|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.12.2008 23:13:31   
Ursi2
KAJA, JAKA in ANIS, VSE NAJ NAJ  NAJ ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
20.12.2008 23:16:11   
Ursi2
kER PA vam zjutraj nisva skuhala kavice, imava pa sedaj za vas vročo čokolado! Kar izberite, katero bi!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
20.12.2008 23:21:52   
Ursi2
Upsuser posted image user posted image user posted image

user posted image   ali user posted image  ali [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://farm3.static.flickr.com/2379/2177961720_bf0ab83380.jpg%3Fv%3D0&imgrefurl=http://flickr.com/photos/14053072%40N00/2177961720&usg=__-q_OM3RZWOwK2ir6bbjcJYlPX28=&h=500&w=395&sz=100&hl=sl&start=4&tbnid=0WQeM6x7JTNHDM:&tbnh=130&tbnw=103&prev=/images%3Fq%3DHOT%2BCHOCOLATE%2Bwith%2Bcream%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]

Če pa imate raje kr samo čokolado, potem pa tole
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
20.12.2008 23:54:12   
tina50
Čakajoča user posted image user posted image user posted image , lepa slikica!!!user posted image

terida user posted image user posted image user posted image  prav lepo si postrigla Erikouser posted image

Špela100, upam , da so noči že boljše, drugače pa za posvetovalnicouser posted image user posted image , ja moški pa razumejo vse  tako kot je treba!!, poznamo!user posted image
user posted image user posted image user posted image  za toooooliiiiko napredkov!

lucalu, upam, da sta zobeka prikukala že ven in da so noči že boljše!user posted image
pa kako je luškan na slikicah, pa še na novi sedežni!user posted image user posted image user posted image
marita user posted image user posted image user posted image  za Maksa, da že naredi korake

Dinki user posted image user posted image user posted image  Titu za zobek!

pomlad08 user posted image user posted image user posted image  za Joba!!! pa hvala za nasvet glede GH!
pa pridna si , da vsak dan spečeš kruh!user posted image user posted image , jaz sem že tud mela takšne prebliske, sam mi ne potegne več, da bi ga pekla!

mumu user posted image user posted image user posted image , upam, da je vročina že poustila!

Ursi2 user posted image user posted image user posted image  za izvide, in tudi jaz upam, da boš dobila kmalu izvide zaradi alergije! in da bodo čimboljšiuser posted image

Vilma user posted image user posted image user posted image , da si bila vzunaj z prijateljicami!!
supe slikice!user posted image user posted image

TIMOTY user posted image user posted image user posted image  za  seminarsko in oceno 9! se ti kr fajn zdi, da sta naredle, glede na to da jih je kura tolk pometala!user posted image user posted image

Sanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za Urbančka!user posted image user posted image user posted image za zobek
user posted image user posted image  da si uspela na predstavo!

Dinki mmmmmmmm torta zgleda prav njami!!
super za Tino Turner, lepo darilo!user posted image user posted image

Vilma faca si! pa super za prijateljice in da greste na dopust!!!user posted image user posted image

mumu glede avta je pa moj tud takšen! če ga kej umažem, je že a ne znaš pazit,..user posted image

Kaja, Anis, Jaka vse naj, naj za vašo obmesečnico!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2 vidim, da si tudi imela probleme z uspavanjem, upam, da nam bo noč boljša!user posted image user posted image

zdej grem pa spat, ker sem že pošteno user posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
21.12.2008 0:00:20   
terida
Najprej dolgovi za nazaj:
Julija, vse najboljše za obmesečnico (z dvodnevno zamudo)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Luka, tudi tebi vse najboljše za obmesečnico (z enodnevno zamudo)!
Anis, Jaka in Kaja, vam pa vse najboljše kar brez zamude! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In pa seveda naša Dinki, da bi bila še naprej taka fajn čvekica na RR (to je prvo, itak user posted image ), pa da bi te tvoja dva moška čim več razvajala!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu, en kup user posted image user posted image user posted image , da bodo zobki čim prej zunaj in bo konec neprespanih noči! Vi ste navadno imeli mir ponoči, zato si predstavljam, da je zdaj to pravi šok user posted image Pa zdrži še čisto malo glede te dnevne, bo pa potem toliko lepša! Pa pridna si, res, da neprespana še vse to pospravljaš. user posted image Tai je pa tako lušten user posted image , sem mu kar malo fouš tistih dolgih trepalnic user posted image

Marita, super da si se oglasila in da ste fajn! Da bi tako tudi ostalo!

