|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
17.12.2008 21:32:07   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

No, tudi mi smo uspešno prestali sistematski. P je šla po unem denverjevem testu, ki sem ga zadnjič prilimala, tako, da sem točno vedla kaj bojo spraševali, kaj delali.
Je bila Julija ful pridna, pokazala pincetni prijem, kako stoji na nogah, se kobaca, kako da kocko iz ene v drugo, kako s kockami ropota, kocko je na moje začudenje tudi v lonček dala.

Drugače pa smo malce shujšali, smo na spodnjem delu glede teže, ampak še vedno v mejah normale. Raste pa kot plevel ta naša Julija, je že 73cm velika. Mogoče zato, ker pokaže kako je veliiika, veliika Julijauser posted image user posted image

Ok, to je bilo na hitro. Zdaj pa šibam kuhat...

Bravo, julči! Pa tale pregled je bil pa res oreng ...
Vau, zna pokazati, kako je velika user posted image

js pa anjo učim kako je velika, pa ne šteka, samo pa-pa kaže, mačka mala. Nekaj časa sem jo učila kje ima nosek, ampak zdj to odpade, ker je skoz smrkava in ne prenese, da bi ji kaj okrog nosa čarala.

Danes sem kazala kako se živali oglašajo ... user posted image  to je bilo smeha. Js ji meketam, ona pa renči nazaj user posted image user posted image user posted image . Ko sem ji pa leva oponašala, je bila pa čist preč od navdušenja, je kar na noge vstala in renčala nazaj user posted image user posted image user posted image . Sva bili 2 levinji.

Jo morm posnet, da jo boste še ve slišale, kako renči moj Renčačo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.12.2008 21:40:12   
Naša črtica koraka
OOO, vidim eno aprilčico,

MAJA-24, kako kaj LAN?

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.12.2008 21:57:53   
Čakajoča
Pozdravljene po zelo dolgem času!

Ja, veliko se je dogajalo! Za nazaj si res ne morem vsega prebrat! Ker je ZEEEEEELLLLOOOOOOOOO veliko napisanega!

Imeli smo zelo pesto! Urejanje hiše, podaljšanje balkona, .... V glavnem - nisem imela časa za RR! ZA delavce vsak dan kuhat, pa še Nika imet...

NA srečo je naš Nik zelo priden fantek in lahko zraven njega narediš čisto vse! Za seznam: 10.060g in 74cm!

Jemo že čisto vse (no, razen kravjega mleka in fižole)! Ima pa probleme s hruško! GA ful napenja in ponoči ne more spat!

Ima zelo velike fleke po obrazu in iz njih včasih teče brezbarvna tekočina! Sem to prebrala, da je to DERMATITIS!SMo kupili neko kremo, ki je posebej za to in upam, da bo kaj pomagalo!Ali iam vaš probleme z alergijo in kakšni "flekci" so bili?  K dermatologinji smo naročeni 30.1.2009! Super, kajne!?

Kolikor sem videla, še nobeden marčevček še ne hodi, se motim!? No, tudi mi še ne hodimo! Je pred kratkim komaj ugotovil, kako hodit po vseh štirih! Prej se je postavil na vse štiri, pa je skakal!

To bi bilo sedaj vse! Bom poskusila vas sedaj bolj spremljat, saj se dela zunaj počasi umirjajo - za letos!
Pa še ena slikica našega Nika!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.12.2008 22:31:54   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

... katera nanizanka pa ti krade spanec?

user posted image

Ah, ena neumnost (kako pa drugače) - Weeds: http://www.sho.com/site/weeds/home.do
Gre za premožno gospodinjo z ameriškega predmestja, ki potem, ko ji mož umre, začne prodajat travo, da lahko obdrži svoj stil življenja. Problem je v tem, da traja epizoda cca. 25 minut in si vedno rečem "samo še eno", pa po tisti "samo še eno" in potem hodim spat ob 2h ali 3h ponoči user posted image user posted image user posted image

Danes sem kazala kako se živali oglašajo ...  to je bilo smeha. Js ji meketam, ona pa renči nazaj . Ko sem ji pa leva oponašala, je bila pa čist preč od navdušenja, je kar na noge vstala in renčala nazaj  . Sva bili 2 levinji.

