Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 16:46:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan,... kako ste kaj? Vidim,da se je nekaj že dogajalo, zdaj pa se je umirilo.. No, samo pozdravla sem vas, grem pred TV še ker pol moram na neko Božično čago, pa mi tak niiiiiiiiii. Sem že iskla vse možne izgovore, pa se moj ni dal.. Sva danes imela čistilno akcijo in pospravla vso stanovanje.. sem se trudla na vso moč, ko sem bila nadzorna . Sem pa zato nardila kosilo,če že pri pospravljanju nisem bila najbolj pridna.. pupa.. ti samo lepo počivaj, da nebomo kaj prehitevali po nepotrebnem.. Boljše preventiva kot kurativa..saj veš to na vseh vratih v zdravstvenem domu piše spps.. kulinarika.net ti bo najbolj v pomoč. Jaz vse iščem na kulinariki.. mama_m .. upam da bo tvoj Žigec že jutri čist ok felix7 .. jaz še nisem zasledila črte, mogoče zaradi tega ker več ne vidim čez trebuh Dali* .. jaz nimam tega multipraktika, ker več ali manj uporabljam paličnega z vsemi pripomočki..mi je manjši pa še pospravljanje mi je bolj hitro.. Upam, da nisem katere pozabla,..če pa sem pa se opravičujem.. aja, skoraj sem pozabla.. spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančni ) No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 17:07:33
|
|
|
|
Pupa7
|
oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla kaj bo dans zvečer kera gor??? jaz sem namreč spet sama doma ker gre moj na neki sestanek (beri pijačko dve tri) pa naj si privošči, če že mora mene prenašat non stop (no kolkr je pač doma)... skratka upam da kako rečemo, tako konstruktivno kot vedno
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 17:54:20
|
|
|
|
lejca
|
Cer punce.. Pupa jst bom verjetn po osmi uri kej gor..ni se ziher ,ker grem zdej se na eno festico, ki pa zame ne bo trajala dolgo,ker morm jutri zelo zgodaj vstati...vsekakor te pridem pozdravit,ce se ne bos spala.. zdle morm poklicat mojga, po 5 dneh..komaj cakam.. kuhna je pospravljena,hladilnik bom jutr izklopla ker mam se vodo noter, kovcek skoraj zaprt..seveda sem se enkrat pakirala, ce ne , ne bi bila jaz za vse ostale, ki se moramo srecati pred ali po NL, se javim pravi cas,da se zmenimo..ne vem kdaj bom mela moznost pridet na RR, sicer maste pa nekatere mojo st, ali pa jaz vaso,pa se slisimo..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:26:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančni ) No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate.. da ne boš ti barvno okrašena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:30:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, a se še kateri dela rjava črta po sredini trebuha (navpično), jaz jo zadnje dni opažam, prav smešno linea negra ,jaz še je nimam-mislim,da ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:30:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančni ) No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate.. da ne boš ti barvno okrašena jaz te imam tud rada ja ... tud če bom barvo okrašena.. le glej da bom v barvah Božiča.. spps sam zate, ker te tolko jezim..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.12.2008 18:34:30 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:32:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla sem se potrudla, da ne zaostajam za drugimi, če že cel dopoldan nisem bla na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:33:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 spps lepo okrasi stanovanje, pa poslikaj da vidimo tvoje umetnije ni kaj poslikat sva z malo delale okraske iz slanega testa-sem vzela kr modelčke za kekse tekom teh dni jih bova še pobarvale ni neke prave volje za ustvarjanje-ideje na nuli a ti si se pa čist pod kojter zakopala,da danes ni neduha ne sluha o tebi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:33:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančni ) No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate.. da ne boš ti barvno okrašena jaz te imam tud rada ja ... tud če bom barvo okrašena.. le glej da bom v barvah Božiča.. rdeča,hm...mam še neki doma šmirgl papir
