|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
18.12.2008 16:00:30   
Golobček
Vas samo na hitro pozdravim. Imam zelo malo časa, ker je Nina še kr bolana in je non stop na rokah.Spi pa tudi samo po 10 minutk in se takoj zbudi ker ima zamašen nosek.
Res upam da čimprej ozdravi, ker sem taka kot bi me cug povozo.

lep dan upam da se bom še lahko oglasla zvečer.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.12.2008 17:16:25   
Anchikaa
Dan.

Najprej hvala vsem za čestitke ob včerajšnji Dašini obmesečnici.

Jure vse naj naj za 1. rojstni dan.user posted image user posted image

Anitav mislim da si mojo Dašo zamenjala z Lusino Dašo.Naša Daša še ne hodi v vrtec in mislim da še ne bo,če bo šlo vse po načrtu.

Sem pa danes tehtala malo mis,ki ima (že!!) 11200g.Saj ni čudno če pa tolko poje pa se skoraj nič ne giba.HB da je zdrava.

Za kavico in čvek meni odgovarja 29.12.,recimo okoli 11h?Bo vredu ura?Kje pa se dobimo?

Vsem bolančkom želiva z Dašo čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image .

Saj nimam kaj pametnega za napisat,pa še vreme je brezvezno,že cel teden nisma ble z Dašo zunaj,razen včeraj tistih 5 min kaj sma od avta šle k mojem fotru domov.Aja Nana zaj sem se spomnila da se tisti ulici,kjer je zaj moj ata,reče Draga Kobala.

Ju3 pa upam da nam uspe it na čvek z mojo best frendico in njeno malo Klaro,ki je mesec pa pol mlajša od Daše.

LP,pa napišite kaj da ne bo taki dolgčas.
Anchikaa

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.12.2008 18:08:37   
martinca
halo!

kaj mi lahko katera najde povezavo za on program, mislim, da se mu reče Photoscape? jaz ga nikjer ne najdem. lepo prosim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.12.2008 19:11:48   
klepetka
Čer!

Lana že spi.Je bila tako sitna čez dan...

Sneg kar pada, pada... pa kakor že cel dan sneži, ga niti ni veliko.

obrigit, čestitke za novo nosečnostuser posted image

klaja, upam da ti je uspelo iti sami zapravljat. Pašeuser posted image

PAtrik, user posted image user posted image  zate , da čimprej ozdraviš

dašabina, sem tudi jaz pogledala spotuser posted image
Zamujaš pa božanske piškote z začimbami.
Triš,a ne da so dobri?! Seveda če misliva enakeuser posted image

Nina, tudi zate en kupuser posted image , zate golobček pa user posted image

ančika, mala mis je pa že ornh punca.user posted image  Nič se dosti ne javljašuser posted image .KLaj si se pol zmenila za službo?bo al ne bo?Držim pesti, da jauser posted image

martinca, bom probala jaz ti dat tle gor tale photoscape.Bom pa najprej oddala pol ga  grem pa iskat

Punce, ali je  kateri  slučajno v napoto kakšen živček, da ga ne rabi?Jih zbiram, pa bi se toplo priporočila za njih. Zamenjam za spar al pa DM

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.12.2008 19:14:52   
klepetka
martinca, tukaj ga dobiš(upam da bo ratalo in da ne bom skrenila mimo)

http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.12.2008 19:26:45   
obrigit
Punce hvala za čestitke in katera je še srečka nosečka? SEDAJ VAS BOM ZOPET ZAČELA SPREMLJAT,KAJTI PRIČEL SE JE MOJ ČAS NESPEČNOSTI user posted image . Saj se še spomnite kako to gre. Malo sem prečekirala vaše slikice ste vsi tako luštni da je joj, brala pa nisem nič kaj je malo preveč in sicer samo trije deli in sto strani od kar me ni bilo user posted image . Pridne ste bile,samo se sprašujem od kot vam energije zraven otročkov še za RR.
Pri nas ni nekih ekstremnih sprememb razen tega da Špela ni pri miru niti minute, edino ponoči ko spi. Sem dala nekaj slikic v album da vidite malega vragca.
Hiša je zrasla, zdaj samo čakamo na lepše vreme da pokrijemo, potem pa vam pošljem kakšno slikico.

