|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
20.12.2008 19:28:44   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

madonca vas je gor, jaz pa tle monologe tolčem, k sreč mi vsake tok pomaga najaa...   user posted image user posted image user posted image user posted image

alo pupe dajmo povedat kaj user posted image user posted image user posted image

Toliko jih vidiš. oliko jih šele ne vidiš!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.12.2008 19:28:44   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pravim, da je meni ta črta ful lubana in bi jo mela takoj...user posted image  sn pa namesto tega strije po trebuhu fasalauser posted image user posted image user posted image  teh pa glih nisem veselauser posted image
a zdaj si že dobila strije?user posted image jaz mislim,da še novih nimamuser posted image user posted image

ma veš kako pravijo trezika : bolje išta nego ništa user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.12.2008 19:29:18   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

madonca vas je gor, jaz pa tle monologe tolčem, k sreč mi vsake tok pomaga najaa...   user posted image user posted image user posted image user posted image

alo pupe dajmo povedat kaj user posted image user posted image user posted image

Toliko jih vidiš. oliko jih šele ne vidiš!

eto naja ti si tud sad je vidiš eeeeeeee sad je nevidiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.12.2008 19:29:28   
Najaa
Ja trezika, ene imamo črto, druge pa strije. Vsaka nekaj. Ne moreš pa vsega imet, nooo! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.12.2008 19:31:03   
Pupa7

Ja trezika, ene imamo črto, druge pa strije. Vsaka nekaj. Ne moreš pa vsega imet, nooo! user posted image

jaz sem zdaj skor zbila nočno omarco, ker sm tok trkala po lesu, da jaz nebi ne ene ne druge user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem tak skromna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.12.2008 19:37:26   
Lolita23
Živjo!!!!

Kako ste kaj??

spps jaz ti bom poslala novo sliko bušija, pa zraven tedne, ker se ne spomnim teh, pa mogoč smo mal zrasli.

jasna85 čestitke za pregled, ne se sekirat za kg, jaz se zarad tega tehtam 1X mesečno, pa se potem ne sekiram, pa zgleda da moja G tud ne.

Maška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce  mene danes tak glava boli.Paziva na 12 letnega svaka, ki nama že od 9 zjutraj teži,da mu moramo kupit za 400€ vreden telefon, pri mojih se sploh nismo mogli menit, ker smo moral delat po njegovo, če ne je bilo dretje, da ne rečem, kako smo prej imeli v restavraciji, ko smo šli jest.Moj se ful trudi, da ga sprav v red, sam mal naju ne jemlje pet posto in z nama dela kot z drekom.user posted image Tak da katastrofa, pa še cel jutrišnji dan ga imava.user posted image Moj ki je zelo potrpežljiv, ga trenutno spravlja pod tuš, on pa se mu skriva pod posteljo.Mislim, to so posledice, ko misli da lahk vse dobi in tudi vse dobi res, jaz v celem življenju, nisem dobila tak dragih stvari, kot jih on dobi enkrat ko se mu zapaše.jaz sem že rekla vsem, da tamale nimajo, kaj razvajat z stvarmi ki jih ne nuca.

Grem zdaj počivat, pa upam,da preživim noč, ker tamal noče sam spat, bom jaz verjeten sama spalauser posted image , moj se je sicer uprl, sam tamal ima pa svoje metode.

caw

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
20.12.2008 19:39:35   
mama_milchy
No, jaz pa črte nimam, le stare strije so vidne in upam, da novih ne dobim....

punce, hvala, srčno upam, da bo Žigec OK za ponedeljek...

sem pa tudi sama čisto brez moči sedaj popoldne, mislim, da bom kr pred TV-jem, je kej pametnega danes na sporedu;

Najaa, ti moram še ZS odposlat....

Jjasna, ti se ne sekiraj zaradi tistih sester tam pri GIN, dokler je z user posted image  vse OK, naj te kile ne skrbijo; meni tudi je rekla 1x sestra da bo treba pazit na kilograme ampak ne M.S. od mojga ginekologa ampak druge in je rekel moj G, da naj se ne sekiram....do kdaj pa boš na bolniški?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
20.12.2008 19:41:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kako ste kaj??

spps jaz ti bom poslala novo sliko bušija, pa zraven tedne, ker se ne spomnim teh, pa mogoč smo mal zrasli.

jasna85 čestitke za pregled, ne se sekirat za kg, jaz se zarad tega tehtam 1X mesečno, pa se potem ne sekiram, pa zgleda da moja G tud ne.

