|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
20.12.2008 23:33:42   
sunny24
Ah kayca, ne se obremenjevat s takimi...Ker ti prov nič ne pomaga, sam brezveze se psihiraš! Takrat rajši preusmeri misli kam drugam, pa bo!user posted image
Sej tud imeni hočejo roke odpast, ko cunje obešam, pa če malo več časa mešam po kozicah me bolijo. Zadnjič sem pestvala sineka od sodelavke in po 1 minuti nisem ga več mogla držat v rokah...Ja kaj čem, švoh sem v rokah...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.12.2008 23:36:32   
kayica24
Bo že...Saj ne bo več tolk časa za razmišljat,ko bomo mele bebice v rokah..user posted image user posted image user posted image

Sunny,letim jaz pod tuš...pa če te ne bo potem več gor ti želim lepo noč,ok???
Bye

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.12.2008 23:38:35   
sunny24
To je pa res, pol ne bo več časa za razmišljat o teh stvareh!user posted image  
Bom še tle vsaj ene pol ure...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.12.2008 23:53:36   
Ajvy
oj...sem doma...bilo je enkratno...lepo noč vsem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.12.2008 0:55:30   
kayica24
Kaj ste še tukaj?Sunny,Claud?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.12.2008 10:35:06   
Balonchy
Oj babe...
Ura je pol enajstih in ni še nobene tle gor??? user posted image
Kje ste vse???
Pa eno še posebej pogrešam - Katjuša - kje si že celo večnost???

Jaz sem ravnokar urejala še zadnje podrobnosti v sobici od user posted image ... Manjkajo nam sam še zavese, sam tiste bodo po moje po NL, ker zdej je gužva povsod in jih moram čakat...
Moj user posted image  me pa pelje danes ven na kosilo, tko da se grem še mal poštimat (sem v glavo taka, ko da bi mi petardo vrgu)...

Se beremo kaj zvečer...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.12.2008 10:36:48   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12   IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                   22.12.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12   MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 73   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.12.2008 10:36:49   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.12.2008 10:51:35   
diamantina
Jutro!

Zopet je krasen dan zunaj - sonček, mrzlo!!! To imam rada.

Zdaj pa že malo težje ajam, ampak še ni prevelike panike, mi križ še kar prizanaša user posted image

Se samo meni zdi, al gre ta december prehitro mimo. Še slaba dva tedna, pa smo ga rešeni in smo počasi že v zadnjem mesecu user posted image .

Sem se ravno včeraj spraševala, kako se bom kaj počutila, ko ne bo več brcik, ko ne bo več trebuščka (vsaj ne takega) ... bomo kar drugega naročili user posted image  user posted image  user posted image  

A ve ste že vse pripravile? Imate že sobice, oprane cotke?? Zdaj smo pa že v tednih, ko nas lahko kaj preseneti, ampak upam, da bomo vse zdržale vsak do zadnjega tedna v januarju.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.12.2008 11:26:29   
Čebel@
vam samo zaželim eno lepo nedeljo glede na to da se je pokazal sonček........uživejte pa se tipkamo zvečer
user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.12.2008 12:55:07   
Ajvy
oj....veliko ste napisale kar me ni bilo...ker sem rada na tekočem in ker mi ni glih vseeno kaj se dogaja z vami....se bom potrudila vse predelat...user posted image user posted image  in upam, da vas nekje do novelga leta uspem ujetiuser posted image user posted image user posted image

Urša-----ti je kaj pomagal seznamček ??

Akvalina...super kako ste pridni s sobico.....

Kayica...super za tvojega pridnega možekauser posted image user posted image user posted image

Tanci...ti pa si ta prava žurerka...je moral bit dobed koncert user posted image user posted image user posted image

Claud...čestitke za vstop v 34.teden.....

Balonchy...vav...čestitke za vstop v 35.teden....te že kaj stiska....

petrap...super za to,da te bo peljal v LJ...to bosta imela en fajn izletek....
Glede oblekic....zares je važno, da imaš res samo minimalno količino doma, ker ostalo lahko vse dokupiš...tak da nič se ne sekiraj da imaš premalo ali kaj takega.....vsega je dovolj.....samo oprat morašuser posted image

Birdy...vidiš moj pa sploh ni rabil takih navodil glede kupovanja oblačilc...da sploh ne govorim o tem kako lepo je domov pritrogal......user posted image user posted image user posted image
pa še zdej, če gre kaj kupit...jst ne vem kje tako cortke on najde, ker jst jih ponavadi neuser posted image user posted image

tole z vlago je pa res grozno...pa ti je nabil enga dela zdej.....user posted image  bogica...upam, da vam to uspe čimprej zrihtat .....

Kolumbo...super za nakupuser posted image user posted image user posted image

BOma...super za pregled....user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sem dobila to potrdilo v treh izvodih...en za osebnega zdravnika, en za službo in en za socialo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.12.2008 13:00:32   
zwer
ojla pupe ... vas samo na hitro pozdravim .... sva z mojim glih iz tak lepega sprehoda po sončku, da mi je kar žal, dasva že nazaj, sam je tašča naredila sarmo in zdej gremo papat user posted image  user posted image  user posted image ... tak da izkoristite ta sonček čimbolj in uživajte naprej user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.12.2008 13:07:41   
sunny24
Dan! Ku je lep sonček zuni!
Jst sem pa danes bla zbujena od 6h-8h...smo se neki z mojim pogovarjala, pa režala, pol je naša začela svojo enourno akcijo in tko me je pobralo šele ob 8h...Rajši ne vprašte, kdaj sm vsala...in še zdej zeham ko nilski konj!user posted image

Zdej si grem pa glavo oprat, pol pa počasi začnem budit mojga, da gre delat, jst pa na kafe z zwer-sej si nisi premisnla, ne? Aja, a se lahko dobimo okoli 15:15?

