|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
20.12.2008 16:46:21   
tasa_m
Dober dan,...user posted image

kako ste kaj? Vidim,da se je nekaj že dogajalo, zdaj pa se je umirilo..user posted image

No, samo pozdravla sem vas, grem pred TV še ker pol moram na neko Božično čago, pa mi tak niiiiiiiiii. Sem že iskla vse možne izgovore, pa se moj ni dal..user posted image
Sva danes imela čistilno akcijo in pospravla vso stanovanje..user posted image sem se trudla na vso moč, ko sem bila nadzorna user posted image . Sem pa zato nardila kosilo,če že pri pospravljanju nisem bila najbolj pridna..

pupa.. ti samo lepo počivaj, da nebomo kaj prehitevali po nepotrebnem.. Boljše preventiva kot kurativa..saj veš to na vseh vratih v zdravstvenem domu piše user posted image

spps.. kulinarika.net ti bo najbolj v pomoč. Jaz vse iščem na kulinariki..user posted image
mama_m .. upam da bo tvoj Žigec že jutri čist ok user posted image user posted image
felix7 .. jaz še nisem zasledila črte, mogoče zaradi tega ker več ne vidim čez trebuh user posted image user posted image
Dali* .. jaz nimam tega multipraktika, ker več ali manj uporabljam paličnega z vsemi pripomočki..mi je manjši pa še pospravljanje mi je bolj hitro..

Upam, da nisem katere pozabla,..če pa sem pa se opravičujem..user posted image

aja, skoraj sem pozabla..user posted image
spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančniuser posted image )
No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate..user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.12.2008 17:07:33   
Pupa7
oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla user posted image

kaj bo dans zvečer kera gor??? jaz sem namreč spet sama doma ker gre moj na neki sestanek (beri pijačko dve tri) pa naj si privošči, če že mora mene prenašat non stop (no kolkr je pač doma)... user posted image user posted image user posted image

skratka upam da kako rečemo, tako konstruktivno kot vedno user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.12.2008 17:54:20   
lejca
Cer punce..

Pupa jst bom verjetn po osmi uri kej gor..ni se ziher ,ker grem zdej se na eno festico, ki pa zame ne bo trajala dolgo,ker morm jutri zelo zgodaj vstati...vsekakor te pridem pozdravit,ce se ne bos spala..

zdle morm poklicat mojga, po 5 dneh..komaj cakam..

kuhna je pospravljena,hladilnik bom jutr izklopla ker mam se vodo noter, kovcek skoraj zaprt..seveda sem se enkrat pakirala, ce ne , ne bi bila jazuser posted image

za vse ostale, ki se moramo srecati pred ali po NL, se javim pravi cas,da se zmenimo..ne vem kdaj bom mela moznost pridet na RR, sicer maste pa nekatere mojo st, ali pa jaz vaso,pa se slisimo..user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.12.2008 18:26:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančniuser posted image )
No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate..user posted image user posted image

da ne boš ti barvno okrašenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.12.2008 18:30:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, a se še kateri dela rjava črta po sredini trebuha (navpično), jaz jo zadnje dni opažam, prav smešno user posted image
linea negra user posted image ,jaz še je nimam-mislim,da neuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.12.2008 18:30:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

da ne boš ti barvno okrašenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz te imam tud rada ja user posted image  ... tud če bom barvo okrašena.. le glej da bom v barvah Božiča..
user posted image  user posted image user posted image
spps sam zate, ker te tolko jezim.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.12.2008 18:34:30 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.12.2008 18:32:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla user posted image

sem se potrudla, da ne zaostajam za drugimi, če že cel dopoldan nisem bla na RR user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.12.2008 18:33:14   
spps

spps lepo okrasi stanovanje, pa poslikaj da vidimo tvoje umetnije user posted image

ni kaj poslikatuser posted image user posted image sva z malo delale okraske iz slanega testa-sem vzela kr modelčke za kekseuser posted image user posted image  tekom teh dni jih bova še pobarvaleuser posted image
ni neke prave volje za ustvarjanje-ideje na nuliuser posted image

a ti si se pa čist pod kojter zakopala,da danes ni neduha ne sluha o tebi?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.12.2008 18:33:54   
spps

jaz te imam tud rada ja user posted image  ... tud če bom barvo okrašena.. le glej da bom v barvah Božiča..
rdeča,hm...mam še neki doma šmirgl papiruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
20.12.2008 18:35:20   
spps

kaj bo dans zvečer kera gor??? jaz sem namreč spet sama doma ker gre moj na neki sestanek (beri pijačko dve tri) pa naj si privošči, če že mora mene prenašat non stop (no kolkr je pač doma)... user posted image user posted image user posted image

skratka upam da kako rečemo, tako konstruktivno kot vedno user posted image user posted image user posted image

ma đe si sad???user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.12.2008 18:35:54   
tasa_m

tud gre ven, saj če se nebi ti spomnila tega bi jaz šmirgl papir zraven prinesla, da me pobarvaš.. user posted image  je najbolj ajnfoht pa še zastojn barva.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.12.2008 18:37:16   
tasa_m

ja pupa kje si zdaj..user posted image    ??