Jure vse najbolše za prvi rojstni dan user posted image .

Vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.12.2008 19:45:17   
klepetka
obrigit, prva srečka nosečka je karatina, ki ima isto maja PDp, druga srečka pa je zasanjana, ki pa ima rok ne vem točno kdaj

slike so pa zelo lepe. Špelca je prava damica. user posted image

Pa še mimogrede; enak akvarij imate kot miuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.12.2008 19:47:05 >

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.12.2008 20:05:57   
Alfabeta
Ja, ja, je mislil da me bo....we are sorry user posted image

PA ME NI!!!!user posted image user posted image  Evo:

Čer!

Sem vas morala prit malo pogledat. Sem dala otroka spat, pa iz sestanka za Ajdin vrtec sem prišla, tak da se moram malo sprostituser posted image

klepetka, imaš zs. Pa kaj je to živček? Sem mislila, da potrebuješ dodatne živceuser posted image  Sem se pa nasmejala tvojemu dogodku. Čeprav verjamem, da ti ni bil smešen. Jaz sem zadnjič sestavljala sredi dnevne sobe pisalno mizo in kar na enkrat iz lepega mi nekaj reče :"Rad te imam". Sem mislila da se bom sesedla, ker moža ni bilo doma, otroci so spali, drugega pa ni bilo. Sem mislila, da imamo kakega spolnega iztirjenca kje skritegauser posted image

ančika (sem kar klepetkino okrajšavo vzela), ampak tvojda Daša pa ima kilažo. Bravo user posted image

obrigit, user posted image user posted image user posted image  za nosečnost.

golobček, zate in za Nino veliko user posted image user posted image

So p tale kašljanja izredno neprijetna. Se kar ne nehajo in ne nehajo. Naša je sicer zdrava, načeloma, če jo je cepil potem je, a ne? Ampak kašlja pa že cca mesec in poluser posted image

anita, kje pa ste dobili vrtec? Ga bo vaney dobila? Verjetno ne... In seveda  user posted image user posted image

triš, tebi sem že povedala okoli možeka, pa vseeno še tukaj user posted image user posted image

No, naša miss je pa danes celo skoraj nič jokala v varstvu, ful pojedla, spala .....V glavnem gremo na +, edino zaspi ji samo v naročju user posted image , ampak saj bo boljše.

Evo, grem malo še kaj drugega delat.

Bodite pridne!user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.12.2008 20:11:02   
Anchikaa
Klepetka veš kak je,na laptopu sem se pomotoma izpisala,novega gesla pa mi ne sprejme.HB da je na tej stari kišti ostalo prijavljeno,da se mi ni treba registrirat pod novim nickom.Tega starega pa se mi ni vsak dan za vklapljat,ker je glasen da še svojih misli ne slišiš.user posted image Laptop pa je tih kot miška.Saj berem pa vas redno.

Ja z ono službo zgleda ne bo nič,ker me od takrat niso kontaktirali.

Obrigit čestitam za novo nosečnostuser posted image user posted image .Pa če nisi videla se spet za kavo dogovarjamo 29.in mislim da si enkrat prišla na srečanje v MB,pa bi bila zelo vesela če bi tudi zdaj prišla,ker te želim spoznati.

Zdaj grem pa slike gledat.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.12.2008 20:15:46   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

ančika (sem kar klepetkino okrajšavo vzela), ampak tvojda Daša pa ima kilažo. Bravo user posted image

Ja ti kar,saj bi bila Ančika pa me ni htelo registrirat takrat.Hja mala pa ni čuda da ma tako kilažo,ko pa poje skoraj za vlkega,pa še bolj nepremičnina je,pol pa tak ni čudno.