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:35:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla kaj bo dans zvečer kera gor??? jaz sem namreč spet sama doma ker gre moj na neki sestanek (beri pijačko dve tri) pa naj si privošči, če že mora mene prenašat non stop (no kolkr je pač doma)... skratka upam da kako rečemo, tako konstruktivno kot vedno ma đe si sad???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:35:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančni ) No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate.. da ne boš ti barvno okrašena jaz te imam tud rada ja ... tud če bom barvo okrašena.. le glej da bom v barvah Božiča.. rdeča,hm...mam še neki doma šmirgl papir tud gre ven, saj če se nebi ti spomnila tega bi jaz šmirgl papir zraven prinesla, da me pobarvaš.. je najbolj ajnfoht pa še zastojn barva..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:37:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla kaj bo dans zvečer kera gor??? jaz sem namreč spet sama doma ker gre moj na neki sestanek (beri pijačko dve tri) pa naj si privošči, če že mora mene prenašat non stop (no kolkr je pač doma)... skratka upam da kako rečemo, tako konstruktivno kot vedno ma đe si sad??? ja pupa kje si zdaj.. ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:44:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps, pri meni lahko na seznamov bušijev pripišeš 26 tednov 1 dan (da bomo čisto natančni ) No, pa vidiš, kako ti stalno vse barvno naredim..vse zate.. da ne boš ti barvno okrašena jaz te imam tud rada ja ... tud če bom barvo okrašena.. le glej da bom v barvah Božiča.. rdeča,hm...mam še neki doma šmirgl papir tud gre ven, saj če se nebi ti spomnila tega bi jaz šmirgl papir zraven prinesla, da me pobarvaš.. je najbolj ajnfoht pa še zastojn barva.. pa še čez praznike obstojna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:44:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooo tasi, saj ne morem verjet, kako podrobno poročilo si sestavla kaj bo dans zvečer kera gor??? jaz sem namreč spet sama doma ker gre moj na neki sestanek (beri pijačko dve tri) pa naj si privošči, če že mora mene prenašat non stop (no kolkr je pač doma)... skratka upam da kako rečemo, tako konstruktivno kot vedno ma đe si sad??? ja pupa kje si zdaj.. ?? pol se bo zbudla,ko bomo ostale šle spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:45:12
|
|
|
|
spps
|
tasa in kaj si delala danes?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:46:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer punce.. Pupa jst bom verjetn po osmi uri kej gor..ni se ziher ,ker grem zdej se na eno festico, ki pa zame ne bo trajala dolgo,ker morm jutri zelo zgodaj vstati...vsekakor te pridem pozdravit,ce se ne bos spala.. zdle morm poklicat mojga, po 5 dneh..komaj cakam.. kuhna je pospravljena,hladilnik bom jutr izklopla ker mam se vodo noter, kovcek skoraj zaprt..seveda sem se enkrat pakirala, ce ne , ne bi bila jaz za vse ostale, ki se moramo srecati pred ali po NL, se javim pravi cas,da se zmenimo..ne vem kdaj bom mela moznost pridet na RR, sicer maste pa nekatere mojo st, ali pa jaz vaso,pa se slisimo.. lejca,pa si ziher,da si vse spakirala?zobno krtačko si vzela?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:48:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Marčevke moje, jaz pa moram zdaj it na čago.. pa mi ni, ampak ni izgovorov je rekel moj. Saj nas bo kr nekaj tak ampak vseeno mi ni. Nobena od nima problemov z križem ali bilo kakih drugih težav in lahko plešejo in skačejo, jaz pa sedim ko kup nesreče in se dolgočasim.. upam,da nebo imel kakih prebliskov in bo htel bit dolgo tam, ker bom zaigrala bolečine v križu in bo mogo vzdignit sidro.. pa it.. spps.. pospravljala sem stanovanje (nadzorna sem bla), pekla palačinke, jedla kiwije, ležala na kavču, opazovala trebuh kak je nekdo skakal v njem, izvajala misijo nemogoe ž britjem, zdaj pa sem pred rač.,da se moj obleče.. Pa ti?? Še kr iščem izgovore, da mi nebi blo treba it..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:48:09
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:48:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer punce.. Pupa jst bom verjetn po osmi uri kej gor..ni se ziher ,ker grem zdej se na eno festico, ki pa zame ne bo trajala dolgo,ker morm jutri zelo zgodaj vstati...vsekakor te pridem pozdravit,ce se ne bos spala.. zdle morm poklicat mojga, po 5 dneh..komaj cakam.. kuhna je pospravljena,hladilnik bom jutr izklopla ker mam se vodo noter, kovcek skoraj zaprt..seveda sem se enkrat pakirala, ce ne , ne bi bila jaz za vse ostale, ki se moramo srecati pred ali po NL, se javim pravi cas,da se zmenimo..ne vem kdaj bom mela moznost pridet na RR, sicer maste pa nekatere mojo st, ali pa jaz vaso,pa se slisimo.. lejca,pa si ziher,da si vse spakirala?zobno krtačko si vzela? nena je jezi, bo šla še enkrat vse prepakirat ko bo iz feštice prišla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:51:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Marčevke moje, jaz pa moram zdaj it na čago.. pa mi ni, ampak ni izgovorov je rekel moj. Saj nas bo kr nekaj tak ampak vseeno mi ni. Nobena od nima problemov z križem ali bilo kakih drugih težav in lahko plešejo in