yania
|
Živjo punce, da se vam malo javim. Včeraj sem imela UZ, zdaj 100% vemo za spol, samo ga zaradi varnosti ne bi izdala, ker se mi zdi da je velik špijunov tu gor (sej veste...jih matra spol... ...).... Tako da naj ostane skrivnost.....če pa katero fuuul zanima, pa naj mi piše na msn....ji vse povem Ja tko no, raste, koliko je težek in velik mi nikoli ne pove....mere so pa uredu,.,sem pa imela s seboj mojo malo,in je vse pridno čekirala, kaj gleda moja G...joj, sem se ji nasmejala...pravi G: glavica je obrnjena navzdol, krasno....no in Naja prijavi: nene, jaz mislim da je pa tam gor, pa pokaže na ekran....mi2 pa v smeh...pa sem ji rekla: ja Naja, tam je že gor, samo v mojem trebuščku je že dol obrnjena....nono, jo je hotela pač malo popraviti...koooomaj že čakamo... Ja DORMEO....slabo spim že 2.noč..itak "se enostavno prilega"....klinca se...vdrem se noter ko slon z rito, trebuh je gor...no včeraj ponoči sem se matrala in matrala na boku, pa ni šlo, pa take nemirne noge imam nekaj...fuuul utrujene, kar ne vem kaj bi z njimi...po mojem so krive tudi te tanke nogavičke, dokolenke, ki jih imam čez cel dan gor, pa skos v movingu, no zvečer so pa kar obročki pod koleni, ko me tak zategnejo in ni prekrvavitve...očitno... Danes ponoči sem pa obupala, in šla pač na hrbet in me je takoj zmanjkalo....mah...sej bo...sem pa že razmišljala, da bi šla na tla ležat...haha.. Ej, a še kateri tako ven teče mleko, no ta kolostrum..rumen..groznooo, jaz sem se včeraj zjutraj zbudila, s flekom, za velikost pomaranče na eni strani...no čez dan me je skos špikalo, kot bi na polno dojila, ene 30x resnično....ful zoprno...ma vidim, da mi že vroč tuš ne odgovarja,,,,,ali pa ko se s kremo namažem na hitro po tušu po dojkah...no smo potem šli včeraj v Milerja, in sem si kupila te blazinice, pa je danes pižamica uredu... Moja Naja pa ima danes v vrtcu Dedka Mraza....sem ji rekla, naj si gre kaj roke umiti, in nič k obrazu rok dajat.,,ma me skrbi ko je bila zdej 1 mesec doma, pa da danes spet kaj pobere..no od kolegice tamal je imela tudi norice, pa ga je imela nekaj časa doma..nato 2 dni v vrtcu, evo pa me včeraj kliče da je spet vročina...no to je to...no ob 12ih sem rekla, da bom šla po njo...se je ful veselila, pa eno igrico bojo zdej vzgojiteljice zaigrale, so imeli že vse pripravljeno.... Kr ne vem, kaj naj delam, ko sem sama in frej do 12ih....se kar navadiš...haha...po mojem bom mal nagruntala kaj bo za kosilo.. A katera čuti take premike v trebuhu, kot bi pobožal, ma mene kar boli,,,tele rokice in nogice so tako močne, da me včasih kar boli...čedalje huje bo, pa proti rebrom so že..haha nič lepo bodite... aja, za seznam, + 7 kg...merila si bom trebušček zvečer, a prav spps?....
|