nana35
|
obrigit,pozdravljena po dolgem času.Čestitke za ,lepo,lepo.Upam,da se boš kaj več tukaj oglasila,drugače pa me kaj pokliči,saj veš ne. Mi smo bili v Europarku,kot sem napovedala,najprej sva šli z martinco sami na kavico,potem pa sem se pridružila mojima dvema in smo šli kupit nekaj daril za Božič...Pa Božiček je bil v Europarku in pele so Foxy teens,no ja...Klemen je bil malo prestrašen,ker je bilo res glasno,no potem je pa že malo ploskal.In smo šli...Nismo ostali do konca,ker bog ve kako dolgo bi bilo,moj dragi pa ni ravno za take gužve. martinca,torej sva zmenjeni za zaključek leta ,upam,da intruder ne zataji.Menda ja ne bo. Jo bom itak še poklicala,sicer pa sva zmenjeni. Sneg - pri nas ga ni,samo dež,dež... Aja,pohvaliti se moram,da sem pa tudi jaz naredila dišavne piškote,no,končno sem nekaj spekla. Poskusila sem jih,so dobri,samo ne jem rozin,pa jih ne bom jedla,bodo pa za druge. Pa poslušajte tole: http://www.youtube.com/watch?v=gLQi6vv0Ih8 Upam,da link deluje!! Ančika,vem kje je ul.Draga Kobala,imam prijateljico tam. katee,ubogi kužek,se mi tvoja prijateljica smili,ker vem,kako je to...