|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
17.12.2008 14:46:30   
Anonimen
pupe moje meni se pa grozno riga in spahuje... Sploh ni važno kaj pojem... user posted image user posted image user posted image

No ampak sej sem danes že nekje napisala da če je to vse se nič ne pritožujem user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove nosečke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ylenio... Kgb... jaz tudi mislim da je prezgodaj user posted image

(odgovor članu pearl_shell)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
17.12.2008 16:04:20   
kgb
Ja, samo moj G me je čisto prestrašil. Je rekel, da bi se moralo že kaj videti. Da ultrazvok kaže pol meseca mlajšo nosečnot, kot bi morala biti po datumu zadnje M.
Punce, če mi je že kar napotnico dal za čiščenje, če bi med prazniki kaj bilo. Groza!
Zame bi bil to drugi ss.
Jaz upam, da bo vse ok.
Vsem želim veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
17.12.2008 16:34:51   
*anč*
oj!

dobrodošle  vse nove user posted image !

ylenia in tiho upanje  žal mi je. zdaj pa kr pogumno v nove boje, pa sporočita,ko vama uspe! user posted image

kgb  ovulacija nastopi od 12 do 16 dni pred menstruacijo. pa si zračuni na svoj cikel. pomoje je za napotnico mal prehitrouser posted image

jst pa tut dans sama seb paniko zganjam, me joške full menj bolijo kot prejšnje dniuser posted image ... upam,da ni spet odmrlo user posted image . sam lačna sm pa še vedno full user posted image .

mejte lep dan še naprej!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 253
17.12.2008 18:17:57   
irency84
Hey avgustovke 2009, najprej želim vsem iskrene čestitke za user posted image

Tudi, sama sem pred enim tednom naredila test in pokazal je user posted image , nič se nisva bolj veselila kot to da je test pokazal željeno.  Zadnjo m. sem imela 12.11. tako da je še vse čisto na začetku, prvi pregled imam pa 29.12. želim si, da bo vse uredu.

Glede simptomov nosečnosti nimam težav, kajti slabosti nimam, mam bolečine v prsih, ter na vsake toliko časa špikanje  v trebuščku, no pa tudi jajčniki me malo bolijo, ampak vse v mejah normale.

Upam in želim si, da avgusta 2009 spravimo enega lušnegauser posted image  na  svet.

Z lepimi ter zdravimi pozdravčki vaju pozdravljava Irena in x user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
17.12.2008 21:02:52   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

pupe moje meni se pa grozno riga in spahuje... Sploh ni važno kaj pojem... user posted image user posted image user posted image

Pri meni je isto, prov groznouser posted image karkol pojem je isto ... me moj že čudno gleda.
drugač pa komj čakam na pregled, me je prov strah, kaj bom vidla, kaj bo G povedal. Upam na najbolše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
17.12.2008 21:03:54   
moom
Eno user posted image  kgb, tihoupanje, magnoliji... upam, da nisem katere izpustila. Želim vam, da se vam težave nehajo oz. kmalu zagledate novi user posted image

Pa čestitke novim nosečkam!

Jaz nestrpno pričakujem petek, pregled in upam na najboljše.
Ne vem katera pa je vprašala komu sva že vse povedala. Midva sva povedala mamam, ostalim pa po pregledu ob priliki.

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 256
17.12.2008 21:06:42   
moom
go_ta, tvoj pa naj te nič čudno ne gleda, ampak naj uživaaaaauser posted image

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.12.2008 22:11:26   
Muca83
kgb, kaj imaš pa ti to enega čudnega ginekologa user posted image Tako zgodaj je nemogoče, da bi se videlo kaj več. Najbolj zgodaj, da se vidi srček je mislim da pri 6 tednih, se pravi pri tebi čez en teden.
In če on meni, da si noseča za dva tedna manj, je to še preden bi sploh dobila M, en teden pred M, takrat pa ni v maternici videti še nič, saj je takrat enkrat komaj vgnezditev.

