|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
19.12.2008 18:53:21   
koala
nana user posted image user posted image user posted image user posted image , bo vsaka prav prišla, ker mi je kar nekaj nakita všeč. A rabiš ti kake nalepke?

Pa ti limma? A ti tudi kaj zbiraš?

katee uživaj zunaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.12.2008 19:08:31   
klepetka
ojla

samo pozdravim vas za zdajuser posted image

majra, hvala user posted image

limma, user posted image user posted image  za NEži

koala, ti tud jaz pošljem jutriuser posted image

mala pikica, meni je zlat avto ful lep. user posted image  Bordo pa ne bi jaz več imela. vErjetno zato, ker sem se ga očitno naveličala, ker smo ga imeli pred zdajšnjim 8 let.

ostalo zvečer

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.12.2008 19:09:09   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jutro!

Mi smo se včeraj prav fajn imeli. Smo prvič bili vsi skupaj in moram reči, da smo prav luškan team. Predvsem pa zelo mlad user posted image Direktor je sicer čez trideset star, ostali pa vsi manj user posted image

ti ti starina user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image Mene je tudi ta sicer zbodel user posted image
mala pikica, zame so vsi do 40. leta mladeniči user posted image user posted image
Sem zdaj prebrala, da ste se imeli lepo user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.12.2008 19:25:33   
limma
Z enim ušesom poslušam Dnevnik, pa saj je vsak dan isto.... odnosi s Hrvati, slaba gospodarska rast,....

Hvala vsem za pikepoke in nasvete; sem ji modrico takoj namazala z medom, drugače bi bilo najbrž še slabše... prav bogica zgleda, je črna pod očesom in proti nosku.. kljub vsemu smo jo dobro odnesli... user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

limma,upam,da bo modrica kmalu minila in bo neži spet nežna kot prej.user posted image

nana, to si pa takoo lepo napisala user posted image Zdaj je pa res kot gusar user posted image

martinca, najbrž si že šla pogledat za kapico... če jih slučajno imajo in boš še hodila tam mimo, te lepo prosim, da mi jo kupiš in pošlješ... Hvala user posted image
mml, kje ste jih pa vi naročili? Te lahko prosim za link, če jo martinca ne dobi. Hvala user posted image

koala, jaz bom kar zbirala zate te točke in ko jih bo malo več, ti jih pošljem. Jaz trenutno nič ne zbiram, hvala.

katee, lepo se imej na pijači.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.12.2008 19:39:12   
limma
Anchikaa, lepe fotke tvoje male mis user posted image user posted image
Neža se tudi včasih tako skriva, včasih pa si odveže obrobo na eni strani in potem se nasloni nanjo in zaspi user posted image

Je pa res mrtvilo tu... D+BK, kje ste?

Jaz sem utrujena, tako da lahko samo še klofam, špricam pilates user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
19.12.2008 19:57:24   
TRIŠ
Na hitro se pofočkam

Vaney krasne vošilnice in Anže z božičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica za vsak avto mi je lepša zlatauser posted image

Katee
lepo se zabavaj danesuser posted image

Anchika
lepe slikice male Dašeuser posted image

Limma
uboga Neža.Ja to se bo sedaj dogajalo zelo pogosto,ko bodo začeli hodituser posted image

No drugače pa smo imeli danes nor dan.Zjiutraj sem šla v službo,ker smo imeli varstvo pri delu,pridem domov je bil Žan bogi z 39 vročine, kličem zdravnika in pravi ,da to ne mora bit od zobkov,čeprav ni nič prehlajen.Vzame mu kri in vodo in voda je OK,kri pa ni.Neka bakterija je povišani levkociti in dobil je Hiconcil.Matic je imel nastop ob petih in dragi je prišel domov iz službene fešte ,da smo ga šli gledat.Igral je lovca in palčka v snegulčici in je bil krasenuser posted image user posted image user posted image user posted image sine.No med predstavo dragega začne srbet oko in mu zateče,da ga je komaj odprl.Šibamo še do zdravnika,kjer mu povejo ,da je vnetje in mu da eno kremico.No smo namazali in je šel nazaj na zabavo.Sedaj pa smo sami z mojimi sončki.Žan je šel pančat,Matic in Lana pa bosta gledala Anico,mami pa gre v banjo ,da se malo odpočije.Ja pester dan ni kajuser posted image .No samo da se je vse dobro končalouser posted image .