Maška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce  mene danes tak glava boli.Paziva na 12 letnega svaka, ki nama že od 9 zjutraj teži,da mu moramo kupit za 400€ vreden telefon, pri mojih se sploh nismo mogli menit, ker smo moral delat po njegovo, če ne je bilo dretje, da ne rečem, kako smo prej imeli v restavraciji, ko smo šli jest.Moj se ful trudi, da ga sprav v red, sam mal naju ne jemlje pet posto in z nama dela kot z drekom.user posted image Tak da katastrofa, pa še cel jutrišnji dan ga imava.user posted image Moj ki je zelo potrpežljiv, ga trenutno spravlja pod tuš, on pa se mu skriva pod posteljo.Mislim, to so posledice, ko misli da lahk vse dobi in tudi vse dobi res, jaz v celem življenju, nisem dobila tak dragih stvari, kot jih on dobi enkrat ko se mu zapaše.jaz sem že rekla vsem, da tamale nimajo, kaj razvajat z stvarmi ki jih ne nuca.

Grem zdaj počivat, pa upam,da preživim noč, ker tamal noče sam spat, bom jaz verjeten sama spalauser posted image , moj se je sicer uprl, sam tamal ima pa svoje metode.

caw

mulca za ušesa, ni druge pa spat in to sam, sej ni star 3 leta in tud telefona ne rabi!!! user posted image user posted image user posted image   samo jaz to resno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
20.12.2008 19:45:07   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

sem pa tudi sama čisto brez moči sedaj popoldne, mislim, da bom kr pred TV-jem, je kej pametnega danes na sporedu;

Jjasna, ti se ne sekiraj zaradi tistih sester tam pri GIN, dokler je z user posted image  vse OK, naj te kile ne skrbijo; meni tudi je rekla 1x sestra da bo treba pazit na kilograme ampak ne M.S. od mojga ginekologa ampak druge in je rekel moj G, da naj se ne sekiram....do kdaj pa boš na bolniški?

ma v pon grem delat... se mi zdi, da se mi ne da bit več doma user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
20.12.2008 19:47:21   
Najaa

jaz sem zdaj skor zbila nočno omarco, ker sm tok trkala po lesu, da jaz nebi ne ene ne druge user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem tak skromna user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče boš pa res imela srečo... čeprav jaz v prvi nos. nisem imela nobene strije. Po porodu, kakšen mesec, pa sta se mi dve naredili! user posted image  Ampak sta izginli kakor hitro sta prišli.

mama_milchy, sej se ne mudi. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.12.2008 19:48:34   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

se ti zdi al si ziher user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.12.2008 19:49:58   
Lolita23
Pupa7 sej midva to veva, sam njegovi starši, pa ne, midva sam seb nivsa kupila že 3 mesece, nobene stvari.Njem pa bova za božička, ko on pričakuje darila od 20€ navzgor kupila, karto za kino za 2€, nisva nora.user posted image user posted image user posted image Moj je rekel, da bo tamalo po rit, če ji bojo hodle take po glav.tamal se ti lahk v 1 s zjoče, če mu kaj ne paše in to niso potočki ampak reke.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.12.2008 19:51:01   
čebeica maja
Lolita23-si prov napisala 12 let, moja 13 letna nečakinja in 11l nečak  sta mi med počitnicam 14 dni ko sem vtrdo ležala, celo gospodinstvo rihtala, mihca merkala, kuhala vse zame, sm jima tako hvaležna, a si ziher da ima 12 let

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.12.2008 19:53:53   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Pupa7 sej midva to veva, sam njegovi starši, pa ne, midva sam seb nivsa kupila že 3 mesece, nobene stvari.Njem pa bova za božička, ko on pričakuje darila od 20€ navzgor kupila, karto za kino za 2€, nisva nora.user posted image user posted image user posted image Moj je rekel, da bo tamalo po rit, če ji bojo hodle take po glav.tamal se ti lahk v 1 s zjoče, če mu kaj ne paše in to niso potočki ampak reke.

