|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 21:50:06   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, user posted image pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutriuser posted image

Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. user posted image

Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama...

A dej nehi no, brcni ga v rit, da se mal zmiga. Ne moreš bit za vse sama.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
19.12.2008 21:50:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu domauser posted image , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijanuser posted image user posted image

itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnostuser posted image

Estrella a M ga rad cugneuser posted image

Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekretuser posted image user posted image

Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

teranov liker pa lahko narediš sama in se ga napiješ...moj je zelooo dober...škoda ker nimam nič terana, da bi ga spacalauser posted image

Kako ga delaš: Mi smo ga nekako tako: 5l vina, 3kg cukra, 3kg borovnic, 1l ruma al nekaj takega

1,5 l domačega terana
1kg sladkorja (jaz dam precej manj)
vreš 7 minut
pustiš, da se ohladi in dodaš še 1/4 litra ruma, 1 vanilijev sladkor in sok 2 pomaranč

precediš preden daš v flaše

če nisi priden za spit, je bolje, da ga hraniš v hladilniku, da se ne skisa

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.12.2008 21:53:48   
Estrella*
tana, ja jaz sem bilauser posted image Ni vse tako kot piše na navodilih za uporabouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.12.2008 21:53:52   
kasso

Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, user posted image pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutriuser posted image

Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. user posted image

a ve to resno????

Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinjuser posted image

vseeno se imam za kaj več kot le to
sem dobre volje in ne me zdaj spravit v slabo prosim

o  kasso nisem mislila samo nateuser posted image

oprosti ne želim te spravit v slabo volje, ravno nasprotno ampak ti že sama veš, kako je najbolje za vasuser posted image

Jaz si sploh ne predstavljam, da mi moj ne pomagauser posted image

moj pomaga pri otrocih zvečer in pri treh je to že ogromno
ej, saj nisem slabe voljeuser posted image
bog pomagaj, takko je, če pa sem vedno govorila, da kako rada kuham in ne pustim nobenemu v kuhinjo, zdaj pa imam vse zase user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.12.2008 21:54:15   
sesil
kasso, sem šele sedaj videla zs

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.12.2008 21:54:41   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

estrella, hvala, saj si bila ti, a ne?user posted image

aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne?

hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme  - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo...

kot da smo najbolj bolni in neskrbniuser posted image

bejbe, se štimate za jutri, a?user posted image saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo user posted image user posted image

Dostikra je tako, da se problemčki kopičijo in je kakšno obdobje res neznosno kar se glede tega tiče, potem pa to mine in se prične obdobje brez problemov, polno ljubezni in sreče. Ampak včasih se tega sploh ne zavedamo in to opazimo šele ko se začnejo problemi.

Upam da boste kmalu ven iz ta hudega user posted image user posted image user posted image

Aja, še to sem hotela napisat. Jaz mojega malega ko se začne napenjat dam na kahlico z malo tople vodice in se pokaka kot ta veliki. Ta prve klobasice so kar trde, potem gre bolj na mehko. To sem začela prakticirat, ko nekaj dni ni kakal in se je že jokal zaradi tega, nasvet pa je s strani P.

Jaz se nič ne štimam user posted image Mogoče bi se res mogla.

samo zdelo se mi je, da so ene omenjale frizerja
no, sej jst sm tut danes bla
po novem nism več blond, ampak rjava, recmo kostanjeva, me je mal pretemno zadelo, ampak ni panike - vsaka sprememba je dobrodošla

tole s toplo vodo pa ima neko logiko, ja
od moje sodelavke mož pograbi tamala dva (že hodita, jasno), pa laufata z njim in ko sta "ogreta", kakata user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.12.2008 21:54:53   
kasso

a ve to resno????

Ja kasso, ne da se ti prerekat? Jaz sem pa tako žleht in znam samo za sabo pomit al pa še to ne. No imam srečo, da je moj zelo rad pri takih opravilih za čistočo.

Zakaj pa samo za seboj pomiješ?Vedno, ali le kadar si jezna?

< Sporočilo je popravil kasso -- 19.12.2008 21:55:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.12.2008 21:55:15   
Estrella*
No pa so vse mrknileuser posted image Jaz res počasi zgubljam voljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.12.2008 21:55:48   
kasso

No pa so vse mrknileuser posted image Jaz res počasi zgubljam voljouser posted image

kdo je mrknil? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.12.2008 21:56:13   
sesil
dejte mi link od kitajca, da vidim kje se nahaja cesta pa hišna številka. pot bom pa že sama našla

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.12.2008 21:56:16   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

in?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.12.2008 21:56:26   
*Tiana*

Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat

Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. user posted image

Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajatuser posted image  Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja

Varja za večerjo ni pojedla niti 1 žličko skutke,je pa spila mleko in zdaj spi...se ne sekiram...bo že jutri nadoknadilauser posted image

moja pa dela z usti kot stare none, ki nimajo zob. ne vem če veste kaj mislim, no, rezultat je pa ta, da je cela poslinjena. v potokih teče.
danes sem naredila en 2 urni  sprehod. sem imela nosača za anejouser posted image

Dobro ti grejo tile sprehodi. user posted image user posted image user posted image

Vem kaj misliš user posted image Moj pa skoz z jezičkom liže zgornje dlesni in ustnico. Je prov cortig user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.12.2008 21:56:56   
kasso

dejte mi link od kitajca, da vidim kje se nahaja cesta pa hišna številka. pot bom pa že sama našla

če greš za 18:00 greve skupaj

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.12.2008 21:57:15   
Anonimen
Sem imela danes namen  čvekati kolikor se da, da končooo pihnem tekmicouser posted image , samo sama s sabo ne bo šlo. Še tist, kar sem povedala, je bilo napačno interpretirano, tako da sem zdaj jaz slabe volje in vas zapuščam.

