|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
20.12.2008 20:11:50   
Najaa
Pupa, saj veš, da jaz držim pesti - ne samo zate tudi za vse druge in seveda zase. Če je tako bolje, pa le leži, naj te tvoj pedena, pusti se razvajat. Itak da bo vse ok. Z vsakim dnem smo bližje našim zakladkom. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
20.12.2008 20:12:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

In ti Pupa?
zdej ko se že lahko po hiši sprehajaš... izvajaš kej več kontrole po kuhinji al te dragi še vedno obrača??? user posted image

eh pupa je spet v horizontali user posted image user posted image user posted image včeri zvečer so me spet zvili boleči  popadki, ki so se hvala bogu nehali in zdaj preventivno ležim user posted image user posted image user posted image pa mi je malo tečno pa tle težim user posted image

Joj, tega pa sploh nisem vedla! user posted image  Vidiš, ko ste rekle, da itak nič pametnega ni za nazaj za prebrat. Pa nisem nič na tekočem.
Pupa, a spet samo ležiš? Kaj pa je bilo? Si bila pri G?

nisem šla h G ker ga ni, je na dopustu, bi mogla v bolnico, pa mi ni blo za it, sem počakala par ur, pa se je umirilo, ponoči samo še 2x trdi trebuh brez bolečin, pa dans čez dan 2x... tako da pomaga očitno to moje ležanje, zdaj bom ležala več al manj skoz ... se ne grem več hecat... user posted image

ja, samo res!! če ti pomaga ležanje, pol je najboljše tako...
dam pa roko vsem takim kot si ti (še ćebeica maja npr.), ker res ne vem kako vam uspe...
full full full ste pridne in res dam kapo dol!!user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
20.12.2008 20:14:03   
Lolita23
Pupa7 hvala in vedi, da se popolnoma strinjam s tabo.

čebeica maja
ja 12 ja.Jaz sem pri svojih 12, ko je bila mama v bolnicah in ate cele dneve v službi, skrbela za sedem let mlajšo sestro in brata, hodila v šolo in še doma v hlevih za živino poskrbela.Ta tamal pa niti pol ure noče bit sam, kaj šele da bi sam kaj naredil, sam to je ko mu vse v rit nosijo, potem pa čez kak mesec reče, da mu nič ne dajo, pa da rabi to.Pred enim mesecem monocikel za 500€, zdaj nujno telefon za 400€.Moji vsi telefoni doslej so bili 100e.

No v glavnem ne  bi rada težila, tak da grem zdaj upajoč ležat, če ne pa vsaj mal mira hočem.

lahko noč

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
20.12.2008 20:15:27   
Pupa7

Pupa, saj veš, da jaz držim pesti - ne samo zate tudi za vse druge in seveda zase. Če je tako bolje, pa le leži, naj te tvoj pedena, pusti se razvajat. Itak da bo vse ok. Z vsakim dnem smo bližje našim zakladkom. user posted image

hvala user posted image sem rekla da bom delala samo nujne stvari, kot je da se januarja poročim user posted image na magistrat pa nazaj pa naj grejo sami na kosilo... user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
20.12.2008 20:17:09   
Pupa7

In ti Pupa?
zdej ko se že lahko po hiši sprehajaš... izvajaš kej več kontrole po kuhinji al te dragi še vedno obrača??? user posted image

eh pupa je spet v horizontali user posted image user posted image user posted image včeri zvečer so me spet zvili boleči  popadki, ki so se hvala bogu nehali in zdaj preventivno ležim user posted image user posted image user posted image pa mi je malo tečno pa tle težim user posted image

Joj, tega pa sploh nisem vedla! user posted image  Vidiš, ko ste rekle, da itak nič pametnega ni za nazaj za prebrat. Pa nisem nič na tekočem.
Pupa, a spet samo ležiš? Kaj pa je bilo? Si bila pri G?

nisem šla h G ker ga ni, je na dopustu, bi mogla v bolnico, pa mi ni blo za it, sem počakala par ur, pa se je umirilo, ponoči samo še 2x trdi trebuh brez bolečin, pa dans čez dan 2x... tako da pomaga očitno to moje ležanje, zdaj bom ležala več al manj skoz ... se ne grem več hecat... user posted image

ja, samo res!! če ti pomaga ležanje, pol je najboljše tako...
dam pa roko vsem takim kot si ti (še ćebeica maja npr.), ker res ne vem kako vam uspe...
full full full ste pridne in res dam kapo dol!!user posted image user posted image

vse se da, če se hoče user posted image user posted image user posted image ane cebeica ni lahko je pa koristno user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
20.12.2008 20:17:12   
jjasna85

hvala user posted image sem rekla da bom delala samo nujne stvari, kot je da se januarja poročim user posted image na magistrat pa nazaj pa naj grejo sami na kosilo... user posted image

a ti to resno?! leejjjo dečvo... user posted image
čestitke ne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
20.12.2008 20:18:50   
Pupa7