Čakajoča, po moje se ti ni treba preveč sekirat glede tega, da Nik še ne je hrane v koščkih. Enim to pač še ne paše. Saj bo sčasoma tudi to osvojil. Vsake toliko poskusi, sicer ga pa kar z zmiksano hrano hrani. Saj bo. To se včasih kar naenkrat obrne, ko pogruntajo kako gre.

Lona, tudi jaz sem iskala bombažne pižame z nogicami noter, pa jih nisem našla... Ne vem zakaj je to taka eksotika, da se nikjer ne dobi user posted image Aha, zdaj sem vidla, da je Ursi predlagala Špar. Bom pogledala, hvala.

Tit, čestitke za prvi zobek! user posted image user posted image user posted image Pa je le ven pokukal! Evo, pa si presenetil mamico, gotovo je ona samo v enkice zrla, zdaj je pa kar dvojka ven prišla. user posted image Dinki, koncerti so pa res super darilo! Upam, da se boš imela tako lepo tudi na naslednjem!

Joj, Tina, en vagon user posted image user posted image user posted image za tvojega cukrčka Lana! Tole s hranjenjem je pa res muka! Že jaz sem čisto nesrečna, če Erika prepočasi je, pa mi sicer dosti poje, tako da si predstavljam, da si ti že čisto na koncu z živci! Ne vem kaj naj ti svetujem - če otrok ne odpira ust, nimaš kaj dosti naredit. Kako pa se sicer redi? Na srečanju se mi je zdel kar krepak fant, tako da če mu kile ne gredo dol, verjetno z mlekom še vedno dobi vse kar rabi. Veš kaj zna bit problem - on se še ne plazi in večja potreba po hrani (trije obroki GH, kot si omenila) so bolj kot s starostjo otroka po moje vezani na to, koliko se giblje. Ker odkar se Erika konkretno plazi, poje skoraj dvakrat toliko kot prej! Mi imamo zdaj v bistvu že štiri obroke GH, ker ji popoldne vedno še kakšno skutko dam, sicer je lačnaaaaaaaa. Dej kaj P pokliči, pa se dejta pogovorit. Saj zato so pa tam!
Zdaj berem, da si se zavestno odločila, da se ne boš preveč obremenjevala s tem! Bravo, tako je prav! user posted image user posted image user posted image

Zofy, sem se tako nasmejala ugotovitvam tvojega user posted image ! To so pa ti naši moški, če je z otrokom kaj "narobe", smo krive mamice, če pa se nekaj novega nauči, je pa to gotovo zato, ker so oni tak dober zgled user posted image Sva si pa midve glede emancipiranosti in feminizma kar blizu, se mi zdi. Tako da vedno držim s tabo, ko se čez tvojega user posted image jeziš! user posted image
Verjamem, da ti je tole pozno uspavanje tečno... Tudi Erika zadnje dni hodi pozneje spat kot navadno. Samo ne vem kaj naredit, kar tako se ji ritma ne da spremenit... Sem pravkar dobila knjigo The baby whisperer solves all your problems. Ko jo bom prebrala, vam bom lahko nasvete glede uspavanja talala user posted image Pa si že pogruntala kaj je narobe, da se ti ponoči tako zbuja? Tudi njo matrajo zobki? Pa še to sem te hotela vprašat: a je P kaj komentirala njeno govorjenje?

user posted image user posted image user posted image Ursi, tudi tvoj user posted image jih poka! Dej ne mu zamerit, mojemu tudi kabli ne delajo sredi noči!
In pohvale Lukcu za sesanje! user posted image user posted image user posted image Tako je treba, od malega se naučit, da bo potem snaha srečna, ker bo on vedno sesal user posted image
Pa ne morem verjet, koliko si ti pridna! Ne samo, da cele dneve pečeš, potem moraš še komentarje na to, da nisi nič naredila poslušat! Res vsaka čast tebi in tvojemu potrpljenju!

Mumu, tudi tebi kup user posted image user posted image user posted image za Tio! Da bi čim prej nehala kuhat! Čestitke za zobke, ki so že ven pokukali!

Marita, tole s tvojim odhodom pa verjetno ni bilo kar tako... Super, da ste vse poštimali in je zdaj v redu! Pa tudi z user posted image sta lepo poglihala, kaj? Moram mojemu tisti seks vsak dan omenit, grem stavit glavo, da bo takoj za user posted image user posted image user posted image Moj vedno pravi, da moški niso nič zapleteni, vse kar rabijo od ženske je, da ne tečnari preveč in jim vsake toliko da. Očitno je res nekaj na tem user posted image

