|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
19.12.2008 10:53:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa_m ,spps -  pa dajta pupi malo dihat,saj še s.at ne more it v miru user posted image user posted image user posted image .Pupa ni več nepokretna zdaj ma krilauser posted image .Malo ,pa vaju mora  ignorirat user posted image user posted image user posted image .

hvala persida, en jima je mogu povedatuser posted image user posted image user posted image

ja,ja,ja..

tak, zdaj pa mam menjavo pa lahko grem..
Pupa da boš pridna pa brez norij,..pa glej da me dobro nadomeščaš..user posted image

pa piši čim več barvno, ker bi rada spps vidla podatke v barvni luči..user posted image

tasa zapušča prizorišče, čemu nevem
user posted image user posted image user posted image

moram po mamo pa po darilca.. user posted image

joj kak sem se zdaj potrudla.. spps bodo vredu podatli??user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti se kr norce delaj, lahko urejaš seznam namest meneuser posted image user posted image

user posted image user posted image ah to pa ne! Ti prepuščam.

spps PA SAJ VEŠ DA TE IMAM FUUUULLLLL RADAAAAAA!!!!!!user posted image

Zdaj pa res grem,papa..

boljš za tebeuser posted image user posted image user posted image  mama te že čaka,bejži zdajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.12.2008 10:56:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro...

sem spala bolj tako, mi roke mrtvinci pa se pol zbujam,ko jih ne cutim..user posted image  drgac pa sem vredi, dans mam spet tolk za nardit,da se ne vidim ven...vceri sm sla koncno po ploscice za kuhinjo pa jih mam zdej se kr v avtu, cakam da pride tast,da mi jih prnese v stanovanje...k sreci je sam 5 paketov...

Kak ste kaj ve? A bo kej lepga vremena zdej ,ko pridem jaz v slo? Dejte se no potrudit! jaz vas pol ne bom tak redno brala, ker nimam racunalnika pri mami, ma vsake tolk casa grem k sestri pa mi bo ja menda odstopla za kaksne pol ure...

vceri sm gledala na youtube neco falk in njenega macka murija...ga bi rada kupila, da bom pol dala poslusat nasemu pikecu...sej ne morem verjet da ma ze 1100g in 37 cm...

ok
se pisemo se pol
lp Lejca

sva že dve ko tko spiva user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.12.2008 10:56:44   
ada2

vceri sm gledala na youtube neco falk in njenega macka murija...ga bi rada kupila, da bom pol dala poslusat nasemu pikecu...sej ne morem verjet da ma ze 1100g in 37 cm...

pri nas ima neca v soboto koncert, bomo verjetno šli gledatuser posted image

aja, yania, meni tudi teče mleko, sicer ne tako fejst kot tebi, moji flekci so bol velikosti češnjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.12.2008 11:00:48   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene marčevkeuser posted image user posted image user posted image

Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto.

Hvala , aprilčica *Junona*

pozdravljena..
Midva imava Maxi Cosi lupinico in imava čist sv. roza z rožicami user posted image
Bi ti jo rade volje poslikala ampak nisem doma, da bi jo lahko. Pridem komaj v sob. in takrat ti bo verjetno že prepozno..
A na spletno stran Baby center si pogledala kaj?
Lp,user posted image

Hvala.user posted image Mogoče jih bodo pa meli več na zalogi, da bom lahko v živo videla barve.
Čestitam za punčko.user posted image user posted image user posted image

Imate pa vse tako lepe trebuščke. Pa še za seznam ste se fajn spomnile, js sem idejo že napisala k aprilčicam. Upam, da ne boste jezne, saj veste, avtorske pravice in to...user posted image user posted image user posted image
Srečno vsemuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.12.2008 11:31:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pri nas ima neca v soboto koncert, bomo verjetno šli gledatuser posted image

aja, yania, meni tudi teče mleko, sicer ne tako fejst kot tebi, moji flekci so bol velikosti češnjeuser posted image

a neca še poje?user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.12.2008 11:33:39   
spps

Pozdravljene marčevkeuser posted image user posted image user posted image

Nekaj bi vas prosila. Če je katera že kupila Maxi Cosi lupinico, jo lahko prosim poslika in pripopa fotko gor. Rada bi v živo videla barve. Midva greva kupovat v soboto.

Hvala , aprilčica *Junona*

pozdravljena..
Midva imava Maxi Cosi lupinico in imava čist sv. roza z rožicami user posted image
Bi ti jo rade volje poslikala ampak nisem doma, da bi jo lahko. Pridem komaj v sob. in takrat ti bo verjetno že prepozno..
A na spletno stran Baby center si pogledala kaj?
Lp,user posted image

Hvala.user posted image Mogoče jih bodo pa meli več na zalogi, da bom lahko v živo videla barve.
Čestitam za punčko.user posted image user posted image user posted image

Imate pa vse tako lepe trebuščke. Pa še za seznam ste se fajn spomnile, js sem idejo že napisala k aprilčicam. Upam, da ne boste jezne, saj veste, avtorske pravice in to...user posted image user posted image user posted image
Srečno vsemuser posted image user posted image user posted image

ni problema,vi si kr naredite seznam bušijevuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.12.2008 11:37:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

aja, za seznam, + 7 kg...merila si bom  trebušček zvečer, a prav spps?....

user posted image user posted image user posted image  za pregleduser posted image user posted image user posted image  vredu,javi zvečer,ker seznama ne bom dopolnjevala pred jutriuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.12.2008 12:00:38   
lejca
zdej sm bla pr tasci na kafetu, pa je skor cist znorela od veselja,ko sem ji dala njeno roko na moj trebuh in je mali brcniluser posted image user posted image

se ji ze trga

nocem niti studirat kak bo pol..je njen prvi vnuk

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.12.2008 12:01:24   
lejca
a neca res se poje? nisem vedla!