Jo morm posnet, da jo boste še ve slišale, kako renči moj Renčačo.

user posted image user posted image user posted image Bravo Anja, pardon, levinja! A to ona Saško Lendero posluša ali kaj? user posted image
Le posnemi jo, da jo še me vidimo!

Čakajoča, lepo da si se oglasila! Pridni ste bili doma, čestitke! Za dermatitis ti ne znam nič povedat, ker naša nima kaj dosti problemov s kožo. Se pa čudim, da moraš toliko čakat za pregled - sem mislila, da imajo user posted image prednost...

Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.12.2008 23:22:00   
Naša črtica koraka
AAA, Terida, a to je nanizanka? Sm mislila, d je film ... no, js tud neumnosti počnem user posted image  

... joj saj ne vem, če bi povedala ... user posted image  ...  ravnokar sem se vrnila iz preteklosti. Sem brala zadnje dneve nas marčevk, marčevke 3. del  ... je bilo napeto! user posted image  In veste kaj ... tema ni zaklenjenauser posted image , a gremo tja še kaj napisat user posted image  bo izpadlo buuuuuhuhu, duhovi iz prihodnosti so tuuu! user posted image

Sem pa opazila, da so prenekatere marčevke po porodu prerezale popkovino tudi s tem forumom ... jah, tako pač je. Jih pa pogrešamo, ne? user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.12.2008 23:24:30   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: terida

user posted image user posted image user posted image Bravo Anja, pardon, levinja! A to ona Saško Lendero posluša ali kaj? user posted image

user posted image  ona Levinjo posluša js pa uno zgloncano: ne grem na kolena user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.12.2008 23:28:47   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Pozdravljene po zelo dolgem času!

user posted image

user posted image  js pa ravno po preteklosti brskam user posted image , kot berem uspešno!!

NIK je user posted image user posted image user posted image , kar je za naše zakladke čisto običajen pojav ...
in user posted image  da ste prerihtali, kar je bilo treba ... a za delavce se še vedno kuha al kaj?

in user posted image  da boš imela več časa tudi za čvekulo tlele, dobrodošla back!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.12.2008 23:35:06   
terida
No, pa sem končno slike porihtala! Bravo jaz user posted image

Nekaj več jih je v albumu, ta "pomembne" pa sem dala tudi na shrani.si:

Vsi zakladki s srečanja marčevk v Celju:
user posted image

Erika pred striženjem:
user posted image

Erika po striženju:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.12.2008 23:39:30   
Ursi2
Dober večeruser posted image
Kaj ni nobene več tuki gor?user posted image
Moja moška sta že oba v meževi deželiuser posted image , jz pa tu gor strašim
Smo se danes kr fajn imeli. Sma šla malo ven, v trgovino, potem pa še k mojim in nazaj domovuser posted image . Je v avtu zaspal in sem ga samo v posteljo nesla. Sam je spal sam pol ure. No, čist dost, da sem eno pecivo nardila vmes.
Potem sma bila pa doma, sem še eno pito spekla, pa igrala in lovila sma se na vseh 4-ih.  Če bi naju kdo videl....user posted image  Zvečer sma imela pa z dragim pevske in je bil v varstvu pri tašči in tastu. No, tast je bil danes zadnjikrat v službi, jutri ima še zabavo, potem p av penzijo. Bomo cel dopoldan pripravljali mize, pecivo, ..... Bo nekje do 70 ljudi

Mi imamo pa zdej v enem tednu 3 koncerte, tako da se bo Luka malo navajal, kako bo, ko bom šla nazaj v službo.user posted image

Jedilnik:
zajtrk:riževo mleko+ovseni kosmiči+laeno seme+suho sadje.
dojenje
malica:jabolko
kosilo: Pastirska pita (seveda s sestavinami, ki jih lahko jema)
dojenje
večerja: riževo mleko+corn flakes

Neposredna povezava do sporočila: 3509
18.12.2008 0:05:57   
Ursi2
Vilma, mi je kr slabo postalo, ko sem prebrala, kaj se ti j ezgodilo! Z Lukijem ti pošiljava en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ti čimprej zaceli in da bi noht ostal!!!!!!!!! Pa še za to, da bi se kmalu naspali!!!!!!!!!!!

