Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:25:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:25:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke tally, boga Emilija Ne sme zbolet... IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizo Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!! Od str. 174 berem naprej kasneje. V vsakem primeru ne bi nobene rezali mogoče bo še kak plac fraj, pa bomo kakega kitajca na drinko povabile Je Gregi danes kej več jedel? Moja je danes res pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:25:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:26:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, naša končno spi Danes je od zjutraj pa do sedajle spala točno 45 minut in to je to. Uglavnem za nazaj nisem nič brala, tako da ne vem, če je kaka sprememba za jutri. Če je, naj mi prosim katera napiše na TS. Hvala! Pa Estrello al pa barbaw bi prosila, če mi lahko še 1x prosim opiše tisto pot iz celovške do kitajca, ker ne vem kam sem dala un list. Hvala Zdej pa morem it mal pospravit, ker mam pravo bombo po stanovanju. Mojega pa še skoz ni, pa je 6.20 šel po moje smučke k kolegu in na eno pivo Uglavnem jutri naj bi šla zjutraj smučat, sam ne vem, če bo kej iz tega, ker ne najdem enih smučarskih hlač TS?? Ti se kar fajn spočij, da ga boš ju3 z nami žurala A je samo moj tako copata, da nikooooli ne gre na pivo Na leto gre 1x na službeno zabavo in to je to . JJJJAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:26:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sam, da se na hitro javim,ker še zmer nimam compa zrihtanega. Barbaw a pol velja zajutri? Dej mi povej kdaj štartaš pa kolk približno maš do Lukovice,da vem kdaj jest štartam. Jana ti bo pa povedala kje to je. Nekje ob 16.30 štartam. Ne spomnim se koliko je do tja. Do Lj je manj kot 1,5h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:27:31
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Eh vidm da me sploh več ne poznate . Grem kr TV gledat. Barbaw a mi lahko na zs napišeš? Nč babe se vidmo pol jutr,da se me boste spomnile . Lepo in mirno nočko vsem Še dobr da se hecaš, če ne bi glave letele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:27:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" Od str. 174 berem naprej kasneje. Dvomim, da bo še kaj več napisanih. Čveke so se upokojile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost Estrella a M ga rad cugne Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekret Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:29:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" Koliko je pa Gregi danes pojedel? tally, boga Emilija Ne sme zbolet... Hvala špelin@. Ja upam da res ne bo. Danes je slabo jedla, upam da bo jutri boljši dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:29:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:29:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:29:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" Oprosti ampak meni je tole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" Od str. 174 berem naprej kasneje. Dvomim, da bo še kaj več napisanih. Čveke so se upokojile halooo itak da NE, jaz danes nimam masaže in sem za čvekanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:30:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo A se ne bi ti nazaj v Medvode preselila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:30:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" Od str. 174 berem naprej kasneje. Dvomim, da bo še kaj več napisanih. Čveke so se upokojile halooo itak da NE, jaz danes nimam masaže in sem za čvekanje Vsaj enkrat ti ne bomo fouš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:31:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke tally, boga Emilija Ne sme zbolet... IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizo Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!! Od str. 174 berem naprej kasneje. V vsakem primeru ne bi nobene rezali mogoče bo še kak plac fraj, pa bomo kakega kitajca na drinko povabile Je Gregi danes kej več jedel? Moja je danes res pridna Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo Estrella ti je žal, da ste se preselili v Godovič ali je to samo zdaj, ker si doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:32:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Moja je čisto brez apetita in ne vem, če je pol tega skupaj spravila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:32:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke tally, boga Emilija Ne sme zbolet... IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizo Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!! Od str. 174 berem naprej kasneje. V vsakem primeru ne bi nobene rezali mogoče bo še kak plac fraj, pa bomo kakega kitajca na drinko povabile Je Gregi danes kej več jedel? Moja je danes res pridna Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat Alja je ratala prava mala žderica. Recept prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:32:28
|
|
|
|
kasso
|
Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:33:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri Zakaj pa ne bi gospod pospravil posodo? Če jo moraš ti, si pa kar vzemi cajt. Sama se itak ne. Tudi jutri bo tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:34:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje tri tečke končno spijo ...juhuu, pa bolan na kavču gleda Terminatorja..mene pa čaka še posoda od večerje za pospravt, a me bo menda kar do jutri za tvoje tečke . Posoda pa en bo nikamor pobegnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne. Če te kaj tolaži, sva z Mistrom G.-jem izvedla cel projekt na temo "Gregorjeva večerja" oz. "Praktična uporaba daljinca v boju s togoto in trmo" tana7, super, da je vsaj malo kakala, zdaj bo šlo lažje, ko je šel "zamašek" ven, stiskam pestke tally, boga Emilija Ne sme zbolet... IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna škoda, ker bi lahko bile za okroglo mizo Je.beš okroglo mizo, ne moreš zdaj štirih likvidirat zaradi piiiiip mize To so pa Kitajci krivi, ker nimajo okrogle mize večjega fi-ja Ta sončna, hitro najdi smuč. hlače!!! nina7, na ZS ti pošiljam svoj GSM - da se dobiva v Lukovici!!!!!!!!!!! Od str. 174 berem naprej kasneje. V vsakem primeru ne bi nobene rezali mogoče bo še kak plac fraj, pa bomo kakega kitajca na drinko povabile Je Gregi danes kej več jedel? Moja je danes res pridna 850 ml vse skupaj pa večinoma jo je moja mami futrala Koliko???????????Moja je 910 uspela spacat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:35:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mene je ravnokar moj klical, da bo verjetno kmalu doma , sem mu zabičala: da pred 5h nima kaj hodit in ima da pride pijan itak, da ti bo kontriral. No, pol moram jaz tud nejmu to zabičat, da se ne prikaže tak, ker pri nas je to zelo mala verjetnost Estrella a M ga rad cugne Primož se niti ko sem rodila ni napil, sekret Primož pravi, da nama je kupil teranov liker in da bi raje prišel dam da midva nazdrviva, uffffffffff sem rekla da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja seveda ga cukne, sam je po 2 kozarcih že pijan, ker ima ženo zmaja in mu ne pusti pit Je pa tako osladnen, ko ga ima v riti, da ga sploh ne prenašam v bilžini sebe. Se spomim ko je bila 50 letnica poroke njegovih staršev in je bil žur. Zmenjeno je bilo, da vozim jaz, ker ne bom pila, pa me je tako razpizdil( se ne spomnim več kaj je bilo), da sem šla za šank in se ga napila ko cura in tako je on vozil dam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 21:35:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* O Estrella, a si porihtala otroke? A je Alja pri tebi jedla? Ne, jih bo Matej. Ja pri meni je jedla Sem imela namen direkt v postlo, pa sem izpod tuša prišla in se mi ne da. Sem pa res tako tečna sama sebi, da sem joj za prenašat dons Dej mal zatež tukaj na RR, da vidimo če si res tečna Kadar sem tečna, ne pišem veliko. To je Naty kuj opazla Grem pa v moje Medvode k frizerju in upam, da me spravijo v boljšo voljo, ker tu v Godoviču se mi bo zmešaloooooo Ja, sej vem, sem te hotla sam mal spodbudit. Pa upam da boš uživala pri frizerju. Meni je bilo danes full dobro, ko mi je mal glavo zmasirala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?