Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako ste kaj?? spps jaz ti bom poslala novo sliko bušija, pa zraven tedne, ker se ne spomnim teh, pa mogoč smo mal zrasli. jasna85 čestitke za pregled, ne se sekirat za kg, jaz se zarad tega tehtam 1X mesečno, pa se potem ne sekiram, pa zgleda da moja G tud ne. Maška Punce mene danes tak glava boli.Paziva na 12 letnega svaka, ki nama že od 9 zjutraj teži,da mu moramo kupit za 400€ vreden telefon, pri mojih se sploh nismo mogli menit, ker smo moral delat po njegovo, če ne je bilo dretje, da ne rečem, kako smo prej imeli v restavraciji, ko smo šli jest.Moj se ful trudi, da ga sprav v red, sam mal naju ne jemlje pet posto in z nama dela kot z drekom. Tak da katastrofa, pa še cel jutrišnji dan ga imava. Moj ki je zelo potrpežljiv, ga trenutno spravlja pod tuš, on pa se mu skriva pod posteljo.Mislim, to so posledice, ko misli da lahk vse dobi in tudi vse dobi res, jaz v celem življenju, nisem dobila tak dragih stvari, kot jih on dobi enkrat ko se mu zapaše.jaz sem že rekla vsem, da tamale nimajo, kaj razvajat z stvarmi ki jih ne nuca. Grem zdaj počivat, pa upam,da preživim noč, ker tamal noče sam spat, bom jaz verjeten sama spala , moj se je sicer uprl, sam tamal ima pa svoje metode. caw mulca za ušesa, ni druge pa spat in to sam, sej ni star 3 leta in tud telefona ne rabi!!! samo jaz to resno
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|