|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
7.12.2008 21:04:12   
amaya
evo mene...Sire, kje si, da poveš malo kako je z Mihijem?????

Jutri?

Aleži: ste ozdravili????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.12.2008 14:40:34   
amaya
je rodila moja sestrična: lunca81....pravkar user posted image no, ne gljih zdej...malo prej user posted image user posted image user posted image Ima fantka Maja user posted image user posted image user posted image sem znala, da bo pimpilič user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.12.2008 18:24:09   
amor real
ćakulonce, da vas malo pozdravim! Mi smo imeli prejšnjo nedeljo krst in je bilo prav fanj, Tomaž je bil glede na to, da je živ kot poper priden, ko ga je polil z vodo niti mrdnil ni user posted image

še slikica

user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
9.12.2008 21:11:28   
leni5
Ama, čestitke tvoji sestrični...po tolkih pimpekih, pa obvezno rabite eno pupikouser posted image !

Amor, tvoj sine pa je pravi mali mož!

Jutri je dež napovedan! Sprehod torej nič sploh!

Vita precej kašlja in šmrka, upam, da se ponoči ne bo vse skupaj v kaj razvilo...

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.12.2008 12:10:33   
Bimba80
Ciao čakulone:)
Jaz sem še vedno 2v1......in to celo 5 dni po roku......
Ma povejte mi neki, ker me je že malo strah.......kaj je katera od vas šla čez rok?
Zdaj hodim samo vsake 2 dni na ctg in ok, danes me je celo vaginalno pregledal, ma drugega pa nič....malo sem gledala po forumu in drugje gledajo celo kako je s plodovnico, moj pa nič.......help me!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.12.2008 14:37:57   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

Ciao čakulone:)
Jaz sem še vedno 2v1......in to celo 5 dni po roku......
Ma povejte mi neki, ker me je že malo strah.......kaj je katera od vas šla čez rok?
Zdaj hodim samo vsake 2 dni na ctg in ok, danes me je celo vaginalno pregledal, ma drugega pa nič....malo sem gledala po forumu in drugje gledajo celo kako je s plodovnico, moj pa nič.......help me!

Sem ti rekla, da ne upaj na porod pred rokom...jaz sem bila 7 dni čez in sem po 6 dneh zatežila, naj mi dajo svečke za mehčanje materničnega vratu (do takrat me niso pregledali po roku), pa so me zadržali not, da mi bodo drugi dan sprožli porod, pa je Vita pohitela in se rodila pred jutrom! Meni so v obeh nosečnostih svečke sprožile porod! Obakrat sem bila čez rok. Malo jim zateži, naj ti dajo svečke...mogoče ti bodo pomagale!
SREČNO!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.12.2008 14:51:34   
amaya
amor real: ma ke lep fantina user posted image user posted image

Žene jaz imam en skup. Vse je kazalo na to, da bom zadnja začela....bom pa prešišala vse vas. 5.januarja začnem delat. Ja, prav ste prebrale. Me je danes klicala sodelovka, če sem pripravljena jo nadomeščati 2 meseca, ker gre na bolniško (operacija) in sem kar zagrizla. tako se ne bom sekirala za tiste tedne, ki mi zmanjajo itd. Žabo bom malo štukala. Moja nona je že vsa zgazirana, da ga bi kar k njej na Hrvatine vozila. No malo pa s sestro, pa babico,...bomo že. Komaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj čakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!  user posted image Mi je pa hudo za sodelavko...user posted image Upam, da se ji vse dobro izteče.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.12.2008 16:49:35   
Bimba80
leni5 kakšne svečke so to? Kaj posebnega?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.12.2008 18:36:45   
leni5

leni5 kakšne svečke so to? Kaj posebnega?

Ma ne, to po navadi dajo vsaki, ki je čez rok, če želi. Meni so prvič dali drugi dan po roku (zvečer sem šla rodit), zdaj pa šele, ko sem jim rekla. To so vaginalete za mehčanje materničnega vratu, nič takega! Vprašaj magari naslednjič, ko greš na ctg.

Ama, ma kaj pol samo še dva tedna kafetkanjauser posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.12.2008 19:34:40   
amaya
e si signora mia user posted image pa tja do marca nič...no malo prej so še počitnice user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.12.2008 9:49:42   
Bimba80
leni5 ma včeraj mi je dal Canesten 3 tablete in zdaj moram to vstavljat........jutri pa imam ponovno ctg in upam, da bo potem on v tej ambulanti dežuren ali pa vsaj kakšen normalen, da rečem, da bi rada rodila, ker me je že malo strah kaj se dogaja z mojo pikico.........
Ma te tablete ti dajo kar tako in greš potem domov ali moraš bit tam?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.12.2008 12:57:30   
amor real
Bimba80 jaz sem bila tudi 9 dni čez rok, pa je bilo s pikico vse o.k., meni so sprožili, ker se mi je povišal pritisk, pa beljakovine v krvi sem dobila, pa nosečniški diabetes in to vse zadnjih 7 dni, ker pred tem je bilo na pregledih vedno vse ok. Meni niso dali nobenih stvari prej, da bi si sama kaj delala,......so mi pa potem 9. dan čez rok dali umetne popadke in je bila akcija

SREČNO

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.12.2008 18:06:35   
leni5

leni5 ma včeraj mi je dal Canesten 3 tablete in zdaj moram to vstavljat.......