Tina50, za tebe pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš malo boljše volje. Sej je že vreme samo tako smotano, da smo čisto zagrenjeni, potem pa so še skrbi in vse. Ampak, ti kr uživaj z Lanom, ne sekiraj se preveč in čimboljta izkoristita čas, ko si še doma! Pa na RR prleti malo, pa boš kr boljši volje!!!!!!!! In uživaj v Ikei! Daj is duška!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image Lan pa se bo z babico prav fajn imel!!!!!!!!!!!

San tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi končno spali ponoči!!!!!

NČK, tudi ti uživaj v Ikei!!!!!!

Dinki, ja oprosti. Sem zgleda narobe malo razumela. Sem mislila, kao da ti je rekla, da moreš čist ukinit dojenje podnevi. NO, zdej sem vidla, da sem se zmotila. No, to je pa itak res, da se vsega pač ne moreš držat, kar ti rečejo in da imaš svoje mnenje!!!!! Jz tudi našega ne bom forsirala, da bi na hrbtu spal. Itak pa rajši vidim, če na trebuhu, ker če zakašlja in bruhne zraven, je pa itak boljši,da na trebuhu spi.
Čestitke Titu za samostojno posedanje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, čestitke Juliji za to, da se je sama vsedla!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mumu, lepo da si se malo oglasila!user posted image user posted image user posted image  Čestitke za pridobljene cm in kguser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bolje spali!!!!!! In upam, da bote dobli podaljšanje porodniške!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, se mi učke kr zapirajo, bom jutri do konca pokomentirala

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
18.12.2008 0:10:35   
Špela100
user posted image Evo mene, sem na hitro vse prebrala...user posted image

VILMA auaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ma kako te more bolet, za pop***, jaz ko se mal urežem sem prav hendikepirana, nič ne morem, kaj šele ti.....joj še mene boli.
Bravo za Julijino sedenje. Cmoka....
In kaj bi Juliji pomagalo, da bi spala??

NAŠE NOČI: naše zadnje tri noči so prava katastrofa, imam na sumu zgornji dve dvojki...se zbudi okrog 4 zjutraj in ne zaspat več nazaj, se vrti in vstaja, jaz ga dajem dol, on na kolenčka pa gor....mah zmartrana sem kot, da bi jarke kopala...drugače so tudi težave z uspavanjem, najprej se podojiva, potem dam še mal čajčka v flaški in potem ga še pol ure lovim po postelji, da omaga in spet flaško in potem omaga...kr neki.....v svoji posteljici pa itak ni šans, da bi zaspal, ker se dvigne ob ograjici in afne gunca.

POSVETOVALNICA: težki smo 8.470 in dolgi 73,5 cm. Imamo po standardih pol kile premalo in mi je P rekla, da če bi nehala dojit pa bi maks več jedel....haloooooo, so mi skor oči ven padle, še zdaj ne štekam al se je hecala in bla važna pred mojim, al je resno mislila. Se s to P kar dobro poznamo...no cela naša družina z mano vred je bila pri njej. Potem je rekla- se hecala, da naj mu dam čevapčiče in pleskavice, pa da bo jedel, pa naj grem v kakšen hotel, na hotelsko hrano in bo vse pojedel...moj pa zagrabil to, da ja, da ga jaz mal preveč šparam, da od njegovega kolega je že smoki in čist vse, stara ravno tako 9 mesecev.....sem čist ven padla....Nismo pa delali nobenih testov.

