|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
22.12.2008 9:23:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: user posted image za slabo nočko, bo današnja bolje.
Eh, 1x bo menda že bolje... user posted image
Ja čokoldake so danes zelo aktualne, saj jaz pa še zajtrkovala nisemuser posted image
Jaz pa čakam, da se speče kruh, ne morem same salame jest user posted image  Sem pa pojedla že četrt vrečke kornflejksa, tako "na suho" user posted image
Mala je popolia samo 90AMuser posted image , sem ji dala piškot v roko in ga je glodala in kaj se zgodi, zaleti se ji in bruhne. Jojo, sem pa res brihtna, da ji dajem to reč po zajtrku.
Boga reva user posted image  Naš pa piškot samo razpaca user posted image  Ti bi morala videt Evo od natase34, kako lepo in hitro "pospravi" piškot user posted image  Ta punči je res pridna jedka user posted image
Grem malo pomalicat.
Dober tek user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
22.12.2008 9:24:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jutrouser posted image user posted image user posted image ! Pa sem vstala, Gal pa še spi. Mene pa zaradi njegove galame glava boli.

user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
22.12.2008 9:29:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila user posted image ,saj ga je celo noč napenjalo,zjutraj pa se je potem ukakal.Danes bom ta zvijanje že prej preprečila.Čaj ima že kuhan,še slivo dobi, pa bo.user posted image

Tiana..enkrat je en poklical po telefonu,če lahko pride zmerit,tako da pojma nimam kaj je to za eden.ker me takrat tudi doma ni bilo,je tašča to zrihtala.

Špelin@...user posted image user posted image user posted image  za Gregija

Anitka...hvala za kavo in upam, da si se še kaj spočilauser posted image
In pa seveda

VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN

user posted image

Tilči hvala tudi tebi in upam, da bo nocojšnja noč boljšauser posted image user posted image

Narava zelo sem vesela, da te spet beremuser posted image user posted image user posted image . Sem prav pogrešala tvoje poročanje o vremenu. Torej predlagaš Mahjong?user posted image

user posted image

BARBAW,

V življenju vse polno je zmot, brez njih prehodi svojo pot. Če pa kdaj te hudo doleti, pogum vzemi ter se upri. Naj dnevi živlenja sedaj ko si polnoletna ti minejo lepo, naj vsaka stopinja srečna bo, najlepše voščilo naj ti velja, ni veliko, vendar je pa iz srca!  VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!user posted image

Še od mene in Galauser posted image user posted image user posted image .

LUČKI ZA 7 MESECEV

IN   ERAZMU ZA 8 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image

Tudi tukaj se podpiševa še midva z Galom.user posted image user posted image user posted image

Buccka user posted image user posted image user posted image za noč in danes si le spočij.

Špelin@user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo dan kaj boljši in da hitro preženeve te najine glavobole. Pa hvala tudi tebi za voščilo, pa Mafi, pa buccki...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 103
22.12.2008 9:36:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Jutro tetke!

Danes v lj meeeeeeeegla! Mi cakamo na obljubljeno sonce, pol pa letimo v laboratorij, ki ga ze 14 dni prelagam, ker cakam da se skobacamo iz prehlada..

Pri nas sonceeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Ena izmed redih prednosti 600n.muser posted image

Kakko ste spale? Moj sinocnji sum se je potrdil kot izredno natancen, ker smo danes preziveli se eno noc na sedezni. Groza. Pa jest ne vem vec kaj se dogaja?? Zaspi normalno, pol se pa okrog enih zbudi in do petih je konstantno dretje, s presledki cca pol ure, ko zaspi v narocju. In nic ne pomaga!? Calgel in ostalo sranje - NIC, le paracetamol sirup oziroma svecka prime. And dec it! Katastrofa..