Vilma, čestitke za večer s prijateljicami! Gotovo se je prileglo! Evo, pa si upoštevala Maritin nasvet - je treba tudi nase gledat! user posted image Jaz se s tabo popolnoma strinjam: družina je na prvem mestu, a ne sme pa bit to vse! Tako da kapo dol za tvoja druženja s prijateljicami user posted image user posted image user posted image , meni se zdi super, da imaš to! Tvoja dva malčka sta pa taka cukra pri Dekdu Mrazu! user posted image

Timoty, čestitke za seminarsko in pridnega user posted image , ki tako lepo skrbi za svojega sinka! Pa Timoteju, ki se je že tako mlad naučil, kako se s trgovine prinese domov igrače! user posted image

Čakajoča, čestitke Niku za ploskanje in mahanje! Glede cartanja pa žal nisem pravi naslov, ker Erika se non-stop crklja. Že zelo zgodaj se je naučila, da me kar objame in mi lupčka na lice pritisne. Sem vedno čisto v user posted image , tako da te razumem, da ti to manjka. Samo nimaš kaj dosti naredit po moje - to je tako kot pri odraslih, eni se radi cartamo eni pa manj...

San, en kup user posted image user posted image user posted image za Urbančka, da bo še osmi zobek kmalu zunaj! In čestitke Izabeli za nastop! Pa še user posted image user posted image user posted image za Izidorjevo uho! Madonca, pri treh ti pa res nikoli ni dolgčas user posted image Pa hvala za vse dobre nasvete, lisička ti! user posted image

Ursi, hvala za nasvete glede igrač/igral! user posted image Moram se en dan v trgovino spravit, da vidim koliko so te stvari visoke.

Mumu, Ursi, zdaj sem pa pogruntala, kako lahko vaša user posted image spravite, da bi doma (več?) pospravljala - samo na tla morata avto narisat, pa se bo vse svetilo! user posted image user posted image user posted image

Mergetka, kje si? Ste z Maticem vsi ok?

Evo, pa sem naklepetala. Lahko noč, da bi vsi marčevki danes pridno spančkali!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
21.12.2008 1:05:23   
Špela100
Punce hvala vsem za lepe želje, bom poskusila se mal naspat in odpočit...čeprav je spet že toliko ura...ma zame so prekratki dnevi....in noči tudi....user posted image user posted image  Jaz bi rabila 50-urni dan user posted image user posted image

Drugače sva jo danes z Maksom šibnila v Lj, sem mu kupila Maxi cosija Tobija in je on zdaj ta glavni car v avtu...user posted image user posted image  
Takaaaa gužvaaaa, ja ma kaj sem pa pričakovala, ne? user posted image
Sva se imela fajn. Sam sem žalostna, ker nisem utegnila kupiti nobenemu nič. Nimam še nobenega darilca za pod jelko...samo za Maksa user posted image
Sploh nimam ideje kaj naj kupim moji najstnici. user posted image user posted image

Zdaj pa poslušam IL DIVO in si tako polnim baterije, sem cela raznežena user posted image user posted image , sem mal brskala in če katero zanima 27.3. 2009 imajo spet koncert v LJ. Lani nisem šla, marca pa upam, da mi koncert ne uide...vabljene vse...če niste vse ROKERICE po  user posted image .

Ja VILMA to sem že 100 x rekla, pa ti še 101 povem : ti si carica
Imaš lepe načrte...sam... saj sama veš za take podvige moraš imet tudi res ta prave frendice. Ti jih imaš in to je res neprecenljivo. Tako prijateljstvo, ki ga imaš ti nisem še nikjer videla, ne zanj slišala. Kako je to lepo, da se tako podpirate v življenju. In jaz te že vidim pod palmami....user posted image , takrat pa mislim, da ne boš spala user posted image user posted image

No jaz sem pa bolj zapečkarica...moj pa kar nori user posted image
Sama se zelo težko spravim kam...nerada zapuščam moje gnezdece...tako s prijateljicami bi imela pa ful slabo vest...user posted image  ja vem življenje bo šlo mimo mene...

Mene ta moja ranica na bradavici ( ki mi jo je povzročil moj dragi sine) še vedno boli...vsako dojenje se mi odpre...Vilma koliko časa se je tebi celilo???user posted image  
Zdaj mi je dojenje že en teden muka...se bojim tudi, da se bo količina mleka zmanjšala, ker prav stiskam zobe kakšno dojenje. user posted image

Ja in kaj ste se dogovorile: Kaj kuhamo za božič???

no pa še mal za dušo

http://www.youtube.com/watch?v=51bO1CVPWRA&feature=related

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
21.12.2008 9:46:27   
Lona76
Dobro jutro!

Ne nisem šele zdejle ustala, ampak sem tok časa porabila da sem vas prebralauser posted image . Taja  spi svoj prvi del, Tilen in dragi se igrata. AC je zakonuser posted image , jaz pa na RR.

