|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
18.12.2008 14:47:56   
miska73
Žiži ne me basat... adventni venček iz pirovskih kozarcev... taman za na RR

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.12.2008 14:50:10   
gigi1
Podganca evo tvoje ljubavi user posted image

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.12.2008 14:52:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca evo tvoje ljubavi user posted image

user posted image

Hvala srce

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.12.2008 14:52:31   
gigi1
Oki pupike. Stimulacija uspela (upam), zdej pa moram nehat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.12.2008 14:54:08   
miska73
Sem morala skopirat sliko... ker so prvo une grde reklame prekrile.
Žiži ti si moja najboljša prijateljica.user posted image

Zdej pa moram še mal bit pridna...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.12.2008 14:59:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sem morala skopirat sliko... ker so prvo une grde reklame prekrile.
Žiži ti si moja najboljša prijateljica.user posted image

Zdej pa moram še mal bit pridna...

sorči, sem se prepozno spomnila user posted image , kateri je že tvoj, zdaj vem, da je Sakis...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.12.2008 15:01:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ej srce saj si bla zdej nenormalno pridna user posted image . mal pa moreš nagajat user posted image  user posted image  user posted image , drugače ni bi bila naša mišmiš user posted image

ja, ja Ringa ringa raja,
mismis pa mesenemu nagaja,
meseni mož se razjezi,
mismis po riti jih dobi.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 18.12.2008 15:03:34 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.12.2008 15:10:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

sorči, sem se prepozno spomnila user posted image , kateri je že tvoj, zdaj vem, da je Sakis...

Mišmišu jst sem pr te skromnih, pa ima kar dva...
Sakisa in Josha Hollowaya...

Ti, veš kaj men zanima...
Kako si danes zrihtana... da si huda ali da si je.bo.zovna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.12.2008 15:15:31   
lučka 25
Ojla, se samo na hitro javim. Danes sem bolj za v posteljo. Slabosti, pa še virusi so me napadli, me boli grlo, smrkam,... Moram se pocajtat, da  bom za soboto dobra in bom lahko veselo uletela na žurko.

Vse lepo pozdravljam, vam želim vse naj naj. Še posebej pa:

zarja, ne še obupat. Ti znaki so tako tako. Jaz sem skoz mozoljasa, pa sem mislila da v nosečnosti ne bom, kje pa pred testom sem imela take gnojne mozolje kot ta huda pubertetnica. Pa joškice so me tudi začele boleti šele en teden po testu, prej so samo zrasle od Promtriuma. Zvijalo pa me je tako prej med in po testu. Jaz še ne bi obupala in navijam za to, da pikici ostaneta pri tebi in bo letošnji božič nepozaben v super huper mega tebes dobrem spominu. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.12.2008 15:16:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu jst sem pr te skromnih, pa ima kar dva...
Sakisa in Josha Hollowaya...

Ti, veš kaj men zanima...
Kako si danes zrihtana... da si huda ali da si je.bo.zovna user posted image

No vidiš, bejba ma dva, jest se pa ne spomniti niti na enega.user posted image
po moje, bolj huda kot jebozovna, ker furam poslovno eleganco s pridihom jebozovnosti user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
18.12.2008 15:19:02   
mismis
Lučka, hitro v posteljo se cajtat, da boš do sobote zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.12.2008 15:20:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

gospa pikovitka - kako ste vi in vaš pacient, je kaj bolje z nogo?user posted image

Ahhhh Šuki moja.Noga je veliko bolje,že hodi.Ampak zdaj je pa zbolel.Pa sem spet na istem.Sve jovo na novouser posted image user posted image .Kaj je že rekel na zadnje.Draga v dobrem in v zluuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.12.2008 15:26:50   
Serendipity
Ojla prinčipese,

da vas malo pozdravim na hitro. Jaz sem OK, le napihnjena sem kot balon ali pa dva. In krči me matrajo (saj to je normalno, ne?). Včasih kar letim do WC-ja čekirat če je še belina. Uh, trepetanje se nadaljuje ... user posted image  Drugače pa - sploh nimam feelinga da sem nosečka. Sem že vsaj 15x pogledala na tisti listek z betaHCG-jem, če prav piše... user posted image

user posted image user posted image  za vse!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
18.12.2008 15:28:47   
pikovit

ja, ja Ringa ringa raja,
mismis pa mesenemu nagaja,
meseni mož se razjezi,
mismis po riti jih dobi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  do solz

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.12.2008 15:48:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla prinčipese,

da vas malo pozdravim na hitro. Jaz sem OK, le napihnjena sem kot balon ali pa dva. In krči me matrajo (saj to je normalno, ne?). Včasih kar letim do WC-ja čekirat če je še belina. Uh, trepetanje se nadaljuje ... user posted image  Drugače pa - sploh nimam feelinga da sem nosečka. Sem že vsaj 15x pogledala na tisti listek z betaHCG-jem, če prav piše... user posted image

user posted image user posted image  za vse!

