|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
22.12.2008 20:06:09   
Kruce Fiks
Najprej za mišmiš, kar ostane si razdelite
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.12.2008 20:08:17   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

MISMIS VSE NAJ ,NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

od mene tudi! želje pa itak samo tiste najlepše user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.12.2008 20:09:18   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Držim pesti!!!!!!!!!!!!!

jaz pa zate! boš čakala do 25.?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.12.2008 20:10:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica draga user posted image  hvala ti, vendar jaz štartam 29.12. Naslednji ponedeljek.
Bumo mi je zaželela srečo v tem postopku, ker je takrat verjetno ne bo user posted image . Zato sem se znašla pri današnjih akterkah user posted image

Lubica seveda vem, da mi želiš le najboljše user posted image

Jaz sem še kako dobro videla tisti datum 29.12., a misliš da mi je bil kaj sporen? Niti malo, jaz tavam v svojem svetu,user posted image dej, dej, rešeto rešetasto na kubikuser posted image ...to je pa zagotovo, da ti želim vse tanajtabujšuser posted image  in hvala, ker sem lahko malo spustila pestiuser posted image

Zarči, jupi, boste leteli...super!user posted image  Še malo sonce malouser posted image

Obi, najvijammmm!user posted image  Imam prometrium, če ti pomaga; a vem za eno, ki je spraševala na Gk, če se lahko meša, pa menda da ne. Plus bo plus!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.12.2008 20:11:33   
lara light
Kruce, fenomenalna...sem čisto ganjnenauser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.12.2008 20:14:35   
kajsica
Kruce, kje pa si te cukrčke našel??????

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.12.2008 20:25:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Kruce, kje pa si te cukrčke našel??????

Ne praš ko ne vem! Od kar sem tle gor mam posebno mapo za Vas odprto poimenovano CAPPUCCINO in ko naletim na kaj podobnega al pa kavico spravim tja not.....user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.12.2008 20:36:41   
bbpikica
Večerko vsem.

Se opravičujem ampak sem čist prekurjenauser posted image spala od sobote do zdaj vsega skupaj osem uruser posted image  je čist kriza. Danes bla še po nakupih in dokončevala zunanjo okrasitev. Joj kol je pa men zdej pr nas lepouser posted image . Torej najprej naša današnja slavljenka:

Mismis naj sreča najde pot do tebe in ti nakloni vse tiste stvari ki si jih tvoje in mismisovo srce neskončno želi, da bo vajin ljubi dom napolnil jok in smeh otrok, kajti vse ostale stvari vem zmoreš ustvarit si zato naj še želja ta se uresniči kakor hitro se da. Vse naj naj za RD in naj bo tvoje življenje tako kot je bil rojstnodnevni žur klepetavo, nasmejano malo podivjano včasih tudi razigrano predvsem pa veselo družabno in uspešno.

Vsem ostalim en lep pozdravček grem jaz spat.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.12.2008 20:38:23   
Pija76
Mišmiš sprejmi čestitke še od mene! Želim ti vse najboljše, vse najlepše, koš lepih stvari ki si jih želiš. Eno štručko v naročju čimprej, predno štartaš v to pa užitke ob Heiniju user posted image . Ostani takšna kot te poznam - odbita in nasmejana!

Zarja a boš res do 25.čakala?

Obi jutri nalulaj user posted image user posted image !!!!!!!!!!!

Skuši to pa bo pobalin user posted image !

Kje pa Blanči hodi? Grety a bi kej poasistirala?

Vsem en lep pozdravček, a smo za pivo? Sem drgnla kopalnico, pa bi se prav prilegel....našga itak ni user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.12.2008 20:45:12   
zarja1
Nočko srčice moje....

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.12.2008 20:51:26   
lučka 25
Shuki, bravo za otročka, da je z njim vse v redu. user posted image  Pa saj imata prav, če sta toliko časa čakal, naj bo pa zdaj res presenečenje, kado bo prikukal na svet. user posted image

Jaz pa sem imela spet pester dan, kar naenkrat je bil ves vložek krvav user posted image , potem pa spet nič. Po moje se je še ostala kri ven izločila, ki smo jo še v soboto na UZ opazoval. V sredo pa prvi pregled, pa da vidim, kaj bo moj G rekel. Ah, bo že.user posted image  Počivat bo treba, ni druge.

obi, pa kako je to lepo prebrat. Da user posted image  še ni in je tudi ne bo. Navijam za jutrišnje lulanje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, kako pa kaj pri tebi kaže. Belina je ta glavna in bo tudi ostala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kruce, lepa slikica za mismis, pa za roj.dan in prihajajoče srečanj z zamrznjenčki, ji kar vse privoščimo to sliko (njenega moža z otročkoma). user posted image

bbpikica, upam, da se kmalu naspiš, da boš spet budna do konca. user posted image