Zdaj sem še tvojo prigodo s tem kao pametnim kužkomuser posted image prebrala in sem vedno bolj vesela da ga mi nimamo,ker drugače bi se v primeru da se začne oglašat ko sem sama doma (in Daša spi) pomojem podelala v hlače,pa še kap bi me.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.12.2008 20:50:50   
malamedika
punce hvala lepa vsem za čestitke in lepe želje za našega Jureta ki je danes dopolnil 1 leto.Sicer praznovali še nismo ker med tednom ni časa zto bomo to praznovanje imeli v soboto.Sploh ne morem še dojeti da je že 1 leto minilo odkar naš miškolin prvič zajokal res prehitro je minil ta čas  zato ga izkoristite kolikor lahko z svojimi sončki kajti še prehitro bodo zrastli.
Res se že dolgo nisem oglasila a saj veste da pri 4 otrocih ni vedno časa  se bom potrudila da bom bolj pridna pri pisanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.12.2008 20:50:56   
Anonimen
obright user posted image user posted image user posted image za user posted image

Anchikaa sorry za zamenjavo, torej tvoji Daši vse naj naj za 11. mes. Pa je tudi ona prava korenjakinja.
Vsem bolančkom user posted image

Klepetka kako je vam fajn, da sneži, pri nas pa samo dež. Vidiš, pri nas pa nimamo pametnega kužka, tak da sem se izognila tej nočni avanturi user posted image
Alfabeta vrtec sem dobila v Črnomlju. Ja, vaney je tudi dobila. Pa user posted image za Ajdo, ki se je tako fajn navadila na varstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.12.2008 20:56:56   
klaja
Martinca sem komaj sedaj videla, da si ti tudi nameravala v Evropark, pa hvala za povabilo, upam da velja za naslednjič.

Klepetka mi je uspelo, pa pasalo je tudi, samo denarnici sedaj ne paše!

Sunny Morning tako je pri nas, če se gospod počuti slabo, potem ni "sposobn" pazit na otroke in boljše da nikamor ne grem. Pa k sreči je bil danes dobre volje in ga ni nič mučlo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.12.2008 20:59:08   
katee
Čer punce!

Za mano je res nor dan. Žan Luka je spal v celem dnevu 10 minuser posted image . Sva bila skoraj cel dan pri mojih starših, kjer so tudi brat z družinico. Žan Luka in bratranček sta se skoz igrala, pa še user posted image je skoz okrog vohljala. Do 16h sem bila že tako utrujena, da mi ni bilo jasno, kako bom odvodila 2 uri aerobike. Ampak je šlo. Sedaj sem pa tako utrujena, da tudi stati ne morem več.

Slavljenčki vse naj naj!!!

Obrigit user posted image user posted image user posted image user posted image  
čestitke za user posted image !

Klepetka: če mi poveš, za kaj zbiraš Živčke, ti jih dam 5. Jaz se pa priporočam za katere koli drugeuser posted image user posted image user posted image

Sem danes dobiva vabilo iz šole, da sem vabljena 23.12 (torek) na božično kosilo. TO je pri nas tradicija in se ga moram udeležiti. Samo ni mi še jasno, kdo bo takrat pazil na malega.

Danes je prijateljici kuža umrl in sem žalostna, ker je bil samo eno leto starejši od našega. Bogi!

Glede minusa na računu: jaz sem bila pred leti fullll v minisu (1.200 €), potem sem pa odškodnino od prometne nesreče dobila in sem poravnala limit. Sedaj sem pa od takrat skoz v plusu in ne bom šla več v minus.

Sva se včeraj z user posted image pogovarjala o lasarski operaciji dioptrije in mi je rekel, da mi jo v kratkem plača user posted image user posted image user posted image . Namreč že 10 let ali več nosim leče, ta operacija ti pa za 100% vrne vid. Mml ali katera druga; a imate  kakšne pomisleke pri tej operaciji? Je dobro slišati še kako strokovno mnenje! Sama operacija je kar draga (malo več ko 1000€ za eno oko), ampak bi v petih letih prinesla notri ta denar (460€ dam na leto za leče in tekočino za njih)

Toliko za sedaj. Uf, sem se razpisala!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.12.2008 21:02:12   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Ja, vaney je tudi dobila.