Včeraj na večerji je bilo super. Sva šla še z dvem prijateljema, s  katerimi se full redko vidimo, no midve se mal večkrat, moška pa ene 3 krat na let. In smo se imeli super. Domov sva prišla kar pozno, ampak moja mami ni bila nič huda user posted image .
Danes pa bomo delali čestitke. Ja spet zadnji danuser posted image . Ne bomo pa naredili slike ampak bomo z otrokoma neki skupi spacal, pa bomo videli kako bo zgledalo. Drugač jih bom šla pa jutri kupituser posted image

Vsem user posted image user posted image ki so bolani. Tudi jaz sem včeraj Tilna peljala na Metelkovo, ker je jokal cel dan da ga trebušček boli. Potem pa je dobil še vročino in nazadnje ko ga je bolel trebušček je imel pljučnicouser posted image . Sedaj so rekli da je nek virus. No upam, da ne bo hujšega in da Taja kaj ne faše. Evo se je ravno pokakal v hlačeuser posted image . Matr upam, da ne bo kaj trebušnega. Ker tega je mene toooook strah.

Na Taja tut ne spi. Sem mislila da spi pa ne. Mah grem k otročičkom. Se še pol kej javim. Ja pa čestitke vsem za nove zobke in nove podvige.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
21.12.2008 9:55:13   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Lona76, ti si pisala, da si mela Tilna kr na joški ponoč! a, to ko je bil še manjši, kot so zdej naši, al tud pri taki starosti??? kako si ga odvadla??

Sem mela srečo in sem rekla dost. In sem mu dve noči dala ponoči 2 krat flaško, 2 noči 1 krat in potem je začel spati celo noč. Za to sem se pa odločila ko je bil star 8 mesecev. Se pa takrat čez dan nisva več dojila. Samo še ponoči sva se.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
21.12.2008 10:00:05   
Lona76
Aja še Dinki super darilo si dobilauser posted image user posted image user posted image . Jst bi tutuser posted image .

Vilma user posted image user posted image user posted image  da si vzameš čas zase. Tudi jaz se dobim s prijateljicam na kakšnem res dolgem čveku ob kakšni večerji in kozarčku vina. Mi da to res energijo. Ravno v ponedeljek gremo babe na Oliverja in večerjo. Če bi bila skos doma bi se mi user posted image . Sva se pa s prijateljico tudi zmenili da greva 1 krat letno za vikend v Čatežke. No lani nama je celo ratalo, letos pa zaradi Taje ne. Tako da upam, da nama naslednje leto spet rata.

Ursi2 ne morem verjeti da je rekla da je vse sama naredila. Smotka smotana. Pa se ona zaveda kako je pečt z otrokom doma? Lukca ji nesi pa naj si kosilo skuha. Sam očitno je tvoj toooook priden.

Zdej morm pa začet pospravljat, ker pride popoldne tašča možu čestitat za RD. Svaka sem pa odpovedala zaradi Tilna.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
21.12.2008 11:27:33   
Dinki
Dober dan punce user posted image ,

a si človek sploh lahko poželi lepši dan kot je današnji? Čist sem navdušena nad sončkom user posted image . Zdejle sem dala Titka spat 1. rudno, ker je bil že čist zaspan, potem pa takoj ven. Bova šla do moje mame in potem na en dolg sprehod. Vam zdejle pišem in poslušam pesmico od Celine Dion, ki nam jo je namenila Špela100.....kot si napisala, je prav za dušo user posted image .
Včeraj sem bila s puncami v stari Lj., res je ful lepa. smo se imele lepo, malo smo se pogrele pod jurčki in seveda ob kuhanem vinu user posted image . Ko sem prišla domov Titek še zmeraj ni pančkal, ampak se je moj dragi trudil, da bi ga uspaval, pa mu ni šlo user posted image . Sem se jaz ulegla k njemu in ga je zmanjkalo v parih minutah. Jah, joške so res zakon user posted image .

no, da vidim kaj ste kaj še načvekale.

Vilma, jaz lahko k tvojemu postu dodam le eno: amen! user posted image  jaz se s tabo popolnoma strinjam. Itak, da ti je družina na 1. mestu, ampak si je pa treba tud še čas zase in za prijateljice vzet. Moramo se zavedati, da če bomo me srčne in zadovoljne, bomo take tudi naši družini. Tudi partner in otroci imajo raje zadovoljno ženo / mamico kot pa vso tečno in zmatrano. Prijateljstva MORAJO biti user posted image . Mene tud nafila ko se dobim s friendicami na enem dobrem čveku user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Naša noč je bla katastrofalna, vročina sploh ni hotla past, pol je bla pa skos žejna ob štirih se je odločila da bo mela malo silvestrovanje - ja tut njej pripadauser posted image , no na koncu je pa do osmih zjutrej vlekla user posted image user posted image . So pa zgornje prve enke skoraj že čist pokukale vn user posted image user posted image . no pa so bli končno tut zobje nekaj krivi user posted image user posted image user posted image , vročina pa še vedno ni čist popustila user posted image .