user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
20.12.2008 18:44:13   
spps

tud gre ven, saj če se nebi ti spomnila tega bi jaz šmirgl papir zraven prinesla, da me pobarvaš.. user posted image  je najbolj ajnfoht pa še zastojn barva.. user posted image
pa še čez praznike obstojnauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.12.2008 18:44:42   
spps

ja pupa kje si zdaj..user posted image    ??

user posted image  
pol se bo zbudla,ko bomo ostale šle spatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.12.2008 18:45:12   
spps
tasa in kaj si delala danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.12.2008 18:46:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer punce..

Pupa jst bom verjetn po osmi uri kej gor..ni se ziher ,ker grem zdej se na eno festico, ki pa zame ne bo trajala dolgo,ker morm jutri zelo zgodaj vstati...vsekakor te pridem pozdravit,ce se ne bos spala..

kuhna je pospravljena,hladilnik bom jutr izklopla ker mam se vodo noter, kovcek skoraj zaprt..seveda sem se enkrat pakirala, ce ne , ne bi bila jazuser posted image

za vse ostale, ki se moramo srecati pred ali po NL, se javim pravi cas,da se zmenimo..ne vem kdaj bom mela moznost pridet na RR, sicer maste pa nekatere mojo st, ali pa jaz vaso,pa se slisimo..user posted image user posted image user posted image
lejca,pa si ziher,da si vse spakirala?zobno krtačko si vzela?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.12.2008 18:48:04   
tasa_m
Marčevke moje, jaz pa moram zdaj it na čago.. user posted image  pa mi ni, ampak ni izgovorov je rekel moj. Saj nas bo kr nekaj user posted image  tak ampak vseeno mi ni. Nobena od user posted image  nima problemov z križem ali bilo kakih drugih težav in lahko plešejo in skačejo, jaz pa sedim ko kup nesreče in se dolgočasim..user posted image   upam,da nebo imel kakih prebliskov in bo htel bit dolgo tam, ker bom zaigrala bolečine v križu in bo mogo vzdignit sidro..user posted image user posted image   pa it..

spps.. pospravljala sem stanovanje (nadzorna sem bla), pekla palačinke, jedla kiwije, ležala na kavču, opazovala trebuh kak je nekdo skakal v njem, izvajala misijo nemogoe ž britjem, zdaj pa sem pred rač.,da se moj obleče..
Pa ti??

Še kr iščem izgovore, da mi nebi blo treba it..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.12.2008 18:48:09   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.12.2008 18:48:39   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer punce..

lejca,pa si ziher,da si vse spakirala?zobno krtačko si vzela?user posted image user posted image

nena je jezi, bo šla še enkrat vse prepakirat ko bo iz feštice prišla.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.12.2008 18:51:51   
spps

Marčevke moje, jaz pa moram zdaj it na čago.. user posted image  pa mi ni, ampak ni izgovorov je rekel moj. Saj nas bo kr nekaj user posted image  tak ampak vseeno mi ni. Nobena od user posted image  nima problemov z križem ali bilo kakih drugih težav in lahko plešejo in skačejo, jaz pa sedim ko kup nesreče in se dolgočasim..user posted image   upam,da nebo imel kakih prebliskov in bo htel bit dolgo tam, ker bom zaigrala bolečine v križu in bo mogo vzdignit sidro..user posted image user posted image   pa it..

spps.. pospravljala sem stanovanje (nadzorna sem bla), pekla palačinke, jedla kiwije, ležala na kavču, opazovala trebuh kak je nekdo skakal v njem, izvajala misijo nemogoe ž britjem, zdaj pa sem pred rač.,da se moj obleče..
Pa ti??