No in sam še to vam povem, da ta ista P, mi je pred toliki leti zaj* dojenje pri starejši hčerki. Hčerka ni hotela zagrabit pri meni in sem stiskala mleko in dajala po flaški, drugi mesec pa mi je celo uspelo in je zagrabila in smo se cel mesec dojile. Na pregledu je tehtnica pokazala, da se je premalo zredila in kaj mi je ta P rekla: kar nazaj stiskat in po flaški dajat, ker otrok ne spije dovolj in jaz neumnica sem res to naredila in stiskala 7 mesecev mleko in ji ga dajala.
Samo rekla bi mi, da jo namesto na tri ure, pa poskusim večkrat podojit, al pa še dam mal dodatka....pa bi lepo tudi hčerko dojila....Da vam ne povem kolikokrat se spomnim na to in sem tako jezna in žalostna in imam slabo vest. Ja takrat ni bilo interneta in toliko informacij, jaz pa mladaaaa....joj groza....

Zadnjič me je Maks med dojenjem, ko je že zaspal ugriznil in me tako booli že tri dni, da komaj dojim. Ranca se mi vsakič odpre in me boli za znoret. Mi je P dala eno kremo. Je mal boljš.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
18.12.2008 0:16:02   
Špela100
Ja tudi Titku čestitke za sedenje user posted image user posted image ...cukri mali kmalu bodo vse obvladali. Mi obvladamo že toliko stvari, da je joj...pa ful je viden napredek zadnje tri tedne
- znamo pokazat kako kača dela
- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa v knjigici znamo najti tigra
- pa še....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
18.12.2008 0:53:39   
terida
Evo, jaz še kar strašim tu, ker sem do zdaj slike urejala še za razvijanje. Jih nisem dala razvit že 3 mesece in je bilo treba vse pogledat pa izbirat... Se pa vidi, da sem postala bolj lena kar se slikanja tiče, ker jih imam dosti manj kot v prvih mesecih. Pa če pomislim, da je takrat Erika itak samo ležala user posted image

Špela
, joj, tale vaša P pa ni preveč posrečena (da ne rečem kaj drugega)... Glede na njene "dobre" nasvete v preteklosti, bi jo jaz tudi tokrat jemala bolj z rezervo. Glede količine hrane pa je bilo sicer pri nas res tako, da dokler ji kosila nisem vsaj malo solila, ga ni marala jest. Saj s soljo res ne pretiravam, a jaz ji vse naredim tako, da je tudi meni dobro, potem pa je kot velika. Sicer pa poje žličko ali dve in neha. Ne vem kako ti Maksu kuhaš, če mu čisto nič ne soliš, je možno, da ga to moti... Tisto s smokijem je pa user posted image user posted image
Pa ne zameri, ker se pametna delam...

user posted image user posted image user posted image da se ti ranica čim prej pozdravi! Res je zoprno, če dojenje boli.

In čestitke Maksu, da zna toliko stvari! user posted image user posted image user posted image Neverjeten je, res!

Zdaj pa grem še jaz spat (beri: gledat Weeds user posted image ). Nočko!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
18.12.2008 7:27:20   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
No, končno imam spet čas za kavico z vami (upam, da bo trajala vsaj pol ure). user posted image
Pri nas je še vedno katastrofa... user posted image  včeraj ponoči sem ugotovila, da Taia ne moti neprespanost čez dan, ampak zobki... mislim, da prihajata zgornji dvojki ali pa trojki (so tako narazen, da ne morem ugotovit).
Skratka noči še vedno katastrofa! Cele noči prejoče in jaz ga seveda cele noči nosim okrog, čeprav bolj malo pomaga... zaspi sicer na rokah, ampak to je za največ pol ure, potem pa se spet zbudi z jokom... user posted image hoče dudo, ampak ga boli in jo pljuva ven... hoče pit vodico, pa ga boli in ne more... skratka tako kot pri prvih zobkih - GROZA!!! Zdaj samo upam, da čimprej pokukajo ven, ker, če ne, se mi bo utrgalo!
Cele dneve pospravljam, pa še ponoči ne spim... No in zdaj, ko sem dnevno končno spravila v red, me moj dragi obvesti, da bo še belil. user posted image  Pa saj sem vesela, ampak... pospravljat bo pa spet treba jovo na novo!!! user posted image
No, ne bom več jamrala, grem vas še malo prebrat, ker sem spet v krepkem zaostanku...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
18.12.2008 8:05:13   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Lan je že boljše! danes ni več bruhal, sam kaka pa še kr bolj mehko, danes je 3x! sam še pa kašlja!