Dinki dobila si vrhunsko darilouser posted image user posted image  (kje pa bo ta koncert?).

Mumu, upam, da je bila ta noč boljša in da je vročina že popustila user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke za enkice user posted image
koncert bo v Minhnu. sej še zmeraj nisem dobr dojela, da grem na njen koncert. Pomojem bom tam k jež, čist naježena user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Sva šla dopoldne s Timijem v šoping, najprej do Baby centra pol pa še nabavt hrano v Spar. Pa se prpeljeva do BC ( 5 min. ) in mi zaspi v avtu, ga vn vzamem, dam v sling ( super zadeva ) on pa še kr spi....in tako mi je spal 40 min.
Sm mu kupila 2 para copatkov, k je skuz na nogah, pa rabi nekaj da mu ne drsi- kamorkoli grem prpuza za mano in kjer najde nekaj za prijet že stoji- ko kuham je to moja noga pol se pa ne morem premaknit user posted image , tako da je pestro. Pa skuz me skrbi, da si nebi kaj naredu! Pa še eno igračko je zagrabu v BC pa je ni in ni hotu spustit user posted image , lump mali. Še dobro, da ni bla draga in sm mu jo pol kupila! Že zdej me okrog prnaša, kaj še bo user posted image .

Tudi midva sva šla včeraj mal v šoping. Tit je ostal pri tašči in tastu, midva z dragim sva pa izkoristila in sva mu šla kupit nove oblekice, mu je že vse premajhno. Njegova nova garderoba je že št. 86. Sva pa vse kupila v H&M-ju. Če slučajno še katera ne ve, imajo ful velik oblekic znižanih na 5 €, pa kake kompletke na 9 €, tako da se da veliko kupiti user posted image . Potem sva šla še v Mullerja in še tam nabavila hrano, plenice, robčke ipd....

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Mi smo v redu. Naša žaba se je začela postavljat pokonci ob vsaki opori in še ob vseh ostalih stvareh, ki to niso, tako da jo je treba fejst pazit. Je pa tako luštna in smešna - noge se ji tresejo kot Elvisu, ona pa se kar spusti, da bi stala brez opore user posted image Itak da jo še isto stotinko sekunde vrže na rit, a mi je tako simpatična, ko kar ne odneha. Pa a je možno, da so tile naši user posted image vsak dan večji cukri? Se spomnim Dinki, ko je pri sedmih mesecih rekla zakaj ji ni nihče povedal, da so pri tisti starosti tako fajn. Kaj lahko potem šele za osmi pa za deveti mesec rečemo? user posted image

user posted image user posted image  čestitke Eriki za postavljanje na nogice user posted image user posted image user posted image  in da tako uspešno že natika obročke na palico user posted image
ja, meni je pri 7. mesecih naredil tak velik klik pa še zmeraj mi ga dela....zmeraj bolj luštni so user posted image
Glede plazenja....če bi šla prav v RA, potem bi zagotovo kaj pripomnili na njeno plazenje in bi ti povedali kako jo popraviti. Ampak, drugače pa vsak user posted image  osvoji en svoj način plazenja. Tit ima eno rokico zmeraj pokrčeno, eno pa z dlanjo in se tako plazi. To je pač Tits stile user posted image ....jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekirala. Prej al slej bo itak na nogicah.

aja, in hvala tudi tebi za čestitke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

jaz sem včeraj Tilna peljala na Metelkovo, ker je jokal cel dan da ga trebušček boli. Potem pa je dobil še vročino in nazadnje ko ga je bolel trebušček je imel pljučnicouser posted image . Sedaj so rekli da je nek virus. No upam, da ne bo hujšega in da Taja kaj ne faše. Evo se je ravno pokakal v hlačeuser posted image . Matr upam, da ne bo kaj trebušnega. Ker tega je mene toooook strah.

en kup user posted image user posted image user posted image  za Tilna, da bo kmalu bolje in da ne bo šlo naprej na trebuščka in seveda na Tajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Špela100, tudi tebi user posted image user posted image user posted image , da se bradavica hitro zaceli in da bo dojenje ponovno prijetno opravilo user posted image . A si s čem mažeš? Bepanten?

