|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
18.12.2008 14:35:04   
she29
hvala didlinaa a to lahko max 4 slike naštimaš? bom malo kasneje,ker zdaj gremo jest bučke in krompir,danes je res bučkomanijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.12.2008 14:39:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bučke rules.user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.12.2008 16:19:26   
she29
pa še tole sem pozabila ooouuujjjjeeeeaaauser posted image
moram si malo povečat št postovuser posted image user posted image user posted image
a pri 500 so 3user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu 4ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.12.2008 16:32:58   
Anonimen
daan..evo mene,da me boste imeli veselje bratuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ninny čestitke za obletnico,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bubane otročke..mi se spet zbujamo na 2 uri ponočiuser posted image ,vstanemo pa ob 4:30 in ne zaspimo nazajuser posted image ...pa še drisko ima danes maliuser posted image ...takle nam je luštn,ni kej...da o razmerah doma raje nebi...
AS-jeeeeeej za črpalko..sem te že imela v mislih..no sem prav vesela da ste jo končno dočakali in to še letosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.12.2008 16:34:44   
Anonimen
uuu kleooo me boš šibnila z user posted image user posted image ,,si hitra resuser posted image user posted image ..sej prav..pa čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.12.2008 16:38:14   
Anonimen
A je zobek spet na vidiku taanikaa? Ker naša je imela zdaj 2 dni drisko, pa je zobek tik pod površjem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.12.2008 17:16:28   
Anonimen
nevem al je zobek al kaj..kakal je že 5x,blato redko,vodeno,siten je pa zdej tud 2 dni tolk da je jooooj...kr joče in skoz bi kr na rokah bil..vročine pa nima...je možno da bo že 5.zobek ven pokukal,pa jutr imamo še cepljenje in nevem zdej al ga bo sploh cepila al kaj...šibam...tuli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.12.2008 17:38:33   
lonapo
tale saga o zobeh se sploh ne neha. naš je šele zdajle mal zaspal, siten cel dan, samo po rokah bi bil, ko ga dam v stolček je pa užaljen in tuli ko zmešan, ponoč se je zbudu ob 4ih in ni zaspal do šestih, vročine na srečo danes nimamo. Ko sta nejcu prva dva zobka zrasla, še vem ne kdaj je ostale dubuuser posted image . pr žigu pa sama sitnarija.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.12.2008 17:59:39   
she29

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

nevem al je zobek al kaj..kakal je že 5x,blato redko,vodeno,siten je pa zdej tud 2 dni tolk da je jooooj...kr joče in skoz bi kr na rokah bil..vročine pa nima...je možno da bo že 5.zobek ven pokukal,pa jutr imamo še cepljenje in nevem zdej al ga bo sploh cepila al kaj...šibam...tuli

že 5.zobekuser posted image ,u kako hitro vam gre. mi nimamo še niti enegauser posted image pa smo starejši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
18.12.2008 19:26:01   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: she29

že 5.zobekuser posted image ,u kako hitro vam gre. mi nimamo še niti enegauser posted image pa smo starejši.

............mi smo tud še brezobiuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
18.12.2008 19:43:07   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: she29

............mi smo tud še brezobiuser posted image user posted image user posted image

tudi naš ta mlajši je še v tem klubu, pa je najstarejši od vseh... user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 18.12.2008 19:46:56 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.12.2008 19:58:13   
Anonimen

uuu kleooo me boš šibnila z user posted image user posted image ,,si hitra resuser posted image user posted image ..sej prav..pa čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj tacga imam v nacrtuuser posted image user posted image user posted image ...sem se prej cudila,kako jih je tebi toliko uspelo natipkat....no,niti ni tako tezkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.12.2008 20:02:41   
Anonimen
didlinaa in RMRM jutri grejo knjige na pošto! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.12.2008 20:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

didlinaa in RMRM jutri grejo knjige na pošto! user posted image

kaksna lustna slikicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.12.2008 20:23:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