Super, da je Lan že bolje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
včeraj smo mel kr pestro, sem mela klavir, pa pol en kolokvij in sem dobila 10, pol smo mel pa cepljenje (šele 2)

Bravo mami za 10!!! In bravo Job za drugo pikico!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
joj, sem se prej pozabla zahvalit vsem za pikapoke, zdej jih pa mi tud rabmo, zeloooo! ga vsake toliko slišim, ko revček tako kašlja iz spalnice, mi kr na jok gre!

Evo, še par pikapokic... za vsak slučaj, čeprav upam, da je že bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anja slabo spi, vročina je mimo, driskice tudi, zobkov ni, res je (bil) en virus ...
js sem pa tudi vsa prehlajena in krehajoča ...

Super, da je Anja že bolje!!! Pikapokice pa za njeno spanje, da se popravi in zate NČK, upam, da nisi več prehlajena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Sm en hitri raport!Jst sm domov pršla okrog 3 zjutraj, smo se čveke mele ful fajn, Timi je spal celo noč- user posted image je reku da ni mel kaj počet, spal je do 10 zjutrajuser posted image user posted image user posted image - ta otrok bo pol življenja prespaluser posted image user posted image .

Bravo mami, ati in Timotej!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Tilen pa sedajle poje še večerjo, popije pomarančni sok in gre spančkat. Sedaj je začel končno piti pomarančni sok stisnjen iz pomaranč. Do sedaj tega ni maral.

Bravo Tilen!!! user posted image  Jaz to pijem vsako jutro...

Joj da še pohvalim Tajo kako je bila pridna pri svaku. Ma tut pisnla ni. Pojedla je full juhice in potem še meso in krompirček. In potem je šla še ob pol petih spat in zaspala brez problema. Ma res je en priden otrok to.

Bravo Taja, res pridno detece!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Tuki je pa še link, kako naš Luka uživa na bobnih.  Res je posrečen!!!!

Luka bobnar!!!!!:        http://www.youtube.com/watch?v=-hk3eSvGiQI

SVETOVNO!!!! Ta bo bobnar 100%!!! Kakšen cukerček!!! user posted image user posted image user posted image

Pa še Julija, vse NAJ NAJ za tvojo obmesečnico!!! Bodi pridna, zdrava in še naprej razveseljuj mamico s svojimi dosežki!!! user posted image

In to je vse kar mi je zaenkrat uspelo... se vrnem kasneje (upam)!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.12.2008 8:59:36   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, pa še malo slik. Se vidi, da sem čist zmešana in samo slikam!user posted image user posted image

Ursi2 super slikice, res je pravi bonbonček!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Se vidi da se nisem mogla zadržat, že cel vikend me visoka vročina daje - ANGINA.
Sem šla včeraj kar k dežurnemu, pa sem dobila Ospene.

Oh, jagoga... pikapokice še zate... vsekakor pa upam, da si danes že dobro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

pa so pripeljali novo sedežno... OJOJ!!! To je šele kriza!!! Najprej staro ven - KOMAJ!!! Potem pa novo not - ŠE BOLJ NA TESNO!!!... Da skrajšam - OBUP!!!

Samo da je stara šla ven in nova notri, kajti pri nas se je zgodilo, da sedežna ni šla skozi vrata od dnevne in smo mogli skozi okno s škripsom spravit. Še sreča da smo v 2 nadstropju, ne vem kaj bi naredili če bi bili kje višjeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa super za na novo urejeno dnevno sobouser posted image user posted image user posted image

Saj je bila pri nas tudi kriza... vsekakor so bili milimetri tisti, ki so odločili... Bi bilo pa res hudič, če ne bi šla - mi smo namreč v sedmem nadstropju in ni bilo druge, kot da jo stiščimo noter!!! user posted image user posted image user posted image
Pa hvala!!! user posted image

Lucalu upam, da se kmalu naspite

Hvala lepa!!! user posted image  Tudi jaz to upam...