No sedaj pa Žan jokcauser posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
19.12.2008 20:05:29   
obrigit
Oj evo sem se že poboljšala, sem prišla takoj na RR ko je Špela zaspala.
Vidim da že vse pridno zapravljate za božička,jaz še nisem prišla do mesta. Smo v ponedeljek zmenjeni z babi da bo varuška,ati je pa itak doma do 5tega tako da boma šla v akcijo.Sicer letos bolj skromno so šli vsi dinarčki za hiško, ampak važna je pozornost in da smo vsi zbrani.

Karatina jaz imam rok 10.5. in po pravici povedano mi še ni jasno kako bom z velikim trebuhom krotila Špelo user posted image . Že zdaj mi včasih proti koncu dneva primanjkuje energije kaj šele bo?!  Bo pa pol bol luštno ko nas bo več. Naš ati sicer bluzi še o enem user posted image  samo jaz bi malo pavze. komaj sem prišla na svoje kile,evo že jovo na novouser posted image .

Katee user posted image user posted image user posted image  za odločitev za operacijo. Moja kolegica je bila pred pol leta in so ji eno oko popravili za 100% drugo pa za 80% ker je imela višjo deoptrijo.

Našemu pametnemu kužiju se včasih tudi fuzla,zgleda da je serijska napakauser posted image .  Mi imamo še pojoči lonček tam pa je hoto ati že baterije ven pobrat ker ga Špela non stop kurbla.

Mala pikica kje imate srečanje 29. bi tudi midve prišle da vas po dolgem dolgem času vidim.

Zdaj pa sem se razpisala za pol leta nazaj

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
19.12.2008 20:08:05   
obrigit
Triš user posted image user posted image user posted image  za Žana in hitro okrevanje.

Tako sedaj pa grem malo pred TV se beremo jutri

Nočko

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
19.12.2008 20:13:25   
Lusa
..oj..končno malo časa za RR..ma ta december je taaaako natrpan..pa še sama  za vse...še dobro ,da jutri pride naš ati..ga grem zvečer iskat na brnik...

vrtec-joj prejoj...daši se sploh ne dopade...sem jo pustila danes samo 1uro in 15 minut ,pa je bila tiho samo ,ko je jedla..ostalo pa nonstop jokcala..ah crtljivka mala..

spanje-ma daša tud spi od 18ure in se zbudi med 5.30 in 6.30,samo ji moram ponoči dat dudo noter ,zdaj 2dni samo 1x ..se je malo popravilauser posted image

služba.jaz pa začnem po vsej verjetnosti s službo 20.1.2009 joj sem vesela!

nana-veš da moram podržat z malo pikico ,če pa bo dašina taščauser posted image uuu kako dobro taščo bo imel a,bolje kot je mojauser posted image ...mb?ne uspem nikakor ...nonstop se nekaj dogaja ,danes lutke ,v nedeljo koncert z vrtcem...torek v glasbeni šoli koncert...tisti dnevi ,ki ostanejo pa izkoristim dom as pucanjem ,pranjem...tako to je ,če si sam za vse...bo od nedelje bolje..šola?pomočnik vzgojiteljice ali pa negovalka...to zadnje mi manj diši ,edino ,če bi dobila službo ,kje na pediatriji med otroki...jih obožujem...

koala-so vaju naši angelčki čuvali..si sploh ne predstavljam..