Če pa iščeš strokovno pomiritev, ti pa priporočam, da o svojem primeru pišeš dr. Pušenjaku na med.over.net.

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 258
17.12.2008 22:14:18   
Muca83
Aja, no jaz sem danes uradno dopolnila 5 tednov, čeprav je v resnici pomoje kakšne 2 dni manj, ampak itak ginekologi večinoma računajo kar po 28 dnevnem ciklusu. Počutim se dobro, za slabosti mislim, da imam še vsaj kak teden fore, vsaj če računam po prejšnji nosečnosti. Občasno čutim tako napetost v trebuhu, pa tudi v jajčniku me špikne malo vsake toliko, kar me je malo zaskrbelo, ampak sem prebrala, da je to normalno.
No, upam da res user posted image Sicer pa situacije še vedno sploh res ne dojemam, mislim, da se bom resnično zavedla šele, ko se bodo začele user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.12.2008 7:22:35   
Anonimen
kgb, meni se zdi tudi tole malo čudno ... ampak pustmo stroko strokovnjakom user posted image
Meni je slabo, malo bolj pa spet malo manj in traja cel dan. Počutje na splošno je en drek in zvečer sem čist povožena, tud ta malo grem komaj umit in spat spravti. Z njo grem seveda še jaz in mi je noč še prekratka. V prvi nosečnosti sem bila prve 3m fuč, sam ne pa tako kot zdaj user posted image

magnolija mislim nate in držim peti za jutri user posted image

Meni je tud mal smotano bit anonimna ampak rada bi počakala do 1.pregleda preden razglasim, tega pa imam 13.1., torej pri 11t.  Kgb, moja G pravi, da prej stvari niso čisto jasne in je bolje tako. Seveda bi pa tudi jaz šla rada čim prej, ampak ....
Ampak je pa vseeno mal pozno no user posted image  ok bom potrpela. saj bo kmalu user posted image
Skratka, vem da bi me znal pogruntat še kak sodelavec, ker nick uporabljam tudi za druge namene in že zgolj po naključju je možno. Tega pa absolutno nočem.

Punce, lepo se imejte!

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
18.12.2008 8:07:21   
kea
Vidim, da imamo več ali manj podobne težave slabost in boleče prsi, kaj pa utrujenost?? user posted image Je katera ki je poleg vsega zelo utrujena? Jaz se čez dan kar dobro držim, zvečer pa padem od utrujenosti! user posted image Do sedaj je tudi meni bilo slabo, ampak le očasno, zdaj mi je pa že drugi dan tako hudo, pa v službi ne vejo in je še težje prenašati! Saj bo minilo, po mojih izkušnjah iz 1. user posted image  bo po 3 mesecu bolje ( no razen določene hrane nisem mogla celo nosečnost - paštet, prekajenega mesa ipd.) Ali vam delajo težave mleko in mlečni izdelki - vam pašejo??? Meni slabost tako pospešijo, pa sem prej imela rada !!!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.12.2008 8:28:28   
DIANE
Pozdravljene, se tudi jaz z velikim veseljem pridružujem. Sem v 6 tednu juhu bila sem pa v ponedeljek pri G in sm videla malega jpi je kak mu srček bije edin kar me je blo strah ker sm imela rdeč izcedek. Rekla je da če še bom mela nej pokličem in da bom kakšen dan doma vendar do sedaj nisem hvalabogu nič več opazila. Drugače se dobro počutim malo me prsa bolijo pa špika v jajčnikih aja pa fulllllllllll sem zmatrana k pridem iz službe sam vležem se in za 2 ure zaspim k top to se mi včas ni dogajalo. Aja pa to da sem skos lačna kar me kr jezi, jedla bi pa jedla če ne mi pa kr kruli to ne morš verjet sm se ja v prvem mesecu že poredilauser posted image  kaj šele bo. No pa sej sam da bo s tamalim vredi.

Imam pa pregled 8 januarja ju jaz že komi čakam da spet vidim hehehe. Sm nevem al lahko že mož gre zraven?