IZVIRNO SPOROČILO: ek76
Jaz se že kar nekaj časa nisem nič javila tudi brala vas nisem ni bilo časa. Hvala vsem za čestitke in lepe želje za Miinih 9 mesecev. Smo imeli pregleg pri 9 mesecih in našem sončku v zadnjem tromesečju ni dovolj zrasla glavica, tako da smo sedaj napoteni na UZ glave. Sem čisto iz sebe.

No, tole pa res niso dobre novice... Vsekakor upam, da bo (oz. je bilo) na UZ vse ok!!! Nekaj pikapokic pa za srečo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Pa sej ni tako zelo grozno. Pogovarjava se, pa tudi v trgovino hodi, torej se ne muli ne on ne jaz. Ampak nekaj fali, kot da si ne znava več vzeti časa samo zase. meni pa to manjka, se rada crkljam. Pa vem, da se tudi on, še rajši. Ampak se kar naredi ena stena....sej sva se lepo pogovorila v soboto, ni bilo potrebnega nobenega kreganja. jaz sem se odprla, je šlo kar ven iz mene user posted image . On pa tudi....pa sem ugotovila, da ni on kriv za te stvari, ki mene motijo, ampak sem si sama kriva. Sem preveč doma, okupirana samo s Titkom in se je pač nabralo. Skratka - pogovor, pogovor in še enkrat pogovor! Ta dela čudeže user posted image . In ja se strinjam male pozornosti ful štejejo in moramo se negovati, ker če ne nikoli ne bomo prišli do še enega user posted image  user posted image .

No, končno dobra novica!!! Super, da sta se pogovorila in da je zdaj bolje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Drugače pa še to. Tit je že malo boljše....nosek pa to, tako da hvala za vse pike poke user posted image . Danes je ponovno prespal celo noč user posted image . Sem pa zato jaz totalno zanič user posted image . Sem v faco kot da bi me tovornjak povozil user posted image . Prehlajena fuuuulllll.....

Bravo Tit, za prespano noč!!! user posted image  Pikapokice pa zate, Dinki... upam pa, da si že vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, toliko še... zdaj me pa spet dete kliče... očitno tudi čez dan ne bomo več spali...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.12.2008 9:17:11   
mumu
JULIJA, vse najboljše za mini rojstni dan,...

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.12.2008 10:46:48   
Vilma
Špela100 poslušaj sebe in Maksa. Vidva se dojita naprej. Otroci se čez noč premislijo glede hrane, spanja, napredka. Evo moja miška zdaj dva dni je kot da bi jo do zdaj stradala. Vse, tudi zelenjavo. Težko ti bo moža prepričat, da boš še dojila, ker je zdravnica rekla, da nehajta in to je avtoriteta. Ampak ti mu kar reci, naj tudi tebi zaupa, da Maksa ti najbolje poznaš. Itak pa, da bo malček kmalu začel toliko jest, da boš mogla dvakrat samo kosilo kuhat. user posted image

Lucalu upam, da se noči kmalu umirijo. Te čisto zastopim, pri nespanju in nošenju po rokah pa res!  Taia pa verjetno matrajo dvojkice in ne trojke. Ker pred trojkami pridejo še štirice. Čuden vrsti red, ampak tako to gre. jaz sem pri Juliji zdaj namesto šetkanja in guncanja po rokah uvedla, da leži v postelji, jo sploh ne dvigujem, ampak jo v psotelji božam, ji držim roko na prsih, da me čuti. Je veliko lažje kot pa stalno nošenje. Poleg tega sem tudi ugotovila, da se Julija veliko bolj zbudi, če jo vzamem iz postelje kot pa če je v njej in jo tam poskušam uspavati nazaj. Pa uporabi kakšen calgel za zobke al kaj podobnega, nam je pomagalo.
Terida naj ti ne bo nerodno, super si ostrigla Eriko! user posted image  In se mi zdi, da si jo tako malo, da skor ni videt! Res samo tisti del pred očmi ane? Dobra si, jaz si škarij pri otrocih ne upam prijet. user posted image
Ek76 kot je že napisala enamarčevka! Jaz srčno upam, da je lažni alarm in da bo s tvojo malčico Mio vse ok! Pa poročaj, kako bo na ultrazvoku glave ok?

