metuljcek321
|
lunica, za lepo stevilo zazihranih knjigic. Tko se dela, punca! Aja, nasla eno napakico - ena vejica na prvi strani (..., pa ravnilo in radirko ...) Pa ves, kaj pravijo: "Ena ni nobena" & se res je tko. Res lustna knjigica. Anja jo ze pozna, jo je nekajkrat slisala. Zaenkrat jo bolj kot mali junak Luka zanimajo listi, k bi jih meckala, a je mami hitrejsa in spretnejsa, tko da se to ni zgodilo hd, nice greeting cards! Zlata da res piko na i. I like it a lot! O zatisju pred (pisateljskim) viharjem: IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 točno! in pol se režijo ko hijene... : lej ti dve budali, kak zihr skoz osvežujeta stran, pa se nič ne dogaja. Btw: kako pa osvezujete stran? Pr Explorerju to naredi tipka F5 ... tko na simpl in na hitr. Ce mogoce katera se ne ve. Aja, F6 pa postriha naslov v zgornjem oknu, ce ga je treba recimo kopirat - da ni treba z mosko nanjga kliknit ... no, pa saj to je oboje enako hitro, se mi zdi & je pol res sam se stvar navade, kaj uporabis. dzanislava, hruskomira ... Yugo nostalgija na kvadrat Majuska, ti si pa prava zvezda virtualnega spoznavanja folka - kul. In za sestro in moza! Torej dejansko obstajajo tudi zgodbe s srecnim koncem, ko gre za spoznavanje preko neta. ODLICNO! hd, AR je tudi pri nas pravi hit. Polivanje se je prakticno nehalo, zelodcek je lepo poln, dete zadovoljno, psi k polhek - ma, ni, da ni. Se sreca, da so ga ustvarili, tale AR sistem mlekca. Nobelovo odkritelju (mi mamo Aptamil AR, btw) karamela - da bi moral clovek bolezen izstradat? Hm, na katerem koncu Slo to pravijo? Se mi ne slis najboljs ... no, ce te kaj zvija, najbrz res clovek razmislja mal drugace. Sem vesela, da ti je cajcek teknil. Pa dzizs za smrt & trepetanje za delovno mesto. Pri kateri avto firmi pa si, ce smem vprasat? Blacky, PALCKOVANJE je pa tko simpaticen izraz! Mi je ful vsec. Sej ves, k ti je kaksna beseda noro pri srcu ... in tole je zihr ena od najbolj kjut. In kako lepo ste se imeli. Pa darila! Vau, vau, vau! Pri vas dedek definitivno se ni v recesiji Ko bi le tako ostalo! Jaz bo pa zdajle en kos tiste zajckove torte. Ma, shit, k ne smem mleka in podobnih dobrot. Bi blo treba naumit kaksno drugo filo. Any ideas? populis, tvoja Lara kaze dobre zametke zurerke. Nocna ptica, definitivno! Al pa jutranja, kakor pogledas ... grenko-sladko je tole, vem! Se pa strinjam, da je boljs, da ji ti mal podiktiras tempo in gre kasnej spat, kokr tista varianta, k je poosmi koma, pa potem ob dveh auf. Grrr .... mora biti utrujajoce. Drz se, bejbi! neboglasnica, za babji zur. To VEDNO, ampak res vedno pase. In dobr zrihtaj na CSD, pa pazi, da ne bos kaj prevec gajstnega napisala - da ne bi refosk spregovoril hec, hec! Stas za jabolko! flower, frizer bo izbrisal sledi bedne noci, sem zihr. mojcek & populis, tele storije okoli vajinih informatork, kaj dogaja na sihtu, so pa cist v latovscini. Dio mio, kaksen folk. auroraa papir, za zur, za Manco! In kul za sefa. Take rabmo! mojcek, a je Ziva kaj boljse danes? Moram brat naprej .... sem sele na str. 16! liju, napises, da bi otrok koristil teh 5 dni, das razrednicarki nekaj dni prej, potem se to obravnava, ravnatelj(ica) potrdi in je to to. liju, zgostis tako, da dodas se kokosove moke. Aha, vidim, da si malo poeksperimentirala Verjemi, da jojo vsi paf, k bo tko dobro in drugace. Bodo sigurno govorili: "Vau, ful je dobr. In cist tak okus ma k une Ferrero kroglice. Povej, kako si to naredila, da se jaz probam." TI GARANTIRAM, da bo tko. Pa dober tek. mirjam, ne vem pravzaprav, v cem je magicnost stolcka trip trap - vsi jih imajo, otroci pridno papajo na njih, so kot del familije med obedom (otroci, ne trip trap stolcki ) in to je to. Ne, Hozjanovih zal ne poznam. In za tak dolg post. Si se nam prav lepo pridruzila, ta dooooooolgim cvekicam Aleksander za jutranji podaljsek spanca! Tko se dela, pobic! nanka, za zur. Kaj pa te je zmotilo? A se nisi mogla vklopit? So imeli lokalne finte? Porocaj, kako bo z drugimi okusi. Upam, da malo Natko zacarajo in bo kar goltala ponujene zlicke! uf, nas vse to z GH se caka ... To bo se pestro, I feel it in my fingers flower, tole z odlaganjem oblacil vsepovsod je blo pri nas na zacetku. Kjer se je slekel, in je padlo, tam je blo. Potem smo pa naredili en mini prostorcek - likalnico imam notri - in se tam preoblaciva, pa cunjice zloziva na police. Deluje. Veliko vaje in je steklo . Res super. Je najprej lezalo na tleh (tud se zdaj kdaj, pa jaz pol pospravim, ker sem totalno alergicna na razmetane cunje in podoben nered), vecinoma je pa vse bp. Tam je pac mini preoblacilnica in je to to. Priporocam nekaj v tem stilu, res. En amli prostorcek v hisi. mirjam zvezdico st. 3. Zdaj pa naskok na cetrto. dzanika, za uspesen nakup - kateri ste pa avtosedez vzeli? Kaj pa PP stolcek? Kolk je bil? V BC? nya, 10 tock za dedija Mrazkota! levinja - "jaz baje gusim" - translation, please. Joj, ej, uboscek mali Aljaz. zanju z mamico! levinja, malecki za navdusenje nad jabolkom! In dzanika za celo (!) hrusko. No, otrocici, bravo, pa mamice tud, k ta pravo hrano izbirate levinja - glede vencka - mi imamo ob vratih lucko, pa sem kar okoli nje namontirala zicko, jo spodaj prepletla, naredila mini zankico in tja zataknila vencek na strikcu. Imas moznost cesa podobnega? Al pa rajsnedl v vrata in hopla vencek gor (ce je le a strikcu, pol to ni problem). Darila ze imam vsa, koledar je pa koledar, jep. V anglescini pa caleNdar ---- mogoce te to bega. Hvala vsem za info o trip trapu & njegovih priblizkih! Zdej grem, pol dokoncam ... je treba nafutrat sebe in malcico. Pa, pa & uzivajte v soncku danes! PS: Tista, k se je prebila skozi ta post, je zmagovalka! Dobri posebno pohvalo za bralne zmoznosti - congrats!