narava
|
Jutro tetke! Danes v lj meeeeeeeegla! Mi cakamo na obljubljeno sonce, pol pa letimo v laboratorij, ki ga ze 14 dni prelagam, ker cakam da se skobacamo iz prehlada.. Kakko ste spale? Moj sinocnji sum se je potrdil kot izredno natancen, ker smo danes preziveli se eno noc na sedezni. Groza. Pa jest ne vem vec kaj se dogaja?? Zaspi normalno, pol se pa okrog enih zbudi in do petih je konstantno dretje, s presledki cca pol ure, ko zaspi v narocju. In nic ne pomaga!? Calgel in ostalo sranje - NIC, le paracetamol sirup oziroma svecka prime. And dec it! Katastrofa.. zato sedaj sedim v poltemi in pijem kavo ter se trudim ostat budna.. aja, vidla slikce - Tiana tenk ju veri mac! matr, kaksna sm! jst se nikol nism marala slikat, pa sem se pred kratkim sprasevala, da zakaj ze?? no, pa sem sedaj ponovno ugotovila - ker na slikah zgledam k skeri muvi naty, izgledas odlicno! Ti mas men tak ful prijazen obraz, se mi zdi, kot bi te poznala ze od prej?? aja, to pa moram rect! dobim slike in buljim in buljim kdo za vraga je ta huda bjonda?? pa buljim in mi potegne - edina! wow, ko sva se zadnjic videle, si bila otekla, zabuhla in rjavolaska. sedaj pa si hot hot bjonda! bravo punca za transformacijo! aja, spelin@! tisti natakar! brr! men je sel tko na zivce, tut k sm domov prisla, sm mojmu najprej povedala, da majo tam dobro hrano ampak kretenskega natakarja! brrr "joj, gospodicne, to ste pa zakomplicirale!" - obrazlozitev: smo hotle vsaka posebej placat cudak. no tolk. davud se spi (ja itak, celo noc mora not prinest ), pol greva v lab in se javim ko bo spal prvo dnevno rundo.. lp, narava, ljubljana, slovenija (tega pa ze dooooooolgo nisem napisala) miran alisic
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|