NČK mislim,da se že dooolgo nisem tako zelo nasmejala. Tale tvoj stavek je pa legendaren user posted image :  Glede posnemanja gospodinjskih opravil naj pripomnim, da je moj user posted image  glede tega v strašnem razvojnem zaostanku, a ga naj k P peljem????

Sem mislila,da bom več pokomentirala, pa že tole pišem več kot pol ure. Pa kasneje.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.12.2008 10:59:18   
marita
dan marčevske mamice,

jaz vas spremljam vsak dan, je prov fajn brat, za napist pa že zmanjka časa. Pri nas vse po starem, imamo se lepo, otroka sta pridna - nekje v mejah normale. Ha, ha, ha. Maks se je začel neki samostojno dvigat na nogice, pa ob opori naredi 2-3 korake. Pol začne jokat, k se ne zna nazaj dol na tla spustit, tko da ga mam skoz na očeh, da posredujem. Zdj ene 2 dneva je že močnejši v nogice in bolj ziher stoji, k prej nisem vedela a nej kr za njemu skoz stojim in lovim če bo padel. Je pa tak facko, men je tolk simpatičen. Glaven, da je sit, je pa zadovoljen. Jedel bi pa itak skoz.user posted image

Skratka mi smo super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.12.2008 10:59:53   
Čakajoča
a za delavce se še vedno kuha al kaj?

Ne, za delavce na srečo ne rabim več kuhat, ker so se dela zaključila!  ZA letos!

Ali res nobena nima problemov z ALERGIJSKIM DERMATITISOM?

Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.12.2008 11:20:53   
Čakajoča
Kar se tiče gospodinjskih opravil, tudi pri nas tega ni! Gleda sicer zraven, ko sesam, ko pa tla brišem ali kuham, pa Nik spi!
V posvetovalnici pa res imajo "finte"! Najbolje, da vprašajo, če user posted image že likajo in perejo perilo!?user posted image

Imamo pa en kar velik problem. Nik je ful občutljiv na MALO večje kose v hrani! Zadnjič sem mu dala košček jagodnega cmoka (bolj mehko ne bi moglo biti), pa se mu je zaletelo in izbruhal vse, kar je do takrat pojedel! Drugače je ful jedec, samo vse mora biti pregrizeno ali pa zmiksano! Ko mu dam kruh, se mu spet zaleti in spet bruha! IMA KATERA KAKŠEN PREDLOG?

Tukaj pa je še ena slikica do Nika, ko gre na raojstni dan!

user posted image

Lepo bodite, kljub vremenu-pri nas že 3 ure sneži!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.12.2008 11:21:32   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ja tudi Titku čestitke za sedenje user posted image user posted image ...cukri mali kmalu bodo vse obvladali. Mi obvladamo že toliko stvari, da je joj...pa ful je viden napredek zadnje tri tedne
- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa še....

VAV!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol!

pa še firbec, oz. da bom lahko ponavljanka sestavljanka: kako pa kača dela? a to z rokami kaže gibanje kače al sikanje?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.12.2008 11:21:40   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

a za delavce se še vedno kuha al kaj?

Ne, za delavce na srečo ne rabim več kuhat, ker so se dela zaključila!  ZA letos!

Ali res nobena nima problemov z ALERGIJSKIM DERMATITISOM?

anja ima ene pike zaradi alergije, nima pa take fleke cedeče, kot sem razumela, da jih ima tvoj nik. 

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.12.2008 11:25:49   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa še....

Tudi iz najine strani ČESTITKE za vsa ta znanja! Mi samo sanjamo o tem! Pa mu ful kaževa, pa on raje "bačka" po obrazu! Smo zelo daleč od vas! Svaka čast!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.12.2008 11:26:38   
Čakajoča
NČK pa veš, od česa ima alergijo? Sta bile na testih?
Moram reči, da mu ta krema do sedaj zelo pomaga! Je pa še daleč od tega, da bi mu ful izginilo! Vsaj upanje imam, da bomo s kremo, ki jo imam to odpravili in da res ni kakšna huda alergija!

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?