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ravno v ponedeljek gremo babe na Oliverja in večerjo. Če bi bila skos doma bi se mi user posted image .

Opala, tole je pa jutri, ne? Ma uživajte 100 na uro user posted image user posted image user posted image

na koncu še 2 čestitki:
Urbanček od San
vse NAJ, NAJ za tvoj mini RD
bodi zdrav, nasmejan in živahen še naprej
pa posodi nam kdaj mamico za kak kratek čvekec tu gor na RR-ju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Daša od Azzurre
vse naj, naj za mini RD
bodi še naprej zdrava in vesela punca
pa pošlji mamico kej gor na RR user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko od mene,
zdej se grem pa pripravit za ven.
uživajte v prelepi nedelji user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.12.2008 11:31:05 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
21.12.2008 11:43:44   
Katiandi
Ojla!
Vas skušam sledit vsak dan, pa mi nikakor ne rata. Ste res pridne, da  doma vse postorite, pa otročke zabavate in imate še čas za RR.
Hvala za včerašnje čestitke Jakatu! Naš mali možek že končno sedi, tudi plazit se je začel, vendar še ne po kolenih. Se učima vsak dan, kako se usedit, da bova mela kaj za pokazat na neslednji fizioterapiji. Drugače je pa zanjič terapevtka ga pohvalila, da kr lepo napreduje, čeprav je še kar zadaj v razvoju v primerjavi z vašimi user posted image .
Pa še ena slikca našega božička z željo, da bi bili vsi otročki zdravi, ostalo se bo že pošlihtal.
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
21.12.2008 11:58:39   
mumu
URBAN, vse naj, naj za mini rojstni dan

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
21.12.2008 12:01:03   
mumu
DAŠA, vse najbljše za mini rojstni dan

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
21.12.2008 16:43:28   
Ursi2
URBAN in DAŠA, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
21.12.2008 17:20:09   
TIMOTY
URBAN vse naj naj za obmesečnico, upam da bodo zobki čimprej dali mir in da boš še naprej tak raziskovalec ter osrečeval svojo družino

user posted image

DAŠA vse naj naj za obmesečnico, da boš zdrava in vesela, da od sreče boš žarela!

Vsem bolančkom pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo še pred prazniki vsi zdravi in veseli, da bo lažje tudi mamicam in očijem!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 21.12.2008 17:25:22 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
21.12.2008 18:56:24   
Lona76
Evo pa je en prekrasen dan za nami. S Tajo sva šli ven po zelo zelo dolgem času. Bilo je super. Ona je spala v vozičku. Tilen in možek pa sta bila doma. Tilen hvala bogu nima vročine niti ni dobil driske, tko da bomo šli lahko jutri vsi trije ven. Ga bom imela kar doma te tri dni, ker glede na to da je imel včeraj vročino se mi ne zdi najbolje da bi šel jutri v vrtec.
Urbanu in Daši želim vse naj naj za obmesečnice!user posted image user posted image

Dinki hvala lepa za lepe želje za jutrišnji večer. Sigurno se bom imela super ker se imamo vedno. To se nas dobi 8. Vse smo delale v tej firmi v kateri jaz delam. No sedaj delava v njej samo še dve. No jaz sem na porodniški ta druga pa na bolniški.

Katindi kok je luškan božiček z dvema zobkoma user posted image

Zdej pa šibam dat Tajo spat. Mirno noč vsem

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
21.12.2008 19:11:48   
Zofy
Uh, vidim, da imamo spet mini RDje user posted image

URBAN in DAŠA, vse naj, naj, da bosta pridna, predvsem pa zdrava in da bosta ubogala mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa morda kasneje, ko gre Julija spat...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
21.12.2008 22:02:32   
pomlad08
živjo, danes ste verjetno vsi uživali na soncu, ki se je prikazal po dooolgem času! jaz sam ga pa na žalost samo čez okno gledala (pa še to čez svinjsko okno user posted image user posted image  - jah kva, če je večino časa megla, se itak ne splača pucat ker je čist vseen) ker sem zbolela, me ful boli glava in grlo in fuuul upam, da bo jutri bolje, ker imam izpit!

tko da se laufam naprej učit, aja,

pa VSE NAJBOLJŠE Urban in Daša! user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
21.12.2008 23:06:04   
tina50
me je spet odjavlouser posted image user posted image ! kaj se kateri še to naredi, da je kr odjavljena!user posted image

pa še enkrat na hitro!

jutri grem v ikeo, komaj čakamuser posted image user posted image , Lan gre sedaj zraven! Aleži na tebe ne bom pozabila!user posted image

Ja danes je bil res user posted image user posted image user posted image user posted image  dan, upam,da bo še več takšnih! pa še tast je imel danes RD, tako da smo imeli danes malo fešte popoldan!

