Ursi2
|
Punce, dober večer! No, pa je Luka le . Sem ga od 20 uspavala, pa 2x dala v posteljo, prepričana, da je zdej pa zaspal, pa se je tisti trenutek, ko sem ga not položla začel smejat in vstajat in skakat, vriskat . Pač vse, kar mu je padlo na pamet,samo spat ne. Je bil tako posrečen. No, pa naj povem, da je danes končno ati sestavil posteljico. Je bil prvič tolko doma, da mu jo je uspelo. In seveda je Lukanu ful zanimivo, ker je neki drgač. Pa varnostno ograjo je tudi zmontiral na stopnice, tako da boma sedaj malo bolj brez skrbi.Je bil pa Luka ful priden zraven in je ful užival, ko je bilo polno kartona pa polivinila. Pa samo iz ene sobe v drugo se je . No, najbolj zanimiva je bila tista sobica, ki čaka na brateca ali sestrico. Kar pomeni, da je sedaj not vse, kar trenutno ne rabima + vsa darila za Božička + škatle,.... Pač pravi raj za raziskovanje!!!!!! Drgač smo pa prav fajn preživela dan. No, še sreča, da se je zjutraj Luka skoraj ob 8.30 zbudil, ker če ne bi spali do 12. Je bil pa dragi zmenjen z bendom, da imajo danes vaje ob 9, tako da bi ne bilo ravno fajn, če bi naju v postli najdli! mIDVA z Lukijem pa sva šla vmes na sprehod in sma nardila tako zlo fajn turo. Sma hodla skoz ene dobre 2 uri. Kako je pasalo. Sem si nafilala baterije. Potem je Luka šel , ati je šel avto prat in sesat, jz pa celo hiso pospravit, pomest, pobrisat, kopalnico ,perilo !... Potem pa se je Luka zbudil in smo imeli . No, popoldan pa je bilo na vrsti sestavljanje omare in prestavljanje iz ene sobe v drugo. Potem pa sem še Lukanovo sobo in spalnico pospravila. Ampak itak, da bom mogla še pred Božičem še vsaj 10x. Sploh mi ni jasno, kk je to mogoče!? Pomlad08, super, da sta se s sestro fajn imele! Pa pridna si, da pečeš kruh. A maš slučajn kak fajn recept? Po možnosti brez bele moke? Super, da je Job bil brez vročine!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za v ponedeljek pa držima pesti za izpit!!!!!!!!!! Špela100, uživaj te dneve z Maksom, crtljajta se, počivajta, izkoristita za same fajne stvari . Kako likanje ali kaj podobnega pa kar na stran. Če prej ne, boš pa drugo leto porihtala gospodinjska dela!!!!!!! Lona76, super, da je Božiček uspel in da se nista nič bala!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja,moški to čist drgač dojemajo kot ženske. Sploh ne pomislijo, da doma otrok nestrpno čaka. Upam, da sta potem danes s Tilenom sestavila avtocesto in da je užival v njej (Tilen seveda) Danes na večerji pa le uživajta. Saj veš un recept uporabi, pa bo vse ok!!!!!! Dinki, čestitke za super noč. Priden Tit!!!!!! In hvala za čestitke!! Tvoja prijateljica ti je pa res dala svetovno darilo. Dej, punca, uživaj še za nas!!!!!!!!!!! Vilma, veš se tudi jz s tabo strinjam. No, moj tudi ni nikoli kaj posebej hodil ven, tako da ga prav jz včasih silim, da kam gre. Sej potem je vesel. Pa ful ga nagovarjam, naj se hodi bordad, ker jz se ne, pol pa se on tudi skor nikoli ne gre. Pa daj naj gre na kak avtomobilski sejem s kom drugim , ne samo z mano, čeprav jz tudi uživam tam. No, pa sedaj je že veliko boljši. Zdej bi si v bistvu včasih želela, da bi bil kaj več doma. Sam je pač tako, služba, pevski,....in pač je tako kot je. Zato pa poskusimo max uživat tiste trenutke ko smo skupi. Mi ni do tega, da bi se še takrat kregala!: Ste se pa to ful fajn spomnale, da hodite skupi na dopust kdaj pa kdaj in da grete kdaj same na pijačo. Ma, jz sem pa se preselila, pa tu ne poznam veliko ljudi, poleg tega sem glih v tisti starosti, ko eni kolegi nimajo otrok in jim je življenje samo zabava in pijača, s tidtimi, ki pa imajo otroke, smo pase kr odtujile že prej ali pa so se preselile. Tako danimam veliko priložnosti za kak čvek. Pa sej pol tuki gor nadoknadim! Mumu, veš tudi moj je čist nor na avte in na to, da more bit čist. Je sposoben čistit tist avto cel dan. Mislim, da je najbolj srečen, ko more še od mojih avte umit pa posesat. Skače okrog in si žvižga. Ma, sej ga jz tudi umivam, pa mi še ni uspelo ugotovit, v čem je čar tega!? Čestitke za zobke, pa še , da vročina izgine!!!!!!!!!!!!! Timoty, čestitke za uspešen šoping. Ja, tile naši zakladki nas znajo res vrtet okrog prsta. Ma, tako mali, kaj šele bo? Upam, da vama je seminarska fajn šla!!!!!!!
|