čačka
|
Pozdravljene avgustovske mamice... Tudi pri meni, se kljub redni, zdravi in količinsko skromni hrani, kile neverjetno kopičijo Sem nabrala skoraj 2kg... mal se tolažim, da je razlog v konstantnem zaprtju in znatnem povečanju obsega mojih prsi! mamica9 tudi jaz si nisem predstavljala, da bo tako, ko bom noseča. Zdaj pa se spopadam z napihnjenostjo, vetrovi, zaprtostjo. Zadnjih nekaj dni je nekoliko boje... kot orožje sem izbrala laneno seme, activio in sirup kupljen v lekarni (ime sem pozabila). Stanje se izboljšuje... Najhuje pa je, da moram res pridno jesti na vsake 3 ure. Sicer med obroki zadošča tudi samo jogurt s sadjem... Ampak to je tako zelo časovno zamudno... Se mi zdi, da velik več časa za hrano porabim, kot sem prej... He he he... to so res samo sladki problemi, s katerimi se bi z veseljem ukvarjala, samo da hujših ne bo Aja, pikico pa smo, sicer slučajno, tudi že videli. Zaradi izcedka sem bila na pregledu. Pa je, na veliko srečo, vse ok. Je bil celo srček viden No, to so bile samo besede gin .... monitorja ni pokazala, pa tudi slikice mi ni naredila, tako da še vendo čakam na pon.... Uživajte v današnjem ´čudnem´ dnevu!
|