Nimam pojma, kaj bi to bilo, jaz HB zaenkrat še nisem bila v taki situaciji, pa vem , da mora bit grozno.user posted image

zato sedaj sedim v poltemiuser posted image in pijem kavo ter se trudim ostat budna..

aja, vidla slikce - Tiana tenk ju veri mac! matr, kaksna sm!user posted image user posted image user posted image jst se nikol nism marala slikat, pa sem se pred kratkim sprasevala, da zakaj ze?? no, pa sem sedaj ponovno ugotovila - ker na slikah zgledam k skeri muvi user posted image user posted image

Men si pa ful luštna user posted image

naty, izgledas odlicno! Ti mas men tak ful prijazen obraz, se mi zdi, kot bi te poznala ze od prej?? user posted image
aja, to pa moram rect! dobim slike in buljim in buljim kdo za vraga je ta huda bjonda?? pa buljim in mi potegne - edina! wow, ko sva se zadnjic videle, si bila otekla, zabuhla in rjavolaska. sedaj pa si hot hot bjonda! bravo punca za transformacijo! user posted image user posted image

aja, spelin@! tisti natakar! brr! men je sel tko na zivce, tut k sm domov prisla, sm mojmu najprej povedala, da majo tam dobro hrano ampak kretenskega natakarja! brrr "joj, gospodicne, to ste pa zakomplicirale!" - obrazlozitev: smo hotle vsaka posebej placat user posted image cudak.

no tolk. davud se spi (ja itak, celo noc mora not prinestuser posted image ), pol greva v lab in se javim ko bo spal prvo dnevno rundo..

lp, narava, ljubljana, slovenija  (tega pa ze dooooooolgo nisem napisala)
miran alisic

user posted image user posted image user posted image user posted image prav paše mal "po nostalgirat"

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 104
22.12.2008 9:59:53   
Čmrlika
Dobro jutro!

Hvala punce za lepe želje moji Taji, je zgleda malo pomagalo, tako da sva se ponoči brez svečke rešle vročine, je pa blo  jokavo, sva jokali v duetu user posted image  user posted image user posted image , proti jutru je tokrat pri  atiju v sedečem položaju zaspala, in pol smo uspeli vsi trije za 2 in pol uri zaspat...user posted image zdaj je pa bla dobre volje ...user posted image  trenutno aja, jaz pa si nalagam energijo user posted image  Ma pa dlesni prav zatečene, a je to normalno? pa ta notranji del ustniceuser posted image  , joj punce, kolk časa še bo to zdaj rablo da pride ven..user posted image ..upam, da so res zobeki user posted image  

Mi lahko mogoče pokažete slikice, da vidim kako ste se imele fajn, please? user posted image

najin ati pa je šel zdaj na kontrolo, pa upam, da bo to njegovo uho bolje zgledalo...user posted image , nikamor ne gremo, skoz smo not in nas to še bolj dela nervozne menda, jaz pa nimam niti enega darila še, pa kar je najhuje niti ideje...valda se mibo zmešalo do pojutrišnjimuser posted image

Anitka in Barbaw- vse najlepše ob vajinem prazniku, in naaj se vama izpolni vse kar si na skrivaj želita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 105
22.12.2008 10:01:15   
Čmrlika
Lučka in Erazem- vse najboljše želiva s Tajo! user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 106
22.12.2008 10:11:08   
Srčekgirll
user posted image

user posted image user posted image Najprej, da se še jst pofočkam na 9. delu
user posted image user posted image

Jutro!
Spali mo bl tko, tko.
user posted image user posted image za vse. Jst sm ga itak že.

Pol pa še VSE NAJ, NAJ LUČKI ZA 7 MESCEV in ERAZMU ZA 8 MESCEV:

user posted image

BRBAW in ANITKA:

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj vajina knjiga same lepe strani obarača, vama vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj vajina knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
22.12.2008 10:15:27   
hijenca
Dobro jutro!!

Vidim, da se včeraj ni več nič natipkalo, ko sem jaz spat pobegnila. Sedaj ko je 9. del odprt, pa je štart bolj počasen.

Ker me zopet nekaj računalnik jezi, ne morem pripopat nobenega smeškota user posted image in bom tako z besedami voščila našim puncam
ANITKA IN BARBAW VSE NAJ NAJ OB VAJINEM ROJSTNEM DNEVU!!!user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 108
22.12.2008 10:15:40   
jana81
dobro jutro

Najprej se Nejc zahvaljuje tistim ki ste spomnile včeraj na njegovih 8 mesecev.

