|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
18.12.2008 22:01:01   
Pija76
Bambi jaz ne vem kolk stane, želim ti da se zmeniš dobro! A se vidimo v soboto?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.12.2008 22:05:31   
gigi1
Oj ksihtek lubenični in Kajši kako sta?

Kajši le glej, da se boš pocajtala.user posted image

Pija ti pa spat. Si že zjutri bluzila tle okrog user posted image .
Nikoli ne bom imela slaščičarne! To pa je garanjeuser posted image

Larči kako je s priateljico?

Jaz že na škrge diham, tolk sem zmatrana...pa ju3 morm ob 4ih vstat...

Nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.12.2008 22:07:27   
bbpikica
Dober večer in tudi lahko noč hkrati vsem, ker ste zgleda že vse pospaleuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.12.2008 22:11:08   
miska73
Kajši, Dajamaja, Grethy
Če vam je prav, bi se skombinirale tako,
da Celjski taksi pobere Kajšico tja grede.
Jst pridem sama, ker bom že prej tehanirala po močvirskem koncu.

Domov grede pa jst peljem Kajšico.
A vam je prav?

Bambi dej se priklopi v Celjski taksi.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.12.2008 22:14:07 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.12.2008 22:14:30   
miska73
Kajši, Lučkec pozdravte se. Sobota bo vsak cajt tu in morte bit zdrave za žurko.

Žiži bejž u postlo, če komi gledaš.
Pa kak čudn šiht pa maš, da moraš vstati ob 4ih?
Al tvojga spet na pot spravljaš?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.12.2008 23:56:23   
Grethy
Večerkoooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

kolk sem jz happy ... sem zaključla letos z delom (v službi)  juheejjjjjjjj ...

AJ LAVJU OL !!!!!!!!!!!!

Zdej grem pa na krepčilnega ... mhmmmm  spanec sem mela v mislih ... user posted image user posted image user posted image

LEPO IN MIRNO NOČKO VSEM !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
19.12.2008 5:04:42   
Kruce Fiks
user posted image
Jutri pa oh jutri........user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
19.12.2008 7:10:14   
Pija76
Kruce hvala za kavico. Prav dobra je!

Gigi sem pa mislila da bom lahko v nedeljo popoldan okol tebe hodila  user posted image , zdaj pa spet nič :)

No Celjanke, ukrcajte se v taxi pa gasa na močvirje.

Vsem en lep dan želim, petek je, to mene dons res gor drži!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
19.12.2008 7:51:48   
gigi1
Jutrčka user posted image
No, zame je že dan user posted image

Kruce a je tole puding al kava? Hvala za razvajanje ob zgodnjih uricah. Smo te prov misale, ko sta imela klomifenski dopust user posted image

Pija v nedeljo???? WTF?

Vse nosečkice dobro opravite preglede danes in pozdravite naše user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
19.12.2008 8:23:06   
Bumo
Zarja, pa saj veš,da to sekiranje nič ne pomaga. ne tebi pa ne malima pikicama, ni nič rečeno, da ju več ni....to ti samo nekaj strahovi delajo, če pa že je kaj res na temu ,ap tak ne mroeš nič spremeniti s tem, da se mučiš....mene joškice niso skoraj nič bolele, mogoče kak dan, zvijalo me je skoz in skoz in to tak, da sem mislila, da se bo glih glih vlilo....dokler je še belina imaš upanje, slaba energija škodi!!!!Drugič te bom res po riti, zdaj ti je pa oproščeno, ker točno vem,kaj skozi daješ....

SE,Reby mene pa več nič ne zvija edino zizike mam pa boleče, sploh proti večeru čutim. V torek mam UZ in rada bi, da mi povejo samo lepe stvari.

Blanč pa, da te skoz nekaj **** izcedki...res ubogaj punce in počivaj, da bo H minil, srčka tvojih dveh pikic pa bila in rasla.

Jutro vsem puncam....da je lepo, pa ne morem glih povedat, ker pri nas ščije dež že 14 dni skupaj in mam pol k...že tega....kaj bi dala,da bi mal snežilo....user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
19.12.2008 8:26:02   
Bumo

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE,MI NAVIJAMO!!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
19.12.2008 8:59:37   
netka34
Ho ho hojjj!!

