Pri nas je pa stanje tako, da raje ne komentiram...
Bi bila pa zelo vesela, če ima katera kako uporabno idejo, kako navaditi 5-mesečnega
na flaško? Pa tista z vztrajanjem bolj slabo deluje, ker po 1 uri dretja pade v usta samo tistih nekaj kapelj, ki jih tja spravi gravitacija... Pa flašk oz. cucljev smo tudi sprobali že celo vrsto (Tommee Tippee, NUK, Avent).
Sicer pa itak velja nek rek v stilu, težko starega osla naučiti novih trikov, pa pri nas očitno to drži kot pribito.
Krysia, kot sem prebrala si v podobni situaciji, te še preveč dobro razumem.
Jaz sem se tudi včeraj po več kot 1-urni seansi dretja in tiščanja flaške v usta, zjokala kot dež, da sem za vse jaz kriva, ker bi lahko prej opazila, da mogoče pa le ni toliko mleka... Glej, naredile smo to, kar se je dalo, dojeni so bili več kot dovolj dolgo (sploh, če pogledaš, kdaj se je včasih začela uvajati GH), zdaj bodo pač še malo AM papcali.
Zrastli bodo pa prav tako. Pa kot je že ena nekje napisala, biti dobra mama pomeni mnogo več kot samo zmožnost
dojiti polnih 6 mesecev...
Vse ostale poste sem bolj preletela, no, razen še tistega od
Erin in o tem, kako smo lahko včasih normalno zrastli, danes pa je en kup omejitev... Se strinjam z vsemi podobno mislečimi. Sem tudi sama zrastla na AM, ker je mama pri mojem 1 mesecu fasala tako zastrupitev s hrano, da so ji že obleko za pokopat pripravili (se ne hecam glede tega), pa sem čisto lepo zrastla. Pa o tem, kako hitro smo začeli s kravjim mlekom in kruhom, raje ne bom pisala. Aja, no, po čisto ta novem (je bila ravno v petek pri nas patronažna), je tudi gluten dovoljen že takoj po 6 mesecu, pa tudi z ribami ni potrebno več čakati do 1 leta. Se je še sama hecala, da najbolje, da čim prej začnemo s tem, da si ne bo čez kak mesec spet kdo premislil...