Špela100
|
Evo mene, sem na hitro vse prebrala... VILMA auaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ma kako te more bolet, za pop***, jaz ko se mal urežem sem prav hendikepirana, nič ne morem, kaj šele ti.....joj še mene boli. Bravo za Julijino sedenje. Cmoka.... In kaj bi Juliji pomagalo, da bi spala?? NAŠE NOČI: naše zadnje tri noči so prava katastrofa, imam na sumu zgornji dve dvojki...se zbudi okrog 4 zjutraj in ne zaspat več nazaj, se vrti in vstaja, jaz ga dajem dol, on na kolenčka pa gor....mah zmartrana sem kot, da bi jarke kopala...drugače so tudi težave z uspavanjem, najprej se podojiva, potem dam še mal čajčka v flaški in potem ga še pol ure lovim po postelji, da omaga in spet flaško in potem omaga...kr neki.....v svoji posteljici pa itak ni šans, da bi zaspal, ker se dvigne ob ograjici in afne gunca. POSVETOVALNICA: težki smo 8.470 in dolgi 73,5 cm. Imamo po standardih pol kile premalo in mi je P rekla, da če bi nehala dojit pa bi maks več jedel....haloooooo, so mi skor oči ven padle, še zdaj ne štekam al se je hecala in bla važna pred mojim, al je resno mislila. Se s to P kar dobro poznamo...no cela naša družina z mano vred je bila pri njej. Potem je rekla- se hecala, da naj mu dam čevapčiče in pleskavice, pa da bo jedel, pa naj grem v kakšen hotel, na hotelsko hrano in bo vse pojedel...moj pa zagrabil to, da ja, da ga jaz mal preveč šparam, da od njegovega kolega je že smoki in čist vse, stara ravno tako 9 mesecev.....sem čist ven padla....Nismo pa delali nobenih testov. No in sam še to vam povem, da ta ista P, mi je pred toliki leti zaj* dojenje pri starejši hčerki. Hčerka ni hotela zagrabit pri meni in sem stiskala mleko in dajala po flaški, drugi mesec pa mi je celo uspelo in je zagrabila in smo se cel mesec dojile. Na pregledu je tehtnica pokazala, da se je premalo zredila in kaj mi je ta P rekla: kar nazaj stiskat in po flaški dajat, ker otrok ne spije dovolj in jaz neumnica sem res to naredila in stiskala 7 mesecev mleko in ji ga dajala. Samo rekla bi mi, da jo namesto na tri ure, pa poskusim večkrat podojit, al pa še dam mal dodatka....pa bi lepo tudi hčerko dojila....Da vam ne povem kolikokrat se spomnim na to in sem tako jezna in žalostna in imam slabo vest. Ja takrat ni bilo interneta in toliko informacij, jaz pa mladaaaa....joj groza.... Zadnjič me je Maks med dojenjem, ko je že zaspal ugriznil in me tako booli že tri dni, da komaj dojim. Ranca se mi vsakič odpre in me boli za znoret. Mi je P dala eno kremo. Je mal boljš.
|