čestitke ne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja čist resno. zgleda da v pižami ampak men je tko vseen user posted image hvala hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
20.12.2008 20:19:44   
novo
user posted image No, da se javim še malo js, da me ne boste skenclale.
Naslednji pregled imam 14.1., pridno pridobivam kg: + 10 kg. Naslednji pregled je zadnji UZ in bom morala plačati, če ga bom želela imeti, ker ti pač več kot 2 ne pripadatauser posted image !!
Ma ja, sej ni panike plačati, če veš zakaj, sam je mal kruto to našo zdravstvo. Vsepovsod kam se obrneš je vse že za plačat.
user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
20.12.2008 20:22:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

čebeica maja ja 12 ja.Jaz sem pri svojih 12, ko je bila mama v bolnicah in ate cele dneve v službi, skrbela za sedem let mlajšo sestro in brata, hodila v šolo in še doma v hlevih za živino poskrbela.Ta tamal pa niti pol ure noče bit sam, kaj šele da bi sam kaj naredil, sam to je ko mu vse v rit nosijo, potem pa čez kak mesec reče, da mu nič ne dajo, pa da rabi to.Pred enim mesecem monocikel za 500€, zdaj nujno telefon za 400€.Moji vsi telefoni doslej so bili 100e.

Danes me boste še v jok spravile! user posted image  Res lepo od tebe, Lolita.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
20.12.2008 20:24:06   
jjasna85

ja čist resno. zgleda da v pižami ampak men je tko vseen user posted image hvala hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

Ne ker js sm se tudi nameravala poročit ampak sem vedla, da januarja nikakor ne bo šlo...tako, da ti čestitam že za tako pogumno odločitev... pol za poroko pa še posebejuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
20.12.2008 20:27:10   
Pupa7

Ne ker js sm se tudi nameravala poročit ampak sem vedla, da januarja nikakor ne bo šlo...tako, da ti čestitam že za tako pogumno odločitev... pol za poroko pa še posebejuser posted image

ni šlo prej, ker se je moj ravno ločil in je treba tud za malega zrihtat papirje, da bo vse kul (jaz sem za poroke tko tko, če je je , če ni ni, glavno da se imamo radi) so pa te švicarji tko zateženi glede teh papirjev, da se ne mislim potem živcirat kaj, te še jim morm dat da bojo zadovoljni, tako pa je vse urejeno samo s poročnim listom .. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
20.12.2008 20:28:09   
Najaa
Pupa, koliko pa ima tvoj strega otroka?
In se vidva razumeta - z malim?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
20.12.2008 20:29:48   
jjasna85
Pupa7 - Ne bom citirala, ker mava že celo klobasouser posted image
ne vem zakaj, ma js vedno pozabim, da si v švici...mogoče zato, ker si mi v srcu tako blizu, da mam občutek kot da si tudi fizično bližje kot si v resniciuser posted image
A bo vsaj tvoja familja prišla al bosta šla sam podpisat?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
20.12.2008 20:30:19   
novo
hvala sem rekla da bom delala samo nujne stvari, kot je da se januarja poročim na magistrat pa nazaj pa naj grejo sami na kosilo...

Ja, sej je poroka namenjena vama! Pravilna!

< Sporočilo je popravil novo -- 20.12.2008 20:31:11 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
20.12.2008 20:31:03   
trezika
pupa čestitke za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa le glej, da boš počivala...zdaj imaš dober razlog za to, pol od marca dalje pa boš lahk okol letala in delalauser posted image user posted image user posted image

lolita saj to je glih problem, ko malemu vse h riti prinesejo pa mu jo po možnosti še zbrišejo...joj, kako mene to raz....... in je že zdaj pri 12 tako razvajen... imamo v žlahti tut en primer, ko mami za svojega 14 letnega sinka vse naredi kar si ta v glavo vpikne s to razliko, da pri tej hiši ni ravno veliko denarja...ampak za malega se je treba tut zapufatuser posted image user posted image  malo ji pa pol še nonstop po glavi skače in jo živcirauser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
20.12.2008 20:34:12   
novo
da se vam priključim, ker tudi mene takšne stvariuser posted image !
Pol se pa starši čudijo, ko pride puberteta,.., problemi, pa je najboljšs izjava staršev: " Če smo mu pa vse nudli!" Materialno ja, kje pa so druge stvari: spoštovanje, odnos, ljubezen,..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.12.2008 20:35:22   
Pupa7

Pupa, koliko pa ima tvoj strega otroka?
In se vidva razumeta - z malim?

