Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:53:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m ,spps - pa dajta pupi malo dihat,saj še s.at ne more it v miru .Pupa ni več nepokretna zdaj ma krila .Malo ,pa vaju mora ignorirat . hvala persida, en jima je mogu povedat ja,ja,ja.. tak, zdaj pa mam menjavo pa lahko grem.. Pupa da boš pridna pa brez norij,..pa glej da me dobro nadomeščaš.. pa piši čim več barvno, ker bi rada spps vidla podatke v barvni luči.. tasa zapušča prizorišče, čemu nevem moram po mamo pa po darilca.. joj kak sem se zdaj potrudla.. spps bodo vredu podatli?? ti se kr norce delaj, lahko urejaš seznam namest mene ah to pa ne! Ti prepuščam. spps PA SAJ VEŠ DA TE IMAM FUUUULLLLL RADAAAAAA!!!!!! Zdaj pa res grem,papa.. boljš za tebe mama te že čaka,bejži zdaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:56:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... sem spala bolj tako, mi roke mrtvinci pa se pol zbujam,ko jih ne cutim.. drgac pa sem vredi, dans mam spet tolk za nardit,da se ne vidim ven...vceri sm sla koncno po ploscice za kuhinjo pa jih mam zdej se kr v avtu, cakam da pride tast,da mi jih prnese v stanovanje...k sreci je sam 5 paketov... Kak ste kaj ve? A bo kej lepga vremena zdej ,ko pridem jaz v slo? Dejte se no potrudit! jaz vas pol ne bom tak redno brala, ker nimam racunalnika pri mami, ma vsake tolk casa grem k sestri pa mi bo ja menda odstopla za kaksne pol ure... vceri sm gledala na youtube neco falk in njenega macka murija...ga bi rada kupila, da bom pol dala poslusat nasemu pikecu...sej ne morem verjet da ma ze 1100g in 37 cm... ok se pisemo se pol lp Lejca sva že dve ko tko spiva
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 10:56:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca vceri sm gledala na youtube neco falk in njenega macka murija...ga bi rada kupila, da bom pol dala poslusat nasemu pikecu...sej ne morem verjet da ma ze 1100g in 37 cm... pri nas ima neca v soboto koncert, bomo verjetno šli gledat aja, yania, meni tudi teče mleko, sicer ne tako fejst kot tebi, moji flekci so bol velikosti češnje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 11:00:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene marčevke Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto. Hvala , aprilčica *Junona* pozdravljena.. Midva imava Maxi Cosi lupinico in imava čist sv. roza z rožicami Bi ti jo rade volje poslikala ampak nisem doma, da bi jo lahko. Pridem komaj v sob. in takrat ti bo verjetno že prepozno.. A na spletno stran Baby center si pogledala kaj? Lp, Hvala. Mogoče jih bodo pa meli več na zalogi, da bom lahko v živo videla barve. Čestitam za punčko. Imate pa vse tako lepe trebuščke. Pa še za seznam ste se fajn spomnile, js sem idejo že napisala k aprilčicam. Upam, da ne boste jezne, saj veste, avtorske pravice in to... Srečno vsem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 11:31:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: lejca vceri sm gledala na youtube neco falk in njenega macka murija...ga bi rada kupila, da bom pol dala poslusat nasemu pikecu...sej ne morem verjet da ma ze 1100g in 37 cm... pri nas ima neca v soboto koncert, bomo verjetno šli gledat aja, yania, meni tudi teče mleko, sicer ne tako fejst kot tebi, moji flekci so bol velikosti češnje a neca še poje?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 11:33:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene marčevke Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto. Hvala , aprilčica *Junona* pozdravljena.. Midva imava Maxi Cosi lupinico in imava čist sv. roza z rožicami Bi ti jo rade volje poslikala ampak nisem doma, da bi jo lahko. Pridem komaj v sob. in takrat ti bo verjetno že prepozno.. A na spletno stran Baby center si pogledala kaj? Lp, Hvala. Mogoče jih bodo pa meli več na zalogi, da bom lahko v živo videla barve. Čestitam za punčko. Imate pa vse tako lepe trebuščke. Pa še za seznam ste se fajn spomnile, js sem idejo že napisala k aprilčicam. Upam, da ne boste jezne, saj veste, avtorske pravice in to... Srečno vsem ni problema,vi si kr naredite seznam bušijev
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 11:37:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania aja, za seznam, + 7 kg...merila si bom trebušček zvečer, a prav spps?.... za pregled vredu,javi zvečer,ker seznama ne bom dopolnjevala pred jutri
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:00:38
|
|
|
|
lejca
|
zdej sm bla pr tasci na kafetu, pa je skor cist znorela od veselja,ko sem ji dala njeno roko na moj trebuh in je mali brcnil se ji ze trga nocem niti studirat kak bo pol..je njen prvi vnuk
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:01:24
|
|
|
|
lejca
|
a neca res se poje? nisem vedla!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:06:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca zdej sm bla pr tasci na kafetu, pa je skor cist znorela od veselja,ko sem ji dala njeno roko na moj trebuh in je mali brcnil se ji ze trga nocem niti studirat kak bo pol..je njen prvi vnuk na pa si ji v rit zlezla dokler gre