Sem bila včeri brez neta in danes najdem 9.del.user posted image

Brala nisem nič, ene par strani na 8.delu, tu pa nič, ker sem user posted image , Nejca je nekaj matralo ponoči in sva se kr naprej prebujala.
Pa še hippa mi je zmanjkal, tak da sem ga mela na joški..obup.

Grem zdej kavo spit, ki je že mrzla, pol pa upam da Nejc mal mrkne, ker rogovili že od mal čez 7h.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 109
22.12.2008 10:28:15   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

Najprej se Nejc zahvaljuje tistim ki ste spomnile včeraj na njegovih 8 mesecev.

Sem bila včeri brez neta in danes najdem 9.del.user posted image

Brala nisem nič, ene par strani na 8.delu, tu pa nič, ker sem user posted image , Nejca je nekaj matralo ponoči in sva se kr naprej prebujala.

Grem zdej kavo spit, ki je že mrzla, pol pa upam da Nejc mal mrkne, ker rogovili že od mal čez 7h.

Jzxdbbbbbbb <V FDDF

To je pa napisal Videk.

Jaz pa sem včeraj že spraševala, kje je Jana, pa vidim, da si bila brez neta.

Čmrlika HB, da je Taja že boljše, tvoj user posted image , pa upam, da bo čimprej boljše, da boste lahko šli malo na sončka.

Jaz bom sedaj počasi malega spakirala spat, po spanju pa grema na sončka. Popoldan pa si moram sposodit avto od dedija, da se že enkrat spravim v trgovine kupit nekaj za božička, ker še za nikogar nimam darila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 110
22.12.2008 10:28:36   
jana81
ANITKA IN BARBAW:

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 111
22.12.2008 10:30:19   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A si me pogrešala ? kak lepouser posted image

hvala za angelčka, je že na najvišjem mestu na smrečici..

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 112
22.12.2008 10:33:40   
Anitka
mjk,lmnnbntru  lmčlpu9km nnb  n ccccccukm09798i9z6jiu5r98zv fil,,  bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvhu fc n

Pozdrav od Gala

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 113
22.12.2008 10:35:29   
hijenca

A si me pogrešala ? kak lepouser posted image

hvala za angelčka, je že na najvišjem mestu na smrečici..

Sedaj se pa tako hitro opazi, če katera redna čvekica zmanjka kak danuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 114
22.12.2008 10:37:11   
Katina

user posted image

BARBAW, ANITKA

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!user posted image

Tudi z moje strani user posted image

LUČKI ZA 7 MESECEV

IN   ERAZMU ZA 8 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!!

user posted image

Tudi tem čestitkam se pridružujem.

Včeraj je že zgledalo, da je bolničarka Franja vzpostavila red v bolnici Franji. Danes pa ji je pacient set zakuhal user posted image . Upam, da se v dveh dneh sestavi skupaj, če ne ga bom s špelin@inim valjarjem user posted image . Mar bi bil tri dni na bolniški, kot pa da je v službi vse porihtaluser posted image

Naša najstnica me jezi na druge načine, mini ima svoje muhe, tako da je zadnje dni prav fletno user posted image . Pik se nismo zmebili, ampak so včeraj s polno paro udarile venuser posted image . Naslednji poskus je izločitev jabolka in tako smo zopet samo na AM, tokrat na allernovi. Včeraj sem se prelevila v Sherlock Holmesa in poskušala rekonstruirati uvajanje GH. K sreči sem neozdravljiv picajzl in sem lahko velik del zgodbe sestavlila skupaj iz dokumentacije (koledar, fotke, regresija...) Ugotovili smo, da je bil velikokrat s pikami tudi jabolček, ki ga že petnajstič uvajamo. Zadnja šansa je, da je to to. Naslednja, da je problem AM, potem pa res ne more bit več GH, ali pač user posted image ? Ma, čist sem že obupana. Se pa tolažim s tem, da po novem letu boljše bo. ANE?

*Tiana*, a lahko še meni pošlješ slikce, pliss?
Jaz jih bom naložila kdaj kasneje, ker zdaj res ne utegnem. No, verjetno že na 10. delu user posted image .

