Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:09:08
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: 24julij nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli Mene so pa povabili - k mamo eno fajn bejbiko, ki to ureja. Pa bom šla, če ne zarad druzga, zato ker itak me najbrž ne bodo nazaj vzeli, pa da vidim svoje sodelavke . Sam če bi mi pa en dan prej rekli, pa zihr ne bi šla. ja sej st tud ne bom sla in to iz principa ker si mislijo da sedaj ko mam pikico boma pa isto letala ko se bo komu dvignl
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:10:02
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 netki pridi k meni, bova meli žurko, mojga tut cel dan ni, ker je na ŽURKI . valda vzameta še študentko zraven?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:10:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli Hja odvisno ... recimo da bi lahko upoštevali, da se moramo mamice z malimi dojenčki organizirati in bi sporočili prej, a ne. Ampak če se fajn razumete, pojdi vsaj pogledat, a ne Sončica, sem se že spraševala, kod hodiš. Netki ... žurka za vse!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja seveda, ti kar pridi inigo alarm, spal je 3 ure!!! le kaj bo ponoči
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:12:55
|
|
|
|
netki
|
zdej mam pa še jst monologe... blacky....če bo 700 slik, me bo prišlo 64 eur...si kr zadela 6 mesecev sem slikarla zdej pa mam, v totalnem zaostanku
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:14:30
|
|
|
|
netki
|
ajde...gremo žurat k lunici
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:16:19
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ajde...gremo žurat k lunici jaaaaaaaaaaa da zapijemo knjigo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vam povem mojo štorijo danes. Sem kupila avokado, k berem, da to otroci ful marajo, pa sm si rekla, bom najprej jaz probala. Sem skor bruhnila fuj, fuj, fuj. In posledica vsega je zdej - maska na obrazu in laseh In kako naj da otroku neki, kar jst živa več ne spravim v usta?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:21:46
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Da vam povem mojo štorijo danes. Sem kupila avokado, k berem, da to otroci ful marajo, pa sm si rekla, bom najprej jaz probala. Sem skor bruhnila fuj, fuj, fuj. In posledica vsega je zdej - maska na obrazu in laseh In kako naj da otroku neki, kar jst živa več ne spravim v usta? haha nya men se je tud to zgodil,sem brala da kako je zdravo pa bla bla sama ga pa se nisem jedla pol pa lari nardim pa se neki kremzi pa probammm,fujjjjj ampak avokadov namaz je pa dober,to sem pol jaz naredla iz avokada,za masko sem ze zdej tko lepa da je brezveze gor dajat,hahaha ( ce verjames)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:22:06
|
|
|
|
Majuska
|
Nya, mogoče bo pa malemu vseeno všeč Ena moja kolegica je delala ful dober namaz iz avokada ... spomnim se, da je bila notri rdeča čebula in je bilo res njamsi - pa drugače tudi jaz ne maram ravno avokada
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:23:21
|
|
|
|
24julij
|
no zdaj se grem pa igrat ke5r se je lara zbudla in je cist za zur,pomoje ima ona tudi zabavo zvecer
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vid, da se mi je prej malo mudilo - sem si morala dol oprat z las. Ja, sm hotla povprašat tiste, ki imate več otrok - a majo res to tko radi? Avokadov namaz? - Kako se pa to nardi?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:29:54
|
|
|
|
Majuska
|
Uh nimam pojma, bom kolegico vprašala ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja še to - mogoč mi bodo pa lasje nehal izpadat . Joj, jst še šalim, sam sm že kr mal zaskrbljena - 3 mesce mi že ful izpadajo. Kak recept?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:31:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja še to - mogoč mi bodo pa lasje nehal izpadat . Joj, jst še šalim, sam sm že kr mal zaskrbljena - 3 mesce mi že ful izpadajo. Kak recept? Fitoval si kupi, meni kar pomaga ... pa mi tudi kar v šopih izpadajo.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja še to - mogoč mi bodo pa lasje nehal izpadat . Joj, jst še šalim, sam sm že kr mal zaskrbljena - 3 mesce mi že ful izpadajo. Kak recept? Fitoval si kupi, meni kar pomaga ... pa mi tudi kar v šopih izpadajo. Joj, vidiš - če bi takrat ko sem delala v kozmetiki vedla, da mi bodo tko lasje izpadali, bi si zalogog nardila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:35:26