Neee, sprašvala sem te, če ga bo ona imela v skupini, Vaney Jana 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.12.2008 21:15:42   
nana35
obrigit,pozdravljena po dolgem času.Čestitke za user posted image ,lepo,lepo.Upam,da se boš kaj več tukaj oglasila,drugače pa me kaj pokliči,saj veš ne.

Mi smo bili v Europarku,kot sem napovedala,najprej sva šli z martinco sami na kavico,potem pa sem se pridružila mojima dvema in smo šli kupit nekaj daril za Božič...Pa Božiček je bil v Europarku in pele so Foxy teens,no ja...Klemen je bil malo prestrašen,ker je bilo res glasno,no potem je pa že malo ploskal.In smo šli...Nismo ostali do konca,ker bog ve kako dolgo bi bilo,moj dragi pa ni ravno za take gužve.

martinca,torej sva zmenjeni za zaključek letauser posted image ,upam,da intruder ne zataji.Menda ja ne bo. Jo bom itak še poklicala,sicer pa sva zmenjeni.

Sneg - pri nas ga ni,samo dež,dež...

Aja,pohvaliti se moram,da sem pa tudi jaz naredila dišavne piškote,no,končno sem nekaj spekla.user posted image Poskusila sem jih,so dobri,samo ne jem rozin,pa jih ne bom jedla,bodo pa za druge.user posted image

Pa poslušajte tole:

http://www.youtube.com/watch?v=gLQi6vv0Ih8

Upam,da link deluje!!

Ančika,vem kje je ul.Draga Kobala,imam prijateljico tam.

katee,ubogi kužek,se mi tvoja prijateljica smili,ker vem,kako je to...

:))

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.12.2008 21:16:48   
martinca
klepetka, hvala za link. imam pa jaz en ta živček od Baby centra. ti ga lahko pošljem. pa ne rabiš naslova poslat ker imamo zdaj te podatke ker jih je katee tako lepo zrihtalauser posted image .

obrigit, zasanjana ima rok marca. pa zelo lepe slikice Špelce.

klaja, veš, da velja. ti kar pokliči ko boš imela čas za kakšno kavico.

katee, kam pa bi šla na to operacijo. ker je meni moj okulist rekel, da bi jaz tudi lahko šla na to operacijo. samo meni je najbližje v Žalec. sem pa že pozabila kako se tisti zdravnik piše. pride pa skoraj 1300€ za eno oko. je rs drao. samo če pa res za 100% pomaga, potem pa je že v redu.
pa user posted image za tvojega user posted image da ti bo plačal operacijo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.12.2008 21:22:27   
majra
Čer!
Jure, vse najboljše za 1.rojstni dan user posted image user posted image

Obrigit, čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image  Želim ti čim lažjo in lepo nosečnost

Klepetka, ti pošljem, samo moram za sigurno pogledat, če jih nisem slučajno že vrgla. 

Lep pozdrav vsem ostalim, se mi nič ne da komentirat. To vreme me ubija. Kdaj bo sonce, al pa vsaj sneg?????

< Sporočilo je popravil majra -- 18.12.2008 21:25:20 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
   Sončki januarčic 08 - 5. del
18.12.2008 21:31:13   
karatina
U, koliko vas je danes tukaj...pozdravček vsem

Se končno javljam iz svojega računalnika. Je pa že po eni uri, ko so serviserji odšli, vse skupaj zaštekalo, saj so mi priklopili modem z napako. Ker niso imeli zraven drugega, sem, glede na njihovo hitrost in resnost, želela, da pustijo tačas tega tukaj. Si imam pač čas sendvič narest, medtem ko on odpira eno stran. Joj, sem jezna...