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.12.2008 12:06:30   
Pupa7

zdej sm bla pr tasci na kafetu, pa je skor cist znorela od veselja,ko sem ji dala njeno roko na moj trebuh in je mali brcniluser posted image user posted image

se ji ze trga

na pa si ji v rit zlezla dokler gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.12.2008 12:06:56   
ada2

sem zdaj prav na vabilo šla preverit, ker sem ga prvič samo bežno preletela in piše:
vsi ljubitelji mačka murija brez izjeme vabljeni na koncert nece falk v soboto...

torej očitno še pojeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.12.2008 12:08:54   
spps

se ji ze trga

na pa si ji v rit zlezla dokler gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  pol po rojstvu bo izvisela...le kaj je tista brca pomenila??mojo  tašćo je tud zadnjič naša beba ornk brcnilauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.12.2008 12:09:22   
spps

sem zdaj prav na vabilo šla preverit, ker sem ga prvič samo bežno preletela in piše:
vsi ljubitelji mačka murija brez izjeme vabljeni na koncert nece falk v soboto...

zgledauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.12.2008 12:21:49   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zgledauser posted image user posted image

po mojem spet je vmes mal nehala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.12.2008 12:24:12   
lejca
kolk more pa bit kej stara?

(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.12.2008 12:32:19   
Dali*
Ejla punce...zvečer, ko bom vse prebrala se vam javim...zdej pa samo en hiter pozdravček...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.12.2008 12:45:13   
dana
anchika imaš ZS

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.12.2008 12:53:04   
felix7
čao, koke,
evo, mi smo v službi ravno imeli žrebanje daril, vsak mora prinesti nekaj v vrednosti 5 EUR, potem pa žrebamo. Morajo biti pa darila smešna in uporabna.

yania, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

aja, pa klicali so me iz Varne prihodnosti, dobim paket enkrat drug teden, jeeeeeeeeee. Pa čeprav grem po vsej verjetnosti rodit v Ljubljano. No, niso kompliciral.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.12.2008 12:57:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

čao, koke,
evo, mi smo v službi ravno imeli žrebanje daril, vsak mora prinesti nekaj v vrednosti 5 EUR, potem pa žrebamo. Morajo biti pa darila smešna in uporabna.

yania, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

aja, pa klicali so me iz Varne prihodnosti, dobim paket enkrat drug teden, jeeeeeeeeee. Pa čeprav grem po vsej verjetnosti rodit v Ljubljano. No, niso kompliciral.

In kaj si dobila? user posted image

Tudi jaz dobim paket drug teden!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.12.2008 13:03:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce...zvečer, ko bom vse prebrala se vam javim...zdej pa samo en hiter pozdravček...
ooooooo DAli,a že imaš comp porihtaN?kako napredujejo dela doma?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.12.2008 13:07:50   
janaja
Eto mene iz pregleda in podatki za seznam:

+4,70 kg
naslednji pregled 16.1.2009
cm trebušček ( morm še zmert)

CUkr je pa vredu jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Smejte se

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.12.2008 13:16:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Eto mene iz pregleda in podatki za seznam:

+4,70 kg
naslednji pregled 16.1.2009
cm trebušček ( morm še zmert)

CUkr je pa vredu jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Smejte se
a potem se ti je cuker normaliziral?super,čestitamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
19.12.2008 13:26:34   
helimaša
felix ta nesreča je bla v Št.Jurju......
evo.....jst sm za silo mal pospravla pa malo še perem......ker je res nujno.....drgač pa najrajš perem ob cenejšem toku......
sm pa ful neki čudna....mi je spet slabo.....sm si ene hrenovke skuhala pa boljš da jih ne bi pojedla......ker mi je še bl slabo......
zdele trenutno ne bom nč kuhala.....bom počakala na Mašo.....pa se bom pol spravla mal packat.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
19.12.2008 14:02:56   
mihaela01
Punce mene pa nekaj zanima....

Kako vam v trebuščku ležijo vaši dojenčki??

Meni moja pikica leži podolgem...

Kakšne imate kaj izkušnje tiste,ki ste že bile mame. Do kdaj bi se naj otrok obrnil v pravilen položaj????

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
19.12.2008 14:08:43   
MalaČebelica
zdravo moje drage user posted image

kako je zdaj z srečanjem mariborskih nosečk? ali je danes ob petih? jaz se nekak slabo počutim in še ne vem, če bom prišla. zdaj že spet dva dni laufam okrog zdravnikov in me danes tak glava boli, da mi ni za nič.. user posted image user posted image user posted image mediuhec tudi ne pride - mi je včeraj rekla na šoli za starše, da ma že neke druge obveznosti...

no, sem pa bila včeraj na pregledu pri G in imam nove podatke:
  •  + 13 kg - sestra me je malo kregala, da je to preveč, ker se s kg lahko povečuje tudi pritisk... hm, bo treba pazit. hjoj kak je to težko, če sem pa nonstop lačnaaaaa user posted image user posted image user posted image
  • naslednji pregled je 12.1.
  • dobili pa bomo pupoooo user posted image user posted image user posted image user posted image kar tudi pomeni, da se začne bitka z imeni, ker sma za fantka imela zbrano eno ime, za punčko pa je milijone možnosti in seznam se vsak dan veča ne manjša - to bojo še borbe user posted image user posted image user posted image
zdaj pa sem že pozabila, če moram še kaj sporočiti za seznam. pa ne da se mi zdaj iskat za nazaj, ker se slabo počutim in bom pol zvečer mogoče še kaj napisala...

grem zdaj ležat z mokro brisačo na glavo user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......