nekaj tacga imam v nacrtuuser posted image user posted image user posted image ...sem se prej cudila,kako jih je tebi toliko uspelo natipkat....no,niti ni tako tezkouser posted image

jaja sem ti bila idol a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
lunca lepa slikica...evo naša tečka spi,pa ne mi bit preveč fouš no k mamo že 4 zobeke pa menda bo kmal 5,kr ni nič lušten ko te ugrizneuser posted image user posted image user posted image ..al pa kar je še huje,kjo sebe ugrizne pol pa neutolažljivo joka in joka in joka in jokauser posted image user posted image ...se pa zato nič ne kotalimo,nič obračamo iz trebuha na hrbet in obratno,NIČuser posted image ..me že začenja malo skrbetiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.12.2008 20:25:29   
Anonimen
Taanikaa,saj moja je tudi 4zoba neakrobatka,tako da...nic skrbet,se vse bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.12.2008 20:27:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Taanikaa,saj moja je tudi 4zoba neakrobatka,tako da...nic skrbet,se vse bouser posted image

a meri se tudi nič ne obrača in ne kotali???..ti ti mali lenuhciuser posted image user posted image user posted image ..nevem mogoče je pa pretežakuser posted image ..jutri zvemo kolk težki smo k mamo cepljenje jst mislim da imamo nekje 9500g

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.12.2008 20:30:23   
Anonimen
nič grem pod tuš in spat je zadnja dva dni hud tempo k se zbujamo na dve uri,pa vstajamo ob 4:30,pa sem kot zombi...lahko nočko in še kaj uletimuser posted image ..ninny poročaj kak suprise je biluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.12.2008 20:33:07   
Anonimen
To je pa res ze velikouser posted image ,samo hrbet pa trpi,ane?Se mi pa zdi,da jaz zdaj Meri veliko lazje nosim,ker se me ze sama oprime,je bilo prve mesece tezje.
Ja moja je bolj nerada na tleh v leze,mi je P rekel,da mora veliko kravice past,samo kaj,ko je koj jok(kot pri vas),pa je ne pustim prav dolgo,ker ona prav trpi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.12.2008 20:34:37   
Anonimen
Kaj pa je s Samso in tamalo,se ni se nic oglasila.Upam,da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.12.2008 21:13:12   
Anonimen
Mi še zdej ne spimo.user posted image user posted image user posted image user posted image Kar nekej tuli.user posted image Se nosimo izmenično okol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
18.12.2008 21:53:50   
Anonimen
No, zdej spimo, končno. ampak v veliki postli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
18.12.2008 22:01:08   
Anonimen
Oj Didlinaauser posted image .Samo,da je zaspala.Pa kaj,a je jokala?
Gledam Popstar,dons so finale,pa so ravn reklameuser posted image .Si vidla,da je tema zaklenjenauser posted image ,pa ravn super bi bilo za vecerno branjeuser posted image ,ceprav na koncu je bil pa ze fajtuser posted image .In kje se tebi zdi zaigrano???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
18.12.2008 22:06:53   
lonapo
pr nas je tud spanje v p....., cel dan ni nič spal (3 x po 10 min), tečen k nevem kva, ob pol osmih je zaspal, pa se je do desetih 2 x zbudu, nejc pa še vedno žnara pa teži (pokonc od 8ih zjutraj), bi gledal nodija, pa hulka, pa ne bi šel spat, pa mami dej mi to pa uno pa tretje. za pop...., dec je šel na novoletno fešto-pitaj boga kdaj bo doma.počas mam vsega dost, če bi bil vsaj vreme mal lepši da bi kam šli.dobr da gremo za čez vikend v hribe na mamino 50-letnico, da se bo vsaj kej dogajal. Sem pač tak človk, da mi ljudje ful manjkajo.
Aja, pa pivo sem si tud odprla-mi prov paše.Pa nazdravje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
18.12.2008 22:13:51   
lonapo
SAMOGOVORIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?