sani-res je ,teh skrbi s hrano pa res nimam...jo nahranim doma ,pa še tam poje cel zajtrk ves kruh in polovico šalčke čaja spije...samo kaj ,ko pa jokca...ampak se bo že navadla

mml-kako še je le pri nas napeto..vsake toliko časa se malo skregam in že luša pospravlja..ker ne prideš nikamor ,če samo sam pospravljaš..pospraviš spodaj ,pa začneš zgoraj in obratno..nikol ne končaš..pol pa še naj rečejo ,kako je moškim hudo..japajadeuser posted image ..bomo poskusili uživat ,samo še ni doma...pride ,pride ,smo že vse tri nestrpne..želja je velika po šoli ,kot sem triš napisala ,upam ,da ati ne bo več šel nazaj v chino..pravijo ,če je volja ,lahko gore premikaš...in bom se potrudila ,d abo temu tako..

anita-od  ančike daša je imela 11mesecev ,ne moja in njen a  še ne hodi v vrtec user posted image tako je to če sta dve daši ,pa se včasih kaj zbrklja

alfabeta-Luša je tud bila drugačna v vrtcu oz njeno uvajanje...tako to je..pa saj bo bolje ...moja je ista s tem jokom..

klepetka-tudi pri nas še daša dooolgo ne bo shodila.po moje..samo stoji kot lipov bog...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo takos em se nsmejala tvojemu pametnemu kužeku.....še zdaj seuser posted image

triš-močno upam ,da bom šla v šolo ,ker nekaj si ati govori ,d abi šel za 1,2leti nazaj na kitajsko(če bo jutri sploh prišo IZ kitajskeuser posted image )in pol si ne predstavljam ,d abi se poleg malihdveh mogla učit ,ker varstva pa ravno nimam...tu pa tam ,da lahko grem v miru do trgovine...upam na najboljše...

sunny-tud jaz sem v minusu ,ne veliko ampak malo...

lunca-tako je ,če jih prehitro pohvalimo..naša pa je že par dni taooo pridna..

obrigit-me veseli za user posted image ..

golobček-naj se nina čimprej pozdravi ..jo pa tud vedno nekaj doleti..

limma-sem dobila hvala še tu!

Neposredna povezava do sporočila: 2459
19.12.2008 20:57:55   
martinca
dober večer!

no moj user posted image pa je od danes naprej doma. bomo skupaj uživali v teh praznikih. saj 5.1. pa gre v službo, da ne bo katera mislila, da bo za vedno domauser posted image

anchikaa, lepe slike tvoje DAše. pa upam, da je do zdaj že glavobol popustil.

katee, uživaj danes.

limma, grem jutri pogledat. danes ni bilo časa. ti pa jo bom vzela, če jih še bodo imeli. user posted image

triš, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje bolančke doma. pa da ti bo bana dobro dela.

lusa, držim pesti, da se Daša čimprej navadi na vrtec.

lahko noč vsem.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
19.12.2008 21:08:10   
dašabina
Sam na hitrco

Bolančkiuser posted image user posted image user posted image  Triš, upam, da se vidimo na Dedku mrazu...

Krasne slikice in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Barva avta: zlata

Špar znamkice: preverim jutri, če jih še ima moja mama, drugač jaz bi merkatorjeve, če ima katera viška....

Daša, hitro se navadi vrtca, mene bo zdaj začelo bolet, ko se spomnim, da bo treba čez dobra dva tedna odkorakat....user posted image

A danes pa nihče ne praznuje, ni panike, nas bo jutri večuser posted image

Drugač pa je moj Miha naredil prve korakceuser posted image in sem mu fino dopadeuser posted image

Limma, mi tekamo iz ene predstave na drugo, tako da hranim energijo za piškoteuser posted image user posted image user posted image  , pa še malo sva bila zunaj sicer pod streho, ker pri nas je dopoldne še padalouser posted image

bodite zdrave in nasmejane....lepo nočko

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.12.2008 21:12:20 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
19.12.2008 21:25:55   
muzika
Koala, ja, tudi jaz sem se najprej zgrozila, da ga bo namočil.user posted image

Jaz še uporabljam adaptirano mleko, razmišljam pa že o ukinitvi. Ko bom, mu bom dala sveže 3.2 Zakaj pa vse dajejo alpsko?

limma, hvala bogu, da ni bilo na senceuser posted image Podplutbe že minejo, čeprav včasih traja in ni lepo za videt.

