Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Mogoče pa nima s kom it? Moj gre vsaj 1x tedensko, pa ne na pivo, rajš na kaj drugega in družit se. ma saj ga vabijo sodelavci pa prijatelji, samo njemu se ne da, tudi pred je bil tak včasih je vsaj na fitness hodil, zdaj še to ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ti me mnogo zezaš I okolo švrsljaš mozda i me ne znaš pa će da nadrljaš oj oj a to je kak komad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:09:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Mogoče pa nima s kom it? Moj gre vsaj 1x tedensko, pa ne na pivo, rajš na kaj drugega in družit se. ma saj ga vabijo sodelavci pa prijatelji, samo njemu se ne da, tudi pred je bil tak včasih je vsaj na fitness hodil, zdaj še to ne. Kaj češ, tak je, vseen boljše tako, kot pa da bi se kregala, ker bi skoz hodil okrog.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:10:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:11:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ti me mnogo zezaš I okolo švrsljaš mozda i me ne znaš pa će da nadrljaš oj oj a to je kak komad Ja pa ne mi rečt, da ga ne poznaš???Nemoj da ideš mojom ulicom_ Riblja Ćorba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:11:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ah ne sam je toliko len da se mu ne da. Še s kolegi se zmeni pa pol odpove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Mogoče pa nima s kom it? Moj gre vsaj 1x tedensko, pa ne na pivo, rajš na kaj drugega in družit se. ma saj ga vabijo sodelavci pa prijatelji, samo njemu se ne da, tudi pred je bil tak včasih je vsaj na fitness hodil, zdaj še to ne. Kaj češ, tak je, vseen boljše tako, kot pa da bi se kregala, ker bi skoz hodil okrog. vsekakor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ti me mnogo zezaš I okolo švrsljaš mozda i me ne znaš pa će da nadrljaš oj oj a to je kak komad Ja pa ne mi rečt, da ga ne poznaš???Nemoj da ideš mojom ulicom_ Riblja Ćorba o ja zdaj sem se spomnila, ja ta komad je zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:12:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ti me mnogo zezaš I okolo švrsljaš mozda i me ne znaš pa će da nadrljaš Nemoj da ideš mojom ulicom, nemoj da mrdaš svojom g......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:13:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ah ne sam je toliko len da se mu ne da. Še s kolegi se zmeni pa pol odpove Čaki zdaj pa sploh ne razumem, torej kdo nosi hlače pri vaši bajti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:13:45
|
|
|
|
hijenca
|
Dober večer. Še samo 1x gremo spat in potem žurka . Jaz sem iz Lj že doma, crknjena 100 na uro, noč je bila katastrofa. Takoj ko sem se včeraj poslovila in šla spat, se je Videk zbudil in ni hotel spat v košari. Sem ga vzela k sebi v postlo. Potem je eno uro rabil, da je zaspal, ko sem končno jaz zaspala, me je mali malo brcal, pa malo praskal, cukal.... In potem ura 5.45 se primaja ati domov iz čage. Bil je zelo "stabilen" na nogah. In bogi Videk je moral v košaro, ker na tisti mali postli res nimamo trije prostora. Ampak smo potem spali do 8.15, atija pa sma vrgla gor ob 12. Sedaj sem že oprala in posušila 2 stroja cot, ena 2 me še čakata za jutri. Barbaw, točno vse za jutri se bova zmenili jutri, OK? Bom dopoldan kaj na RR priletela, če ne pa ti pošljem sms ali pa te pokličem. Estrella kdo pa je tebe razkuril danes? Jaz pa mislim, da je zato tako malo punc danes na rr, ker se vse lepotičijo za jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ti me mnogo zezaš I okolo švrsljaš mozda i me ne znaš pa će da nadrljaš oj oj a to je kak komad Ja pa ne mi rečt, da ga ne poznaš???Nemoj da ideš mojom ulicom_ Riblja Ćorba o ja zdaj sem se spomnila, ja ta komad je zakon Se vidi, da znam skoraj vse komade na pamet Ena od mojih obsesij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:15:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos TS?? Verjetno je mislila ZS Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . Ah ne sekiri se moj še na službeno zabavo ni hotu iti. Imeli so jo včeraj. a ti imaš tudi copato Mojmu se nikamor ne da jaz sem pa vedno švrljala povsod Ah ne sam je toliko len da se mu ne da. Še s kolegi se zmeni pa pol odpove Čaki zdaj pa sploh ne razumem, torej kdo nosi hlače pri vaši bajti A je to sploh za vprašat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh vidm da me sploh več ne poznate . Grem kr TV gledat. Barbaw a mi lahko na zs napišeš? Nč babe se vidmo pol jutr,da se me boste spomnile . Lepo in mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eh vidm da me sploh več ne poznate . Grem kr TV gledat. Barbaw a mi lahko na zs napišeš? Nč babe se vidmo pol jutr,da se me boste spomnile . Lepo in mirno nočko vsem nina par strani nazaj je barbaw o tem pisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:18:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eh vidm da me sploh več ne poznate . Grem kr TV gledat. Barbaw a mi lahko na zs napišeš? Nč babe se vidmo pol jutr,da se me boste spomnile . Lepo in mirno nočko vsem Jaz te, sam ti ne morem nič pomagat in odgovorit tisto, kar bi ti rada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella si se pofarbala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:21:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eh vidm da me sploh več ne poznate . Grem kr TV gledat. Barbaw a mi lahko na zs napišeš? Nč babe se vidmo pol jutr,da se me boste spomnile . Lepo in mirno nočko vsem Kaj je zdej to ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eh vidm da me sploh več ne poznate . Grem kr TV gledat. Barbaw a mi lahko na zs napišeš? Nč babe se vidmo pol jutr,da se me boste spomnile . Lepo in mirno nočko vsem Kaj je zdej to ? Danes so majčice opasno razpoložene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:22:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke tally, boga Emilija Ne sme zbolet... IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizo Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!! Od str. 174 berem naprej kasneje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:22:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:24:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella si se pofarbala? Ne, ju3 ob 13.30
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:25:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella si se pofarbala? Ne, ju3 ob 13.30 Pa ti boš čisto sveža jutri.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?