Še kr iščem izgovore, da mi nebi blo treba it..user posted image

idi bruhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz sem se danes zbudla ob pol osmih (domov sem prišla ob 1.30)user posted image user posted image user posted image ,pa sem poležavala do 9ih,mal sem se vlekla po stanovanju,nato sem malo peljala na plesne,na hitro  še usput en kafe spila,mal kontrole na RR naredila,šla po malo,skuhala,kosilo,šla počivat-vendar neuspešnouser posted image user posted image pol sva pa te z malo šle mal okrske delat,da se mi pa nič ne-čakam ,da se mi perilo posuši,da ga še zložim...čakam mojga ,da pride domov...nič kaj ekstrav glavnemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.12.2008 18:53:43   
trezika
AloAlo!
Končno sn uspela priti malo do računalnika...je bil naporen dan...pospravljanje,  cel kup cot za posušit in obesit, s taščo sva kekse pekli, obisk smo meli...sn po dolgem času spet videla "matejevega bratranca" iz Kambodžeuser posted image  no, drugače živi njegova teta v avstriji, ampak sta z možem posvojila leto dni starega fantka iz Kambodže........iiiiiiiiiiii, kakšen srček je...bi ga človek samo stiskaluser posted image user posted image user posted image  
Se vidi, da sn bla cel dan na nogah...me križ nekaj juser posted image ...bom na hitro malo prekontrolirala kaj se tu gor dogaja, potem pa grem verjetno malo v vodoravni položajuser posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.12.2008 18:54:28   
jjasna85
Heeeei pupce!

Evo mene po 100 letih... ma sm na bolniški in doma nimam neta (samo sestra ma v sobi, pa se mi ne da morit za bit non stop gor) tako, da niti nimam prilike, da se vam kej dosti oglašam.

Drugače pa smo bli včeraj na pregledu pri G... UZ pravi, da je vse ok... mali ima že 1575 g, js jih mam pa baje preveč in so mi v materinski knjižici prow podčrtali kilograme in so rekli, da bi blo boljše, če januarja nebi prišla s tako težo (!?!?!) wtf... mam 68 kil... ok, je res, da sm se zredila za 13 kg (vse skupaj) do zdej, ma sm jih mela prej bistveno premalo (56 kg in 176 cm)... tako da res ne vem... ma nima veze... važno, da je s pikico vse ok...
je pa res, da je tiščal noge skupaj tako da se nismo prow prepričali, da je res user posted image user posted image ampak dokler ne reče doktor, da se vidi pišondlico, je za nas še vedno fantek user posted image

ve ste ok??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.12.2008 18:57:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

AloAlo!
Končno sn uspela priti malo do računalnika...je bil naporen dan...pospravljanje,  cel kup cot za posušit in obesit, s taščo sva kekse pekli, obisk smo meli...sn po dolgem času spet videla "matejevega bratranca" iz Kambodžeuser posted image  no, drugače živi njegova teta v avstriji, ampak sta z možem posvojila leto dni starega fantka iz Kambodže........iiiiiiiiiiii, kakšen srček je...bi ga človek samo stiskaluser posted image user posted image user posted image  
Se vidi, da sn bla cel dan na nogah...me križ nekaj juser posted image ...bom na hitro malo prekontrolirala kaj se tu gor dogaja, potem pa grem verjetno malo v vodoravni položajuser posted image  
ničkaj nisi danes zamudila,ker se ne dogaja čisto ničuser posted image user posted image user posted image  kolk je pa mali star?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.12.2008 19:00:36   
jjasna85
Aja... pa naslednji pregled imam 15.1. (če se ne motim user posted image - nimam materinske s sabo, zdej pa nism doma...)... nosečniška demenca dela svoje user posted image (ke dobro, ki lahko to vedno uporabim, ko je trebauser posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.12.2008 19:00:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Heeeei pupce!

Evo mene po 100 letih... ma sm na bolniški in doma nimam neta (samo sestra ma v sobi, pa se mi ne da morit za bit non stop gor) tako, da niti nimam prilike, da se vam kej dosti oglašam.

Drugače pa smo bli včeraj na pregledu pri G... UZ pravi, da je vse ok... mali ima že 1575 g, js jih mam pa baje preveč in so mi v materinski knjižici prow podčrtali kilograme in so rekli, da bi blo boljše, če januarja nebi prišla s tako težo (!?!?!) wtf... mam 68 kil... ok, je res, da sm se zredila za 13 kg (vse skupaj) do zdej, ma sm jih mela prej bistveno premalo (56 kg in 176 cm)... tako da res ne vem... ma nima veze... važno, da je s pikico vse ok...
je pa res, da je tiščal noge skupaj tako da se nismo prow prepričali, da je res user posted image user posted image ampak dokler ne reče doktor, da se vidi pišondlico, je za nas še vedno fantek user posted image

ve ste ok??

opa,vi pa imate že kr  precej krepkega bejbijauser posted image user posted image user posted image
men še zaenkrat noben ni kompliciral zarad kilogramovuser posted image user posted image user posted image kaj pa mislijo,da bomoo čez praznike stradale???user posted image user posted image user posted image
kdaj pa imaš naslednji pregled?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......