Mala pikica, super, da se imaš v službi tako fajn.user posted image To ni ravno pravilo, bolj izjema zadnje čase. Glede zaključka pa takole: počakajva, da imajo one svojega, potem pa si midve narediva 2 krat boljšegauser posted image  a, pa službeni avto boš dobila, ne???????  Jaz navijam za rdečega.

Izplačilo: meni se zdi, da že ves čas dobivam totalno isto cifro. To pomeni, da sem lani dobila porodniško za cel december in je sedaj več za ta mesec ne dobim, čeprav sem bila do 4.12. še v porodniški. Je tako?user posted image

Božičkove kapice: povejte mi prosim, kako prepričate vaše user posted image , da obdržijo kapo na glavi tako dolgo, da jih lahko slikate. Jaz sem že nekajkrat poskusila, pa...user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
19.12.2008 21:45:40   
muzika
Karatina, super, da sta se ujeli. Sicer pa je zelo prijetna gospa. Sporoči mi prosim, kako je bilo in ali sta se kaj dogovorili, me prav zanima.

Nana, če jaz to metodo uporabim pri previjanju, je Jakob v trenutku v umivalniku.user posted image

Anchika, ni vsa vrednost darila v denarju, ki si ga zanj odštela!!!! Gotovo bo Božiček pogruntal tudi to, kako se bremza na vašem dvorišču.user posted image

Vrtiljaček: ve ste že pospravile vrtiljačke, ki jih imajo user posted image  na stranici svoje postelje.

Lusa, saj veš, da se bo Daša tudi privadila na vrtec. Včasih pač malo traja, zato se ne sekiraj preveč.user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
19.12.2008 21:49:08   
mala pikica
Najprej hvala vsem za izbiro avta user posted image Mislim, da se bom kar za zlatega odločila  user posted image

nana hvala za povabilo. Jaz sem bolj tako v hecu rekla, jutri v nobenem primeru ne bi mogla, ima dragi zaključek user posted image Sem pa jaz že večkrat razmišljala, da bi se enkrat dobile brez sončkov, na takšnem babjem čveku user posted image Glede porodniške... Meni se je iztekla 4.12., tako pač dobim za te 4 dni. Ni pomembno kdaj si začela, pomembno je, kdaj se ti izteče. Aja, pa saj o otem smo že zadnjič govorile, da se letos to izteče nekako 2 dni prej kot smo začele, če se prav spomnim. Torej boš ti dobila za 10 dni user posted image Vsaj mislim, da je tako. Zase sem sigurna.

lunca, limma in vse čez 30 user posted image user posted image user posted image Sploh ni bilo tako mišljeno. Navsezadnje mi manjka malo več kot eno leto in bom jaz tudi šla proti štirki. Pač sem hotela povedat, da je edini čez trideset, ostali pa smo manj. Pa saj sem kasneje ugotovila, da sta 2 čez trideset, sodelavka pa je bila letos 30... Pa sploh ni pomembno. Pa še enkrat za vsako posebej user posted image

ančika mi tudi ne bomo nekaj na veliko kupovali. Igračke so Gašperju tako ali tako zanimive samo prvih 5 minut, po vrhu vsega pa se še niti ne zaveda, da so prazniki in rojstni dan. Odrasli pa se med sabo že dolgo ne obdarujemo več, sploh pa ne midva z dragim med sabo. Se mi zdi kot da bi jemala iz enega žepa in dajala v drugega. Če kaj potrebujeva, tako ali tako kupiva. Sem pa veliko bolj vesela majhnega darila kar tako, čez leto. Mi več pomeni kot pa v tem času, ko vsi opozarjajo na ta obdarjanja. No dovolj mojega razmišljanja o darilih user posted image