Lahko noč

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.12.2008 21:57:33   
sesil

in?

imaš zs

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.12.2008 21:57:56   
kasso

Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. user posted image

Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajatuser posted image  Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja

Varja za večerjo ni pojedla niti 1 žličko skutke,je pa spila mleko in zdaj spi...se ne sekiram...bo že jutri nadoknadilauser posted image

moja pa dela z usti kot stare none, ki nimajo zob. ne vem če veste kaj mislim, no, rezultat je pa ta, da je cela poslinjena. v potokih teče.
danes sem naredila en 2 urni  sprehod. sem imela nosača za anejouser posted image

Dobro ti grejo tile sprehodi. user posted image user posted image user posted image

Vem kaj misliš user posted image Moj pa skoz z jezičkom liže zgornje dlesni in ustnico. Je prov cortig user posted image

Varja pa zraven še obvlada črko fffffff in pluva user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.12.2008 21:58:04   
Estrella*

a ve to resno????

Ja kasso, ne da se ti prerekat? Jaz sem pa tako žleht in znam samo za sabo pomit al pa še to ne. No imam srečo, da je moj zelo rad pri takih opravilih za čistočo.

Zakaj pa samo za seboj pomiješ?Vedno, ali le kadar si jezna?

To se je zgodilo mogoče 2x v vseh teh letih. Ja če sem jezna na njega , potem se ne pritaknem nobene stvari in on potem vse porihta. Sicer se pa vedno širokousti kako samo ona zna kuhinjo spucat, pol pa naj drgne, men se ne dauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.12.2008 21:58:22   
*Tiana*

estrella, hvala, saj si bila ti, a ne?user posted image

aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne?

hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme  - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo...

kot da smo najbolj bolni in neskrbniuser posted image

bejbe, se štimate za jutri, a?user posted image saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo user posted image user posted image

Dostikra je tako, da se problemčki kopičijo in je kakšno obdobje res neznosno kar se glede tega tiče, potem pa to mine in se prične obdobje brez problemov, polno ljubezni in sreče. Ampak včasih se tega sploh ne zavedamo in to opazimo šele ko se začnejo problemi.

Upam da boste kmalu ven iz ta hudega user posted image user posted image user posted image

Aja, še to sem hotela napisat. Jaz mojega malega ko se začne napenjat dam na kahlico z malo tople vodice in se pokaka kot ta veliki. Ta prve klobasice so kar trde, potem gre bolj na mehko. To sem začela prakticirat, ko nekaj dni ni kakal in se je že jokal zaradi tega, nasvet pa je s strani P.

Jaz se nič ne štimam user posted image Mogoče bi se res mogla.

samo zdelo se mi je, da so ene omenjale frizerja
no, sej jst sm tut danes bla
po novem nism več blond, ampak rjava, recmo kostanjeva, me je mal pretemno zadelo, ampak ni panike - vsaka sprememba je dobrodošla

tole s toplo vodo pa ima neko logiko, ja
od moje sodelavke mož pograbi tamala dva (že hodita, jasno), pa laufata z njim in ko sta "ogreta", kakata user posted image

Aja no, sej pri frizerju sem bila pa tud jaz danes, ampak bi šla tud če ne bi bilo večerje. Škoda ker ne boš prišla še ti.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.12.2008 21:59:00   
kasso

Sem imela danes namen  čvekati kolikor se da, da končooo pihnem tekmicouser posted image , samo sama s sabo ne bo šlo. Še tist, kar sem povedala, je bilo napačno interpretirano, tako da sem zdaj jaz slabe volje in vas zapuščam.

Lahko noč

ma daj nehi, saj sem rekla, da nisem slabe volje...na zdej...ma ne it zaradi mene...zdaj imam pa slabo vestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
19.12.2008 21:59:19   
sesil

če greš za 18:00 greve skupaj

reciva raje, da se nekje v lj dobiva, pa potem greva skupaj naprej, ker bi šla jaz še na brdo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.12.2008 22:00:41   
Estrella*

Varja pa zraven še obvlada črko fffffff in pluva user posted image

naša zna samo brrrrr, pa tud vse ven zletiuser posted image user posted image user posted image Trenutna hit igrača je ninja želva rafuser posted image user posted image Andraž pa vez zelen, ker se boji, da jo o uničilauser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.12.2008 22:01:07   
kasso

Lahko noč

A nist ešle z Naty poslušat njen bend?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.12.2008 22:01:18   
*Tiana*

Lahko noč

Ma ne ga sračkat, sej ni noben hud nate, kaka slaba volja. A je to samo izgovor, ker maš že dragega doma?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.12.2008 22:02:17   
barbaw

Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu domauser posted image , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijanuser posted image user posted image

itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnostuser posted image

Estrella a M ga rad cugneuser posted image

Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekretuser posted image user posted image

Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Ja seveda ga cukne, sam je po 2 kozarcih že pijan, ker ima ženo zmaja in mu ne pusti pituser posted image Je pa tako osladnen, ko ga ima v riti, da ga sploh ne prenašam v bilžini sebe. Se spomim ko je bila 50 letnica poroke njegovih staršev in je bil žur. Zmenjeno je bilo, da vozim jaz, ker ne bom pila, pa me je tako razpizdil( se ne spomnim več kaj je bilo), da sem šla za šank in se ga napila ko curauser posted image in tako je on vozil damuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.12.2008 22:02:22   
Estrella*

Lahko noč

Ma ne ga sračkat, sej ni noben hud nate, kaka slaba volja. A je to samo izgovor, ker maš že dragega doma?user posted image

Meni to miriše na masažooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?