lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: terida Danes je imela sistematski in sem si mislila, da bo gotovo že fajn težka, pa ima "le" 8200 g. Mislim, saj ni panike, ni premalo, a sem res mislila, da bo več. Je kot velika, samo izgleda, da nič noter ne ostane, ker mi tudi kaka kot velika Je videt, da jih to premikanje naredi šlang - bo morala še mamica poskusit Sicer pa je bil sistematski prav dolgočasen - vsaj v primerjavi z vašimi. Nič rozinc, nič cofkov... Samo kocke ji je dala v roke, za vse ostalo je pa P kar mene vprašala kaj zna in česa ne. In je zadovoljna z njenim razvojem, tako da vse ok. Bravo Erika za posvetovalnico!!! IZVIRNO SPOROČILO: terida Sem vam pa pozabila povedat, da sem Eriko ta vikend prvič ostrigla! Ona je med bolj čupastimi marčevci in so ji lasje s čela že fajn pred oči segali, tako da ni bilo druge... Malo sem se bala, ker nisem še nikoli nikogar strigla (striženje s tisto mašinco za ovčke ne šteje). Ampak je kar v redu ratalo - ne zgleda tako, kot da bi imela čelado. To je zame že zmaga Sem jo ostrigla kar medtem ko je spala, ker bi se sicer bala vihtet škarje okrog njene premikajoče se glavice... Ooooo, bravo mami za frizerski podvig!!! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Samo toliko se vam javim, da vam poročam, kako je bilo v razvojni ambulanti. Naš Tomažek ima dvomesečni zaostanek v motoričnem razvoju. Pri 9 mesecih bi moral že plaziti po kolenih in se sam usesti, ker te zadeve še ne obvlada, imamo trenutno prepoved samostojnega posedanje in pokazala nam je vajo, kako naj bi mu spodbujali plazenje po kolenih. V izvidih je zdravnica navedla da predlaga podaljšanje porodniškega dopusta. jagoga, zdaj, ko so ti pokazali vaje, ki naj bi jih prakticirali, predvidevam, da bo šlo s svetlobno hitrostjo naprej in bo Tomažek dohitel (ali prehitel) ostale marčevčke!!! Ja, baje je ta razvojna res odlična zadeva... IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka pa LUCALU. Revica, poleg nove sedežne in tal in moškega, ki zna sam položiti laminate in enega kupa pospravljanja, je tle še TAI vržen iz tira ... joj, želim vama, da se čim prej na stare tire preselita!! Crkljanja pa mora bit dost, zdj k mate novo sedežno Hvala za lepe želje! Crkljanja bo pa dost, ko bo še prebeljeno in se kooončnoooo konča to pospravljanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Zjutraj je Luka vstal, sva se umila, najedla in šla v center, ker sma mela neke opravke. In prideva nazaj, je bil ravno čas za 1. rundo spanja in ga nesem spat. Mi mali lepo zaspi in grem jaz pripravit za kosilo, potem pa sem se spravla pečt. Pa slišim, da se je zbudil in sem si ravno umivala roke, da bi šla k njemu, ko se je začel jokat ko zmešan. Sem letela gor v sobo in je ležal na postelji na trebuhu in se ful jokal. Pa sem si rekla, da je najbrž plezal in vstajal v postelji in je padel pa se je malo ruknil. Ga hiter ven vzamem in k sebi stisnem, da bi ga potolažla. Pa ni bilo nič boljši in se odrine od mmene in me pogleda, je bil pa cel krvav okrog ust in v ustih in moja majca čist krvava. Meni je kr slabo postalo. Sem samo hlače zagrabla, ga oblekla, poklicala mojga, da sem mu povedala, kaj je blo in da ga peljem k zdravniku. Luka se je pa tk jokal, da sem se jz komi zadrževala, da se nisem še sama. No, potem se je malo umiril in potem sma šla k zdfravnici, ga je pogledala. Pa se je revček spet začel ful jokat. Ustnico je imel zatečeno da je imel ene 3x večjo kot normalnoo in čist temno vijoličasto. No, ga je pogledala, je takoj poklicala k zobozdravnici, če še lahko pridema gor, da je nujno. Pa naju je še vzela in pridema, pa je pogledala in pretipala pa je hvala bogu videla, da ni nič hujšega. Jz sem mislila, da bom skupi padla. No, sem bla pa tam pri zobozdravniku jz bolj prestrašena kot pa Luka. Njemu je bilo vse ful zanimivo!. Je samo rekla, da naj mu mrzle oz. ledene obkladke gor dajem! Sma šla potem nazaj zdravnici in je rekla, da naj bom pozorna, kk bo kaj rana ali bo še otekala ali bo šla nazaj. No, povedala mi je tudi, da nama bo jutri vzela kri, ko imamo posvetovalnico. Sma šla potem domov in sem mu kr obkladke gor devala in potem se je celo dojil, tako da sem vedela, da bo vredu. Ker če bi ne bilo, bi ga najbrž fejst bolelo. Ampak spat pa kaj posebej čez dan ni mogel, ga je vseen preveč bolelo. Oh, GROZA, Ursi2!!! Ko sem pa tole brala, me je pa kar mrazilo zraven!!! Verjamem, da si se pošteno ustrašila... mene je tudi kar spreletelo, ko sem zadnjič v Taievi posteljici zagledala vse krvavo... no, njemu je kri tekla iz noska in, seveda, ni bilo nič hujšega... No, vsekakor upam, da je Lukec že bolje in držim pesti, da se kaj takega ne ponovi!!! IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Drugače imam pa kar probleme z njim in prehrano, ta moj mulc, mi noče jesti zelenjave....ja VILMA, zelenjave.....samo bučke s polento in koromač s polento, pa morda še paštico....to je njegov menu. Meso je jedel 3x in 3x bruhal, sadje mi pljuva ven...hoče jesti samo frutke.... Ne mara krompirja, cvetače, brokolija, brstičnega...ma nič....kar gor mu hodi....sadje pa ne odpre ust, ko pa odprem frutek pa odpira, da je joj..... Tudi za Maksa nekaj pikapokic, da bi začel jesti tudi zelenjavo!!! No, pa tudi, če bo jedel samo Frutke, jih pač bo... poznam kar nekaj otročičkov, ki ne jejo drugega, pa ravno tako lepo napredujejo... tako, da, nič se sekirat, mami! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Lucalu upam, da se vam stanje ponovno normalizira in Tai začne spati. Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Kar se pa spanja tiče, mi gre pa kar na jok. Utrujena sem do kosti. Oh-joj... uboga Vilma!!! Jaz ne spim en teden, pa se mi blede... kako je šele tebi!!! Gora pikapokic, da se vam tole spanje vsaj malo popravi!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Da še jaz dodam svoj piskerček glede hranjenja . Tudi mi imamo tu na srečo srečo. Titek je zelo lepo, sem prav vesela ko ga moram nahraniti ker mi to predstavlja eno luštno opravilo polno smeha in pridnega odpiranja ustk s strani Titka. Bravo Titek... za tako pridno papanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Oh in Tai, da bo spet začel lepo pančkati . IZVIRNO SPOROČILO: lucalu No, od včeraj že zna tudi pokazati kje ima nogavičke in kje ima žepek na trenerkici!!! bravo ti faca mala . Hvala za lepe želje in pohvale!!! Evo, še toliko, zdaj grem pa malo delat dokler dete spi... nadaljujem kasneje...
|