema in Nikcu in Lovrotu lupčke in hvala, ker mislita na nas in navijata user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.12.2008 18:13:11   
dajamaja
Čerko, mi je uspelo še gor mal prilest predno grem naprej na teren ...

MISMIS .... VSE ...... NAJBOLJ POSCANE, NAGAJIVE, NAVIHATE, SLINASTE (DO 1. ZOBK), ... user posted image user posted image user posted image  TI ŽELIM! Vse ostalo imaš al boš porihtala sama user posted image  

Shuka, dušica zlata, a malecki pa že pikira user posted image  Super za te krasne vmesne rezulate in gladko vse do cilja! 

Blanchi, si šla k Rešu al si se ga odrekla ob celjski negi!?

Sulfinija, si že nazaj s pregleda!? Je srček že bil!?

Ostalim pa seveda pozdravček!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.12.2008 18:21:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Naš mulc je težak okol 2300g, se je že postavil z glavico na dol, mere šolske, razen trebuščka k ma za 1 teden večjega, ampak to ma po očijuuser posted image , Vse je OK.user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii okrogli spajdermenček bo.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.12.2008 18:25:28   
womanpolice
Živjo....

Vem, da že kr nekaj časa niste me ne videle ne slišale.. no, nekatere ste me slišale, ena pa celo videla user posted image ... Kje sem se skrivala? Zdajle sem imela en teden dopusta, pa vendar odkar moj študira za magisterij, jst bolj redko pridem do računalnika... Potem pa je že teden okrog in glej ga zlomka, toliko postov, da če grem nazaj brat, lahk sedim so jutri zjutraj pa še ne bom konec...user posted image user posted image user posted image user posted image Torej... Najprej bi rada čestitala :

Reby (PO)  
     Bumo (MB) 
   Se* (MB)

"SVAKA VAM ČAST!" Bi rekli tisti... kako že? Barovci? al kdo že? NO ,nima veze... v glavnem iskrene čestitke in naj bo vse ok še nadaljnih 9 mesecev (no, verjetn že zdaj nekaj manj glede na ažurnost mojega posta, aneuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŽELVICA99... Sej nism mogla verjet, ko sem te videla na objemčkometru.. Pa ne noooooooooooooooo....... Jst upam, da boš to prebolela, in nato v boj za novo in dokončno zmago! p.s. ne vem kaj se je zgodilo, in če ne moreš o tem govoriti, bom tudi razumela.

MISMIS!

Je res že ??? (NE VEM KOLIKO user posted image user posted image user posted image ) let minilo
odkar vstopila si na vlak življenja?
A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,
tlači v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!
Saj v tem času enkratno bitje si postal-a
in le najboljše od sebe dal-a!
In tvoj rojstni dan naj bo le križišče,
kjer na vseh poteh te sreča išče...
Naj bo zahod, sever, jug ali vzhod,
sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!
Vse najboljše!
______________________________________________________________________________________
Ko si se zjutraj prebudila,
v zrcalo svetlo se ozrla,
olajšano si ugotovila,
da ti mladost še ni zamrla,

in da lepota še cveti,
in da nasmeh je še igriv,
in da oko se še blešči,
in da tvoj stas je še vabljiv.

Vsa zgodba se bo ponovila,
ko znova leto bo prešlo.
Čeprav bo močna časa sila,
poznalo nič se ti ne bo!

Kaj naj si lepšega želiš,
kot to je, kar že zdaj imaš,
saj istočasno pridobiš
le tisto, kar iz sebe daš.

Naj se življenje ti smehlja,
ti vedno le najboljše da,
a notranja zakladnica
naj vedno bo napolnjena!
______________________________________________________________________________________
Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!
V...sako leto ob tem času rojstni dan praznuješ,
S...poročila, lepe želje s pošto pričakuješ.
E...nkrat letno v ta namen prijatelje povabiš,
N...a ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš.

A...li uresničila so se pričakovanja?
Je..življenje izpolnilo, kar srce ti sanja?
B...rez želja, brez upanja turobno je življenje!
O...d skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje.

L...e najlepše, le najboljše naj se ti dogaja!
J...utri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja!
Š...e veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede,
E...na pa ljubezen prava naj srce zasede!
_______________________________________________________________________________________

MISMIS... Res je, da jih nisem sama sestavila, vendar ti kljub temu vse to želim iz srca!!! Vse najboljše še enkrat!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.12.2008 18:36:09   
womanpolice
MISMIS in KAJŠICA... Tole se je zgodilo na dan vajinega praznovanja... V petek me je moj peljal razvajat se v savno v Laško (Kajšici razložila cel potek dneva, ki je bil mimogrede, nepozaben)... pozabila sem, da imajo tam mrzleeeeeeeeeeeeeee ploščice...... V soboto proti večeru, ko bi se morala začeti urejati za 70. letnico od mojega strica pa me je začel grabiti ta moj presneti mehur, s katerim imam večneeeeeeeeeee težaveeeeeeeeeeeeeeeee. od tistih ploščic sem dobila takšno vnetje, da sem sedela na wc školjki ceeeeeeeeeeeeel večeeeeeeeeeeeeer. Evo ti, kakšno lepo praznovanje...

No, v glavnem,.. da ste se imele ve lepo, in da ste maksimalno uživale...

MIŠKA73... Sedaj veš, kaj je bil vzrok da v nedeljo nisem prišla k tebi... user posted image user posted image user posted image user posted image

PIKOVIT.... A si ta teden kaj v "mojih" koncih? Če še velja za tist, kar si rekla, da imaš zame.... Al pa bi se jst pripeljala en dan v LJ, sam povej kdaj, da uskladiva... te jutri pokličem po telefonu. jutr in pojutrijšnjem pa delam od 6 do 18.00 ure.