Zdaj pa še malo preberem za nazaj in se še kaj oglasim.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.12.2008 21:37:23   
klepetka
tretjič in zadnjič danesuser posted image

alfabetauser posted image , a je bil pol tud pri vas kriv ta pes od pametnega kužkauser posted image ?!Pa povej če ni to grozno!!user posted image Ma če to ne doživiš v tišini skoraj sredi noči, si sploh ne moreš predstavljati, a ne deuser posted image
živčki... ja včasih bi res rabila še kakšne dodatne.user posted image Drugače pa so to nalepke iz baby centra
Suepr da gre uvajanje na +user posted image

martinca, suepr če bi s enašel kakšen živček. Imam par mercatorjevih(kašže da bodo viška) pa ti  jih jaz pošljem.Pa hvala tiuser posted image

majra , hvala že vnaprej za morebitnega živcauser posted image user posted image

Snega pa pri nas  že cel dan kukr čšuser posted image .Skoz pada

katee, živčke zbiram zato, erk sme videla da imajo na razpolago tud grelce vode, pa ker mi je ravno te dni pregorel, bi kupila tistga philipsovega.Pa tud tebi najlepša hvala, če mi boš lahko kakšnega dalauser posted image

Super, če bi se dal vid  popravit z operacijouser posted image  . SE potem kar spalča dat malo več evrčkov.

nana, user posted image  za pekarski podvig. Si vsaj poskusila kakšnega?user posted image aha, vidim da jauser posted image

Lana nekaj "cajhna"..moram it urgirat

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.12.2008 21:44:45 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
18.12.2008 21:51:06   
vaney
čer.

Brala vas nisem še nič za zadnje dva dni, ker ne utegnem. Zdaj sem v dveh nočeh skupaj spala 8 ur, od doma sem po 12-14 ur in si lahko samo predstavljate, kako izgledam, delujem na osnovi kofeina. No, pa dosti jamranja, jutri je že petek in konec "mučenja". Uspešno je narejeno vse, danes smo še uspešno zaigrale lutkovno predstavo v vrtcu, otroci so zelo uživali in to je glavno. Dedka Mraza se ni nihče bal in jokal, otroci in starši so bili z darilom zadovoljni, tako da ta projekt je mimo. Je pa Grega Anžeta prinesel na predstavo in dedka Mraza (da vsaj malo vidi mamico) in ga je samo debelo gledal:

user posted image

potem sem šla iskat še koledarje za babice in so mi zelo všečuser posted image
user posted image

zdaj pa sem bila še pridna in naredila še voščilniceuser posted image
user posted image
namen sem imela narediti precej lepše in bolj komplicirane, ampak mi časovno enostavno ne znese, bodo tudi take dobreuser posted image

zdaj grem pa spat, ura 5 bo tik tak tukajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.12.2008 22:11:39   
martinca
nana, za soboto smo zmenjene. se še slišimo kako in kaj.

klepetka, jutri gre pošiljka na pošto. mercatorjevih bom pa tudi zelo vesela.

vaney, zelo lepe slike. pa upam, da se boš sedaj čez vikend naspala. pa zelo lepe voščilnice si naredila.

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
18.12.2008 22:15:27   
vaney
samo še tole

klepetka, jaz imam nekje med 5 in 10 živčkotov, sicer so že nalepljeni, ampak jih jaz ne rabim, pa ti jih lahko pošljem...edino en problem je, pojma nimam, kje so, moram med vikedom red naredit po stanovanju, pa jih bom našla in ti jih pošljem v ponedeljek, ok? upam, da niso romali kam v smeti. ti sporočim, ko jih bom našla.

nočka vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.12.2008 22:17:03   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee, kam pa bi šla na to operacijo. ker je meni moj okulist rekel, da bi jaz tudi lahko šla na to operacijo. samo meni je najbližje v Žalec. sem pa že pozabila kako se tisti zdravnik piše. pride pa skoraj 1300€ za eno oko. je rs drao. samo če pa res za 100% pomaga, potem pa je že v redu.
pa user posted image za tvojega user posted image da ti bo plačal operacijo.

V Zagrebu je kolegica dala 2140€ za oba, v Ljubljani pri dr. Morela pa ne vem točno koliko je, je pa malo dražje. Jaz bi šla verjetno kar v Lj ker mi blizu.

Klepetka: veš, da ti jih bom dala!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.12.2008 22:17:36   
katee
Grem tudi jaz v mižule! Nočka vsem!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?