|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 21:36:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerjeuser posted image Ma naj gre v tri krasne.

Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Od str. 174 berem naprej kasneje.

Dvomim, da bo še kaj več napisanih. Čveke so se upokojileuser posted image

halooo itak da NE, jaz danes nimam masaže in sem  za čvekanjeuser posted image

Vsaj enkrat ti ne bomo fouš. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
19.12.2008 21:37:03   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

O Estrella, a si porihtala otroke?

A je Alja pri tebi jedla?

Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedlauser posted image

Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat donsuser posted image

Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna user posted image

Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazlauser posted image  Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo

A se ne bi ti nazaj v Medvode preselila?

Ja bi se, če bi se dalo hišo fizično prestavit. V blok ne bi šla.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
19.12.2008 21:37:32   
Anonimen

Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu domauser posted image , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijanuser posted image user posted image

itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnostuser posted image

Estrella a M ga rad cugneuser posted image

Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekretuser posted image user posted image

Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Ja seveda ga cukne, sam je po 2 kozarcih že pijan, ker ima ženo zmaja in mu ne pusti pituser posted image Je pa tako osladnen, ko ga ima v riti, da ga sploh ne prenašam v bilžini sebe. Se spomim ko je bila 50 letnica poroke njegovih staršev in je bil žur. Zmenjeno je bilo, da vozim jaz, ker ne bom pila, pa me je tako razpizdil( se ne spomnim več kaj je bilo), da sem šla za šank in se ga napila ko curauser posted image in tako je on vozil damuser posted image user posted image user posted image

tako se dela bejbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
19.12.2008 21:37:40   
tana7
estrella, hvala, saj si bila ti, a ne?user posted image

aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne?

hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme  - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo...

kot da smo najbolj bolni in neskrbniuser posted image

bejbe, se štimate za jutri, a?user posted image saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
19.12.2008 21:37:54   
kasso

Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu domauser posted image , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijanuser posted image user posted image

itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnostuser posted image

Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekretuser posted image user posted image

Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

teranov liker pa lahko narediš sama in se ga napiješ...moj je zelooo dober...škoda ker nimam nič terana, da bi ga spacalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
19.12.2008 21:38:40   
Estrella*

Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat donsuser posted image

Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazlauser posted image  Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo

Estrella ti je žal, da ste se preselili v Godovičuser posted image ali je to samo zdaj, ker si doma?

Na to vprašanje ti bom znala odgovorit nekje čez slabo leto. Ni mi čisto po godu, sploh, ker so preblizu njegovi sorodniki(na njih imam alergijo)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
19.12.2008 21:40:03   
*Tiana*

Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat

Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. user posted image

Ja, to je pa za bolančke normalno. Moj mali ni spravil vase niti 200 g ko je bil prehlajen. Se je pa tolk večkrat dojil, oz. pil AM.

user posted image user posted image user posted image za Majči.

Zdaj pa poje tam od oka nekje 400-600 g GH in 200-400 mleka. Odvisno od dneva do dneva.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
19.12.2008 21:41:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerjeuser posted image Ma naj gre v tri krasne.

Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" user posted image user posted image user posted image

tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

tally, boga Emilija user posted image user posted image user posted image  Ne sme zbolet... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Sobotne čveke:

1. edinaos
2. Estrella*

3. barbaw
4. hijenca
5. Katina
6. nina7
7. jana81
8. kasso
9. sesil
10. Soncnica Sandra ***
11. Naty*
12. špelin@
13. tally
14. katy82 
15. MARTINA25
16. *Tiana*

Pa še narava verjetno user posted image

Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna user posted image

škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizouser posted image

Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize user posted image  To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja user posted image

Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!!

nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!!

Od str. 174 berem naprej kasneje.

V vsakem primeru ne bi nobene rezaliuser posted image mogoče bo še kak plac fraj, pa bomo kakega kitajca na drinko povabileuser posted image user posted image

Je Gregi danes kej več jedel? Moja je danes res pridnauser posted image

Alja je ratala prava mala žderica. Recept prosim user posted image

Ga žal nimamuser posted image Jaz samo čakam, kdaj se bo tehtnica prevesila v drugo skrajnost

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
19.12.2008 21:41:36   
Estrella*

Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. user posted image

Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajatuser posted image  Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
19.12.2008 21:41:36   
kasso

Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, user posted image pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutriuser posted image

Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. user posted image

Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
19.12.2008 21:42:26   
Anonimen

Estrella ti je žal, da ste se preselili v Godovičuser posted image ali je to samo zdaj, ker si doma?

Na to vprašanje ti bom znala odgovorit nekje čez slabo leto. Ni mi čisto po godu, sploh, ker so preblizu njegovi sorodniki(na njih imam alergijo)

saj potem bo čisto druga zgodba.

