*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 estrella, hvala, saj si bila ti, a ne? aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne? hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo... kot da smo najbolj bolni in neskrbni bejbe, se štimate za jutri, a? saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo Dostikra je tako, da se problemčki kopičijo in je kakšno obdobje res neznosno kar se glede tega tiče, potem pa to mine in se prične obdobje brez problemov, polno ljubezni in sreče. Ampak včasih se tega sploh ne zavedamo in to opazimo šele ko se začnejo problemi. Upam da boste kmalu ven iz ta hudega Aja, še to sem hotela napisat. Jaz mojega malega ko se začne napenjat dam na kahlico z malo tople vodice in se pokaka kot ta veliki. Ta prve klobasice so kar trde, potem gre bolj na mehko. To sem začela prakticirat, ko nekaj dni ni kakal in se je že jokal zaradi tega, nasvet pa je s strani P. Jaz se nič ne štimam Mogoče bi se res mogla. samo zdelo se mi je, da so ene omenjale frizerja no, sej jst sm tut danes bla po novem nism več blond, ampak rjava, recmo kostanjeva, me je mal pretemno zadelo, ampak ni panike - vsaka sprememba je dobrodošla tole s toplo vodo pa ima neko logiko, ja od moje sodelavke mož pograbi tamala dva (že hodita, jasno), pa laufata z njim in ko sta "ogreta", kakata Aja no, sej pri frizerju sem bila pa tud jaz danes, ampak bi šla tud če ne bi bilo večerje. Škoda ker ne boš prišla še ti.
|