skačejo, jaz pa sedim ko kup nesreče in se dolgočasim.. upam,da nebo imel kakih prebliskov in bo htel bit dolgo tam, ker bom zaigrala bolečine v križu in bo mogo vzdignit sidro.. pa it.. spps.. pospravljala sem stanovanje (nadzorna sem bla), pekla palačinke, jedla kiwije, ležala na kavču, opazovala trebuh kak je nekdo skakal v njem, izvajala misijo nemogoe ž britjem, zdaj pa sem pred rač.,da se moj obleče.. Pa ti?? Še kr iščem izgovore, da mi nebi blo treba it.. idi bruhat ma jaz sem se danes zbudla ob pol osmih (domov sem prišla ob 1.30) ,pa sem poležavala do 9ih,mal sem se vlekla po stanovanju,nato sem malo peljala na plesne,na hitro še usput en kafe spila,mal kontrole na RR naredila,šla po malo,skuhala,kosilo,šla počivat-vendar neuspešno pol sva pa te z malo šle mal okrske delat,da se mi pa nič ne-čakam ,da se mi perilo posuši,da ga še zložim...čakam mojga ,da pride domov...nič kaj ekstrav glavnem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:53:43
|
|
|
|
trezika
|
AloAlo! Končno sn uspela priti malo do računalnika...je bil naporen dan...pospravljanje, cel kup cot za posušit in obesit, s taščo sva kekse pekli, obisk smo meli...sn po dolgem času spet videla "matejevega bratranca" iz Kambodže no, drugače živi njegova teta v avstriji, ampak sta z možem posvojila leto dni starega fantka iz Kambodže........iiiiiiiiiiii, kakšen srček je...bi ga človek samo stiskal Se vidi, da sn bla cel dan na nogah...me križ nekaj j ...bom na hitro malo prekontrolirala kaj se tu gor dogaja, potem pa grem verjetno malo v vodoravni položaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:54:28
|
|
|
|
jjasna85
|
Heeeei pupce! Evo mene po 100 letih... ma sm na bolniški in doma nimam neta (samo sestra ma v sobi, pa se mi ne da morit za bit non stop gor) tako, da niti nimam prilike, da se vam kej dosti oglašam. Drugače pa smo bli včeraj na pregledu pri G... UZ pravi, da je vse ok... mali ima že 1575 g, js jih mam pa baje preveč in so mi v materinski knjižici prow podčrtali kilograme in so rekli, da bi blo boljše, če januarja nebi prišla s tako težo (!?!?!) wtf... mam 68 kil... ok, je res, da sm se zredila za 13 kg (vse skupaj) do zdej, ma sm jih mela prej bistveno premalo (56 kg in 176 cm)... tako da res ne vem... ma nima veze... važno, da je s pikico vse ok... je pa res, da je tiščal noge skupaj tako da se nismo prow prepričali, da je res ampak dokler ne reče doktor, da se vidi pišondlico, je za nas še vedno fantek ve ste ok??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 18:57:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika AloAlo! Končno sn uspela priti malo do računalnika...je bil naporen dan...pospravljanje, cel kup cot za posušit in obesit, s taščo sva kekse pekli, obisk smo meli...sn po dolgem času spet videla "matejevega bratranca" iz Kambodže no, drugače živi njegova teta v avstriji, ampak sta z možem posvojila leto dni starega fantka iz Kambodže........iiiiiiiiiiii, kakšen srček je...bi ga človek samo stiskal Se vidi, da sn bla cel dan na nogah...me križ nekaj j ...bom na hitro malo prekontrolirala kaj se tu gor dogaja, potem pa grem verjetno malo v vodoravni položaj ničkaj nisi danes zamudila,ker se ne dogaja čisto nič kolk je pa mali star?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 19:00:36
|
|
|
|
jjasna85
|
Aja... pa naslednji pregled imam 15.1. (če se ne motim - nimam materinske s sabo, zdej pa nism doma...)... nosečniška demenca dela svoje (ke dobro, ki lahko to vedno uporabim, ko je treba )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 20.12.2008 19:00:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Heeeei pupce! Evo mene po 100 letih... ma sm na bolniški in doma nimam neta (samo sestra ma v sobi, pa se mi ne da morit za bit non stop gor) tako, da niti nimam prilike, da se vam kej dosti oglašam. Drugače pa smo bli včeraj na pregledu pri G... UZ pravi, da je vse ok... mali ima že 1575 g, js jih mam pa baje preveč in so mi v materinski knjižici prow podčrtali kilograme in so rekli, da bi blo boljše, če januarja nebi prišla s tako težo (!?!?!) wtf... mam 68 kil... ok, je res, da sm se zredila za 13 kg (vse skupaj) do zdej, ma sm jih mela prej bistveno premalo (56 kg in 176 cm)... tako da res ne vem... ma nima veze... važno, da je s pikico vse ok... je pa res, da je tiščal noge skupaj tako da se nismo prow prepričali, da je res ampak dokler ne reče doktor, da se vidi pišondlico, je za nas še vedno fantek ve ste ok?? opa,vi pa imate že kr precej krepkega bejbija men še zaenkrat noben ni kompliciral zarad kilogramov kaj pa mislijo,da bomoo čez praznike stradale??? kdaj pa imaš naslednji pregled?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......