Oj, pri meni isto, sem bila zdajle z mojo kužiko na sprehodu, sva hodile urco in pol in me je vmes parkrat tak štihnal, das sem mislila, da bom umrla in že kr na sprehodu počekirala, če je še belina, no in je. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
18.12.2008 17:35:21   
bambi75
Jaz bi pa prosila tiste, ki ste na GK lj a mogoče katera ve kakoliko stane posvet za IVF , če greš samoplačniško. JAz sem namreč dobila zelo pozen datum, pa bi mogoče šla samoplačniško, če ni preveč.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.12.2008 17:47:50   
lara light
Pozabite na madeže, zaupajte v rožnato!!user posted image

Bambi, se bo kmalu kera oglasila iz gkuser posted image

Punce, koliko časa traja normalno carski?? Sem v skrbehuser posted image , moja prijateljica je tik pred ali že na mizi ...ne vem kaj toliko časa trajauser posted image user posted image ...hvala za odgovor!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.12.2008 17:48:37   
gigi1
Bambika moj je bil samoplačniško pri Zornu. Mislim, da je plačal nekje med 40 in 60 EUR. Držim pestke, da se dobro zmeniš user posted image user posted image user posted image  in da bo GK za vaju kraj srečnega imena user posted image

Lučkica moja zlata user posted image . Pa kaj je tebe tako zdelalo? Tebi pa res ne bom priporočala kuhanga šnopsa. Čajčke pa vitaminčke draga, da boš dobra do sobote user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.12.2008 17:51:09   
dajamaja
En pozdravček na hitro, potem grem pa puding kuhat iz 2 l mleka, da se mi ne pokvari . Zvečer pa na aerobiko, upam, da v soboto pridem pokončno med vas user posted image

Zvezdica zdaj mi je a hudo, ko sem včeraj tak menu zamudila, bi danes tudi sedel user posted image

Blanch, si OK!? Jaz stiskam pesti lubika zate!!!

Zarja, tole ni odgovor na tvoj post, tole je kar tako ... ne podleži vremenskim vplivom ... jaz verjamem, da bo veselje!!!! Dajamaja ma te rada user posted image

Podganca, me boš zaštopala v soboto!? Se slišiva al bereva za vozni red!?

Kajši, a šnops kej pomaga!? Baje bo taxi čez Litijo peljal!?

Pija, včeraj sem kr juho iz vrečke, lenoba ... danes sem a prisiljena v mal več akcije.. bo božični puding po brniško user posted image  Ti pa ne peglat, to je tko odvečn del.

Uživajte!!!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.12.2008 17:51:56   
gigi1
Larči tle sem pa bosa user posted image . Po mojem ve sonček33. In navijam za prijateljico, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

Se*kica in Reby brezmadežno naj bo in ostane do konca user posted image  user posted image

Dajči helou user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.12.2008 17:53:47 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.12.2008 18:05:32   
lara light
Gigi, hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, koliko časa traja normalno carski?? Sem v skrbehuser posted image , moja prijateljica je tik pred ali že na mizi ...ne vem kaj toliko časa trajauser posted image user posted image ...hvala za odgovor!

PROSIM POMOČ!!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.12.2008 18:26:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ojla, se samo na hitro javim. Danes sem bolj za v posteljo. Slabosti, pa še virusi so me napadli, me boli grlo, smrkam,... Moram se pocajtat, da  bom za soboto dobra in bom lahko veselo uletela na žurko.

Lučka, Lučka.... user posted image , takoj pod kovter in čajčka, da boš zdrava v soboto!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.12.2008 18:51:00   
hedviga
Larči, mislim da sam poseg traja ene 45 minut, še pšrej malo traja da te pripravijo in nokavtirajo, potem pa traja še nekaj časa da se mamica zbudi in pride k sebi potem jo pa itak še na intenzivno odpeljejo. Očka ima pa tačas polne roke dela s kengorujčkanjem. Pa še skupno cartanje pa se zavleeečeee...

Upam da je vse ok!

ps Upam,da nam ne bo treba probat, če pa bo pa....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.12.2008 21:53:43   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kajši, a šnops kej pomaga!? Baje bo taxi čez Litijo peljal!?