jaz mu še karte za kino nebi kupla, za kazen.... naj si misli kaj hoče, njegovi starši pa tud... mislm pa da vajini tamali take stvari ne bojo hodle po glavi, ker se bota že v štartu zadeve lotla pravilno... pa pusti ga naj se zjoka pa dere pa kriči, pa ignoriraj, bo nehal slej ko prej, ko bo ugotovil da ni učinka... pa srečno user posted image nič slabega nisem misnla, samo kar je preveč z današnjo mularijo je pač preveč user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.12.2008 19:54:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Lolita23-si prov napisala 12 let, moja 13 letna nečakinja in 11l nečak  sta mi med počitnicam 14 dni ko sem vtrdo ležala, celo gospodinstvo rihtala, mihca merkala, kuhala vse zame, sm jima tako hvaležna, a si ziher da ima 12 let

bravo čebeica, lepo so jih vzgojili ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.12.2008 19:57:02   
jjasna85

se ti zdi al si ziher user posted image user posted image

ma ne ne... bom šla delat... dovolj počitka... sej so samo 3je dnevi kaj... bomo že zdržali to...
pa it med ljudi sigurno ne bo slabouser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.12.2008 19:58:22   
Pupa7
jasnica saj vem in imaš prav user posted image tud jaz bi šla če bi lahko user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.12.2008 20:01:32   
jjasna85
In ti Pupa?
zdej ko se že lahko po hiši sprehajaš... izvajaš kej več kontrole po kuhinji al te dragi še vedno obrača??? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.12.2008 20:03:26   
Pupa7

In ti Pupa?
zdej ko se že lahko po hiši sprehajaš... izvajaš kej več kontrole po kuhinji al te dragi še vedno obrača??? user posted image

eh pupa je spet v horizontali user posted image user posted image user posted image včeri zvečer so me spet zvili boleči  popadki, ki so se hvala bogu nehali in zdaj preventivno ležim user posted image user posted image user posted image pa mi je malo tečno pa tle težim user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.12.2008 20:05:14   
Najaa

In ti Pupa?

eh pupa je spet v horizontali user posted image user posted image user posted image včeri zvečer so me spet zvili boleči  popadki, ki so se hvala bogu nehali in zdaj preventivno ležim user posted image user posted image user posted image pa mi je malo tečno pa tle težim user posted image

Joj, tega pa sploh nisem vedla! user posted image  Vidiš, ko ste rekle, da itak nič pametnega ni za nazaj za prebrat. Pa nisem nič na tekočem.
Pupa, a spet samo ležiš? Kaj pa je bilo? Si bila pri G?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.12.2008 20:06:04   
jjasna85

In ti Pupa?

Ojoj...
js upam, da bo vse iok... pošlji te popadke nekam... nimajo ti kej še težit... čene se midve dobiva pa js tvoje popadke nekam pošljem, ti pa moje misli user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.12.2008 20:06:41   
čebeica maja

jasnica saj vem in imaš prav user posted image tud jaz bi šla če bi lahko user posted image

pa jst tud, sm da neb rabila ležat

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.12.2008 20:07:25   
Pupa7

In ti Pupa?

Joj, tega pa sploh nisem vedla! user posted image  Vidiš, ko ste rekle, da itak nič pametnega ni za nazaj za prebrat. Pa nisem nič na tekočem.
Pupa, a spet samo ležiš? Kaj pa je bilo? Si bila pri G?

nisem šla h G ker ga ni, je na dopustu, bi mogla v bolnico, pa mi ni blo za it, sem počakala par ur, pa se je umirilo, ponoči samo še 2x trdi trebuh brez bolečin, pa dans čez dan 2x... tako da pomaga očitno to moje ležanje, zdaj bom ležala več al manj skoz ... se ne grem več hecat... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.12.2008 20:09:44   
Pupa7

In ti Pupa?

Ojoj...
js upam, da bo vse iok... pošlji te popadke nekam... nimajo ti kej še težit... čene se midve dobiva pa js tvoje popadke nekam pošljem, ti pa moje misli user posted image

SEVEDA BO VSE VREDU!!! MADONCA A SMO AL NISMO user posted image user posted image JE TREBA GLEDAT POZITIVNO user posted image user posted image user posted image PA JASNA JA SE DEREM ŠE TE TVOJE MISLI POŠLEVA NEKAM PA JE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.12.2008 20:10:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

pa jst tud, sm da neb rabila ležat

če pa ti tak non stop skačeš tu po forumu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......