womanpolice
|
Živjo.... Vem, da že kr nekaj časa niste me ne videle ne slišale.. no, nekatere ste me slišale, ena pa celo videla ... Kje sem se skrivala? Zdajle sem imela en teden dopusta, pa vendar odkar moj študira za magisterij, jst bolj redko pridem do računalnika... Potem pa je že teden okrog in glej ga zlomka, toliko postov, da če grem nazaj brat, lahk sedim so jutri zjutraj pa še ne bom konec... Torej... Najprej bi rada čestitala : Reby (PO) Bumo (MB) Se* (MB) "SVAKA VAM ČAST!" Bi rekli tisti... kako že? Barovci? al kdo že? NO ,nima veze... v glavnem iskrene čestitke in naj bo vse ok še nadaljnih 9 mesecev (no, verjetn že zdaj nekaj manj glede na ažurnost mojega posta, ane ) ŽELVICA99... Sej nism mogla verjet, ko sem te videla na objemčkometru.. Pa ne noooooooooooooooo....... Jst upam, da boš to prebolela, in nato v boj za novo in dokončno zmago! p.s. ne vem kaj se je zgodilo, in če ne moreš o tem govoriti, bom tudi razumela. MISMIS! Je res že ??? (NE VEM KOLIKO ) let minilo odkar vstopila si na vlak življenja? A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj, tlači v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk! Saj v tem času enkratno bitje si postal-a in le najboljše od sebe dal-a! In tvoj rojstni dan naj bo le križišče, kjer na vseh poteh te sreča išče... Naj bo zahod, sever, jug ali vzhod, sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot! Vse najboljše! ______________________________________________________________________________________ Ko si se zjutraj prebudila, v zrcalo svetlo se ozrla, olajšano si ugotovila, da ti mladost še ni zamrla, in da lepota še cveti, in da nasmeh je še igriv, in da oko se še blešči, in da tvoj stas je še vabljiv. Vsa zgodba se bo ponovila, ko znova leto bo prešlo. Čeprav bo močna časa sila, poznalo nič se ti ne bo! Kaj naj si lepšega želiš, kot to je, kar že zdaj imaš, saj istočasno pridobiš le tisto, kar iz sebe daš. Naj se življenje ti smehlja, ti vedno le najboljše da, a notranja zakladnica naj vedno bo napolnjena! ______________________________________________________________________________________ Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan! ______________________________________________________________________________________ V...sako leto ob tem času rojstni dan praznuješ, S...poročila, lepe želje s pošto pričakuješ. E...nkrat letno v ta namen prijatelje povabiš, N...a ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš. A...li uresničila so se pričakovanja? Je..življenje izpolnilo, kar srce ti sanja? B...rez želja, brez upanja turobno je življenje! O...d skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje. L...e najlepše, le najboljše naj se ti dogaja! J...utri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja! Š...e veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede, E...na pa ljubezen prava naj srce zasede! _______________________________________________________________________________________ MISMIS... Res je, da jih nisem sama sestavila, vendar ti kljub temu vse to želim iz srca!!! Vse najboljše še enkrat!!!
|