|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
19.12.2008 15:09:08   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli

Mene so pa povabili - k mamo eno fajn bejbiko, ki to ureja. Pa bom šla, če ne zarad druzga, zato ker itak  me najbrž ne bodo nazaj vzeli, pa da vidim svoje sodelavke user posted image . Sam če bi mi pa en dan prej rekli, pa zihr ne bi šla.

ja sej st tud ne bom sla in to iz principa ker si mislijo da sedaj ko mam pikico boma pa isto letala ko se bo komu dvignl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
19.12.2008 15:10:02   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

netki pridi k meni, bova meli žurko, mojga tut cel dan ni, ker je na ŽURKI . valda user posted image

vzameta še študentko zraven? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
19.12.2008 15:10:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli

Hja odvisno ... recimo da bi lahko upoštevali, da se moramo mamice z malimi dojenčki organizirati in bi sporočili prej, a ne. Ampak če se fajn razumete, pojdi vsaj pogledat, a ne user posted image

Sončica, sem se že spraševala, kod hodiš.

Netki ... žurka za vse! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 178
19.12.2008 15:10:57   
Anonimen
ma ja seveda, ti kar pridi inigo user posted image

alarm, spal je 3 ure!!! le kaj bo ponoči user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
19.12.2008 15:12:55   
netki
zdej mam pa še jst monologe...

blacky....če bo 700 slik, me bo prišlo 64 eur...si kr zadelauser posted image
6 mesecev sem slikarla zdej pa mam, v totalnem zaostanku

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 180
19.12.2008 15:14:30   
netki
ajde...gremo žurat k lunici user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 181
19.12.2008 15:16:19   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: netki

ajde...gremo žurat k lunici user posted image user posted image

user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaa da zapijemo knjigo user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 182
19.12.2008 15:17:47   
Anonimen
Da vam povem mojo štorijo danes. Sem kupila avokado, k berem, da to otroci ful marajo, pa sm si rekla, bom najprej jaz probala. Sem skor bruhnila user posted image  fuj, fuj, fuj. In posledica vsega je zdej  - maska na obrazu in laseh user posted image

In kako naj da otroku neki, kar jst živa več ne spravim v usta?user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
19.12.2008 15:21:46   
24julij

Da vam povem mojo štorijo danes. Sem kupila avokado, k berem, da to otroci ful marajo, pa sm si rekla, bom najprej jaz probala. Sem skor bruhnila user posted image  fuj, fuj, fuj. In posledica vsega je zdej  - maska na obrazu in laseh user posted image

In kako naj da otroku neki, kar jst živa več ne spravim v usta?user posted image

haha nya men se je tud to zgodil,sem brala da kako je zdravo pa bla bla sama ga pa se nisem jedla pol pa lari nardim pa se neki kremzi pa probammm,fujjjjj ampak avokadov namaz je pa dober,to sem pol jaz naredla iz avokada,za masko sem ze zdej tko lepa da je brezveze gor dajat,hahaha ( ce verjames)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
19.12.2008 15:22:06   
Majuska
Nya, mogoče bo pa malemu vseeno všeč user posted image

Ena moja kolegica je delala ful dober namaz iz avokada ... spomnim se, da je bila notri rdeča čebula in je bilo res njamsi - pa drugače tudi jaz ne maram ravno avokada user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
19.12.2008 15:23:21   
24julij
no zdaj se grem pa igrat ke5r se je lara zbudla in je cist za zur,pomoje ima ona tudi zabavo zveceruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 186
19.12.2008 15:28:34   
Anonimen
Se vid, da se mi je prej malo mudilo - sem si morala dol oprat z las. Ja, sm hotla povprašat tiste, ki imate več otrok - a majo res to tko radi?

Avokadov namaz? - Kako se pa to nardi?

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
19.12.2008 15:29:54   
Majuska
Uh nimam pojma, bom kolegico vprašala ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
19.12.2008 15:30:18   
Anonimen
Aja še to - mogoč mi bodo pa lasje nehal izpadatuser posted image . Joj, jst še šalim, sam sm že kr mal zaskrbljena - 3 mesce mi že ful izpadajo. Kak recept?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
19.12.2008 15:31:42   
Majuska

Aja še to - mogoč mi bodo pa lasje nehal izpadatuser posted image . Joj, jst še šalim, sam sm že kr mal zaskrbljena - 3 mesce mi že ful izpadajo. Kak recept?