Pozdravček vsem!!

Lara, kaj je s pupo? Kako je opravila?? Dej k me firbec!! A je bogica v šempetru rodila?user posted image

Danes je pa že 5ek...juhhhuuuuu!!
Js čakam uro, d se spokam do lj, prow rabm, d vidm našega dr. D-ja!!user posted image ...pol pa domov, pa na en hud žur...upam, d ne bom ju3 pr miš spala pokonc. user posted image user posted image

Aja, pa izpit sm razturila!!! Zej ne vem, al mi res tko leži ta zadeva, al se mi je usralo,(sm se učila celo uro pa pol...), ma edina sm pisala 4. Druge so mele 333333333.user posted image Aja, so me prjavle za "lizota"user posted image user posted image . Ma ne js!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo bit mal bl živahne, kr čene bom js zaspala uro za Lj, s tem vremenom se nč več ne menm, čeprov se tam proti ajdowšni že mal svetlika...user posted image Pa še petek je dans, zato ne bit nč zamorjene pa slabovoljne.
Pa zadn cajt mate, d kej pokranclate stanvajne!!user posted image user posted image

Sonček, te prav lepo pozdravlam!!user posted image

Hedi, Noki, fajn opravta dans!! Hedi, pade kofi?? Če nammo ful kasne. Kr ne vem, kako bom mladička spravila iz šole danes!user posted image

Lep začetek vikenda vam želim!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
19.12.2008 9:11:46   
netka34
Aja, pa Zarja...
Ma dej no, brbljica naša, zej poš pa kr rep med noge, puško v koruzo, v jok pa na drevo hlače trgat!!
Sej vse vemo, kako je to, pa da je fajn vseeno ne se zavlečt v temen kot...sej smo še mlade. Pa če zej ne rata, bo pa drugič! Še 4 pike maš, js, pa še kakšna tle gor, sploh nobenga nikol nismo mele!! Samo pravi čas mora prit.  Kdaj to je, pa žal ne vemo. Zato moramo vztrajati,...sej so vzponi in padci v naši duši, ampak smo samo ljudje, zato je tako. Velikokrat si želim, d bi bla želva. S trdim oklepom, izi karakterjem...pa sem le pravo nasprotje tej žvalci. Ampak z vsakim neuspehom in grdo izkušnjo, se mi koža debeli. In hmal bom na meji z oklepom. Takrat pa bom prav gotovo dobila tudi izi karakter!! Sorazmerno z uspehom!!!

Pridna bit, pa vitaminčke pit, po zraku se sprehajat, ponoči mirno ajat. Rada se imet, življenje tako vzet, kot nam ga "bog" je dal, pa tut če je zasr...al!

Poljubček, pa sončka v srček!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.12.2008 9:20:15   
mojsonček
Petek, 19.12.

NETKIČ maš da dobr spedenaš pr dr. Dju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Lepo pozdravita otročke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE,MI NAVIJAMO!!!!

No, zdej pa še dobro jutro vsem skupaj!
Jeeeeej, petek je že in jst veselo odševam tole mučenje v službi, GRETI sm ti fouš, da vešuser posted image
KRUCE hvala za kofi al puding al krkol že to je...

Vidim, da je bla spet foto stimulacija v akciji... pridne, se da kej izbrat, razn ko popate gor tistega gejlorda...

Evo, še vreme se nas je mal usmililo in je nehal scat, zato lepo izkoristite dan, tiste, ki vam ni treba več garat... Lepo mi bodte!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.12.2008 9:33:59   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Aja, pa Zarja...
Ma dej no, brbljica naša, zej poš pa kr rep med noge, puško v koruzo, v jok pa na drevo hlače trgat!!
Sej vse vemo, kako je to, pa da je fajn vseeno ne se zavlečt v temen kot...sej smo še mlade. Pa če zej ne rata, bo pa drugič! Še 4 pike maš, js, pa še kakšna tle gor, sploh nobenga nikol nismo mele!! Samo pravi čas mora prit.  Kdaj to je, pa žal ne vemo. Zato moramo vztrajati,...sej so vzponi in padci v naši duši, ampak smo samo ljudje, zato je tako. Velikokrat si želim, d bi bla želva. S trdim oklepom, izi karakterjem...pa sem le pravo nasprotje tej žvalci. Ampak z vsakim neuspehom in grdo izkušnjo, se mi koža debeli. In hmal bom na meji z oklepom. Takrat pa bom prav gotovo dobila tudi izi karakter!! Sorazmerno z uspehom!!!

