špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imeli smo katastrofalno noč in nisem nič utreujena(spet). Se sprašujem kdaj me bo utrujenost ujela. Maja kašlja kot kronik, ko pa ji dam prepražene kamilice gor pa je kot da bi odsekal in nič ne kašlja. Ko bi ji jih lahko pustila tudi med igranjem, ampak jo motijo. Zdaj sem jo dala spat in upam, da bo kako kitico odspala. Pazi, da te naenkrat ne zagrabi hudo pomanjkanje energije Za Majo: Sem zdaj nekam klicala za mami, ker rabi novo kortio in ima neke extra mere in mi je ženska kar dol vrgla slušalko brez nasvidenje ali kakršnekoli druge kulturne fraze. Katastrofa. Poznano IZVIRNO SPOROČILO: Katina Včeraj je že zgledalo, da je bolničarka Franja vzpostavila red v bolnici Franji. Danes pa ji je pacient set zakuhal . Upam, da se v dveh dneh sestavi skupaj, če ne ga bom s špelin@inim valjarjem . Mar bi bil tri dni na bolniški, kot pa da je v službi vse porihtal Naša najstnica me jezi na druge načine, mini ima svoje muhe, tako da je zadnje dni prav fletno . Pik se nismo zmebili, ampak so včeraj s polno paro udarile ven . Naslednji poskus je izločitev jabolka in tako smo zopet samo na AM, tokrat na allernovi. Včeraj sem se prelevila v Sherlock Holmesa in poskušala rekonstruirati uvajanje GH. K sreči sem neozdravljiv picajzl in sem lahko velik del zgodbe sestavlila skupaj iz dokumentacije (koledar, fotke, regresija...) Ugotovili smo, da je bil velikokrat s pikami tudi jabolček, ki ga že petnajstič uvajamo. Zadnja šansa je, da je to to. Naslednja, da je problem AM, potem pa res ne more bit več GH, ali pač ? Ma, čist sem že obupana. Se pa tolažim s tem, da po novem letu boljše bo. ANE? Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala Mislim, da je imela kasso super predlog, da gremo naslednjič na bowling. Tam ne bomo tako statične za eno mizo in bomo lahko vsaka z vsako počvekale To je odličen predlog IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Brala nisem nič, ene par strani na 8.delu, tu pa nič, ker sem , Nejca je nekaj matralo ponoči in sva se kr naprej prebujala. Pa še hippa mi je zmanjkal, tak da sem ga mela na joški..obup. O hudirja Čmrlika, pestke za tvojega in Tajo IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom sedaj počasi malega spakirala spat, po spanju pa grema na sončka. Popoldan pa si moram sposodit avto od dedija, da se že enkrat spravim v trgovine kupit nekaj za božička, ker še za nikogar nimam darila. Fajn nabavljajta
|