Lan je danes pri kosilu kr pojedel za njegove razmere!user posted image user posted image user posted image

Terida ja Lan je res kr krepak dečko, zato sem se pa še lažje odločila, da se ne sekiram več, bo že!

morm nehat, ker nimam več baterije!

lahko noč

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
21.12.2008 23:10:49   
tina50
URBAN in Daša vse naj, naj za vajino obmesečnico bodita zdrava,......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
21.12.2008 23:16:25   
Zofy
Pomlad08, pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image , da bo jutri boljše in boš lahko šla na izpi in ga seveda uspešno opravila!!! Glede oken pa je pri nas situacija ista user posted image user posted image user posted image . Kaj pa bi jih človek sploh pomival pred pomladjo, ker je itak megla, pa vse sivo...

Katiandi, super slikica user posted image Vidim, da si mu tapodložene copatke kupila user posted image

Dinki oz. Tit, čestitke za 1. zobekuser posted image user posted image (sem pozabla prej čestitat, pardon). Uau, Dinki, super prijateljico imaš, da ti je tako darilo kupila. Jaz bi tudi šla na kak koncert... Sej sva imela kar naporen vikend z user posted image , naporen zaradi napornih debat zaradi nerožnatega obdobja in sva sklenila, da si moreva tudi midva kaj kdaj privoščit. No, upam, da bo vsajkmalu kak fajn koncertuser posted image .

Erika, čestitke za postavljanje na nogeuser posted image user posted image user posted image . Terida, ma kaj je bila Erika kaj na naši strani obvoznice danes z njenim atijem? Se mi zdi, da sem ju vidla, samo sem poštekala šele, ko sta bila že mimo. Je šla tako hitro mimo, da sem pomislila, da je nemara ona, ko sem vidla voziček in pa po roza kapici iz Okaidijauser posted image . ZA postavljanje na noge pa ti je (če nimaš placa) po moje najboljša varianta en zaboj, pa boš lahko not še igračke zmetala. Julija ima npr. igračke v predalu, ki je odprt in se pol ob predalu na noge postavlja in sama igračke ven jemlje. In ko bo enkrat obvladala dvigovanje, se bo lahko itak že ob sami steni dvignila, tako, da ne bo potrebovala več nič.

Aja, pa na sistematskem ni P nič kaj komentirala njeno negovorjenje. Je rekla, da najbrž nima časa... Kaj pa vem, sej čedalje bolj raznolike zvoke spušča, le zlogov ne prav veliko. Bo že, sej ne more biti v vsem napredna. Sem pa pozabila vprašat za napotnico za okupista, ker ima Julija desno zenico večjo od leveuser posted image . Upam, da se spomnem in jih jutri pokličem,da me imprej naročijo.

Pa še to: me veseli, da nisem sama v boju proti šovinističnim moškim in šovonostično orientirani družbiuser posted image . PA da ne bo pomote: nisem nobena aktivistka, sem prelene sorte za take zadeveuser posted image

Vilma, bravo user posted image , res si faca. Ko si pisala, da rabiš tudi družbo in ne samo družino, sem takoj pomislila, da si dvojčicauser posted image . Torej ni čudno, da imata naši dve punčki isto ime user posted image . Samo moža pa najbrž nimaš vodnarja, ker se ti ne upira preveč. Ko je moj v soboto zjutraj začel tarnat, da ima mačka in je zmatran, sem po tvojem receptu rekla, da nima kaj meni tarnat, ker že 9m ne spim in to ne po lastni krivdi, on pa je zmatran čisto po svoji krivdi. No, pa sva se že skregala, se je počutil ogroženega... Ah, ti moški.

Kolerične ženske - ma kaj smo marčevke sami koleriki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče se zato tako dobro razumemo. Kje pa bomo čvekale, ko gremo v službo? Upam, da bomo nadaljevale s čvekom user posted image

NČK, vic je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, hvala za recept, res si lisička zvitorepka, hehe. Ga imaš user posted image v malem prstu, da veš na katere strune je ob kateri uri treba brenkat. Bravo, bravo, bravo

Zdaj sem vas na pamet pokomentirala, ker nisem vsega naenkrat brala. Upam, da nisem kaj pomembnega pozabila.