|
|
|
|
pigama
|
avokado - tavečja dva ga ne jesta, za Majo še ne vem izpadanje las - kolegica mi je priporočila šampon fructis za jačanje las, pa je boljše
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 15:41:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:47:46
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Se vid, da se mi je prej malo mudilo - sem si morala dol oprat z las. Ja, sm hotla povprašat tiste, ki imate več otrok - a majo res to tko radi? Avokadov namaz? - Kako se pa to nardi? jaz sem si recept na netu dol snela sicer sem naredla mal po svoje ker nisem imela vsega za zmesat http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1048
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:50:35
|
|
|
|
dzanika
|
24julij jaz bodije pošpricam z meglio pa dam prat in do zdaj je šlo še vedno vse dol... Mi gremu tut jutri po stolček. Kupila bom enega poceni v BC. Nimamo neki keša da bi kakšnega dragega kupovali tko da bomo verjetno vzeli kar tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189976
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 15:59:54
|
|
|
|
Katy\o/
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika 24julij jaz bodije pošpricam z meglio pa dam prat in do zdaj je šlo še vedno vse dol... Se strinjam. Meglio je super zadeva. IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Mi gremu tut jutri po stolček. Kupila bom enega poceni v BC. Nimamo neki keša da bi kakšnega dragega kupovali tko da bomo verjetno vzeli kar tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189976 dzanika, nočem bit pametna, ampak jaz sem v ponedeljek kupovala stolček in sem tudi gledala tega, pa se mi ni zdel preveč stabilen. Na koncu sem vzela PP Primma papa dinner. Cene so vse tam-tam, velikosti stolčkov pa ravno tako. Je pa res, da bom ta stolček lahko dooolgo uporabljala, kot je že ena prej omenila (brez zamere, se ne spomnim katera) je njen 2 letni otrok še vedno v njem.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 16:07:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
Alo, vidim, da čvekic še ni nazaj. V LJ je bilo luštno, nas je bilo kar nekaj: Ilatic, Almera + Bor, Nosečka maja + Lara, Metuljčica321 + Anja, Populis + Lara, Zimska + Lan, Mirjam80 + Ana, Auroraa + Matic, jaz in Staš. A sem katero izpustila, pojma nimam, me mali kliče. blacky30: že včeraj sem dala nekaj idej za pecivo lunica24: hvala za knjigico, jo že prelistavamo. In res je, jaz sem brala, ker me je Zimska nahecala. Še Tims sporočim, da imam knjigo zanjo. nanka: uživaj na žurki
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 16:18:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
lunica24: nikakor tine morem nakazati, javlja mi napako pri sklicu???? . Bom kasneje še enkrat poskusila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 16:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
gr, kako ne gre? podatki štimajo, kaj ti pa javi?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 17:10:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hoj! Danes je blo v Lj v CP spet zelo lustno - je tko super pokramljat se v zivo. Pa na novo sem spoznala mirjam & auroroo Same fejst punce & otrocici! lunica, knjigica je totalno cukrasta. Bravo, si mojstrica. (Napake bom pa ob drugem branju precekirala , a prav ) Smo se prav nasmejale tvojemu spremnemu pisemcu danes. Denar dobis nakazan preko TRR. On Moday. zimska, thanks a lot za sadno kosarico. Naslednjic castim jaz za moj r. d. Po nasem simpaticnem mitingu sva z Anjo odleteli po babi v sluzbo,in nato hop domov ... je ze zelodcek krulil - se dobro, da ima nasa frajla zaloge Popoldne sva potem odsli en dolg sprehod - po sto letih se je reeeeees prilegel!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
HipoterapijaTaddy78Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?Ja, vem (
27%)
Sem že slišala, ampak ne vem točno (
16%)
Ne, bom pa poiskala kaj o tem (
37%)
Ne vem, me ne zanima (
21%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!