Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" Od str. 174 berem naprej kasneje. Dvomim, da bo še kaj več napisanih. Čveke so se upokojile halooo itak da NE, jaz danes nimam masaže in sem za čvekanje Vsaj enkrat ti ne bomo fouš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:37:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A se ne bi ti nazaj v Medvode preselila? Ja bi se, če bi se dalo hišo fizično prestavit. V blok ne bi šla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost Estrella a M ga rad cugne Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekret Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja seveda ga cukne, sam je po 2 kozarcih že pijan, ker ima ženo zmaja in mu ne pusti pit Je pa tako osladnen, ko ga ima v riti, da ga sploh ne prenašam v bilžini sebe. Se spomim ko je bila 50 letnica poroke njegovih staršev in je bil žur. Zmenjeno je bilo, da vozim jaz, ker ne bom pila, pa me je tako razpizdil( se ne spomnim več kaj je bilo), da sem šla za šank in se ga napila ko cura in tako je on vozil dam tako se dela bejbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:37:40
|
|
|
|
tana7
|
estrella, hvala, saj si bila ti, a ne? aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne? hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo... kot da smo najbolj bolni in neskrbni bejbe, se štimate za jutri, a? saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:37:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost Estrella a M ga rad cugne Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekret Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teranov liker pa lahko narediš sama in se ga napiješ...moj je zelooo dober...škoda ker nimam nič terana, da bi ga spacala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:38:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo Estrella ti je žal, da ste se preselili v Godovič ali je to samo zdaj, ker si doma? Na to vprašanje ti bom znala odgovorit nekje čez slabo leto. Ni mi čisto po godu, sploh, ker so preblizu njegovi sorodniki(na njih imam alergijo)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:40:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. Ja, to je pa za bolančke normalno. Moj mali ni spravil vase niti 200 g ko je bil prehlajen. Se je pa tolk večkrat dojil, oz. pil AM. za Majči. Zdaj pa poje tam od oka nekje 400-600 g GH in 200-400 mleka. Odvisno od dneva do dneva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:41:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke tally, boga Emilija Ne sme zbolet... IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizo Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!! Od str. 174 berem naprej kasneje. V vsakem primeru ne bi nobene rezali mogoče bo še kak plac fraj, pa bomo kakega kitajca na drinko povabile Je Gregi danes kej več jedel? Moja je danes res pridna Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Alja je ratala prava mala žderica. Recept prosim Ga žal nimam Jaz samo čakam, kdaj se bo tehtnica prevesila v drugo skrajnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:41:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajat Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:41:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo Estrella ti je žal, da ste se preselili v Godovič ali je to samo zdaj, ker si doma? Na to vprašanje ti bom znala odgovorit nekje čez slabo leto. Ni mi čisto po godu, sploh, ker so preblizu njegovi sorodniki(na njih imam alergijo) saj potem bo čisto druga zgodba. Jaz prav opazim pri sebi, da sem čisto drugačen človek ratala od kar ne delam. Sploh si ne predstavljam, da sem točno že 1 leto doma Ko bomo v službah, bodo pa drugi problemi vse to je življenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:43:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo Estrella ti je žal, da ste se preselili v Godovič ali je to samo zdaj, ker si doma? Na to vprašanje ti bom znala odgovorit nekje čez slabo leto. Ni mi čisto po godu, sploh, ker so preblizu njegovi sorodniki(na njih imam alergijo) saj imaš tudi nas , čeprav trenutno le virtualno.....naj te tolaži, da ko boš šla nazaj delat, boš iz dneva v dan boljše volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:43:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost Estrella a M ga rad cugne Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekret Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja seveda ga cukne, sam je po 2 kozarcih že pijan, ker ima ženo zmaja in mu ne pusti pit Je pa tako osladnen, ko ga ima v riti, da ga sploh ne prenašam v bilžini sebe. Se spomim ko je bila 50 letnica poroke njegovih staršev in je bil žur. Zmenjeno je bilo, da vozim jaz, ker ne bom pila, pa me je tako razpizdil( se ne spomnim več kaj je bilo), da sem šla za šank in se ga napila ko cura in tako je on vozil dam tako se dela bejbi Samo, da ne govorim, kaj je bilo naslednji dan Pa še Andraž je bil star 2 leti in ga je prav en k....brigal, kaj je mami počela prejšnji večer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:43:55