In kdaj boste ali ste že povedale staršem in ostalim prijateljem?
Jaz sem mislila za božič povedati najbližjim kaj pa vi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.12.2008 9:21:33   
go_ta
ja, se tud pridružujem vsem tistim utrujenim user posted image zjutraj se mi vstat ne da, čez dam razmišljam, kako bi zaspala, zvečer zaspim kot ubita ... pa slabosti v intervalih, ampak ko nekaj pojem, je bolš. pa seveda prsi so mal večje pa boleče - to je to.
moon, mislim, da v tem ravno ne uživa, ampak sam v večji številki user posted image

vsem, ki ste ta mesec spet razočarane pa user posted image  pa držim pesti, da boste kmalu spet srečne!

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 263
18.12.2008 9:25:47   
Anonimen
Jaz sem pa danes prvi dan v službi po 14 dnevni bolniški... In me kar nekaj trebuh boli... Ampak samo ko ustanem... Morda ga preveč stiskam k mizi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nimam nobenih znakov... Tudi riganje se je umirilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
18.12.2008 9:29:28   
*anč*
oj!

dobrodošle nove user posted image !user posted image

diane  tisto o utrujenosti in lakoti nonstop tut jst zelo dobro poznam ... utrujenost mine po 12 tednih, lakota pa kr ostaja user posted image .

jst mam dans mojga malega doma,ker sm dopoldne frej,pol ga pride pa moja babi mal počuvat. morva u btcuser posted image po nove čevlje. popoldne mamo pa v vrtcu dedka mraza, zvečer še fitnes ... bo kr pestro.

fajn se mejte!

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.12.2008 10:06:07   
kgb
Dan.

Hvala vsem za odgovore in pozitivne misli. Jaz upam, da imate prav.
Bomo videli.
Zaenkrat kakšnih hudih znakov nimam...malo me bolijo prsi, pa napet trebuh imam.
Zoprno mi je samo to, ker si ne upava nikomur nič še povedat, ker naju je moj G malo prestrašil. Čeprav res nimam slabega občutka. Ker v 1. nosečnosti, ki je vodila v SS, sem imela zelo slab občutek. Mogoče je pikec res mlajši, pa bo še vse ok.
Imam nasledni pregled 3.1.- kar v porodnišnici, ker je moj G takrat dežuren.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.12.2008 11:46:50   
simonalokar
jaz sem danes od G ima mi je potrdil nosečnost, noseča sem 6 5/7, srček že lepo bije in za svojo starost lepo napreduje imam pa slabo vodo tako da moram v ponedeljek nazaj na pregled vode da vidijo če je vse ok

moram več pit sam mi ne gre ker bi slabo in ves čas mi gre na bruhanje.

drugače sem pa vredu

za jutri mongolija pa držim pesti in srčno upam da je vse okuser posted image

lp simona

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.12.2008 13:40:08   
Anonimen
Ojla!

Mi mamo datum.... 5.1.2009 gremo na prvi pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
18.12.2008 14:15:59   
mamica9
Pozdravljene..
Se pridružujem nosečnicam. Srček smo že ugledali in z našim 8 tedenskim bodočim mulcem je videti vse ok.
Napihnjenost je neverjetna, tako, da me boli ves trebuh. To je moja prva nosečnost in v sanjah si nisem predstavljala, da bo začetek tako , hm nenavaden.
Vedno sem pazila na pravilno prehrano in gibanje a sem se v 8 tednih kljub temu zredila 4 kg. Nič mi ni več prav in prav "kitovsko" se počutim.
Skrbi me, da me bo čisto zalilo, saj sem nagnjena tudi k otekanju (pred M sem močno otekala). Ima katera podobne težave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.12.2008 15:03:22   
kea
Aha, torej se tudi druge pridno redite - tudi jaz sem se že malo - 1kg !user posted image
Ja, vem pa da jih bom še pridno pridelala kar nekaj....do konca!user posted image
Meni pa kar ne neha biti slabo,..... če nič ne jem mi je slabo,.....če kaj pojem mi je še bolj slabouser posted image ! Jaz tudi komaj čakam, da ga/jo vidim na UZ - 5.1.! No, potem pa nas tako kmalu čaka NS!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