najaa moj nima še otrok, prvi je ta ki ga nosim jaz je pa skrbel za otroka njegove bivše žene ko je ta šla s svojim ljubimcem in pustila mulčka njemu... sej niti nebi komentirala... je bil čist potrt, ko ga je odpeljala, čeprav je zdaj ta mulček že skoraj polnoleten...

zlo dolga zgodba...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.12.2008 20:36:55   
Pupa7

ne vem zakaj, ma js vedno pozabim, da si v švici...mogoče zato, ker si mi v srcu tako blizu, da mam občutek kot da si tudi fizično bližje kot si v resniciuser posted image

pride samo mami, ker mi bo priča user posted image user posted image user posted image moja zlata mami user posted image user posted image user posted image

in drugega ti ne morem rečt, za tvoj komentar kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš zakaj in kako ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.12.2008 20:37:11   
mama_milchy
ma kakšne berem; kaj je s temi najstniki? Pri 12-ih pa mobilca za 400€ user posted image user posted image user posted image , moj najdražji gsm do sedaj je bil 150€ pa še to mi je blo preveč za dat za mobitel; no, pol pa ga je Žiga vrgu v wc školjko in rekel, da mora it lulat din din in je šel po gobe tako da sedaj dam par eurov in še to ko so v kakšni akciji na mobitelu, mi javi bratova punca drugače pa je dobra tudi stara nokia.....
ampak punce, res, kam pelje ta svet? kako bomo mi naše otročke vzgajale?
jaz se spomnem, da sem v teh letih že kuhala in pekla pecivo, pazila na mlajšega brata in nama pripravila vedno kaj za kosilo saj sta starša delala, pa pospravit sem že kaj znala; današnji 12-letniki pa kot da so jim starši sužnji
Lolita23, upam, da preživiš noč in še jutrišnji dan kolko se le da v miru

Jjasna, a ti to resno, v ponedeljek nazaj v služo user posted image  no, upam, da ti bo pomagalo it malo med ljudi samo da te ne utrudijo preveč. Ko si bla pri G na pregledu, si morda opazla tam v čakalnici razpored za MŠ v januarju? Lih informativno, če si slučajno zasledila.

Pupa, ti pa pazi nase in pusti da te drugi razvajajo; samo pa zanimivo kako pridejo in grejo tej popadki; ti jim reci naj počakajo do marca. A boš imela kej posebnega oblečeno za veseli dogodek? Ne, pižamo, a;

Otroške bolezni: katere so vse? Znaki? No, to je za tiste, ki že imate otročke in ste jih dale skozi oziroma kr za vse, sej nekaj pa ja veste o tem.
Prejle sedimo na kavču in opazim, da ima Žiga na levi ličnici neke rdeče izpuščaje, sedaj ga pogledam in jih ima tudi na desni strani pa pri ušeskih in po vratu. Kaj je to user posted image  Vodene koze smo imeli pa tudi škrlatinko. Vročino ima 37,5

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.12.2008 20:37:27   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

hvala sem rekla da bom delala samo nujne stvari, kot je da se januarja poročim na magistrat pa nazaj pa naj grejo sami na kosilo...

Ja, sej je poroka namenjena vama! Pravilna!

itak novo itak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
20.12.2008 20:39:10   
jjasna85

pride samo mami, ker mi bo priča user posted image user posted image user posted image moja zlata mami user posted image user posted image user posted image

in drugega ti ne morem rečt, za tvoj komentar kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš zakaj in kako ane user posted image user posted image user posted image

Vem jauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
20.12.2008 20:42:19   
Pupa7
mamaM. hvala, nevem kaj bom mela oblečeno, se mi sanja ne, mami pravi, da bo pogledala za kako lepo tuniko, to je pa tud vse kar vem... pa mi je vseeno, samo da se bom dobro počutla.

glede žigca, če bi ti lahko pomagala bi ti, pa ne znam. Ste mogoče jedli kaj takega kar drugače ne, lahko bi bla kaka alergija... drugače pa kliči zdravnika, ni druge. Držim pesti, da ni nič hudega!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
20.12.2008 20:42:59   
Najaa
Kako smo sentimentalne danes. user posted image
Tule na tv pa še oddaja o Unicefu... user posted image

Nič grem, moram še tamalo spravit spat. Danes je imela pozen popoldanski počitek in še kar luta tule pri meni. user posted image

Lahko noč, punce.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
20.12.2008 20:44:08   
Pupa7

Kako smo sentimentalne danes. user posted image
Tule na tv pa še oddaja o Unicefu... user posted image

Nič grem, moram še tamalo spravit spat. Danes je imela pozen popoldanski počitek in še kar luta tule pri meni. user posted image

Lahko noč, punce.

Nočko Najaa lepo spite!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
20.12.2008 20:44:12   
novo
Baje se pojavljajo tudi rdečke. Nočem te strašit, poglej v kakšno zdr. knjigo, kako zgledajo.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......