Pridna bit, pa vitaminčke pit, po zraku se sprehajat, ponoči mirno ajat. Rada se imet, življenje tako vzet, kot nam ga "bog" je dal, pa tut če je zasr...al!

Poljubček, pa sončka v srček!

Zarja ti je Netka tole tko lepo napisala da se bom sam podpisala pod tole in nič dodajala

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.12.2008 9:37:31   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Petek, 19.12.

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

PUNCE,MI NAVIJAMO!!!!

Pa da še na navijanje ne pozabim, jaz tud navijala

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.12.2008 10:03:09   
ledenka

Petek, 19.12.

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

PUNCE,MI NAVIJAMO!!!!

user posted image user posted image user posted image  naviiijaaaam!!! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.12.2008 10:06:27   
mismis

Petek, 19.12.

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

PUNCE,MI NAVIJAMO!!!!

Jest tudi navijam. Dajmo bejbe, dajmo bejbe, dajmo bejbe user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.12.2008 10:15:34   
želvica99
Evo mene dečve s slabimi novicami. Nisem vas hotla morit, zdaj ko je potrjeno pa moram javit, da ne bom visela na seznamu nosečk. V glavnem men osebno plusek ne pomeni čisto nič več in tudi visok HCG ne. Imela sem oboje, srčka pa ni, tud krvavitve ne, tako da bo treba na abrazijo.

Držite se lubice, se še javim, samo da se malo sestavim.

Ful navijam za trepetalke Zarjico in Obi in za vse ostale, da vam gre bolj po sreči kot meni.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.12.2008 10:17:29   
mismis
Joj Želvi, kako žalostna novička user posted image user posted image . Drži se ljubica user posted image user posted image user posted image , pa upam da bo ta grdi del čimprej za tabo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.12.2008 10:30:30   
lara light
Želvica, žal mi je.user posted image Hudo mi je zate. Bodi močna in glej naprej. Ne zapuščaj nas niti pod...rada te imam zelo!user posted image user posted image user posted image

O, zdaj sem pa žalostnauser posted image .
Pa sem hotela z največjim veseljem sporočit, da je moja prijateljica v LJ povila punčko, lepo kot tatko in pridno kot je onauser posted image . Hvala za vse punce moje.user posted image

Netka te pokličem čez 20 min!

Lep dan punce!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.12.2008 10:34:16   
lana08
Želvica user posted image . Izjoči se, pocrklaj se s svojim dragim in glej naprej. Čas res počasi počasi celi rane, čeprav meni po enem tednu še vedno solze silijo iz oči. Boli pa zelo, vem.
Upam, da ti dobro opravijo abrazijo. Jaz sem šla nazaj pa so mi ugotovili da je nekaj še notriuser posted image , imam tudi vnetje, dobila sem amoksiklav 1000 in po božiču ponovni pregled. Vendar ne vem če ne bo treba na pregled prej ker še vedno se mi včasih ulije sveža kri. Je pa brez krčev in temperature.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.12.2008 10:41:22   
miska73
Joj Želvica kaka grozna novica.user posted image
Drži se pupa. En ogromen objem od mene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.12.2008 10:43:10   
gigi1
Želvi draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se. Vem kako je, vendar moraš biti močna. Rade te imamo in bomo v mislih s tabo. Meni je Rubin junija ponudila roko, ko sem sla na A. Je rekla naj si zamislim v tistem trenutku, ko mi bodo dajali narkozo, da me ona drži za roko. Mi je zelo pomagalo. Ko bo do tega prišlo, te bom jaz držala za roko user posted image

Lanica user posted image . žal mi je, da te je poleg vsega še to doletelo. Upam, da boš kmalu bolje.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.12.2008 10:44:57   
miska73
Lana upam, da se ti zadeve čimprej uredijo. Še tebi en user posted image
Kako si sicer? Že pripravljena na nove boje?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?