Fitoval si kupi, meni kar pomaga ... pa mi tudi kar v šopih izpadajo.

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
19.12.2008 15:34:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Fitoval si kupi, meni kar pomaga ... pa mi tudi kar v šopih izpadajo.

Joj, vidiš - če bi takrat ko sem delala v kozmetiki vedla, da mi bodo tko lasje izpadali, bi si zalogog nardila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
19.12.2008 15:35:26   
pigama
avokado - tavečja dva ga ne jesta, za Majo še ne vem

izpadanje las - kolegica mi je priporočila šampon fructis za jačanje las, pa je boljše

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 15:41:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
19.12.2008 15:47:46   
24julij

Se vid, da se mi je prej malo mudilo - sem si morala dol oprat z las. Ja, sm hotla povprašat tiste, ki imate več otrok - a majo res to tko radi?

Avokadov namaz? - Kako se pa to nardi?

jaz sem si recept na netu dol snela sicer sem naredla mal po svoje ker nisem imela vsega za zmesat
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1048

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
19.12.2008 15:50:35   
dzanika
24julij jaz bodije pošpricam z meglio pa dam prat in do zdaj je šlo še vedno vse dol...
Mi gremu tut jutri po stolček. Kupila bom enega poceni v BC. Nimamo neki keša da bi kakšnega dragega kupovali tko da bomo verjetno vzeli kar tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189976

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 195
19.12.2008 15:59:54   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
24julij jaz bodije pošpricam z meglio pa dam prat in do zdaj je šlo še vedno vse dol...

Se strinjam. Meglio je super zadeva.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
Mi gremu tut jutri po stolček. Kupila bom enega poceni v BC. Nimamo neki keša da bi kakšnega dragega kupovali tko da bomo verjetno vzeli kar tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189976

dzanika, nočem bit pametna, ampak jaz sem v ponedeljek kupovala stolček in sem tudi gledala tega, pa se mi ni zdel preveč stabilen. Na koncu sem vzela PP Primma papa dinner. Cene so vse tam-tam, velikosti stolčkov pa ravno tako. Je pa res, da bom ta stolček lahko dooolgo uporabljala, kot je že ena prej omenila (brez zamere, se ne spomnim katera) je njen 2 letni otrok še vedno v njem. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 196
19.12.2008 16:07:41   
neboglasnica
Alo, vidim, da čvekic še ni nazaj.

V LJ je bilo luštno, nas je bilo kar nekaj: Ilatic, Almera + Bor, Nosečka maja + Lara, Metuljčica321 + Anja, Populis + Lara, Zimska + Lan, Mirjam80 + Ana, Auroraa + Matic, jaz in Staš. A sem katero izpustila, pojma nimam, me mali kliče.

blacky30: že včeraj sem dala nekaj idej za pecivo

lunica24: hvala za knjigico, jo že prelistavamo. In res je, jaz sem brala, ker me je Zimska nahecala. Še Tims sporočim, da imam knjigo zanjo.

nanka: uživaj na žurki

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 197
19.12.2008 16:18:51   
neboglasnica
lunica24: nikakor tine morem nakazati, javlja mi napako pri sklicu????user posted image . Bom kasneje še enkrat poskusila.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
19.12.2008 16:54:12   
Anonimen
gr, kako ne gre?user posted image

podatki štimajo, kaj ti pa javi?

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
19.12.2008 17:10:04   
metuljcek321
Hoj!

Danes je blo v Lj v CP spet zelo lustno - je tko super pokramljat se v zivo. Pa na novo sem spoznala mirjam & auroroouser posted image  user posted image  user posted image  Same fejst punce & otrocici!

lunica, knjigica je totalno cukrasta. Bravo, si mojstrica. user posted image  (Napake bom pa ob drugem branju precekiralauser posted image , a prav user posted image ) Smo se prav nasmejale tvojemu spremnemu pisemcu danes. Denar dobis nakazan preko TRR. On Moday.

zimska, thanks a lot za sadno kosarico. Naslednjic castim jaz za moj r. d.

Po nasem simpaticnem mitingu sva z Anjo odleteli po babi v sluzbo,in nato hop domov ... je ze zelodcek krulil - se dobro, da ima nasa frajla zalogeuser posted image  user posted image  user posted image Popoldne sva potem odsli en dolg sprehod - po sto letih se je reeeeees prilegel!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (15%)

lana (31%)

neža (44%)

vanesa (11%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!