Te so za gljivično vnetje, verjetno si dobila gljivice. Tiste, ki sem jih dobila jaz so druge. Najboljše, da vprašaš...meni so jih prvič dali in sem šla domov (zvečer pa se vrnila)-ne delujejo nujno, meni so na srečo in sem se tako izognila umetnim popadkom!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.12.2008 12:45:40   
sirenetta
Oh, blažen mir! user posted image Mihi spi zdaj že cca. uro pa pol user posted image user posted image user posted image . Smo bili navajeni čez dan max. po tričetrt ure, tako da to zdaj je balzam za mojo dušo.

Še posebej po teh zadnjih dnevih letanja okoli, pa bioresonanca plus še enkrat terapija (Ama hvala user posted image ), pa dohtarji, pa laboratorij....zdaj čakamo zadnje izvide iz laboratorija (smo še enkrat dali na analizo, da vidimo kako in kaj naprej).

Pa zobiće se je mali spravu zgleda delat ko po tekočem traku, spodnje enke, spodnja dvojka kuka, zgornje enke so na pohodu, iz nosiča mu lije ko te dni zunaj ali skoraj toliko, samo brišem šmrklje non stop. Kak dan je siten kak dan je malo boljše, je skoraj znosno, vsaj do pete ure zdržim ko pride Robi domov, pol mu ga pa itak uvalim in grem končno malo pospravit, večerjo pripravit, perilo spedenat. Še nikoli nisem toliko oboževala kuhinjskih opravil kot sedaj, ki pomenijo mojo odrešitev=za kako uro pavza od ukvarjanja z miškecomuser posted image .

Ama hvala za skrb in vse ostalo user posted image user posted image user posted image .

Ej, zdaj bo pa medtem že skoraj dve uri kar spi, že študiram, če bi šla gledat, če je vse v redu...samo se bojim, da ga zbudim. To je rekord spanja čez dan (razne ko je bil čisto micin)...

Če gre katera te dni v Ikeo (ali pozna koga ki gre), se zelo priporočam za stolček Antilop! Prispevam seveda za bencin in dobro voljo.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 12.12.2008 12:46:33 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.12.2008 20:25:49   
amaya
Sire: kaj je bioresonanca pokazala?

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.12.2008 11:47:07   
pina-1
dan.

čveke sigurno kafe pijejo in čakulajo. Mi smo doma, ker je ana še vedno vsa zagiftana. Bi rada da se do dopusta podravi- to je do sobote.

Jutri pa bova midve šle v HM, ker moram nardit špežo, pa vnovčit popus. Prideva malo kasneje, ker mava še en meeting v SN. Če boste v giru se čujemo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.12.2008 8:33:27   
amaya
jaz tudi štrajkam...grem verjetno obiskat sestrično  v porodnišnico Postojna, ker je revica še vedno notri. Mali Maj ima zlatenico in kr ne gre in ne gre. No, upam, da bo danes šla domov, če pa ne, šibam gor ji malo kompanijo delat.

kako set kaj ostale? KAJ JE BIMBA RODILA?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.12.2008 8:37:34   
amaya
BIMBA JE RODILA user posted image user posted image user posted image user posted image Punčko Erin....detektiv vse najde user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.12.2008 13:46:19   
amor real
BIMBA, ČESTITAM - pa si le dočakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.12.2008 21:34:43   
aleži
Čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.12.2008 21:29:47   
leni5
Bravo Bimba!user posted image user posted image user posted image Čestitke...

uf, ma je divji ta december! Jutri bo katera okrog?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.12.2008 8:11:31   
marty5
Bimba čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.12.2008 0:36:06   
sirenetta
Bimba čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image detektiv Ama user posted image

Mi smo ok, bakterije sploh ni imel!!! So v laboratoriju pobrkljali, bem jim sunce, tolko enega letanja okrog pa skrbi kaj bo in kaj ne bo, ma mislim ej, če bi mela jajca(in čas in voljo) bi jih tožila za odškodnino user posted image . Ben no, samo da je vse dobro.
Novi izvidi so pokazali vse negativno, z izjemo maščob in škroba na blatu, najbrž bi lahko šlo za kako intoleranco. Še čakam izvide in navodila po pošti.
Bioresonanca pa ne vem no.....je pokazala pozitivno tisto bakterijo, ki je očitno nikoli ni imel, ni pokazala nobene alergije, nobene intolerance.

Štateme ben v tem norem decembru, zgleda da niti za čakule ni časa, ali čakulate toliko v živo da za tipkanje zmanjka časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.12.2008 7:46:24   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Mi smo ok, bakterije sploh ni imel!!! So v laboratoriju pobrkljali, bem jim sunce, tolko enega letanja okrog pa skrbi kaj bo in kaj ne bo, ma mislim ej, če bi mela jajca(in čas in voljo) bi jih tožila za odškodnino user posted image . Ben no, samo da je vse dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma mati moja to zdravstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dej enega ljubčka Mihiju in res je važno to, da je on zdrav!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.12.2008 9:53:40   
Bimba80
Ciao punce:)

Ja pa imate res dobrega detektivauser posted image
Res je 13.12. sem ob 3.31 rodila punčko Erin, težko 3510g in veliko 50cm......zdaj smo že doma in se lepo cartamo......
Rabim pa malo pomoči.......oz. kaj misite, da lahko jem pinco, uno nepakirano, ki jo prodajajo kot kruh dnevno sveže......ker ne bi rada, da nas napenja.....

leni5 tvoja sodelavka je bila tudi takrat v porodnišnici, ma je nisem vidla......samo ime na seznamu:)

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 20.12.2008 9:54:39 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?