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.12.2008 13:15:17   
zwer
ojla Sunny lahko se dobimo ob 15:15 ... ni panike user posted image ... upam da bo takrat še kaj sončka...da bi uzni sedel

no jst še čakam na kosilo .... tak že dišiiiiiiiii

Kaj kera ve kje bi se dalo dobiti majčko z napisom "PRIDEM FEBRUARJA"?

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.12.2008 13:24:24   
sunny24
Ma sej bo še sonček. A drugače je mraz zuni? Še nism šla na balkon pogledat...user posted image

Une majčke sm vidla, da so punce pisale, da jih majo v bušiju...ma sej vtipki tle v brskalnik in ti bo vrglo vn full tem...

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.12.2008 13:27:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

ojla Sunny lahko se dobimo ob 15:15 ... ni panike user posted image ... upam da bo takrat še kaj sončka...da bi uzni sedel

no jst še čakam na kosilo .... tak že dišiiiiiiiii

Kaj kera ve kje bi se dalo dobiti majčko z napisom "PRIDEM FEBRUARJA"?

kupi majčko in jo pošlji na PERTIS, Miroslav Jernejšek Perec, Svetelka 29a 3222 Dramlje.... cela tiska je 5e poštnino pa sama kriješ....
Info pa na: pertis.si@gmail.com

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.12.2008 13:28:51   
sunny24
katjusa, jeee, še si med nami!user posted image user posted image user posted image

Pa kje se ti skrivaš??? Kako kaj?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.12.2008 13:29:16   
Ajvy
2.del......

Brkn....super za nakupe user posted image user posted image
Upam,da je bilo v redu v Avstriji...midva sva se imela super.....

Deja...super za obisk Božička user posted image user posted image user posted image user posted image  to sta imela lepo jutro.....

Cita...super za masažo....user posted image user posted image user posted image  oh...jst že komaj čakam ,da bodo otroci tako veliki, da bodo bolj samostojni ,da boma lahko takole pohajkovali.....

Čestitke za totalni konec službe user posted image user posted image user posted image

Čestittke za vstop v 30 teden.....user posted image user posted image user posted image  ah nič bit strah...itka da bomo pregurale...sej nami nič drugega ne preostane user posted image

Kolumbo.....bogeci upam, da se vsi čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image
sej prav ,da si si zrihtala bolniško......superca....

Balonchy...moje sožalje za nonico...res je takih ljudi škoda......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.12.2008 13:33:52   
Katjusa
Da se vam na hotro javim v petek smo dobili kužeka, ki smo mu dali ime Bobi
user posted image

Včeraj in danes pa delamo sobico za florjana in spalnico za naju
user posted image
user posted image
sedaj Florjan aja pa more bit mir ko se zbudi delamo naprej ko bo konec vam pa še malo poslikamuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej me čaka pa cel teden posopravljanja in pranja k bom za dojenčka kr oprala in dala v komodo da ne bom mela sredi sobe v škatlahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.12.2008 13:46:05   
sunny24
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lep kuži! Jst bi ga tudi mela...user posted image  Kaj pa je to za ena pasma? A bo full velik?

Pol ste pa prov pridni, no! A pol ste premenjali sobe? Florjana se pa prov vidi, da uživa, ko ma tak fajn tepih potleh!user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.12.2008 13:51:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lep kuži! Jst bi ga tudi mela...user posted image  Kaj pa je to za ena pasma? A bo full velik?

mama je labradorja očka pa bojda zlati prinašalec imeli so pa 3 take svetle kot zlati prinešalec in 2 črna..... čeprav postava se mi je zdela pr vseh ista....

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Pol ste pa prov pridni, no! A pol ste premenjali sobe? Florjana se pa prov vidi, da uživa, ko ma tak fajn tepih potleh!user posted image  user posted image user posted image user posted image

ja delamo na tem da bomo zamenjal no florjan je že dobil mi2 pa mama zaenkrat še celo spalnico in vso njeno kramo v dnevniuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bo počasi....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.12.2008 13:55:48   
sunny24
Aha, pol bo to velik kuža alias kravčka!user posted image

A se je tudi vam malo skrčlo stanovanje? user posted image user posted image user posted image  Mi mamo celo sobico za user posted image  v hodniku po škatlah, postlca je na enih 4 koncih po stanoavnju, v dnevni so 2 škatli revij k čakajo, da grejo v smeti med papir...Sam mojga lih ne gane, če so tle sred dnevne, jst jih pa tudi ne bom vlačla do smetnjakov, k so težke ko user posted image ...voziček je v dnevni zravn smrekce, še dobro da sm škatlo od vozička s športnim delom in lupinco peljala h noni, k če ne bi tle lahko sam še plazli čez škatle...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.12.2008 14:04:36   
Katjusa
Naša dnevna zgleda trenutno nekako takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

zdej pa še florjan ni mogu ajat tak da gremo naprej delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.12.2008 14:09:24   
sunny24
OK, vidim, da maste še večji texas kot mi, zato bom kar tiho...user posted image user posted image user posted image

Fajn zrihtejte, pa se tipkamo kaj kasneje, al tle al pa na msn če boš gor.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.12.2008 14:09:30   
zwer
pupe hvala za nasvete glede majčke ... bom pogledala

zdej sem se najedla ko slon in grem mal odležat, da se bo naredu prostor za kavico pole user posted image

uzuni je pa kr toplo Sunny ... sam na sončku, v senci je pa kr mraz

Love Zwer

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?