Dajamaja, šnops ni pomagal nič.....jaz mam en velik problem kar se tega tiče.....ne švicam.....vsem bo dol teklo od vročine in bodo mokri, jaz bom še vedno suha hodila naokoli...ma bi morala v kako orng savno, pa ostat tam par ur, da bi malo zašvicala....sam pol me je pa strah, kaj bo ko bom ven prišla. Ko pa imam vročino in grem pod kovter, mi temperatura še bolj naraste. Ja eni smo pač čudni.

No sem pa tudi jaz že 3 dan na župci, ker nič ne gre drugega dol tolk me grlo boli, danes se mi je začelo malo luščit....jah...prav ognojeno.....sam da je vročina padla...zdaj je samo še 37,6 bila pa je 39,8, tako da za soboto bom parajt, pa če potem kar par dni doma ležim spet.

Taksi bo šel čez moje kraje....prosim, prosim, prosim!!!!

Bambika, žal ti tega podatka ne znam dati...klasični posvet je mene prišel pred 1 letom 25€ pri profesorju, tako da ni tako drago, si pa res s tem skrajšaš par mesecev čakanja. Če pa rabiš še kak drug nasvet ali pa pomoč, me pa kar pokliči. Bambi, se nam pridružiš za soboto???? Gresta Gretka in Dajamaja!!!!

Zarjica, tebe bom pa še jaz po riti...pa kaj gledaš te k****** znake, mačkica saj veš da je pri vsaki drugače. Ko sem jaz zagledala svoj magični plusek, me je prej tolk zvijalo kot da bi se vsak cajt ulilo, joškice nič bolele...tokrat ko je bil pa minus, pa se ni nič dogajalo...ma lej počakaj do konca, pa bomo videli. Jaz še vedno navijam zate!!!!

Žiži, kako si kaj? čokolada še leze pri ušesih ven?

Mišmiš, ti packa ti, jebozovna rdeča bluzica, z lepim globokim dekoltejem in štiklci.....pa kdo ne bi padel na kaj takega....Pa da meni lepiš fotostimulacijo, bemti (no ja saj hvala, sem si učke mal spočila user posted image ), a se ti pa sploh zavedaš, kaj mi delaš...bemti, jaz ne morem se igrati. Pa ne mi o umetni masi govorit, ker to mi je pa tako kot da bi sladoled skozi šipo lizala.user posted image

Pikovitka, no potem boma tudi midve imeli konkreten razgovor v soboto, mi boš prosim malo več povedla o teh zadevah. No moja krvna skupina je pa 0 RhD + , imava pa oba z dragim enako kri.

Lučka, ti se pa lepo pozdravi do sobote!

Mlinčka in Mlinček, odkar sta v drugem stanju, pa vaju sploh ni več za videt ali pa slišat tukaj gor! Kako smo kaj? Uživate? Upam, da se v soboto oglasita!

Hedi, mami user posted image ....a si še huda name?

Babike, en lep pozdrav, jaz grem nazaj v horizontalo. Mi ne paše ležat, mam preležarnine, ne paše pa mi tud ne za računalnikom sedat.

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.12.2008 21:55:45   
Pija76
Kje pa ste bejbe danes? Neki štrajkate navečer user posted image , a sam še biksate okol? A ste na Kad bi bilo...........jaz sem doma user posted image .

No po celem dnevu službe pa vseen paše mal doma bit.

LL jaz nimam pojma kolk časa traja CR, pomoje ene 45 min - 60. Poslala sem ti email!

Dajči jaz pa danes nisem nič kuhala user posted image . Pa peglala tud ne user posted image . Drugač jaz rada poeglam, sam spravim se težko. Je k seks, ne da se ti spravit, ko pa se spraviš ugotoviš, da sploh ni blo slabo user posted image .

Mismis ti jih pa res po riti lahk dobiš user posted image , pa štikli in rdeča bluza - hudo, ti zapeljivka. Ej sej žurka je v soboto a ne, neki sem brala o petku user posted image .

Zarja mater te bom po riti, prosim nehaj in pozitivno do 25-tega, pol pa itak bo kar bo, takrat ne boš mogla nič spremenit, danes pa verjetno lahko še kaj.

Lučka pod kovter pejdi in se pocajtaj, da se vidimo.

Gigi pa ti moraš slaščičarno odpret.

Abra jutri držimo pesti za tebe.

Noki ne ukvarjam se z najstarejšo obrtjo, tko da ni v spalnici user posted image . Od doma cca 12 km, prej sem si pa še glavo oprala, stuširala, kavo spila, 3 pokadila, jedla....tko da je bla rana ura user posted image .

SE* in REby itak da bo belina.

Kako je pa Kajatina opravila? Kdaj je imela ET? A ga ima ju3?

POzdravčke vsem

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?