nokes
|
draga želvi, zelo mi je žal, da se je končalo. nekaj ni bilo ok, pa je narava naredila svoje. vem, da je vse skupaj bolj slaba tolažba, a zdaj vidiš, da lahko zanosiš in bo naslednjič uspešnejše. se*, jp kot pravi gigi, na GKLJ dobimo buscopan proti krčem, koliko na dan, se ne spomnim, čak, laufam gledat: 3 na dan, jaz sem jemala, ker me je ful črvičlo in sem krvavela, pa so mi vsi zdravniki rekli naj jemljem. upam, da je hedi že fertik in veselo kafetkata z netko! punci, javita se! no, naš pregled, je bil ok, oba sta super, turist je spet medenično, punčka glavično, rasteta, migata, .... skratka super. jat sem bolj švoh, ker ni da ni, imam vse nosečnišče tegobe tega sveta, čakam še, da zatečem, da obujem natikače , pol pa je po moje to vse, kar mam lahk. ampak, ne bom preveč jamrala, ker sem presrečna za pikeca in grem zdajle kuhat, če pa katero zanima, kaj lahko gre še narobe, vam povem, da sem vmes zažgala kosilo in v kopalnici razbila eno flaško. jp. sem tako štorasta, da to ni res.