Hodim vsakih 13 minut piškote jemat iz pečice in potem novo rundo noter dajat user posted image Upam samo, da mi ne bo na koncu vsega zbrisalo.

triš user posted image user posted image user posted image

lusa
upam, da se Daša kmalu navadi vrtca user posted image

obrigit
se že veselim, da boš pokazala hiško user posted image Dobile pa se bomo verjetno v Planetu Tuš v Mariboru. Imajo tepihe na tleh in naši sončko uživajo user posted image

muzika nič več ne vem s temi izplačili user posted image Božičkovo kapico pa smo mi obdržali 20 sekund na glavici. Vmes je bila totalna animacija, jaz sem slikala kot nora. Seveda si jo je potem vzel dol, mi pa nazaj gor in spet akcija user posted image Se mi ne sanja, koliko slik je bilo treba naredit, da jih je bilo 5 dobrih user posted image Avto pa že čaka v službi, ja. Naslednji teden jih še registrirajo, 6.1. pa jih dobimo user posted image Zbiram pa med srebrnim, zlatim, rdečim in črnim. Črnega nočem imeti, srebrnih je preveč, tako sta mi ostala še zlat in rdeč. Pa se nekako bolj nagibama z ljubim k zlatemu user posted image

Zdaj pa kopiram... in mižim zraven user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
19.12.2008 22:27:01   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jutro!

Mi smo se včeraj prav fajn imeli. Smo prvič bili vsi skupaj in moram reči, da smo prav luškan team. Predvsem pa zelo mlad user posted image Direktor je sicer čez trideset star, ostali pa vsi manj user posted image

ti ti starina user posted image user posted image user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  to sem si jaz isto mislila.user posted image

Ančika,krasne slikice tvoje Daše.To z denarjem se pa bo že porihtalo,pa seveda upam,da kmalu dobiš delo,tvoj dragi pa boljšo plačo.

katee,moj dragi vsako večer uspava Klemna,razen ob ponedeljkih,ko gre na nogomet,pa še to ne gre vsak ponedeljek,je bil nekaj pošodovan.Tako da ne vem,kdaj nama je to prišlo v navadao,ampak jaz seveda nimam čisto nič proti. HB,da se Klemna da čisto lahko uspavati,za razliko od pred dveh ali treh mesecev nazaj,ko smo imeli take probleme s tem,da ne moreš verjet.
In zvečer uživaj,mi bomo pa jutri!user posted image

Sem delala koledarje za Božička in jih pošiljala na Foto Tabor,zadnji čas sem ujela.Sem se pa maksimalno potrudila,take lepe slike sem naredila in jih izrezovala,pa naredila razne zameglitve in okvirje,pa črnobelih je nekaj ...res sem se potrudila,mogoče me bodo v Foto Tabor kar zaposlili,ko bodo videli to umetninouser posted image .
Pravzaprav hočem povedat,da sem zaradi tega prišla komaj zdaj na rr, ne pa da se na vsa usta tukaj zdaj hvalim,kak sn vreji naredla.user posted image

koala,torej ti pošljem nalepke,da boš lepo okrašena za novo leto in še potem. user posted image V ponedeljek,no mogoče jih dam v nabiralnik že prej,naprej bo šlo pa verjetno v ponedeljek.Zdaj trenutno ne zbiram nič,nobenih nalepk ali kaj podobnega...ne boj se,še boš prišla kdaj prav.user posted image

lusa,no prav,če se Dašini tašči postaviš v bran,sem pozabila...
user posted image

dašabina,Merkatorjeve nalepke-niti ene.Žal.Miha user posted image za prve korake.

muzika,jaz prve porodniške res nisem dobila cele,to se spomnim. Kako prepričamo otroke z božičkovo kapico?Jaz nikolo ne slikam sama,mi vedno nekdo pomaga ali ga slikat ali pa ga kdo animira,da pozabi na kapico.Drugače bi kar hitro potegnil kapico z glave.
Vrtiljak na posteljici sem pospravila že zdavnaj,bi ga Klemen vsega pocotal.
Klemen tudi rad brklja po vodi,tako da ne vem,če bo ta metoda pri nas uspešna.Bomo videli,še nisem sprobala.

mala pikica,no,če bom dobila porodniško še za 10 dni,pol je pa itak super.user posted image

Toliko,zdaj pa grem počasi,lahko noč.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
19.12.2008 22:56:51   
majra
Čer!

