kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Kajši, a šnops kej pomaga!? Baje bo taxi čez Litijo peljal!? Dajamaja, šnops ni pomagal nič.....jaz mam en velik problem kar se tega tiče.....ne švicam.....vsem bo dol teklo od vročine in bodo mokri, jaz bom še vedno suha hodila naokoli...ma bi morala v kako orng savno, pa ostat tam par ur, da bi malo zašvicala....sam pol me je pa strah, kaj bo ko bom ven prišla. Ko pa imam vročino in grem pod kovter, mi temperatura še bolj naraste. Ja eni smo pač čudni. No sem pa tudi jaz že 3 dan na župci, ker nič ne gre drugega dol tolk me grlo boli, danes se mi je začelo malo luščit....jah...prav ognojeno.....sam da je vročina padla...zdaj je samo še 37,6 bila pa je 39,8, tako da za soboto bom parajt, pa če potem kar par dni doma ležim spet. Taksi bo šel čez moje kraje....prosim, prosim, prosim!!!! Bambika, žal ti tega podatka ne znam dati...klasični posvet je mene prišel pred 1 letom 25€ pri profesorju, tako da ni tako drago, si pa res s tem skrajšaš par mesecev čakanja. Če pa rabiš še kak drug nasvet ali pa pomoč, me pa kar pokliči. Bambi, se nam pridružiš za soboto???? Gresta Gretka in Dajamaja!!!! Zarjica, tebe bom pa še jaz po riti...pa kaj gledaš te k****** znake, mačkica saj veš da je pri vsaki drugače. Ko sem jaz zagledala svoj magični plusek, me je prej tolk zvijalo kot da bi se vsak cajt ulilo, joškice nič bolele...tokrat ko je bil pa minus, pa se ni nič dogajalo...ma lej počakaj do konca, pa bomo videli. Jaz še vedno navijam zate!!!! Žiži, kako si kaj? čokolada še leze pri ušesih ven? Mišmiš, ti packa ti, jebozovna rdeča bluzica, z lepim globokim dekoltejem in štiklci.....pa kdo ne bi padel na kaj takega....Pa da meni lepiš fotostimulacijo, bemti (no ja saj hvala, sem si učke mal spočila ), a se ti pa sploh zavedaš, kaj mi delaš...bemti, jaz ne morem se igrati. Pa ne mi o umetni masi govorit, ker to mi je pa tako kot da bi sladoled skozi šipo lizala. Pikovitka, no potem boma tudi midve imeli konkreten razgovor v soboto, mi boš prosim malo več povedla o teh zadevah. No moja krvna skupina je pa 0 RhD + , imava pa oba z dragim enako kri. Lučka, ti se pa lepo pozdravi do sobote! Mlinčka in Mlinček, odkar sta v drugem stanju, pa vaju sploh ni več za videt ali pa slišat tukaj gor! Kako smo kaj? Uživate? Upam, da se v soboto oglasita! Hedi, mami ....a si še huda name? Babike, en lep pozdrav, jaz grem nazaj v horizontalo. Mi ne paše ležat, mam preležarnine, ne paše pa mi tud ne za računalnikom sedat. Lahko noč vsem skupaj!
|