Vsem puncam se zahvaljujem za družbo pri kitajcu, ker je bilo reeeeeees luštno. Edino zeblo me je od tistega odpiranja vrat tako, da sem se komaj pogrela do doma.
Hijenca, hvala za angelčka. Nas že čuva.
Špelin@, hvala za sladkiš. Je že pristal v pravih rokahuser posted image .
Mislim, da je imela kasso super predlog, da gremo naslednjič na bowling. Tam ne bomo tako statične za eno mizo in bomo lahko vsaka z vsako počvekale user posted image

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
22.12.2008 10:46:24   
barbaw
Dan!

Imeli smo katastrofalno noč in nisem nič utreujena(spet). user posted image  Se sprašujem kdaj me bo utrujenost ujela. Maja kašlja kot kronik, ko pa ji dam prepražene kamilice gor pa je kot da bi odsekal in nič ne kašlja. user posted image  Ko bi ji jih lahko pustila tudi med igranjem, ampak jo motijo. user posted image  Zdaj sem jo dala spat in upam, da bo kako kitico odspala.

Jaz že namakam madeže, potem dam prat in imam namem zglancat kuhinjo v nulo (tudi v elementih, ker je že čas). Imam delodiš. Le od katere sem se ga nalezla? user posted image

Hvla vsem za čestitke in vse naj naj za obmesečnico hroščkom.

Anitka še tu ti zaželim vse najboljše . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdaj nekam klicala za mami, ker rabi novo kortio in ima neke extra mere in mi je ženska kar dol vrgla slušalko brez nasvidenje ali kakršnekoli druge kulturne fraze. Katastrofa.

Vas bom potem probala kaj brat in napisat, zdaj pa se pripravljam za naslednje obiske.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 116
22.12.2008 10:51:30   
hijenca
Angelčki naj nardijo svoje delo in čuvajo vse člane družineuser posted image .

Me pa zanima kje je naša druga slavljenka danes. Barbaw, da nisi kje prav zbolela, kakšen signalček le spusti.

Moj Videk spi kot raketa, jaz pa imam sedaj čas, da malo vzpostavim red v stanovanju, ker imam občutek, da je v soboto atomska bomba vsekala user posted image user posted image , ko mačke ni doma, sta miški kar veselo plesaliuser posted image user posted image user posted image .

Katina
tebe pa pogrešam s tvojimi povzetki. V nosečnosti sem vedla točno kaj se dogaja, samo tvoj post sem prebrala in sem bila na tekočemuser posted image , tako da nič zabušavanja, ampak večkrat se kaj oglasiuser posted image user posted image

Zdaj pa boj nad Hirošimo in Nagasaki. user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 117
22.12.2008 10:53:58   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Imeli smo katastrofalno noč in nisem nič utreujena(spet). user posted image  Se sprašujem kdaj me bo utrujenost ujela. Maja kašlja kot kronik, ko pa ji dam prepražene kamilice gor pa je kot da bi odsekal in nič ne kašlja. user posted image  Ko bi ji jih lahko pustila tudi med igranjem, ampak jo motijo. user posted image  Zdaj sem jo dala spat in upam, da bo kako kitico odspala.

Jaz že namakam madeže, potem dam prat in imam namem zglancat kuhinjo v nulo (tudi v elementih, ker je že čas). Imam delodiš. Le od katere sem se ga nalezla? user posted image

Hvla vsem za čestitke in vse naj naj za obmesečnico hroščkom.

Anitka še tu ti zaželim vse najboljše . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdaj nekam klicala za mami, ker rabi novo kortio in ima neke extra mere in mi je ženska kar dol vrgla slušalko brez nasvidenje ali kakršnekoli druge kulturne fraze. Katastrofa.

Vas bom potem probala kaj brat in napisat, zdaj pa se pripravljam za naslednje obiske.

Preden sem jaz do konca nakloftala, si se javila user posted image user posted image .

Moj Videk tudi kašlja, pa ponovno mu iz noska teče. Ga po spanju pobašem in grema ven, mogoče bo le kaj pomagal sonček. Maji pa pošiljama z Vidkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 118
22.12.2008 11:10:58   
barbaw

Tako sem se prebila skozi čestitke slavljencemuser posted image

barbaw: tisto s "polnoletnostjo" upam, da ne zameriš, se mi zdiš bolj toliko strara kot dejanskouser posted image

Grem malo porihtat.