GIGI... VIDIM, da začetek postopka 29.12.? že špikice?

Kaj še naj napišem? Pr men ni nič novega... vse po starem... Za Božič sva oba prosta in greva k našim... in jst skupaj s sestro k polnočnicam, moj, svak in mami pa menda kr na kuhan vin blizu cerkve... user posted image user posted image user posted image user posted image

Novo Leto? Pojma nimam... bomo videli, ali bo šef dal prosto.. tri leta zaporedoma sem se javila, tko da upam, da to leto ne bom delala. V kolikor ne bom delala, greva tud k našim, kjer bo mami nardila večerjo... Ja... do novga leta še ne bomo hujšali... Mi je uspelo po postopku shujšati 3 kg, potem pa sem zdajle bila en teden na dopustu in sem vse nazaj gor dobila... sm kr malce jezna nase... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle grem še voščilnice dat v kuverte, katere sem mimogrede naredila ČISTO SAMA... Vse različne... unikatne.... potem pa me čaka še gora posode... potem pa moj pride počas domov iz izpita...

Imava namen gledat film KARAVLA... ob 21. uri na TV3, kateri je menda dober hrvaški film, ampak bom videla, če bodo očke zdržale, saj imam jutr cel dan službo... moj pa ga bo zagotovo gledal... jst poznam iz tega filma samo tisti stavek "orao pao, orao pao..." kar poznate kot ton zvonenja na mobitelih...

nč, šibam pomivat in pakirat, pa se tipkamo kaj jutri al pa pojutrijšnjem....

nočko...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.12.2008 19:04:23   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla pikice mojeuser posted image

Evo, da se na hitro javim, čeprov še nisem doma.

Naš mulc je težak okol 2300g, se je že postavil z glavico na dol, mere šolske, razen trebuščka k ma za 1 teden večjega, ampak to ma po očijuuser posted image , Vse je OK.user posted image Aja, k nas je g. vprašal, če nam pove spol sva rekla, da ni treba, ker če sva tolk časa čakala, da bi to zvedla, bova pa še 1 mesec pa pol. Tko da bomo mel presenečenje, čeprov jest skoz pravim, da bo fantuser posted image user posted image

Larči - ne tko govort k se bom čist raznežlauser posted image

Zarja - user posted image mi lav ju tu

mismis - vse najboljše za tvoj rojstni dan. Želim ti tisto kar si sama najbolj želiš.user posted image

Shuka, mali že na glavouser posted image  ma ke lepo bi rekli u Kopruuser posted image user posted image  super, samo da ste veliki...trebušček po očiju, valdauser posted image user posted image  kakšni pa so presuhi moški, te prosim, sploh jih ne šmirglamo...(moj pa suh kot ne vem kajuser posted image ), samo da sta fajn. Sem vesela zateuser posted image
Rada te imam tudi jaz veš, še vedno se čudim mojstrovini...user posted image

Wp, ojla!user posted image  Upam, da si bolje...film je meni bil zelo dober! Saj veš južnjaški najboljši humor, obenem trpljenje in beda...odličen!
Gigi, stiskam že od jutra za nizki štartuser posted image , smo štartali? Malo nahitro berem, ker smo glih pr večerji...eno piko za srečno pot!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.12.2008 19:14:10   
gigi1
Larica draga user posted image  hvala ti, vendar jaz štartam 29.12. Naslednji ponedeljek.
Bumo mi je zaželela srečo v tem postopku, ker je takrat verjetno ne bo user posted image . Zato sem se znašla pri današnjih akterkah user posted image

Lubica seveda vem, da mi želiš le najboljše user posted image

WP lep pozdravček in ja..upam, da štartam 29.12 že z iglicami user posted image . Mal so mi zarad let čez prste pogledal.
Upam, da se ti vnetje mehurja čimprej zrihta. Kupi si kapsule Brusnifem. Imajo jih v vseh lekarnah in v veleblagovnicah.

Blančiiiii kje si??? Samo tvoje lepe novičke še čakamo danes.

Zarči kako si?

Obi?

Vajin Božiček se bliža s svetlobno hitrostjo (No meni, ker mi skoz časa zmanjkuje, vama verjetno ne gre čas tako hitro)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.12.2008 19:19:01   
zarja1
kaj te vem Gigika kak sn...to bi blo čisto po mariborskouser posted image user posted image user posted image ...itak je kar je. Po tihem še upam, realno pa gledam tud za naprej. Sem dans že gledala datum za Barcelono, Ryanair še leti iz Graza...

pa ti? Mater 29. je takorekoč pred vrati. Draga iz vsega srca ti privoščim tega "nagajivega, navihanega"user posted image  al pa raje kr user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.12.2008 19:22:04   
zarja1
OBI kje si????????? Javi se malo......mislim nate draga.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.12.2008 19:33:58   
obayifo
ravnokar priletela!!
razen tega, da me vsake tolk nekaj 'zašraufa' tam doli (pa danes sem še v službi prestavljale računalnike, monitorje....) sem dobro!
user posted image  ni user posted image
jutri bom lulala na palčko, v sredo pa grem dat kri
zarja kako je pri tebi?

mam pa eno malo krizo .. zmanjkalo mi bo utrogestana, Reš ne dela, v službi bom do zadnjega ...

a ima katera kaj utrogestana na zalogi, pa da ne rabi?

sicer je cela norišnica (pa še sodelavec je odpoved dal....) ampak vas vsake tolk časa uspem prebrat malo za nazaj in počekirat, če ste vse v redu

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.12.2008 19:54:54   
zarja1
super Obi, da ni user posted image . Hotel all inclusive s 5 user posted image  je zaprl vrata, ker je poln.user posted image user posted image user posted image
Držim pesti!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?