Pija, kako kaj? Pivo? Preddvema mesecoma mi je dišal na 2 km, zdaj pa mi n 4 km smrdi.user posted image  kam to pelje? Bom čist prepridna ratala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
22.12.2008 21:07:24   
Pija76
Lučka hello! Jaz sem fajn! Nažurala za letos sem se, zdaj pa čakam 2009 da mi neki prneseuser posted image ! Ah nisem še piva odprla user posted image , čak zdaj je naš pršu, da me postreže. Kako si ti? Si se pozdravila?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
22.12.2008 21:13:56   
blanč
Pozdravljene
Jaz nekako nimam volje do ničesar in tudi tule bolj mal prebiram. V soboto zjutraj sva mislila, da je vsega konec. Petnajst minut je teklo iz mene, kot bi se cela maternica pretrgala. Kri, strdki veliki kot pest, pa spet kri in to toliko, da nisem mogla iz školjke vstat, ker je bilo vse v trenutku krvavo. Ko je malo ponehalo, sem vzela eno tableto za živce, spila kavo in sva se z mojim odpeljala na urgenco, da počistijo še tisto kar je ostalo. Tam pa spet še en šok. Obe pikici na svojih mestih in veselo utripanje srčkov. Prvič v življenju sem videla mojega partnerja zajokat. Še medicinska sestra je dobila solze v oči, ker je že enkrat bila tam, ko sva prišla in pozna najino zgodbo.
Krvavim še vedno, vendar veliko manj. Reš je rekel danes, da veliko žensk s krvavitvami donosi, jih je pa tudi nekaj, kjer ne gre vse po sreči. Jaz uglavnem sem žalostna in od sobote nikakor ne pridem več k sebi. Nč, to je zaenkrat vse od mene. Vse vas lepo pozdravljam in vam želim veliko bolj mirne dni, kot jih imam trenutno jaz.
Nočko

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
22.12.2008 21:22:33   
miska73
Oj moja lepa vijolična pošast. Me je kar stiskalo, ko sem tole brala.
Prosim ne se prepustit slabi volji.
Pikici sta pri tebi in srčka veselo utripata.
Ti pa rabiš bit pozitivna za njiju.

A nisi imela še en hematon za sčistit?
Upam, da je bilo to to in da boš imela poslej mir.
Lubica, prejmi en velik virtualni objem od mene.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
22.12.2008 21:25:55   
miska73
Lučkec, a tebe tudi še naprej zezajo izcedki. Upam, da se ti bodo ja prenehali in da bo poslej vse dobro.

Šuki a tamal se pa že namešča. user posted image

Obi, Zarja vidve pa le še furajta to snežno belino... ampak po pluskih pa vedno bolj diši.

BBpiki jst mam tudi še primankljaj spanca, pa danes sem se zbudila z razbolelim vratom, ki mislim, da je posledica čupanja.

Mišmiš a vidva pa zdle tvoje darilo sprobujetauser posted image

Greti, današnji nakup je bil kar uspešen. Imam že skoraj vsa darilca. Te je bilo lepo videt, pa čeprav samo na 123...

WP, sem se spraševala kaj je s tabo. Upam, da si že bolje.

Pozdravček tudi vsej ostali bandi.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
22.12.2008 21:30:09   
Serendipity
Uh, blanč - Joj pa krvavitve! Ampak - tvoji piki sta borki, se ne data! pravi mali faci sta in verjemi, da vaju bosta še zabavali s smehom in jokom. Uh, saj vem, da je to težko, ampak tamalivi piki pa kar veselo utripata, torej optimizem velja. Mislim nate. Držim pestke, da te krvavitve za vedno ponehajo!

mišika73 - kako si pupi? Priporočaš Duracell za energijo? Ker jaz jo man zadnje čase na minimumu. Spim vsak dan do 11 ali pol 12, ko malo detece še čez dan grem kako urco ajat, zdaj je ura pol deset, pa se mi že zeha kot najini pesjanki user posted image  Pa še take zeharske, zaspane pasme je user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
22.12.2008 21:39:15   
miska73
Se*kica, srček. Kako si mi ti? So krčki ponehali?
Ma ti se kr naspančkaj.
Čeprav mogoče ne bi bilo slabo, da se malo prisiliš v redno vstajanje, pa sprehode... pač toliko, da si ves čas malo aktivna.
user posted image Ja, jst sem imela v soboto res nafilane baterije in sem nadoknadila za naprej in za nazaj.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
22.12.2008 21:41:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Greti, današnji nakup je bil kar uspešen. Imam že skoraj vsa darilca. Te je bilo lepo videt, pa čeprav samo na 123...