(odgovor članu mamica9)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.12.2008 15:34:07   
čačka
Pozdravljene avgustovske mamice...
Tudi pri meni, se kljub redni, zdravi in količinsko skromni hrani, kile neverjetno kopičijo user posted image  Sem nabrala skoraj 2kg... mal se tolažim, da je razlog v konstantnem zaprtju in znatnem povečanju obsega mojih prsi!
mamica9 tudi jaz si nisem predstavljala, da bo tako, ko bom noseča. Zdaj pa se spopadam z napihnjenostjo, vetrovi, zaprtostjo. Zadnjih nekaj dni je nekoliko boje... kot orožje sem izbrala laneno seme, activio in sirup kupljen v lekarni (ime sem pozabila). Stanje se izboljšuje...
Najhuje pa je, da moram res pridno jesti na vsake 3 ure. Sicer med obroki zadošča tudi samo jogurt s sadjem... Ampak to je tako zelo časovno zamudno... Se mi zdi, da velik več časa za hrano porabim, kot sem prej... He he he... to so res samo sladki problemi, s katerimi se bi z veseljem ukvarjala, samo da hujših ne bo user posted image
Aja, pikico pa smo, sicer slučajno, tudi že videli. Zaradi izcedka sem bila na pregledu. Pa je, na veliko srečo, vse ok. Je bil celo srček viden user posted image user posted image user posted image
No, to so bile samo besede gin user posted image .... monitorja ni pokazala, pa tudi slikice mi ni naredila, tako da še vendo čakam na pon....
Uživajte v današnjem ´čudnem´ dnevu!

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.12.2008 19:38:07   
Urša T.
Pozdravljene, nosečke!

Se Vam pridružuje še ena avgustovka.
PDP 6.8 2009., stara sem 27 let je pa to moja prva nosečnost.
Sem v 5. tednu in sem danes imela prvi UZ, kjer je vidna 1 GV, v njen plod, velik 7 mm, srček bije.user posted image
Sem fulllll vesela.

Kako se kaj počutite? Vsem želim lepo nosečnost!

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.12.2008 22:11:08   
zima07
Pozdravljene, punce!

Opa, opa, se pridno nabiramo user posted image ...Bo prav fino počakat najprej tri mesece, da bo vse ok, potem še ene tri, da trebuščki zrastejo (taki, nosečniški-tisti od pretirane hrane zaradi slabosti itak že rastejouser posted image ), potem se moramo pa nujno dobit in spoznatše predno se nam pridružijo user posted image ...BTW: Od kod pa ste-dajte malo napisat, če se vam da...Aja, pa seznemček je treba up-date-at...Se katera javi?? user posted image ..

Mirno nočko!!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 273
18.12.2008 23:06:32   
*anč*
zima07  jst sm z ljubljane. če bo kjera updatala seznam,naj še moj pregled popravi ... ga mam 13.1.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 274
19.12.2008 8:11:18   
Sisy
tudi jst sem iz Ljubljaneuser posted image  Zima-imava pa skupno kolegico oz.znanko...mi je ravno zadnjič razlagala da te pozna...Saj si iz Bežigrada ne?

Kako ste kaj punce? Jst še zmer tok slabo...Zjutraj sem že 2x bruhala, ponoči ko grem na wc komaj nazaj zaspim ker mi tako slabo rata....Ma joj no...Sem že kr mal apatična od teh slabosti...Se mi zdi da trajajo že celo večnost....user posted image

Drugače pa moram rečt da kr nimam časa mislit nauser posted image ...Je Sara tok zahtevna da imamo tempo sto na uro....In pol kr pozabim na našega novega bodočega člana..No razen takrat ko začne tamala skakat po mojem trebuhuuser posted image user posted image  Res je razlika...V prvi nosečnosti se non stop mislila na to pa božala bušija..Zdej je pa čisto drugače, imam kr mal slabo vestuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?