nana35
|
vaney,lepe čestitke si naredila,pa koledar je tudi super. muzika,zakaj ne bi bla dovolj dobra za ven it??Si pa prava...Stvar je taka,da sva se enkrat z Intruder dogovarjale,da bova šli sami na pijačko brez otrok pa se je zdaj tole tako obrnilo,da sem rekla še martinci,da ne bova sami in ker vem da je ona vedno za akcijo.Sploh nisem pomišljala na neko fešto,samo takole malo bolj pozne bomo...Če želiš z nami si vsekakor dobrodošla med nami.Si vljudno vabljena.Mala pikica,enako velja tebi. Bomo probali tole,kar si nalepila link,pri previjanju,imamo večne težave z dretjem. katee,alpsko ali pomursko mleko,za mene en in isti šmorn.Jaz vzamem kako mi je,ne kompliciram. Naša noč je bila najslabša doslej,no,za Klemna je bila dobra,ker on se je 1.uro veselo smejal,norel po posteljah,se pogovarjal sam s seboj,govoril vse kar zna,metal dudo na tla...da pop...Zjutraj pa spet od 7.30 dalje čaga. koala,ti pošljem šparove nalepke,samo prosim,če me še 1x spomniš,ker zdaj nimam časa jih dajat v kuverto pa to,bom pa zvečer uredila,samo reči mi oz.napiši.No,povej,vidim,da se tudi limma ponuja. limma,upam,da bo modrica kmalu minila in bo neži spet nežna kot prej. mala pikica,in za koliko dni potem dobim izplačano jaz??S porodniško sem začela 12.ali 13.12.,rok pa sem imela 13.1.08. Meni je bolj všeč bordo rdeča. mml,v kompletu od Božička so kapice ja,samo da stane komplet samo 5€. Pri nas jih nimajo več,razen mogoče v mestu. Grem,Klemen tečnari da je joj...