nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Jutro! Mi smo se včeraj prav fajn imeli. Smo prvič bili vsi skupaj in moram reči, da smo prav luškan team. Predvsem pa zelo mlad Direktor je sicer čez trideset star, ostali pa vsi manj ti ti starina to sem si jaz isto mislila. Ančika,krasne slikice tvoje Daše.To z denarjem se pa bo že porihtalo,pa seveda upam,da kmalu dobiš delo,tvoj dragi pa boljšo plačo. katee,moj dragi vsako večer uspava Klemna,razen ob ponedeljkih,ko gre na nogomet,pa še to ne gre vsak ponedeljek,je bil nekaj pošodovan.Tako da ne vem,kdaj nama je to prišlo v navadao,ampak jaz seveda nimam čisto nič proti. HB,da se Klemna da čisto lahko uspavati,za razliko od pred dveh ali treh mesecev nazaj,ko smo imeli take probleme s tem,da ne moreš verjet. In zvečer uživaj,mi bomo pa jutri! Sem delala koledarje za Božička in jih pošiljala na Foto Tabor,zadnji čas sem ujela.Sem se pa maksimalno potrudila,take lepe slike sem naredila in jih izrezovala,pa naredila razne zameglitve in okvirje,pa črnobelih je nekaj ...res sem se potrudila,mogoče me bodo v Foto Tabor kar zaposlili,ko bodo videli to umetnino . Pravzaprav hočem povedat,da sem zaradi tega prišla komaj zdaj na rr, ne pa da se na vsa usta tukaj zdaj hvalim,kak sn vreji naredla. koala,torej ti pošljem nalepke,da boš lepo okrašena za novo leto in še potem. V ponedeljek,no mogoče jih dam v nabiralnik že prej,naprej bo šlo pa verjetno v ponedeljek.Zdaj trenutno ne zbiram nič,nobenih nalepk ali kaj podobnega...ne boj se,še boš prišla kdaj prav. lusa,no prav,če se Dašini tašči postaviš v bran,sem pozabila... dašabina,Merkatorjeve nalepke-niti ene.Žal.Miha za prve korake. muzika,jaz prve porodniške res nisem dobila cele,to se spomnim. Kako prepričamo otroke z božičkovo kapico?Jaz nikolo ne slikam sama,mi vedno nekdo pomaga ali ga slikat ali pa ga kdo animira,da pozabi na kapico.Drugače bi kar hitro potegnil kapico z glave. Vrtiljak na posteljici sem pospravila že zdavnaj,bi ga Klemen vsega pocotal. Klemen tudi rad brklja po vodi,tako da ne vem,če bo ta metoda pri nas uspešna.Bomo videli,še nisem sprobala. mala pikica,no,če bom dobila porodniško še za 10 dni,pol je pa itak super. Toliko,zdaj pa grem počasi,lahko noč.