yania
|
Ojla...marčevke...mi smo pa danes točno 29 tednov stari......jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijoj, kako čas beži...ravno sem brala na forumu ko ena revca piše kako ji je slabo, ja kje je to, ko sem kar mislila da bom umrla od slabosti od 1. pa do 3.meseca...ampak jaz sem ziher da so k slabostim pripomogle tabletke s folno kislino, pa neki vitamini, kao B kompleks al kaj je že bilo...ma dej, kokr sem jih nehala jest, pa kot da bi odrezal...haha No SPPS, za tabelco: prosim , popravi moj obseg na 96 cm....zdej sm si izmerila, pa ne vem, najbrž je malo večji, ker je zvečer,,,mah vseeno...ti kar napiši to.. Aja, slikala sem pa tudi trebušček, pa ga prosim prilepi zraven iz albuma 29 tednov: link je http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=122768 Sej to ti popravljaš a,ne?....pa pripiši točno 29 tednov, čist frišna slikica...men se zdi da je že ogromen...haha Ja lepa nedelja je bila, mi smo šli po smrekico, jo okrasili, šli smo tudi drsat z Najo v BTC, je ful dobra, res...1 uro, pa bi še bila...no zvečer pa sem si vzela še čas in naredila po celi glavi 13 kitk....zdej pa aja...itak... Nič se tipkamo.... nisem brala nazaj, ker grem zdej v banjo, mal masažice, pa sem si že s slikanjem in tem vsem ful vzela enga časa...bom jutri ....aja, ne bom,,,imamo v službi zabavo zvečer, čez dan pa kup enih opravkov.... Lepe Sanje...tudi
|