Zdaj imam končno čas user posted image  Je Katja ful boga od teh zobkov, ne more spati, ne jesti, potem si predstavljate kako je. Sicer je Katja fulpridna glede na situacijo, samo jaz sem nervozna, ker ji ne morem pomagat. Sem ji pred spanjem mazala dlesni, pa me je ugriznila do krvi user posted image

Adaptirano mleko...mi ga še uporabljamo za kašice, pijemo ga itak ne več slabih 5 mesecev, porabim še zaloge in začnem z alpskim mlekom

Neža user posted image user posted image user posted image , glavno, da ni hujšega, črnjavka bo že izginila

Mala pikica, ja kolko si pa ti stara, da ti je nad 30 staro? Prosim, da me od danes naprej vikaš user posted image
user posted image user posted image  za zabavo in pridna tvoja možakarja doma

Karatina, super novice, da sta z user posted image  V redu user posted image user posted image

Žan user posted image user posted image user posted image , Triš user posted image

Pametni kuža...super zadeva, Se Katja ful dolgo zamoti z njim, ampak ga ponoči obvezno izklopim, ker se je začel kar pogosto oglašat user posted image  pa je čisto sam kraljeval na igralni površini

Lusa, upam, da se Daša hitro privadi na vrtec. A tvoj mož je pa kar ni Kitajskem? Joj, sem mu fouš  user posted image , ampak jaz bi šla samo na potovanje tam, ne pa delat. Smem vprašat kaj dela? Ker mi isto poslujemo s Kitajsko in je moja pobožna želja, da me šef pošlje na kakšen sejem, ampak na žalost imajo pri nas moški veeeeliko prednost, tako da nič od tega.

Minus na TRR- veeeelik user posted image , prevelik

Martinca, zdaj pa uživancija na veliko, ko bo še user posted image  doma. Moj dela skos, razen res za praznike bo doma. Še sobote vmes bo delal user posted image

Miha user posted image user posted image  za korakanje

Mala pikica, joj kako boš ti drugo leto stara user posted image user posted image
Pridna za peko piškot user posted image

Grem, se moram še malo k user posted image  stisnit user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 19.12.2008 22:58:26 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.12.2008 5:55:09   
TRIŠ
Lusa a kar brez atija boste.Kje pa dela on ,da je toliko odsoten.Res si MAMA INuser posted image .Glede šole pa jaz vate ne dvomim ,ker ti resnično premikaš skaleuser posted image

Muzika jaz se zraven pačim in spakujem da me gleda in pozabi na kapicouser posted image

božična darila pa bo pri nas Žan dobil pojočega kužka,Lana si želi pravi mikrofon,Matic pa si je zaželel bruder bager in sedaj ko je kupljen bi pa neko lego postajouser posted image .On sicer ve da mi kupujemo zato sem mu kar povedala da kar bo bo.Vsi skupaj pa dobijo lego kocke in duplo kocke.

Dašabina na dedka mraza upam da pridemo,če le ne bo vročineuser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za korakce.Sem ti jaz rekla da bo vsak čas shodiluser posted image

Drugače pa sem pred eno uro šla pouser posted image ki je bil na fešti.Ja tako se fešta od 2 popoldan pa do 5 zjutrajuser posted image .No vmes je šel na predstavo sina tako da mu je pol oproščenegauser posted image

No pa še slikice mojega božičkauser posted image

user posted image

TOLE PA JE VOŠČILO ZA VSE VASuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 20.12.2008 6:02:54 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.12.2008 7:43:29   
mala pikica
Jutro!