Pa čestitke za 9 . deluser posted image user posted image user posted image sem kar boljši voljeuser posted image

Ne, ne zamerim.  user posted image  polnoletnost je relativna stvar (vsaj zame).  Si mi pa s čestitko zvabila solzice v oči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HVALA TI!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 119
22.12.2008 11:11:00   
barbaw
Sem prebrala na hitro potem pa grem res pucat. Prat sem že dala.

Slike bom nalimala v album in jih tekom dneva objavila. Vas obvestim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, ki jih rabite in ni vas malo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Majski hroščki 2008- 9. del!!!!
22.12.2008 11:28:10   
barbaw
Jaz sem naložila slike ampak so odprte za vse registrirane člane, ker vas ne morem dat med prijatelje. Še ne dela ta user posted image . Slikice niso nekaj, ker je bilo notri pretemno in zgleda, da fleš ni potegnil. Bi mogla nekaj drugega nastavit, pa se takrat nisem spomnila. Me je jezik preveč matral, da bi še mislila na to. user posted image  Žal!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 121
22.12.2008 11:43:41   
špelin@
Pazi, da te naenkrat ne zagrabi hudo pomanjkanje energije user posted image  Za Majo: user posted image user posted image user posted image
Poznano user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Včeraj je že zgledalo, da je bolničarka Franja vzpostavila red v bolnici Franji. Danes pa ji je pacient set zakuhal user posted image . Upam, da se v dveh dneh sestavi skupaj, če ne ga bom s špelin@inim valjarjem user posted image . Mar bi bil tri dni na bolniški, kot pa da je v službi vse porihtaluser posted image

Naša najstnica me jezi na druge načine, mini ima svoje muhe, tako da je zadnje dni prav fletno user posted image . Pik se nismo zmebili, ampak so včeraj s polno paro udarile venuser posted image . Naslednji poskus je izločitev jabolka in tako smo zopet samo na AM, tokrat na allernovi. Včeraj sem se prelevila v Sherlock Holmesa in poskušala rekonstruirati uvajanje GH. K sreči sem neozdravljiv picajzl in sem lahko velik del zgodbe sestavlila skupaj iz dokumentacije (koledar, fotke, regresija...) Ugotovili smo, da je bil velikokrat s pikami tudi jabolček, ki ga že petnajstič uvajamo. Zadnja šansa je, da je to to. Naslednja, da je problem AM, potem pa res ne more bit več GH, ali pač user posted image ? Ma, čist sem že obupana. Se pa tolažim s tem, da po novem letu boljše bo. ANE?
Za vas pa res močno stiskam pestke, ker se MORATE pozdraviti!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pišuka, tele pikice pri vas so pa tako hinavske, da je dobesedno za zjokat user posted image user posted image user posted image  Kako pa kaj gre Intiju allernova? Drugače pa res: najlepša hvala za vse - sem zjutraj potem pogledala v vrečki: hvala, hvala, hvala user posted image

Mislim, da je imela kasso super predlog, da gremo naslednjič na bowling. Tam ne bomo tako statične za eno mizo in bomo lahko vsaka z vsako počvekale user posted image
To je odličen predlog user posted image

O hudirja user posted image  user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, pestke za tvojega user posted image  in Tajo user posted image user posted image user posted image

Jaz bom sedaj počasi malega spakirala spat, po spanju pa grema na sončka. Popoldan pa si moram sposodit avto od dedija, da se že enkrat spravim v trgovine kupit nekaj za božička, ker še za nikogar nimam darila.

Fajn nabavljajta user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 122
22.12.2008 11:49:33   
špelin@
barbaw, čisto ok fotke, glavno, da imamo dokumentirano - za spomin user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 123
22.12.2008 11:53:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, čisto ok fotke, glavno, da imamo dokumentirano - za spomin user posted image

Šele danes ko sem gledala fotke sem se vprašala zhakaj nisem enega gumba stisnila, da bi bile fotke malo bolj svetle. user posted image  Me je bolj čvek zanimal kot fotografiranje. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 124
22.12.2008 11:53:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Šele danes ko sem gledala fotke sem se vprašala zhakaj nisem enega gumba stisnila, da bi bile fotke malo bolj svetle. user posted image  Me je bolj čvek zanimal kot fotografiranje. user posted image

Saj tako je tudi prav user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?