Jaz prav opazim pri sebi, da sem čisto drugačen človek ratala od kar ne delam. Sploh si ne predstavljam, da sem točno že 1 leto domauser posted image

Ko bomo v službah, bodo pa drugi problemiuser posted image user posted image user posted image vse to je življenjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4386
19.12.2008 21:43:49   
kasso

saj imaš tudi nas user posted image , čeprav trenutno le virtualno.....naj te tolaži, da ko boš šla nazaj delat, boš iz dneva v dan boljše volje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4387
19.12.2008 21:43:51   
Estrella*

Ja seveda ga cukne, sam je po 2 kozarcih že pijan, ker ima ženo zmaja in mu ne pusti pituser posted image Je pa tako osladnen, ko ga ima v riti, da ga sploh ne prenašam v bilžini sebe. Se spomim ko je bila 50 letnica poroke njegovih staršev in je bil žur. Zmenjeno je bilo, da vozim jaz, ker ne bom pila, pa me je tako razpizdil( se ne spomnim več kaj je bilo), da sem šla za šank in se ga napila ko curauser posted image in tako je on vozil damuser posted image user posted image user posted image

tako se dela bejbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne govorim, kaj je bilo naslednji danuser posted image user posted image user posted image Pa še Andraž je bil star 2 leti in ga je prav en k....brigal, kaj je mami počela prejšnji večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
19.12.2008 21:43:55   
sesil
Evo mene na raport.
Aneja je zaspala, jaz sem se stuširala in hitro na rr.
Moje glave ne bom komentirala, sploh ne vem kaj je temu vzrok user posted image
Kasso, imaš kakšen plan za jutri? Če ti ni odveč, bi jaz samo na hitrco še stopotjo do lesnine na Brdu skočila. Kdaj štartamo?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
19.12.2008 21:44:11   
hijenca
Mojega posta pa zopet nobena ni opazla.user posted image user posted image

Grem sedaj Vidku pomagat plazit po postli, Sedaj v enem dnevu je začel sam plazit in to naprej. user posted image

Aja mulim se. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
19.12.2008 21:44:35   
Anonimen

Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, user posted image pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutriuser posted image

Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. user posted image

a ve to resno????

Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinjuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4391
19.12.2008 21:45:21   
kasso

Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajatuser posted image  Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja

Varja za večerjo ni pojedla niti 1 žličko skutke,je pa spila mleko in zdaj spi...se ne sekiram...bo že jutri nadoknadilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
19.12.2008 21:45:24   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mojega posta pa zopet nobena ni opazla.user posted image user posted image

Grem sedaj Vidku pomagat plazit po postli, Sedaj v enem dnevu je začel sam plazit in to naprej. user posted image

Aja mulim se. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne se mulit ni dobro za lepoto.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
19.12.2008 21:45:46   
Estrella*

teranov liker pa lahko narediš sama in se ga napiješ...moj je zelooo dober...škoda ker nimam nič terana, da bi ga spacalauser posted image

Kako ga delaš: Mi smo ga nekako tako: 5l vina, 3kg cukra, 3kg borovnic, 1l ruma al nekaj takega

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
19.12.2008 21:46:28   
kasso

a ve to resno????

vseeno se imam za kaj več kot le to
sem dobre volje in ne me zdaj spravit v slabo prosim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
19.12.2008 21:47:19   
tally

a ve to resno????

Moj včasih pomije, ampak res včasih, pospravi pa tisto, ki je pomita večkrat. Jaz ga imam za perilo obešatuser posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
19.12.2008 21:47:50   
sesil

Varja za večerjo ni pojedla niti 1 žličko skutke,je pa spila mleko in zdaj spi...se ne sekiram...bo že jutri nadoknadilauser posted image

moja pa dela z usti kot stare none, ki nimajo zob. ne vem če veste kaj mislim, no, rezultat je pa ta, da je cela poslinjena. v potokih teče.
danes sem naredila en 2 urni  sprehod. sem imela nosača za anejouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
19.12.2008 21:48:30   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

estrella, hvala, saj si bila ti, a ne?user posted image

aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne?

hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme  - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo...

kot da smo najbolj bolni in neskrbniuser posted image

bejbe, se štimate za jutri, a?user posted image saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo user posted image user posted image

Dostikra je tako, da se problemčki kopičijo in je kakšno obdobje res neznosno kar se glede tega tiče, potem pa to mine in se prične obdobje brez problemov, polno ljubezni in sreče. Ampak včasih se tega sploh ne zavedamo in to opazimo šele ko se začnejo problemi.

Upam da boste kmalu ven iz ta hudega user posted image user posted image user posted image

Aja, še to sem hotela napisat. Jaz mojega malega ko se začne napenjat dam na kahlico z malo tople vodice in se pokaka kot ta veliki. Ta prve klobasice so kar trde, potem gre bolj na mehko. To sem začela prakticirat, ko nekaj dni ni kakal in se je že jokal zaradi tega, nasvet pa je s strani P.

Jaz se nič ne štimam user posted image Mogoče bi se res mogla.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
19.12.2008 21:49:50   
Anonimen

a ve to resno????

vseeno se imam za kaj več kot le to
sem dobre volje in ne me zdaj spravit v slabo prosim

o  kasso nisem mislila samo nateuser posted image

oprosti ne želim te spravit v slabo volje, ravno nasprotno ampak ti že sama veš, kako je najbolje za vasuser posted image

Jaz si sploh ne predstavljam, da mi moj ne pomagauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
19.12.2008 21:50:06   
Estrella*

a ve to resno????

Ja kasso, ne da se ti prerekat? Jaz sem pa tako žleht in znam samo za sabo pomit al pa še to ne. No imam srečo, da je moj zelo rad pri takih opravilih za čistočo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?