Jaz se še enkrat opravičujem vsem, ki sem jih kakorkoli prizadela ali ožalila! Za vsako še ena rožica, potem pa upam, da končno pozabite na to, saj vam je verjetno logično, da to ni 'starost'.

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.12.2008 7:51:20   
TRIŠ

Jutro!

Jaz se še enkrat opravičujem vsem, ki sem jih kakorkoli prizadela ali ožalila! Za vsako še ena rožica, potem pa upam, da končno pozabite na to, saj vam je verjetno logično, da to ni 'starost'.

user posted image

Če je pa katera užaljena zaradi tega naj pa kar bouser posted image .Ampak hvala za rožice čeprav jaz nisem užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.12.2008 7:58:13   
Sunny Morning
MIHA
user posted image

ŽAN
user posted image

mamica NUSSY
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.12.2008 8:07:30   
Sunny Morning
Dan.

Naša noč user posted image user posted image user posted image . Neja se je ves čas nekaj zbujala, pa nikakor nazaj zaspat, uglavnem groza. Upam, da čez dan prinesemo notri, tudi jaz.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Drugače pa sem pred eno uro šla pouser posted image ki je bil na fešti.Ja tako se fešta od 2 popoldan pa do 5 zjutrajuser posted image .

Tako se dela. user posted image  Jaz sem tudi enkrat silvestrovala od 13.00 pa do 6.00 naslednji dan. Smo bili malo mlajši. user posted image

user posted image

Sem morala zdaj fajn razmislit kaj je to bilo, da bi kdo lahko bil užaljen...sploh mi ni potegnilo. Da se ne boš sekirala, jaz sploh nisem tako prebrala in z moje strani je vse cool. Vseeno hvala za rožice za vse nas "ta stare". user posted image  user posted image  user posted image

Miha user posted image za korake.

Jaz bom do 1. RD še čestitala za obmesečnice, potem bom pa nehala.

Žan user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.12.2008 8:15:38   
dašabina
Danes pa praznuje naš mali sonček MIHA, ki je vsak dan bolj navihan in prisrčen -RADI TE IMAMO, SRČECE NAŠE!!!!

user posted image

pa prijatelj Žan vse naj naj....

user posted image

me je ravno včeraj ena mamica, ki ima 9 let staro hčerko vprašala, kako je imeti detece po toliko letih pavze, pa sem ji  rekla, da je poživljajoče, polno smeha in radosti in da toplo priporočam... u glavnem polno enega novega veselja v hiši za vse....

Mala pikica, že parkrat sem dobila občutek, da ko nekaj poveš, pa potem malo pokomentiramo, malo za hec, malo za res, da te nekako prizadene, samo to je res ko pa ni zvoka tle gor, mislim, da pa ni nobena užaljena, potem bi jaz morala bit še najbolj, ko pa grem že res proti 40,user posted image pa se počutim kot 25user posted image user posted image

tako da hvala za rožice

kar se tiče obmesečnic, se pa strinjam s Sunny....

Nussy

user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.12.2008 8:19:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.12.2008 8:20:58   
dašabina
Triš, pa krasne voščilnice user posted image user posted image  nič, grem kaj pripravit, da gremo na Dedka mraza se vidimouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.12.2008 8:31:21   
klaja
Jutro!

Miha in Žan vse najlepše!

Nussy tebi želim, da bi se ti v življenju zgodilo čim več lepih stvari in lepo praznuj!

Me smo pa danes same, dragi je šel k bratrancu pokrivat hišo (uššš je mrzlo), babi in deda gresta v mesto po nakupih in predvidevam da ju hitro ne bo domov. Me pa že imamo sčiščeno, tako da bomo uživale, pa še kuhat nam ni treba, jupi. Pa verjetno sem se za en čas malo rešila kuhinje, ker je mama do 5. 1. doma, no vmes bom že prevzela za kak dan:)

Triš in Anhikaa lepe slikice!