No, tudi mi smo se malce naužili sončka po dooolgem času. So bili moji starši na obisku in Julija je dobila pametnega kužka. Jaz mu pravim psiho kužek, ker kar sam začne govorit iz ljubega miru (če je kdo gledal Chuckija in podobne grozljivke, razume o čem govorimuser posted image ) Joj, ma zdej teh igračk, pa še kar se mi zdi, da rabi tele lončke za stolpec delat in une obročkeuser posted image . A jih imate vse?
Jutri pa povsod po Sloveniji sonce, le v Lj megla. Mogoče pa na Bled pobegnem, tam bo ziher lepo in mrrrrzlouser posted image . NO, pa sem se razčvekala. Grem počasi v mižule, da se mi vreče pod  očmi vsaj malo zmanjšajo. Nočko!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
21.12.2008 23:19:12   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Terida ja Lan je res kr krepak dečko, zato sem se pa še lažje odločila, da se ne sekiram več, bo že!

No super, da se ne sekiraš več. Jaz sem se tudi odločila, da Julije ne bom več silila s hrano, ker mi je že presedlo sedet z njo za mizo 3 ure/dan (minimalno) in jo silit, da je. Če bo pojedla 100g na obrok, bo pač toliko. Ne morejo bit vsi po jus-u, a ne?

Nočko!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
22.12.2008 6:31:12   
Ursi2
user posted image

Najprej ena user posted image  za lepši začetek dneva!

Naša noč user posted image !!!!!!!!
Jz sem že zvečer zakuhala, po drugi pa strani me je zeblo, da nisem vedla, kaj bi si še gor dala, ob ene 2 zjutri sem pa podojila Lukana pa se mi je zdel ful vroč in je imel čez 39 vročine. Sma se malo hladila, potem pa sem mu svečko dala in potem je nekje ob 4.30 zaspal, Seveda samo na meni. Potem sem pa tudi ob 5.30 vstala, ko je šel dragi v službo. Pa sem hiter priletela malo na Rr, da odklopim, potem morem pa še nujno ene stvari zdajle naredit, pa najbrž jih potem ne bom mogla, ko bo Luka buden.

Drgač smo včeri prav fajn preživeli dan. Zjutraj smo bili zunaj in na kavici, potem je Luka zaspal doma, jz sem kodilo nardila. Potem pa smo se mislili iti sankat, pa sem bla jz preveč čudna, pa smo rajši šli samo na en sprehod. Je res pasalo, ko je bil tak lep sonček!!!!!!!!!!!!

Dejte mi prosim neki povedat, ko se že ravno o hranjenju pogovarjamo.
Ali ve npr. prej zbudite male, če morate npr. ob 8 zjutri od doma it, da se nazajtrkujejo, ali jih kr podojite?
Jz imam tu vedno probleme, ker se mi zdi, da je boljši, da ga ne budim in ko se zbudi, ga obleče in podojim in gremo. Ker zajtrk traja vsaj ene 30 min ,poleg tega ga ne morem kr, ko ga vzamem iz postelje kr filat s hrano. Mu ne potegne.
Sej, če gremo k mojim, potem ni problem. Ga pač podojim in ko pridemo k mojim, mu tam nardim zajtrk. Je glih prav. Sam, če pa npr. gremo nekam, kjer mormo bit ob uri pa nimam možnosti nardit zajtrka, pa ne vem kako naj. Ker potem ponavadi redko, da je priložnost tudi za kako malico in j epotem šele kosilo prvi obrok GH, ki ga dobi.
Ma, sem zatežila, user posted image user posted image upam, da ste zastopile vprašanje!

Špela100, čestitke za nov sedež. user posted image user posted image  Ja, si kr mislim, da Maks uživa not. Naš tudi, edino kar mu ne potegne je včasih, ko smo skupaj pa jz zraven spredaj sedim, se začne Luka bunit, ker bi rad k meni in potem cvili pa rokice steguje. Pa vidi da ne gre to tako. Najbrž mu ni čist jasno, kk lahko jz sedim spredaj in imam fraj roke, pol ga pa ne bi mogla crtlat!user posted image

Ja, Il Divo so meni tudi dobri, velik bolj kot kaka Eroika. Ampak jz sem itak tako tako, da je vse odvisno od volje. Včasih mi paše Il Divo ali kaj podobnega, drugič pa navijam Lorde, da se moj kr križa. No, zdej sem se malo umirila, ko bi blo mal preve za Lukana.user posted image

Lona76, super, da je Tilenu všeč AC!!!!!!!!!! sEVEDA super za uspelo večerjo!!!!! Prav paše, kaj!?
Pa za vas en kup user posted image user posted image user posted image user posted image
n

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
22.12.2008 6:32:43   
Ursi2
Ups, spet mi je prehitro poslalo. Sem najprej mislila, da me je ven zabrisalo, no pa na srečo ni!
No, nič več ne bo komentiranja, se je že zbudil!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
22.12.2008 6:34:14   
Ursi2
JULIJA in KRISTJAN, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?