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:06:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca a neca res se poje? nisem vedla! sem zdaj prav na vabilo šla preverit, ker sem ga prvič samo bežno preletela in piše: vsi ljubitelji mačka murija brez izjeme vabljeni na koncert nece falk v soboto... torej očitno še poje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:08:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca zdej sm bla pr tasci na kafetu, pa je skor cist znorela od veselja,ko sem ji dala njeno roko na moj trebuh in je mali brcnil se ji ze trga nocem niti studirat kak bo pol..je njen prvi vnuk na pa si ji v rit zlezla dokler gre pol po rojstvu bo izvisela...le kaj je tista brca pomenila??mojo tašćo je tud zadnjič naša beba ornk brcnila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:09:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: lejca a neca res se poje? nisem vedla! sem zdaj prav na vabilo šla preverit, ker sem ga prvič samo bežno preletela in piše: vsi ljubitelji mačka murija brez izjeme vabljeni na koncert nece falk v soboto... torej očitno še poje zgleda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:21:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: lejca a neca res se poje? nisem vedla! sem zdaj prav na vabilo šla preverit, ker sem ga prvič samo bežno preletela in piše: vsi ljubitelji mačka murija brez izjeme vabljeni na koncert nece falk v soboto... torej očitno še poje zgleda po mojem spet je vmes mal nehala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:24:12
|
|
|
|
lejca
|
kolk more pa bit kej stara?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:32:19
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce...zvečer, ko bom vse prebrala se vam javim...zdej pa samo en hiter pozdravček...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:45:13
|
|
|
|
dana
|
anchika imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:53:04
|
|
|
|
felix7
|
čao, koke, evo, mi smo v službi ravno imeli žrebanje daril, vsak mora prinesti nekaj v vrednosti 5 EUR, potem pa žrebamo. Morajo biti pa darila smešna in uporabna. yania, čestitke za pregled aja, pa klicali so me iz Varne prihodnosti, dobim paket enkrat drug teden, jeeeeeeeeee. Pa čeprav grem po vsej verjetnosti rodit v Ljubljano. No, niso kompliciral.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 12:57:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čao, koke, evo, mi smo v službi ravno imeli žrebanje daril, vsak mora prinesti nekaj v vrednosti 5 EUR, potem pa žrebamo. Morajo biti pa darila smešna in uporabna. yania, čestitke za pregled aja, pa klicali so me iz Varne prihodnosti, dobim paket enkrat drug teden, jeeeeeeeeee. Pa čeprav grem po vsej verjetnosti rodit v Ljubljano. No, niso kompliciral. In kaj si dobila? Tudi jaz dobim paket drug teden!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 13:03:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce...zvečer, ko bom vse prebrala se vam javim...zdej pa samo en hiter pozdravček... ooooooo DAli,a že imaš comp porihtaN?kako napredujejo dela doma?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 13:07:50
|
|
|
|
janaja
|
Eto mene iz pregleda in podatki za seznam: +4,70 kg naslednji pregled 16.1.2009 cm trebušček ( morm še zmert) CUkr je pa vredu jeeeeeee Smejte se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 13:16:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto mene iz pregleda in podatki za seznam: +4,70 kg naslednji pregled 16.1.2009 cm trebušček ( morm še zmert) CUkr je pa vredu jeeeeeee Smejte se a potem se ti je cuker normaliziral?super,čestitam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 13:26:34
|
|
|
|
helimaša
|
felix ta nesreča je bla v Št.Jurju...... evo.....jst sm za silo mal pospravla pa malo še perem......ker je res nujno.....drgač pa najrajš perem ob cenejšem toku...... sm pa ful neki čudna....mi je spet slabo.....sm si ene hrenovke skuhala pa boljš da jih ne bi pojedla......ker mi je še bl slabo...... zdele trenutno ne bom nč kuhala.....bom počakala na Mašo.....pa se bom pol spravla mal packat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 14:02:56
|
|
|
|
mihaela01
|
Punce mene pa nekaj zanima.... Kako vam v trebuščku ležijo vaši dojenčki?? Meni moja pikica leži podolgem... Kakšne imate kaj izkušnje tiste,ki ste že bile mame. Do kdaj bi se naj otrok obrnil v pravilen položaj????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 19.12.2008 14:08:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdravo moje drage kako je zdaj z srečanjem mariborskih nosečk? ali je danes ob petih? jaz se nekak slabo počutim in še ne vem, če bom prišla. zdaj že spet dva dni laufam okrog zdravnikov in me danes tak glava boli, da mi ni za nič.. mediuhec tudi ne pride - mi je včeraj rekla na šoli za starše, da ma že neke druge obveznosti... no, sem pa bila včeraj na pregledu pri G in imam nove podatke: - + 13 kg - sestra me je malo kregala, da je to preveč, ker se s kg lahko povečuje tudi pritisk... hm, bo treba pazit. hjoj kak je to težko, če sem pa nonstop lačnaaaaa
- naslednji pregled je 12.1.
- dobili pa bomo pupoooo kar tudi pomeni, da se začne bitka z imeni, ker sma za fantka imela zbrano eno ime, za punčko pa je milijone možnosti in seznam se vsak dan veča ne manjša - to bojo še borbe
zdaj pa sem že pozabila, če moram še kaj sporočiti za seznam. pa ne da se mi zdaj iskat za nazaj, ker se slabo počutim in bom pol zvečer mogoče še kaj napisala... grem zdaj ležat z mokro brisačo na glavo papa
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......