Katee upam da si uživala v prostem večeru!

Božična darila imam za moji dve lokomotivo, ki spušča raznorazne glasove in pa žogo za skakat. Midva sva še kupla neke malenkosti za starše in pa nečake in nečakinje, sicer ni ne vem kaj, ampak le majhna pozornost. Drugače pa si tudi drug drugemu kaj malega kupima, ker mi je to ful lepo, da lahko nekoga obdarujem.

Minus na TRR ga ni, koliko imam, toliko lahko zapravim in nimam težav s tem. Sem pa tudi jaz brez kakršnih koli plačilnih kartic, ker mi niso niti malo simpatične.

Koledarje imam že tudi doma, sem jih pri Mixi labu dala delat, za vsako babico enega. Se pa nisem tako trudila kot Nanauser posted image

Lusa upam da bo Daša čim prej sprejela vrtec in se ne bo več jokicala.

Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.12.2008 11:12:03   
Lusa
oj...luša je šla k tašči/omi ;daša spi ,jaz pa imam malo časa za RR ,pol pa grem torto delat za moža ,ker je vmes na kitajskem imel RD...

nakupovanje-mi smo vsi skupaj(mama ,brat in jaz dali denar za eno zelo lepo leseno kuhinjo in jo dobita obe..pa zraven še plastične stvari-lončke,hrano,čajnik...)

vrtec-hvala ,ker mislite na Dašo in njen preljubi vrtecuser posted image jaz itak vem da se bo navadila,drugega ji ne preostane...

mala pikica-ti ga pihneš glede starostiuser posted image jaz še tud nisem 30 joj kako fajn je to slišatuser posted image ,,in hvala za vrtnice..jaz bi potrebovala žive ,da atiju naredive presenečenje,če si je sploh zaslužiluser posted image pa lušina ideja je bila ,d abi plakat naredile in napisale nekaj nanj...lepo bodi!

nana-user posted image user posted image user posted image za bran Dašini tašči..kak smešno se to slišiuser posted image

majra-pri nas na naši firmi ,kjer sva oba z možem zaposelna ,pa pošiljajo ženske iz pisarn ,pa nočejo it v chino...pridi k nam delatuser posted image jaz delam v proizvodnji ,mož pa v pisarni -je vodja projektov in je šel zato dol ,da malo vpelje firmo ,da bodo bolj vedeli zakaj se gre...samo je 2meseca prekratek čas ,zato študira ,da bi šel dlje....ker tu v sloveniji ne kaže nič dobro za te firme..

triš-oh želja je velika za šolo ,samo ti povem ,da sem zvečer ko cota ,zaspim že ob 19 ,ko mi zadnji user posted image otrok zaspi.Kaj pa ko še bom delala?Pol pa moram ob 4vstat.Verjamem da bo šlo..sem itak slišala ,da mislijo drugo leto malo razvlečt šolo ,ker je urnik izpitov prenatrpan in bo tud zame lažje ,da bodo pol leta dlje potegnili....pa ful lepe slikice ste nardiliuser posted image glede pojočega kužka ,pa naši ni nič zanimivo..nobena igrača..je oma rekla ,kaj ji naj kupi....sem rekla ciciban copate..če pa to potrebuje...uh ta fešta pa je res doolgo trajala...

klaja-fajn ne ,da ne rabiš kuhat..jaz pa vsak dan ,včasih po 2x...

dašabina-res je lepo ,ko imaš toliko otrok..jaz jih imam tudi zelo rada ,si pa tud želim nekaj zase...potovanja in motor ,ko bosta večji..do zdaj nisem nikoli bila na potovanju in zato je želja še močnejša...1x ,nekoč bo tudi to...

NUssy-vse najboljše ob tvojem prazniku

mali slavljenčki.tudi vam vse naj ,naj

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?