|
|
|
|
sesil
|
Evo mene na raport. Aneja je zaspala, jaz sem se stuširala in hitro na rr. Moje glave ne bom komentirala, sploh ne vem kaj je temu vzrok Kasso, imaš kakšen plan za jutri? Če ti ni odveč, bi jaz samo na hitrco še stopotjo do lesnine na Brdu skočila. Kdaj štartamo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:44:11
|
|
|
|
hijenca
|
Mojega posta pa zopet nobena ni opazla. Grem sedaj Vidku pomagat plazit po postli, Sedaj v enem dnevu je začel sam plazit in to naprej. Aja mulim se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:45:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajat Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja Varja za večerjo ni pojedla niti 1 žličko skutke,je pa spila mleko in zdaj spi...se ne sekiram...bo že jutri nadoknadila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:45:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mojega posta pa zopet nobena ni opazla. Grem sedaj Vidku pomagat plazit po postli, Sedaj v enem dnevu je začel sam plazit in to naprej. Aja mulim se. ne se mulit ni dobro za lepoto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:45:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost Estrella a M ga rad cugne Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekret Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teranov liker pa lahko narediš sama in se ga napiješ...moj je zelooo dober...škoda ker nimam nič terana, da bi ga spacala Kako ga delaš: Mi smo ga nekako tako: 5l vina, 3kg cukra, 3kg borovnic, 1l ruma al nekaj takega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:46:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj vseeno se imam za kaj več kot le to sem dobre volje in ne me zdaj spravit v slabo prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:47:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj Moj včasih pomije, ampak res včasih, pospravi pa tisto, ki je pomita večkrat. Jaz ga imam za perilo obešat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:47:50
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila. Mogoče so pa začeli tudi nam zobki nagajat Ma saj po parih dbeh štrajka, vedno pride obdoje basanja Varja za večerjo ni pojedla niti 1 žličko skutke,je pa spila mleko in zdaj spi...se ne sekiram...bo že jutri nadoknadila moja pa dela z usti kot stare none, ki nimajo zob. ne vem če veste kaj mislim, no, rezultat je pa ta, da je cela poslinjena. v potokih teče. danes sem naredila en 2 urni sprehod. sem imela nosača za anejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:48:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 estrella, hvala, saj si bila ti, a ne? aurora, saj bi mislila, da bo jutri še kaj delovalo, ampak sta šli obe svečki skoraj celi ven - težko, da bi bilo od tega še kaj efekta, a ne? hecno, se mi zdi, da imamo zadnje čase skos neke probleme - 6. bolezen, pa tale sluz na luliki, pa tresenje glavice (na srečo tega več ne vidim zadnjih 14 dni), pa sedaj tole kakanje... mislim, da sem celo danes pri kopanju opazila, da ima rumene fleke po glavi (temenca?!?!), čeprav ji še vedno vsak 2. dan perem z mustelo... kot da smo najbolj bolni in neskrbni bejbe, se štimate za jutri, a? saj vam prav zavidam, meni bi se tudi prilegel en sproščen čvek, grem pa k "tašči" na podaljšano kosilo Dostikra je tako, da se problemčki kopičijo in je kakšno obdobje res neznosno kar se glede tega tiče, potem pa to mine in se prične obdobje brez problemov, polno ljubezni in sreče. Ampak včasih se tega sploh ne zavedamo in to opazimo šele ko se začnejo problemi. Upam da boste kmalu ven iz ta hudega Aja, še to sem hotela napisat. Jaz mojega malega ko se začne napenjat dam na kahlico z malo tople vodice in se pokaka kot ta veliki. Ta prve klobasice so kar trde, potem gre bolj na mehko. To sem začela prakticirat, ko nekaj dni ni kakal in se je že jokal zaradi tega, nasvet pa je s strani P. Jaz se nič ne štimam Mogoče bi se res mogla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj vseeno se imam za kaj več kot le to sem dobre volje in ne me zdaj spravit v slabo prosim o kasso nisem mislila samo nate oprosti ne želim te spravit v slabo volje, ravno nasprotno ampak ti že sama veš, kako je najbolje za vas Jaz si sploh ne predstavljam, da mi moj ne pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:50:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam. Nazadnje jo je enkrat poleti, ne da se mi res ...raje naredim sama... a ve to resno???? Vašim gospodom se pa res godi zraven takih služkinj Ja kasso, ne da se ti prerekat? Jaz sem pa tako žleht in znam samo za sabo pomit al pa še to ne. No imam srečo, da je moj zelo rad pri takih opravilih za čistočo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?