Kontra kontra ... veš da svaimela šoping fasunge in zdej embargo do 15.1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Darilca ... kaj je že to???user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
22.12.2008 21:44:51   
kajsica
Blanči drži se! Me kar stisne ko kaj takega berem!!! Počivaj!!!

Babike in fantje rabim eno vašo pomoč, ker vi ste pravi gurmani.....Zadnjič smo bile par babnic na večerji v Karaki in smo za posladek jedle PANNA COTTO. OK sem že jedla jogurtovo strjenko, to pa še ne....njami in božansko....

Šnofarim že cel večer po netu in našla kar nekaj receptov, ki pa se močno razlikujejo, sedaj pa me zanima ali ima katera kak preizkušen recept, da ni preveč sladka in da se lepo strdi. Naši še tega niso jedli, pa še obljubila sem da za posladek na Božični večerji jaz poskrbim!!!!

Pomagajte mi prosim!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
22.12.2008 21:48:47   
miska73
Kajši user posted image a češ ziher recept... kupiš instant od DR.Oetker user posted image ...
Bo katera boljša kuharica povedala.

Za preliv pa zmznjene borovnice ali mešane gozne sadeže+malo ruma+malo sladkorja segreješ.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
22.12.2008 21:52:33   
kajsica
user posted image user posted image user posted image Miška, faca!

Veš jaz imam eno slabost, zakaj ne bi šli kar ta prvič po eni ziher ta doooooolgi varianti!  Ne ne saj se hecam, sam tega dr.O jaz takorekoč ne uporabljam in še vedla nisem za to, tako da sem kupila smetano  in sicer MU (upam da bo taprava oseba vidla kaj kupujem user posted image user posted image ) sedaj pa rabim še recept, ker majo cukra od 35 g pa do 120g na enako enoto smetane. Pol pa bog si ga vedi kaj je prav ker popravljat pa ne moreš!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
22.12.2008 21:57:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pozdravljene
Jaz nekako nimam volje do ničesar in tudi tule bolj mal prebiram. V soboto zjutraj sva mislila, da je vsega konec. Petnajst minut je teklo iz mene, kot bi se cela maternica pretrgala. Kri, strdki veliki kot pest, pa spet kri in to toliko, da nisem mogla iz školjke vstat, ker je bilo vse v trenutku krvavo. Ko je malo ponehalo, sem vzela eno tableto za živce, spila kavo in sva se z mojim odpeljala na urgenco, da počistijo še tisto kar je ostalo. Tam pa spet še en šok. Obe pikici na svojih mestih in veselo utripanje srčkov. Prvič v življenju sem videla mojega partnerja zajokat. Še medicinska sestra je dobila solze v oči, ker je že enkrat bila tam, ko sva prišla in pozna najino zgodbo.
Krvavim še vedno, vendar veliko manj. Reš je rekel danes, da veliko žensk s krvavitvami donosi, jih je pa tudi nekaj, kjer ne gre vse po sreči. Jaz uglavnem sem žalostna in od sobote nikakor ne pridem več k sebi. Nč, to je zaenkrat vse od mene. Vse vas lepo pozdravljam in vam želim veliko bolj mirne dni, kot jih imam trenutno jaz.
Nočko

Blanči moja, res ne vem zakaj mora bit tako trnjavo, žal mi je da to preživljata. Želim ti, da od nekod privlečeš moč, voljo in pogum, da greš z dvignjeno glavo dalje, da skrbiš za čimvečji mir v duši, saj pikica sta pri tebi in se močno borita za življenje ter te neizmerno potrebujeta. Drži se punca in pokaži nam, da zmoreš! Rada te imam! Vem, da bo vse to minilo in bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
22.12.2008 22:00:20   
lara light
Kajsica, jaz tudi le to varianto od miške poznamuser posted image

Ko smo že pri nasvetih, prosim za pomoč, kaj kupiti 18. letni sestrični? Hvalauser posted image
aja, pojma nimam kaj ji je všeč in kateri so njeni hobiji, ju3 bom eno poklicala ki sigurno ve, upam, da me reši

Lepe sanjeuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3023
22.12.2008 22:02:49   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kajsica, jaz tudi le to varianto od miške poznamuser posted image

Ko smo že pri nasvetih, prosim za pomoč, kaj kupiti 18. letni sestrični? Hvalauser posted image
aja, pojma nimam kaj ji je všeč in kateri so njeni hobiji, ju3 bom eno poklicala ki sigurno ve, upam, da me reši

Lepe sanjeuser posted image

Ćasti ji masažo! Tele nihče ne zavrne...

Neposredna povezava do sporočila: 3024
22.12.2008 22:08:04   
Pija76
Blanči jaz ti močno stiskam pestke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SREČNO!!!!!!!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?